Nordea recensioner av medarbetare

Hittade 16 recensioner som matchade sökningen Se alla 26 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Financial projekt
Praktikant (Tidigare anställd) –  Kista17 september 2018
Roler och Ansvar: Praktiktjänst
• QA Governance och säkerställa överensstämmelse med Test strategy.
• Granska Master Test Report som skapas av Testledare
• Betjäna i dailyscrum följände Agil methodology.
• Jobbat med QA-testramverk, processer och verktyg
• Automatisera SQL queries i QC runner(HPALM).
• Exekvera SQL queries på Teradata.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive with healthy working atmosphere
Affärsutveckling i Cards Customer Support (Nuvarande anställd) –  Stockholm30 augusti 2018
The company is really exemplery in its management system. It follows the agile, customer oriented way of working. they give more priority to the KYC policy. compensation or benefit is really good and good balance of life.
Fördelar
free health care check up, eye glasses, lunch and so on.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul så länge det varade
Senior Infrastructure Operations Specialist (Nuvarande anställd) –  Sundsvall19 juni 2018
Roligt jobb med mycket variation och spännande upgifter. Trivdes bra tills den dagen de annonserade att man stänger ner IT-verksamheten i Sundsvall.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Kundtjänst (Tidigare anställd) –  Stockholm3 juni 2018
En av storbankerna i Sverige, bra produkter. Bra kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett stort företag med mycket utvecklingsmöjligheter
Nordeaanställd (Tidigare anställd) –  Göteborg25 april 2018
Var anställd i Nordea i drygt 18 år. Anledningen till att jag stannade i så många år, var den stora utvecklingsmöjligheten.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
.
Saving and investment specialist (Nuvarande anställd) –  Stockholm17 januari 2018
Det är ett företag med många möjligheter om man vill utvecklas.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stor Organisation
Account Manager (Tidigare anställd) –  Stockholm13 november 2017
I projekt som jag ingår i finns det alltid kunskap inom organisationen, vilket bidrar till att kunna få information som gör att projektet når i land.
Fördelar
Stor bank med många möjligheter att arbeta med olika saker
Nackdelar
Stor bank gör att förändringar tar tid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rådgivare
företag samt deras familj (Tidigare anställd) –  Upplands Väsby17 september 2017
Fysiska såväl som telefonmöten med kunder ang. lån, sparande, pension och trygghet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och rolig arbetsmiljö
Kundtjänst, kassa, inventarier (Tidigare anställd) –  Stockholm15 juni 2016
mycket att göra, hade hand om kontorets beställning
hade koll om telefonerna och mail som kom till kontoret via lotusnotes. hade även koll om kontorets huvudbok
skickade låneakter till valvet
arbetskollegorna var toppen, utan dom hade jag inte varit där så länge,
sista kontorschefen och jag hade inte så bra
Fördelar
ränteförmån
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant och roligt
Bankkontorsanställd (Tidigare anställd) –  Göteborg23 januari 2016
Som feriearbetare var arbetet spännande och givetvis utmanande.

Bra och trevliga arbetskollegor.
Fördelar
Mycket kundkontakt
Nackdelar
Stressig arbetsmiljö
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
Ledare (Nuvarande anställd) –  Stockholm, AB5 november 2015
Nordea har givit mig möjligheten att utvecklas som ledare i många år. Jag har arbetat med resultat och personalansvar under hela min tid i banken och fått många uppdrag där stora förändringar måste genomföras.
Att leda personal i förändring och samtidigt lyckas klara utmanande målsättningar har varit min framgångsfaktor under lång tid.
Fördelar
Utveckling av medarbetare
Nackdelar
Otydlig organisation
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande arbete
Kundtjänstmedarbetare (Tidigare anställd) –  Karlskoga, T7 januari 2015
Det bästa med att arbeta på Nordea i kundtjänstkassan är att ingen dag är den andra lik. Man vet aldrig vad nästa kund vill. Det är spännande och det är något jag gillar väldigt mycket. Det är inte alltid man kan svara på ärendet direkt, utan att man måste söka upp informationen själv. Det är ett dynamiskt arbete som passar mig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Modernt och trivsamt arbetsmiljö
Investment Management (Tidigare anställd) –  Stockholm8 oktober 2013
Jag trivdes med mina arbetsuppgifter, jag jobbade i en internationellt miljö, fick alltid stöd av mina chefer och arbetskollegor i Sverige och utomlands. Man var alltid väl informerade om vad som pågick i banken.
Fördelar
lån, vinsandelsstiftelse
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Great workplace
Plannning Manager - Senior Business Controller (Tidigare anställd) –  Stockholm, Sweden14 januari 2013
Working in a large bank give you possibilities to grow and find new challenges in the company.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsmiljö
Projektledare (Tidigare anställd) –  Stockholm1 oktober 2012
Många olika kulturer - kräver diplomati
Högt tempo - stresstålighet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera

Se fler Nordea recensioner

Du kanske vill testa:

Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Nordea. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 26 omdömen
58
410
37
21
10

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,9Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,8Kultur

Nordea recensioner per plats