Recensioner från anställda på Nobina

Hittade 39 recensioner som matchade sökningen Visa alla 50 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härliga med arbetare och härligt tempo
Praktikant (Tidigare anställd) –  Helsingborg20 januari 2020
När jag praktiserade hos Nobina så kände jag verkligen att jag hörde hemma.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bussförare
Bussförare (Tidigare anställd) –  Malmö15 januari 2020
Rasister i ledarskapet! Dumme idioter gruppchef i Malmö Mölledal! Har ingen medmänsklighet känslor eller förståelse för os förare! Vi användes bara som modern slaver! Aldrig rekommendera för nån att jobba här!!!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bussförare
Bussförare (Nuvarande anställd) –  Malmö27 december 2019
Dålig förtag. Jag rekommenderar inte att nån jobba på den här förtag .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inkompetens genomsyrar företaget
Bussförare (Tidigare anställd) –  Helsingborg4 december 2019
Ett företag som anställer kleti och pleti
Bara personerna har ett busskörkort så får de anställning på Nobina, Att de sen inte kan ett ord svenska och/eller inte passar som bussförare alls det bryr de sig inte om, bara du kan köra buss!! Totalstyrning från ledningen i Stockholm som tror de vet vad som fungerar bäst ute på depåerna gör inte saken bättre, totalt verklighets frånvarande ledning, ”det fungerar ju i praktiken” är Stockholms ledningens måtto!! Dock skall sägas att de flesta gruppcheferna är mycket bra med god kompetens. Jobbat 3 år på Nobina och över 15 år totalt som bussförare. Skulle inte rekommendera Nobina som en bra arbetsplats. Här får man aldrig höra att man gjort ett bra jobb eller att man ställt upp på sina fridagar och ”räddat” dom från inställda turer. Men har du gjort det minsta lilla fel/misstag då får man höra det i löjligt stora proportioner.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är välldig bra att man kan utvekla sig inom sitt yrke
Bussförare (Nuvarande anställd) –  Göteborg12 oktober 2019
Jag tycker att det är välldig bra att men har en bra dialog om sitt arbete med dom närmaste scheffer så att men kan föra vidare sitt åsikte om äventuella brister inom jobbet .
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
Bussmekaniker (Tidigare anställd) –  Göteborg4 oktober 2019
En typisk arbetsdag är kväll och jag har lärt mig hur är noggrann och den svåraste delen av jobbet finns inte för att vi hjälp mot varandra .Den bästa delen av jobbet när sitter inte fast vid reparation .
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Business Controller (Nuvarande anställd) –  Helsingborg14 augusti 2019
Det är jätte roligt att jobb med Nobinas företag.Men deras tider passar inte riktig bra med min skolan då tänker jag att hitta någon jobb som ska passa.
Fördelar
Bra Chef o arbetskamrat.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt att gå till jobbet.
Fastighetstekniker (Tidigare anställd) –  Södertälje9 juli 2019
Bra ledarskap från fastighetschef, känner förtroende.frihet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig att jobba som buss förare
Bussförare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg22 januari 2019
Vi träffar myckt folk, studenter och barn. Jag älskar mitt jobb. Vi kör de till jobbet, skolor och hem.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 8Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplatts som har kvalite och serviskänsla
Chaufför (Nuvarande anställd) –  Varberg20 januari 2019
Jag har jobbat hos Nobina AB sedan 2011 och har trivts mycket bra i och med en genomtänkt personal program.
Fördelar
Träningskort
Nackdelar
Oregelbundna arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inkompetenta chefer
Mekaniker (Tidigare anställd) –  Malmö17 januari 2019
Har inget gott alls att göra om den här arbetsplatsen

Har aldrig jobbat under såna förhållanden i hela mitt liv. Chefer som blir tillsatta för dom är vänner med högre chefer privat inte för dom är kompetenta, chefer som alltid försöker hitta en syndabock i varje läge och aldrig tar sig på ett misstag utan ska hitta någon stackare som dom kan skylla på för att klara sitt skinn och chefer som gärna lovar dig guld och gröna skogar men i självaverket pissar på dig såfort dom får tillfälle till det. Behövs bråka om att få din övertid utbetald
Fördelar
Så mycket övertid du vill
Nackdelar
Ständigt bråk och letar fel på folk
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 20NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
krävande och intressant
Verkstadschef (Tidigare anställd) –  Borås10 december 2018
Mycke möten samt långa dagar. Fick verkligen jobba hårt som tekniker även i en roll som chef
Fördelar
frihet under ansvar
Nackdelar
du är helt själv i många situationer
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Cool and conducive working environment
Bus Driver (Tidigare anställd) –  Malmo9 december 2018
The company provides best transportation services for the people of malmo and its workers with perfect working conditions,will fully recommend for anyone seeking driving job in the area.
Nackdelar
13hr
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bussförare
Busschaufför (Tidigare anställd) –  Järfälla23 oktober 2018
Min uppgift som perioderna som bussförare var att se tillatt stadens busspassagerare fick en säker, komfortabel och effektiv bussresa. Mitt arbetsområde var främst att ansvara bussfärd i lokal- och regional linjetrafik. Yrket kräver mycket goda förarfärdigheter, ansvar och samtidigt hög servicekänsla. En positiv fördel som bussförare i linjetrafik är den dagliga spontana kontakten och mötet med människor. Service, ansvar i kombination med tidsanpassning gav mig stor variation och stimulans i vardagen som jag trivs mycket med.
Fördelar
social jobb
Nackdelar
sitta för mycket
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inte produktiv
Har jobbat som bussförare (Tidigare anställd) –  förare17 oktober 2018
Dålig arbetsmiljö och inte rolig. Det finns diskrimination på jobbet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bussförare
Bussförare (Tidigare anställd) –  Stockholms Län5 oktober 2018
Jag trivs mitt jobb men jag flyter i tibro och ser framåt ny utmåning
Fördelar
Träffa ny mäniskör värje dag
Nackdelar
Inge nekdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 10Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt okej
Bussförare (Tidigare anställd) –  Malmö24 september 2018
Tiden går fort mycket självständig!! Rätt så stressd är man kan jobba hur mycket man vill..
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig och intressan arbetsmiljö.
Personalplanerare (Tidigare anställd) –  Landskrona13 september 2018
Jag hade det väldigt kul på Personalplaneringen. Fick lära mig väldigt mycket inom hur olika busschaufförers schema såg ut och hur man kunde hjälpa dom.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga arbetskamrater,
Busschaufför (Nuvarande anställd) –  Ängelholm23 februari 2018
Roligt att gå till jobbet, arbetsdagen går fort, jobbar med flera fordons märken, trevlig arbetsmiljö, bra arbetskamrater
Fördelar
Omväxlande kontakter med människor
Nackdelar
Stillasittande ganska mycket, som kan kompenseras med att röra sig på raster, uppehåll, fritid
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Älskade mitt jobb men det gick inte ihoppa m arbetstiderna som ensamstående mamma
Linjetrafik Busschaufför (Tidigare anställd) –  Skåne Län15 februari 2018
Företaget säger att de vill har kvinnliga chaufför men som timanställd chaufför så var de inte hjälpsamma
Fördelar
Fick åka grattis under arbetstiden
Nackdelar
Långa tjänster, dåligt betald
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Nobina. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 50 omdömen
522
48
39
23
18

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,4Kultur