Recensioner från anställda på Nilson Group

Hittade 9 recensioner som matchade sökningen Visa alla 11 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
produktiv, klara riktlinjer,
butikschef samt vårdarinna inomstöd och service (Nuvarande anställd) –  Skellefteå kommun8 juli 2018
arbetsglädje, produktivitet,
klara mål med arbetsuppgifter man får.
lärt sig ta ansvar och vara lojal
fullföljer arbetsuppgifter

de svåraste med arbetet är att det finns för lite tim.på dygnet !
och så mycket arbete att göra

jag älskar att träffa folk, alltid positiv och glad , arbeta glädjer mig!

Jag har hög etik och moral känsla
Fördelar
att göra mina kunder/brukare nöjda
Nackdelar
för kort om tid jämt, tiden går fort när man har roligt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ordning og reda
Säljare (Tidigare anställd) –  Strømstad8 juni 2017
En tyisk dag er att packa upp varor og se till så att butikken er fin ren og påylld.
Jag har lært mig veldig mycket om ledning, då jag under sommaren fick ansvar øver butikken.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Jag heter osman och kommer från Eritrea . Jag talar arabiska Tigrinna och svenska., ,tigrinna
Nej (Tidigare anställd) –  Nej2 april 2017
Jag jobbar nu i Borås på en resturang Sam heter Viskan kaffe .. Och jag studera SF Kush C
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 48Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig Arbetsmiljö
Säljare (Tidigare anställd) –  Malmö7 januari 2017
Ansvarsområde:
- Sälja
- Uppackning
- dekorera
- Anordna tävlingar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 29Nej 18Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Flexible job with a lot of customer contact
Salesman, (Nuvarande anställd) –  Stockholm, Sweden7 september 2015
A typical day at work is mainly consisting of customer contact and selling, but there are other tasks such as rearranging the store to exhibit the retail better and unpack new products.

I have learned how to meet any type of person in a professional and friendly manner and make even the grumpy customers with a smile. Furthermore, I've learned to have many things going on at the same time and thus being thorough although dealing with stress.

The most enjoyable part of the job is when I can really help someone who has special needs and when people seem to get happy from the way I treated them. Similarly, the least enjoyable part of the job is when customers come into the store just to be mean.
Fördelar
Fun and fast working pace
Nackdelar
Inflexible work hours and weekend shifts
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 6Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Att ge den bästa servicen till kunderna och ha en bra och rolig arbetsmiljö.
Säljare, Öppning, Stängning , kassaavstämning. (Tidigare anställd) –  Ecco Täby8 januari 2015
Som person är jag jätteglad, positiv och stress tålig. Jag får ofta positiva kommentarer från mina kunder samt arbetskamrater som får mig att vilja fortsätta med mitt jobb och göra bättre ifrån mig. Även när jag inte var på jobbet så frågade kunderna om mig och det är sådana saker som får mig att vilja fortsätta med mitt jobb.
Sedan så var både mina chefer samt arbetskamrater mycket positiva och trevliga.

Eftersom att man spenderar en stor del utav dagen, flera dagar i veckan på jobbet så tycker jag att man måste trivas med både sina arbetskamrater samt arbetsplatsen. Man ska kunna ha roligt även om man är på jobbet.
Fördelar
Att skapa bra kommunikationer med sina kunder.
Nackdelar
Att man har dåliga arbetsmiljö el. arbetskamerater.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ny kunskap, med nya möjligheter.
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Karlstad, S21 oktober 2014
Försäljning av skor i butikerna, marknadsföra, uppackning m.m. i butik.
Ny kunskap om hur man bygger upp en butik, möten, utbildning av våra produkter, hur man vårdar sköter en sko, olika för olika material.
Har fått en ny fot in på ett företag med fruktansvärt bra ledning, chef och underbara kollegor.
Underbart att ge kunden den service de behöver, och kunna bidra utefter deras behov.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Givande arbetsår.
Första säljare (Tidigare anställd) –  Västerås, U8 april 2014
Jobbade som 1a säljare och har ett brett och stort ansvarsområde.
Arbetsuppgifterna innebär bla, Försäljning, lagerhantering, exponering, uppackning och stor del av butikens administrativa del såsom schemaläggning, ekonomi/fakturahantering och personalhantering.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera

Se fler Nilson Group recensioner

Du kanske vill testa:

Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Nilson Group. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,3
Baserat på 11 omdömen
55
44
32
20
10

Betyg per kategori

4,0Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
4,0Ledarskap
3,8Kultur

Nilson Group recensioner per plats