Recensioner från anställda på MQ

Hittade 19 recensioner som matchade sökningen Visa alla 24 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Falska kollegor och chefer
Säljare (Tidigare anställd) –  Haninge kommun30 januari 2020
Du blir kastad in i arbetet utan att veta vart något ligger eller hur kassan fungerar. Det finns ingen personal så du står själv nästan hela tiden. Jag stod själv 10-20 utan rast. Cheferna bryr sig inte om dig utan bara om hur mycket vinst butiken har dragit in. Jobba inte på MQ.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Om inta komma beställningar
Älskar mode (Tidigare anställd) –  Älskar färg och tyget29 januari 2020
Jag är undersköterska och florister ..
MVH Arkhawa
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
En utav mina bästa arbetsplatser
Säljare (Tidigare anställd) –  Västerås17 januari 2020
Jag hade nog världens bästa chef och kollegor i butiken jag jobbade på, har inget dåligt alls att säga om någon !
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Härlig servicekultur med inspirerande kollegor
Butikssäljare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg26 juni 2019
Bästa delen av jobbet är att få vara kreativ i servicemötet med kunden och jobba med kläder och accessoarer för att hitta kundens personliga stil. En härlig teamkänsla och ambition som sprider sig gör jobbet ännu mer inspirerande.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Mycket god arbetsplats
Säljare (Tidigare anställd) –  Uppsala6 augusti 2018
Tar alltid hänsyn till personen i fråga. Goda väggar att luta sig mot om man skulle få problem eller bli sjuk.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
tryggt och kul
säljare extra (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun17 april 2018
arbetade extra i 4 år med ett gäng härliga kollegor och chef
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra arbetsplats med varierade arbetsuppgifter
butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Västerås2 april 2018
MQ är ett fantastiskt jobb med mycket varierade arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsplats för säljare
Säljare (Tidigare anställd) –  Sollentuna23 november 2017
MQ är en av dem bättre butikskedjorna. Man får en fri roll att sälja varor med sin egen personliga touch. Personalen och ledarna är väldigt kunniga och duktiga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Arbetsmiljö
Säljare (Tidigare anställd) –  Nacka21 juni 2017
Jobbade som säljare och lager.
Ett arbetsdag kunde vara på följande sätt.
allt från varuplock till skylta till att hjälpa kunden men det de behöver hjälp med.
Jätte trevliga kollegar samt chef.
Det svåraste kunde vara att det var långt tråkigt någon dag då det inte kom så många kunder.
det bästa var att man fick märkesplagg till ganska rimliga priser då man hade personal rabatt.
Fördelar
Märkesplagg
Nackdelar
inga kommentar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
excelent
Location - Bangladesh Liaison Office. Dhaka (Nuvarande anställd) –  Gotheburg, Sweden29 april 2017
My Skill
Source Market and analyze Market Trend.
Source New Potential Market.
Show Company Strength to Customer.
Develop Customer Relationship.
Negotiate & finalize price with customers & vendors.
Communication with Buyer & supplier for projection, plan, order placement etc
Sourcing of fabrics, yarn, trims and accessories from home and abroad.
Source reliable vendor and supplier.
Source new development and arrange necessary presentation for the buyer.
Bring new innovation and share with customer to reach customers satisfactory level.
Drive commitment to effective calendar management across functional areas.
Work on fast fashion and quickest delivery plan.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktiv och rolig arbetsplats
Praktikant (Tidigare anställd) –  Lund6 april 2017
* En typisk arbetsdag på MQ är mycket energisk och mycket produktiv.
*Jag har lärt mig olika säljknep och läsa av kunden och vad den är ute efter på ett professionellt sätt.
*Min chef var jättetrevlig och jag kände att hon var min mentor. kollegorna var absolut jättetrevliga och det var som att umgås med sina vänner och jobba samtidigt.
*Jag upplevde inga svårigheter under mitt arbete.
* Bästa delen av jobbet var att få träffa på olika människor varje dag och den dagen var olik den andra med nya överraskningar.
Fördelar
20 % rabatt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligarbetsmiljö,service inriktade
Säljare (Nuvarande anställd) –  Malmö2 september 2015
En typisk arbetsdag är att man ska göra sina kunder nöjda och ge dem det lilla extra! Jag har lärt mig ohert mycket inom personlig service och ta ansvar. Mina arbetskolleger är super bra och ställer alltid upp för varandra.

Det bästa med detta jobbet är att alla har ett sådan förtroende och att alla gör ett skit bra arbete!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 52Nej 5Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Högt Tempo Hög kvalité
Butiksbiträde 2012 (Tidigare anställd) –  Linköping, E11 september 2014
Min tid på MQ var väldigt givande, Då detta är en butik med mycket kunder så utvecklades min förmåga att jobba i högt tempo med många bollar i luften men fortfarande hålla en hög kvalité på servicen.

Tiden på MQ var väldigt rolig då det sällan var en lugn stund och man verkligen kom in i tempo från öppning till stängning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 35Nej 7Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Härliga kollegor
Säljare (Tidigare anställd) –  Göteborg, O4 september 2014
Resultatfokuserade, bra med säljutbildning, trevlig arbetsplats, chans att utvecklas.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig praktik
Praktik (Tidigare anställd) –  Kristianstad28 januari 2014
Jag hade väldigt roligt på MQ och fick lära mig mycket under tiden jag var där. Trevlig personal som förklarade och visade hur arbetet gick till.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 20Nej 8Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ett bolag på rätt väg.
Regionchef/Head of Retail - vikariat/projektanst. (Tidigare anställd) –  Göteborg16 december 2013
Duktiga medarbetare.
Bra ledning.
Mycket lojala anställda.
Trevligt klimat.
Värnar om sin personal.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fun creative
Fashion designer (Nuvarande anställd) –  Göteborg, O17 november 2013
No day at work is the same as yesterday.
Easy workflow and great collegues.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fantastiskt roligt och stimmulerande jobb .
Regionskommunikatör (Tidigare anställd) –  Malmö .24 oktober 2013
Hej !
Min tid på MQ har varit otroligt lärorik , jag har verkligen gått livets hårda skola och lärt mig allt från grunden .

En dag på jobbet kan se ut som följer ..........Inspirera och utbilda personal och butikschef hur man exponerar och varulägger så säljande som möjligt för att få den bäst visuella och mekaniskt säljande butiken efter dom förutsättningar som finns . Också att butiken följer MQ:s koncept , se till att skyltfönster ser bra ut och att skyltdockor och torsos är rätt stylade och inspirerande att kunden blir köpsugen, samt resultatuppföljning .

Mina arbetskollegor är jättetrevliga och roliga , duktiga.
Svårast har varit att känna sig tillräcklig , jag har 22 butiker som jag ansvarar för .

Det bästa med jobbet är att det är så himla roligt och varierande , ena dagen är inte den andra lik. Full fart hela tiden , det gillar jag verkligen . Produktiv 0ch rolig miljö .

Jag har lärt mig allt om butikskommunikation , försäljning , jag har jobbat med detta sedan 1988 .

Ledningen är bra.
Fördelar
Frihet under ansvar .
Nackdelar
Inga igentligen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera

Se fler MQ recensioner

Du kanske vill testa:

Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos MQ. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 24 omdömen
510
49
33
20
12

Betyg per kategori

4,2Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
4,0Ledarskap
4,0Kultur