Max Burgers AB recensioner av medarbetare

Hittade 58 recensioner som matchade sökningen Se alla 59 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig arbetsmiljö
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Varbergs kommun28 november 2019
Ledningen var inte bra överhuvudtaget, tog inte anställda på allvar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig arbetsmiljö
Max Stortorget som medarbetare (Nuvarande anställd) –  Malmö25 november 2019
Att jobba på Max var ofta stressigt men det fina kamratskapet som finns bland dem medarbetande gjorde så att allt gick som ett smort klockspel och alla klickade bara.
Fördelar
Gratis lunch + dricka om du blir törstig
Nackdelar
Långa pass.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Snabb men inkluderande arbetsmiljö
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Länna18 november 2019
Max har en lugn start då man helt enkelt ska välja och stryka sina kläder, man börjar även sällan under en gäst rush vilket ger en tid att komma in i arbete. Däremot trappar arbetstempot fort upp lite senare på dagen då folk börjar rulla in.
Fördelar
Billigare mat
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
hussein
vad som hels (Tidigare anställd) –  Göteborg8 november 2019
Presentation
Jag är en engagerad, positiv och social kille som kan arbeta ensam eller i grupp och jag har
lätt att lära mig nya saker. Jag kommer alltid i tid och tycker mycket om att jobba.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Jönköping7 november 2019
Är väldigt bra och trevlig plats att jobba på som jag kan rekommendera andra att jobba där också.
Fördelar
Bra Gemenskap
Nackdelar
Stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande, lärorik och rolig arbetsplats
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Örebro kommun15 oktober 2019
Här finns det verkligen ingenting som du inte kan lära dig. Arbetsledarna ger dig rum att lära dig någonting nytt och teamet du hamnar i kan vara uppgjorda utav så fantastiska människor som hela tiden peppar dig att nå nya mål. Arbetet skiftar så mycket beroende på vilken tid på dygnet du arbetar och viken dag det är. Krogen rusher kan vara så roliga och skadeglädjen man ibland känner är bortom någons förstånd.
Fördelar
Stor rabatt på maten
Nackdelar
Inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö.
Anställd (Tidigare anställd) –  Bromma6 oktober 2019
Rolig arbetsmiljö, bra kollegor, bra företagskultur, utvecklingsmöjligheter och bra första jobb.
Fördelar
Härliga kollegor!
Nackdelar
Högre cheferna är väldigt otrevliga och otacksamma.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Chans till karriär och personlig utveckling!
Biträdande Restaurangchef (Nuvarande anställd) –  Göteborg2 oktober 2019
Jag började arbeta på Max som extraanställd vid sidan om mina gymnasiestudier. Att komma in i en fartfylld främmande miljö som ung 17 åring var lätt tack vare fantastiskt stöttande och kompetenta kollegor. Drygt ett år senare fick jag möjligheten att utbilda mig internt till restaurangchefsassistent, vilket innebar ansvar och drift av skift. Det som skiljer Max mot andra företag i branschen är fokus på ledarskap och jargong. Jag fick utbildning i hur en bra ledare, notera; inte chef, skall bete sig.

Två år senare fick jag erbjudandet om att avancera som biträdande restaurangchef vilket är min nuvarande befattning. Tack vare stöttande chefer och en riktigt bra sammanhållen ledning, ser jag möjligheten att idag ge 100% varje dag på jobbet. Då jag tidigare jobbat hos en annan känd fast food-kedja ser jag skillnaden på en arbetsplats där cheferna använder sig av ”management by fear” och en arbetsplats där chefer leder personal genom att utbilda, inspirera och coacha dem.

Det bästa med mitt jobb är att ge unga personer som befinner sig i den åldern jag befann mig i när min resa på Max startade. Det finns inget som slår känslan av att skriva ett nytt anställningsbevis med en ung extraanställd och veta att hon eller han har samma fantastiska möjligheter i företaget som jag en gång i tiden gavs.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och utmanande arbetsplats
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Malmö1 oktober 2019
Den bästa och svåraste delen av jobbet var hur utmanande det var. Varje dag när man gick till jobb visste man inte vad man skulle förvänta sig. Har lärt mig otroligt mycket av denna arbetsplats, men känner att det nu är dags att lära sig lite nytt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Driftledare (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län30 september 2019
jag har träffat på trevliga människor som är nu nära vänner till mig.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otrevlig personal och förlorat mig självkänsla
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Karlstad14 september 2019
Jag mår psykiskt inte bra av att jobba på detta ställe. Mina kolleger är otrevliga och kan va hotfulla ibland mot en när vi jobbar. När man inte når upp till förväntan så skvallrar kollegor om en till restaurangchefen så man får stå och skämmas sen för att man inte räcker till. Jag är inte en bläckfisk som kan göra allt åt alla och bara för det får jag skäll. Jag räcker aldrig till eller så gör jag fel hela tiden.
Fördelar
Man kan växa i företaget
Nackdelar
Otrevlig personal, hårda pass, 15% av på maten
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roliga kollegor
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Västerås12 april 2019
Det jag minns mest från min tid hos Max är att man arbetade alltid med roliga medarbetare som var unga och energiska. Cheferna kunde vara rätt hårda och ibland t o m otrevliga. Men jag tror det beror på hög stress, långa arbetstimmar och mycket ansvar på deras axlar.

Tyvärr tyckte jag att vi arbetade alldeles för mycket och fick för lite rast i gengäld. Att få max 45 min rast i gengäld för närmast 11 h pass är inte hållbart. Kroppen gör ont, stressen tar koll på dig och huvudet är helt tom efter dagens slut.

Självklart är det viktigt att hjälpa kunder och kollegor; dock blir det inte bra eftersom man får stressa fram och tillbaks mellan stationer och sysslor för att "kunden alltid har rätt" (vilket inte stämmer; kunden har oftast fel). Det är viktigt att leverera resultat snabbt. Men på bekostnad till personalens berättigade raster är inte rätt; till och med olagligt, om jag inte har fel.

Dock är det ett bra ungdomsjobb. Man lär sig att samarbeta, klara hög stress, disciplin och att lyssna till chefer.
Fördelar
Roliga kollegor
Nackdelar
Hög stress, långa arbetspass
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig men anpassbar miljö
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Partille12 april 2019
En stressig miljö som kräver disciplin och ett skärpt sinne.
Fördelar
Personalrabatt 15%
Nackdelar
Utan kollektivavtal under 8 månader
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Örnsköldsviks kommun12 april 2019
Väldigt roligt jobb med tanke på kollegorna annars värdelöst
Fördelar
Gratis mat
Nackdelar
Dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Växjö27 februari 2019
Inget jobb för den som lätt blir uttråkad eller inte tål folk som är otrevliga men bra väg in på arbetsmarknaden
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Does not pay a lot
Cashier and Customer Service (Tidigare anställd) –  Luleå kommun22 februari 2019
Co-workers were bullies, difficult to get good shifts so your social life will suffer. The salary is absolutely terrible, I earned 5000kr when I worked there for two weeks which is not enough to life off.
Fördelar
you learn how to work in a fast paced environment
Nackdelar
everything else
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplats som du får mycket erfarenhet av!
Driftledare (Nuvarande anställd) –  Solna kommun17 februari 2019
Trodde aldrig jag skulle lära mig så mycket som jag gjorde på Max när jag först började jobba här som en vanlig medarbetare. Mycket lärorikt och intressant jobb!
Fördelar
Alla olika typer av kollegor du får jobba med.
Nackdelar
Vissa nattpass.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
utvecklande, utmanande
Driftledare (Tidigare anställd) –  Lund7 februari 2019
Lär sig mycket om ledarskap och har möjligheter för utveckling inom företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ett bra första jobb men blir man mer involverad i företaget bryter det ner ej
kökschef/driftledare (Nuvarande anställd) –  Uppsala28 januari 2019
det finns vissa chefer som jobbar för att bli av med anställda dem ej tycker om som har gjort minsta lilla motstånd mot dem. och då behandlar dom en inte bra.
Fördelar
man träffar nya vänner
Nackdelar
chefen går inte alltid att lita på/ mycket skitsnack
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fartfyllt
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Nyköping25 januari 2019
Roligt och alltid något och göra. Du får även en rolig stund med de andra medarbetarna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12NejRapportera