Max Burgers AB recensioner av medarbetare

Hittade 47 recensioner som matchade sökningen Se alla 48 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otrevlig personal och förlorat mig självkänsla
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Karlstad14 september 2019
Jag mår psykiskt inte bra av att jobba på detta ställe. Mina kolleger är otrevliga och kan va hotfulla ibland mot en när vi jobbar. När man inte når upp till förväntan så skvallrar kollegor om en till restaurangchefen så man får stå och skämmas sen för att man inte räcker till. Jag är inte en bläckfisk som kan göra allt åt alla och bara för det får jag skäll. Jag räcker aldrig till eller så gör jag fel hela tiden.
Fördelar
Man kan växa i företaget
Nackdelar
Otrevlig personal, hårda pass, 15% av på maten
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig men anpassbar miljö
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Partille12 april 2019
En stressig miljö som kräver disciplin och ett skärpt sinne.
Fördelar
Personalrabatt 15%
Nackdelar
Utan kollektivavtal under 8 månader
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Örnsköldsviks kommun12 april 2019
Väldigt roligt jobb med tanke på kollegorna annars värdelöst
Fördelar
Gratis mat
Nackdelar
Dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Växjö27 februari 2019
Inget jobb för den som lätt blir uttråkad eller inte tål folk som är otrevliga men bra väg in på arbetsmarknaden
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Does not pay a lot
Cashier and Customer Service (Tidigare anställd) –  Luleå kommun22 februari 2019
Co-workers were bullies, difficult to get good shifts so your social life will suffer. The salary is absolutely terrible, I earned 5000kr when I worked there for two weeks which is not enough to life off.
Fördelar
you learn how to work in a fast paced environment
Nackdelar
everything else
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplats som du får mycket erfarenhet av!
Driftledare (Nuvarande anställd) –  Solna kommun17 februari 2019
Trodde aldrig jag skulle lära mig så mycket som jag gjorde på Max när jag först började jobba här som en vanlig medarbetare. Mycket lärorikt och intressant jobb!
Fördelar
Alla olika typer av kollegor du får jobba med.
Nackdelar
Vissa nattpass.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
utvecklande, utmanande
Driftledare (Tidigare anställd) –  Lund7 februari 2019
Lär sig mycket om ledarskap och har möjligheter för utveckling inom företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ett bra första jobb men blir man mer involverad i företaget bryter det ner ej
kökschef/driftledare (Nuvarande anställd) –  Uppsala28 januari 2019
det finns vissa chefer som jobbar för att bli av med anställda dem ej tycker om som har gjort minsta lilla motstånd mot dem. och då behandlar dom en inte bra.
Fördelar
man träffar nya vänner
Nackdelar
chefen går inte alltid att lita på/ mycket skitsnack
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fartfyllt
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Nyköping25 januari 2019
Roligt och alltid något och göra. Du får även en rolig stund med de andra medarbetarna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Cafe
Max (Nuvarande anställd) –  Karlskoga24 januari 2019
Jag heter munssar abdullahi mohamed jag vill söka jobb har du finns där.dina plats för alla jobbar
Fördelar
Cafe
Nackdelar
Karlskoga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 31Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stresstålighet, god service
Kassabiträdande/Kock (Tidigare anställd) –  Stockholm16 januari 2019
På Max hamburgare hade jag mestadels i uppgift att ansvara över kassan och laga mat. Jag lärde mig att hantera stressiga situationer, alltid le och alltid bemöta kunder med en god service. Den svåraste delen av jobbet är när alkohol berusade kunder ville beställa mat då de skapade hinder i matledet. Den bästa delen med jobbet var att jag fick lära känna många arbetskollegor och samarbeta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och stressig arbetsmiljö
Extrapersonal (Tidigare anställd) –  Umeå6 januari 2019
Ingen dag är den andra lik och det är det roliga, man blir snabbt närmre sina kollegor inom restaurangyrket då dem och du själv litar på varandra.
Fördelar
rabatter inom och utanför arbetstid.
Nackdelar
Mycket nattjobb på helger vid extra anställning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt
Driftledare/Kökschef (Nuvarande anställd) –  Växjö4 januari 2019
En arbetsdag är stressig, men rolig. Man lär sig hela tiden nya saker och det är oftast roligt att jobba. Den svåraste delen av jobbet är att lyckas få ihop sjukanmälningar med schemat. Medans den roligaste delen är att träffa alla underbara kollegor och alla roliga gäster. Jag har lärt mig mer om mig själv och vad jag klarar av och vad jag behöver öva mer på.
Fördelar
Billigare personalmat
Nackdelar
Dåliga arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Flexibelt
Restaurangbiträde (Nuvarande anställd) –  Göteborg1 januari 2019
En arbetsplats som endast gynnar unga studerande som fortfarande bor hemma
Fördelar
Efter 6 månaders anställning erbjuds rabatter genom Benify Sweden
Nackdelar
Dåligt betalt och tungt arbete för kropp med lite erbjudande för småpauser
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Viktigt på mig arbetsmiljö
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg29 december 2018
En begåvad och driven person som har erfarenhet av att arbeta med service restaurang
,Jag söker nu ett arbete där jag kan använda mina tidigare erfarenheter på
bästa sett. Jag har fått höra att jag är bra på att lära mig nya saker på kort tid och att
anpassa mig. Dessutom tycker jag att det är viktigt att ha en god relation till mina
kollegor och människor jag träffar i mitt jobb.
Fördelar
Jag vet inte riktigt
Nackdelar
Jag vet inte riktigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 14Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetserfarenheter
Extra jobb (Nuvarande anställd) –  Eskilstuna25 november 2018
Mycket bra arbetserfarenheter med stresståliga stunder & olika kundbemötande!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 17Nej 3Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ingen bra upplevelse
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Skövde21 november 2018
Sedan chefsbytet har ledarskapet varit extremt bristande, chefen sköter inte sina uppgifter och är väldigt otrevlig när det inte går som hen vill. Fick knappt någon introduktion eller upplärning som var utlovad, utan fick lära mig allt på egen hand, detsamma gällde för de övriga nyss anställda när jag började. Fanns även en otrevlig attityd från en del av kökscheferna, vilket andra anställda på arbetsplatsen höll med om. Nästan alla restaurangbiträden var extremt hjälpsamma och trevliga, bristerna ligger hos de som har makten på arbetsplatsen. Fruktansvärt besviken på hur chefen har skött allt gällande både min och andras anställning, rekommenderar inte att söka sig till max hamburgare i Skövde.
Fördelar
Mycket trevliga kollegor
Nackdelar
Oerhört bristande ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 25Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var stressigt men väldigt rolig, fick lära mig mycket nya saker.
Restaurangmedarbetare (Tidigare anställd) –  Malmö15 november 2018
jag har fått lära mig hur man ska jobba i kök och kunna sammarbeta.
Det bästa med jobbet var när det var lunchtid och då var det rätt mycket folk där så det blev lite stressigt men det var kul.
Den svåra delen med jobbet var nog på morgonen när man skulle förbereda allt. det var en väldigt härlig arbetsmiljö och personalen var väldigt trevliga.
Fördelar
gratis luncher
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 23Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Kassapersonal (kassa, expresskassa, driven) (Tidigare anställd) –  Sundsvall2 november 2018
det är ett jätte roligt jobb, du kommer ha väldig kul med dina kollegor men det inkluderar väldigt mycket stress
Fördelar
personarabatt
Nackdelar
stress
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 25Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Goda utvecklingsmöjligheter & lärorikt arbete
Trainee (Nuvarande anställd) –  Jönköpings Län1 november 2018
När man blir anställd som medarbetare så blir man anställd på max 50%, vilket jag tyckte verkade för lite men det bra är att man kan alltid välja att lägga till pass (sålänge det finns några, men det brukar det göra) så jag har ändå fått jobba 75-100%. Mina pass blir ofta förlängda vilket jag inte klagar på.

I början av min anställning var det svårt att hantera stressen, men efter bara ett par månader klarade jag av att ha 30 beställningar och vara helt lugn och ändå få ut maten i tid.

Jag sa till min chef i början att jag helst ville jobba kvällar och nätter då jag inte är särskilt morgonpigg, och chefen lyssnade och har enda sen dess bara satt mig på sena pass. T ex så brukar jag jobba 17-03, 17-01, 16-01 eller 15-01pass och de är dessa jag gillar bäst. Majoriteten av passen brukar vara mellan 3 och 5 timmar långa men dessa brukar jag aldrig gå och det har jag också valt själv. Man jobbar i regel alltid varannan helg, men har alltid möjlighet att byta bort pass när det går.

Efter bara att ha jobbat där i ett halvår har jag fått möjligheten att utbilda mig till chef, vilket känns fantastiskt och jättekul! Inte bara för att jag kommer lära mig MASSOR om kundbemötanden, matsäkerhet och diverse adminstrativa uppgifter, utan det är dessutom superbra på cv:et för framtida jobb.
Fördelar
35% på maten under arbetstid, goda utvecklingsmöjligheter & trevliga och hjälpsamma kollegor.
Nackdelar
tyvärr ofta underbemannat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 25Nej 1Rapportera