Malmö stad recensioner av medarbetare

Hittade 124 recensioner som matchade sökningen Se alla 125 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Konkurens
Aktivitetsledare inom caféverksamhet, daglig verksamhet (Tidigare anställd) –  Malmö21 november 2019
Bra arbetsplats men många "hungriga vargar" som gärna markerar alla små misstag. Men en trygg arbetsplats
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag jobbade på Rönnensskolan. Deras sammanfattning var underbart.
Biblioteksassistent (Tidigare anställd) –  Malmö15 november 2019
Jag tror vi bara kämpa hur som helts vi kan på jobbet.hällsningar.
Fördelar
Fick mycket erfarenhet.
Nackdelar
Ingen nackdel jag har fått.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig miljö
HR Officer (Tidigare anställd) –  Malmö5 november 2019
absolut trevligaste stället jag arbetat på fick mycket kontakter och kände att det här känns som en homerun.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tryggt o bra.
Förskollärare (Tidigare anställd) –  Sverige25 oktober 2019
Har alltid trivts i Malmö stad men ville testa privat, det gör jag aldrig om 😫😀

Känns bra med arbetskläder (regnkläder) Bra kontakt med rektor och biträdande chef. Kände i Malmö stad att jag blev uppskattad för det jag gjorde i mitt uppdrag som förskollärare.
Fördelar
Bra kultur, ordning o reda.
Nackdelar
Vet ej
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Malmö stad suger
Socialsekreterare (Nuvarande anställd) –  Malmö kommun12 oktober 2019
Kommunen är i ekonomisk kris och det säger mycket. Finns inga pengar till det man jobbar med ( människor). Klienten ska vara i fokus. Funkar inte i praktiken. Ingen bryr sig om personal heller. De får mä dåligt, bli sjuka och sluta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivs i mitt arbete med människor.
Undersköterska kvp (Nuvarande anställd) –  Malmö kommun30 september 2019
Possitiv ,plikttrogen ,i brinner för mitt arbete , har stor empati för andra människor , vill ha ordning och reda, noggrann , ansvarkännande och har lätt för samarbeta med andra etc.
Fördelar
Friskvård.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
typisk arbetsdag
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Malmö2 september 2019
trivs med sitt arbete och detta är bästa delen av jobbet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och ungdomlig arbetsmiljö
Jobbade extra på garderoben (Tidigare anställd) –  Malmö26 augusti 2019
Bemöta kunder som eventuellt kan vara alkoholpåverkade och kunna hantera gästerna tålmodigt och humant.
Fördelar
En påse godis i slutet av passet
Nackdelar
Ingen middag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Malmö15 augusti 2019
Arbetsmiljön bra, vid ombyggnaden mindre bra, men man gör så gott man kan med lite regn indroppandes.
Fördelar att arbeta på olika företag, negativt att omfördelningen av arbetet varierade från person till person. Mång kulturella företag.
Fördelar
Ja
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fantastiska möjligheter och stora krav
Kvalitetschef förskoleförval, runt 600 medarbetare (Tidigare anställd) –  Malmö stad8 augusti 2019
Malmö stad är mitt i Sverige, världen och det märks.

man kan arbeta med allt som är viktigt men inget som är oviktigt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
organisation
Personlig Assistent (Nuvarande anställd) –  Malmö centrum25 juli 2019
Svaraste delen av arbetet: Tid att kunna hinner med allt i god tid, göra ett perfekt jobb och arbetstagaren är nöjda. Svaraste är att vara med vårdtagare i livets slutskede. Hålla vakt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra och trygg arbetsplats
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Malmö3 juni 2019
En bra arbetsplats med många trevliga kollegor och bra ledning
Fördelar
Friskvårdsbidrag
Nackdelar
Svårt att klättra
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande
SFI-lärare (Tidigare anställd) –  Malmö kommun8 maj 2019
Omväxlande, oförutsägbar, ger övning i flexibilitet och snabb problemlösning. Aldrig långtråkigt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
vacktmästare (Tidigare anställd) –  Malmö stad5 maj 2019
Den är rolig och lärorikt arbetsplats och så att man inte är arbetslös och samtidigt att man hitta eller söka ett annat jobb som man har intresse för.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig arbetsmiljö med usel arbetsledning
Lärarvikarie (Tidigare anställd) –  Malmö kommun2 maj 2019
Ingen bra recention om man ska googla på nätet. Dåligt samarbete mellan personal och arbetsledning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
arbeta
Praktik (Nuvarande anställd) –  Malmö24 april 2019
jag kommer till sverige för 5 år sen jag har klart SFI och studerade grund till C nivå sen jag borjade med kockutbildning ocl jag fick integ matlagning 3, jag praktiserade i förskola och sjukhuset i köket avdelning
nu sökar jag att hitta jobb heltid och jag kan jobba i helge
Fördelar
positiv, sammarbeta
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Normal och icke utmanande
Praktiserade genom Praktik vid Event (Tidigare anställd) –  Malmö kommun11 april 2019
Har aldrig blivit riktigt utmanad men har som sagt fått möjlighet att se en stad och deras för- och nackdelar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
xx
Socialsekreterare (Nuvarande anställd) –  Malmö kommun6 april 2019
Stressigt, hög arbetsbelastning, dålig arbetsledning
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivs mycket med mina arbetskollegor
Stödassistent (Nuvarande anställd) –  Malmö2 april 2019
Inte mycket att tillägga men kan säga att det finns bra stämning och bra arbetskollegor.
Bra arbetsmiljö överhuvudtaget.
Fördelar
Vet ej
Nackdelar
Vet ej
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Belastande skolmiljö.
Vik Lärare Matematik och Engelska på Malmö (Tidigare anställd) –  Malmö12 mars 2019
Jag trivdes med min arbetsuppgift som Vik lärare i matematik och Engelska, eleverna hade dock mist förtroendet för vuxna, då ofta lära byten skett.
Fördelar
Kulturellt berikad genom eleverna.
Nackdelar
Negativa kolleger som sprider negativitet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Malmö stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 125 omdömen
542
445
325
27
16

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,8Kultur

Malmö stad recensioner per plats