Mölndals stad recensioner av medarbetare

Hittade 38 recensioner som matchade sökningen Se alla 39 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mölndal
Habiliteringsassistent (Nuvarande anställd) –  Lindome27 november 2019
Morgon möte, planera och strukturera dagen tillsamman med mina kollegor.


Arbeta i team, vara stöd för mina kollegor. Ge trygghet och förtroende till deras anhöriga.

Det svåraste med jobbet är när det dyker upp sjuklockor på korttid, och man ska ändra om bemanningen.

Det bästa med jobbet är att man gör skillnad för en annan människa. Vi är en bra arbetsgrupp, vi är mån om varandra.
Fördelar
friskvårdsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig verksamhet
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Mölndal8 oktober 2019
Dem har professionell förhållningssätt i alla yrke. Snälla , man känner sig välkommen, de sprider glädje, Super bra, skulle rekommendera alla.
Fördelar
Man utvecklar sig mycket i der man gör, träffar nya människor, skapar kontakt, lär sig samverkan mellan barn ich föräldrar som är det viktigaste......
Nackdelar
Ingaaaaaa
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig återkoppling från chefer
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Lackarebäck22 augusti 2019
Rätt ok men stressigt. Inga vikarier. Dålig återkoppling från chefer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö på alla dagisen jag var på
vikarie enheten, Förskolelärare (Tidigare anställd) –  Hela mölndal29 juli 2019
Det enda negativa med att jobba som jag gjorde var att man inte var på en och samma plats hela tiden utan du hoppade lite emellan alla dagisen
Fördelar
Man kunde äta med barnen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helhetsbetyg
Lärarassistent (Tidigare anställd) –  Almåsskolan, Lindome16 juli 2019
Jag fick hand om cirka fem barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och klarade inte av arbetsbördan.

Jag utvecklades och fick gemenskap med lärarlaget på mellanstadienivån.
Fördelar
Lunch för 6 kr som prickades av i bamba, Friskvård
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Serviceteam
Servicepersonal (Nuvarande anställd) –  Mölndal15 maj 2019
I servicteamet träffar man dagligen
Härliga brukare
Fördelar
-
Nackdelar
-
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra.
Stödassistent, gruppboende för funktionsnedsatta (Tidigare anställd) –  Lindome5 maj 2019
Hade inte nån större kontakt med själv Mölndals stad. Men de flesta utav de cheferna jag hade var bra eller helt okej.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stormtrivs i mitt arbetslag
annan pdagogisk verksamhet (Tidigare anställd) –  Mölndal4 april 2019
Arbetslaget är det som gör att jag stannar kvar på arbetsplatsen. Lönerna är för dåliga och det är svårt att kunna utföra ett jobb jag är nöjd med när det är för dåligt med planeringstid. Jag behöver mer tid till planering och reflektion över mitt arbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt att vårda
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Mölndals kommun9 mars 2019
Det är roligt och kreativt att vårda människor. Då 1979, var de flesta bundna till sängen med dropp och kateter.
Jag var ung och hade lätt för att lära. Arbetsuppgifterna med att byta blöjor och kläder samt mata de äldre var enkelt.
Det var svårt .med delade arbetstider. Bästa var kvällar och helger
Jag blev snabbt självgående. Trevlig personal som var lätt att jobba med och jag hade inga problem med chefen
Fördelar
Kunde vila i ett vilorum på rasten
Nackdelar
Tunga lyft, tungt porslin
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
vet ej
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Mölndals kommun17 januari 2019
Har ingen speciel åsikt om företaget. Arbetade där bara under ett par veckor.
Fördelar
vet ej
Nackdelar
vet ej
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivdes bra
Feriearbete (Tidigare anställd) –  Mölndal15 april 2018
Cheferna var väldigt trevliga, såg alltid till att vi hade det bra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kreativ, Fritt ansvar
Sommarjobb Kommun: skötsel av offentliga platser (Tidigare anställd) –  Mölndal8 april 2018
belastande arbete, men annars är allt stukturerat bra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra kommun
Timvikarie (Tidigare anställd) –  Mölndal28 mars 2018
Bra kommun att jobba i men tycker det var lite info om mycket saker, men annars nöjd med de människor jag mötte under jobbets tid.
Fördelar
bra personal
Nackdelar
vet ej
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Uselt ledarskap, ingen löneutveckling
Kock (Nuvarande anställd) –  Mölndals stad17 mars 2018
Tycker du om dåliga ledare, ingen möjlighet att utvecklas eller att inte få en normal lön med vettig utveckling så ska du ta anställning som kock i Mölndals stad
Fördelar
Låg kostnad för lunch
Nackdelar
Massor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Vilja att ha goda medarbetare
Arbetskonsulent (Nuvarande anställd) –  Mölndals kommun12 mars 2018
Det är en omhändertagande miljö med försök och ambition att lösa varje individs behov av att växa och trivas
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Som jag är
Habilitering Pedagog (Tidigare anställd) –  Mölnda26 februari 2018
Hej !

Här nedanför ska jag presentera mig kort och kommer att hjälpa er med viktiga information som tydligt beskriver mig som person.

Jag söker det här jobbet då jag har en stark känsla för service och tycker om att möta och hjälpa människor framåt.

Jag är från Linköping, där jag 1987 tog studentexamen, Berzelius gymnasium 4-årig Tekniklinje, 1990 började jag studera på Umeå universitet. Min första tanke var att utbilda mig vidare och utveckla min tekniska kunskap. Men efter min tredje termin på universitetet valde jag att läsa inom samhällsvetenskapliga fakulteten. Efter första terminen på fakulteten upplevde jag att beslutet att byta från Natur- till samhällsvetenskap var bra och lyckat.

Efter universitetsutbildning och under åren i arbetslivet kunde jag tillämpa teorier och kunskaper som utbildningen erbjöd mig. Erfarenheter är inte lättillgängliga men kan uppnås i kombination med vilja och tron på sig själv.

Jag är bra på att vara flexibel, och har en god förmåga att hantera stressiga situationer. För mig är det viktigt att vara strukturerad. Att ha ge service med bra bemötande är ett måste. Jag har lärt mig att fatta självständiga beslut och bemöta människor med respekt.

Min ambition är att tillföra något till arbetet, där jag utvecklas och kan hjälpa andra att må bra. Bra arbetskamrater, gärna omväxlande arbetsuppgifter med successivt ansvar står på min önskelista.

Jag trivs både med att arbeta i grupp och självständigt och tycker om ett målinriktat arbete.

När det gäller arbete med funktionshindrade människor är det viktigt att arbeta med
  mer... tydliggörande pedagogik samt ett förhållningssätt genom MI (Motiverande samtalsmetodik). 2013 handledde jag personalen på enheten, utifrån MI och tillsammans kunde vi förädla arbetsmiljön.

På fritiden spelar jag musik och squash.


Med förhoppning om möte för djupare samtal.


Med vänlig hälsning

David Kassa
  mindre
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Full fart
Kontorsvaktmästare (Nuvarande anställd) –  Mölndal25 februari 2018
Full fart på jobbet med en massa olika uppdrag. Trevliga kollegor men också en emellanåt stressig miljö med delvis bristande dokumentation som jag hoppas kunna bidra till att förbättra.
Fördelar
Många semesterdagar, trevliga kollegor. Hygglig lön.
Nackdelar
Långa arbetsdagar, oregelbundna tider vid vikariat, stressigt och underbemannat.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
hemtjänst
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Mölndal29 januari 2018
Jag gillar och trivs verkligen med att arbeta som vårdbiträde och vill gärna fortsätta att utvecklas inom detta område i framtiden. Jag gillar att ta ansvar över flera olika områden och jobba gärna med nya arbetsuppgifter. Som person är jag positiv, ordentligt, noggrann och ansvarsful och arbetar gärna såväl självständigt som i grupp med andra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
stressig men givande arbetsplats.
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Mölndal21 november 2017
Detta jobbet har gett mig livserfarenhet. jag har lärt mig att bemöta människor utefter deras förutsättningar och behandla alla lika. Det svåra med detta jobbet var när brukarna mår så dåligt att vi med vårt stressfulla jobb inte kan ge dom den tiden de behöver. Man vill göra allt och lite till men med tanke på hur vården är idag så hinner man inte riktigt med.
Mölndals stad är arbetsgivaren och funkar bra förövrigt, men just tiden hos vårdtagare borde bli längre så man känner sig nöjd efter ett arbetspass.
Fördelar
eget ansvar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande att jobba med människor.
Förskollärare (Tidigare anställd) –  Mölndal14 september 2017
Lärorik arbetsplats gällande planering, samarbete och tålamod.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Mölndals stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,6
Baserat på 39 omdömen
510
412
311
23
13

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
2,9Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
2,9Ledarskap
3,3Kultur

Mölndals stad recensioner per plats