Lunds Kommun recensioner av medarbetare

Hittade 42 recensioner som matchade sökningen Se alla 44 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Positiv med massa nya tankar
Vårdbiträde äldreboende (Nuvarande anställd) –  Lund29 november 2019
Kan arbeta 75% procent med tanka på att studera efter när jag är klart kan arbeta 100%
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåliga arbetsförhållanden med konstanta nedskärningar och tight och stressigt schema. Bra ledning som gjorde sitt bästa.
Lärare 4-9 (Tidigare anställd) –  Sverige11 november 2019
Stora klasser. Mycket undervisning. Mycket dokumentation. Mycket elevvård. Rastvaktande och övriga aktiviteter. Få på skolan som arbetar heltid. Ingen som orkade.
Personalfester med fokus på alkohol för att lägga plåster på såren, dvs stressnivån. Lite som Rom, bröd och vin åt folket för göra dem nöjda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Alltid varit nöjd med jobbet.
BARTENDER (Tidigare anställd) –  Lund5 november 2019
Jag har bott i lund för flera år och jag verkligen tycker om att jobba här.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobb på skola
Elevassistent/Lärarvikarie (Nuvarande anställd) –  Lund29 september 2019
Trivs väldigt bra med att jobba på det här stället
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lunds kommun
Grundskollärare (Nuvarande anställd) –  Lund20 september 2019
Kommunen i behov av en del förbättringar inom skolan och förskolan.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande arbetsmiljö
Spec. Usk. Psyk (Nuvarande anställd) –  Lund19 september 2019
Pigg o glad
Stresstålig
Lunds kommun är en bra kommun att jobba i. Lyssnar på sina medarbetare.
Fördelar
God miljö
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
LSS - Stödbiträde (Nuvarande anställd) –  Lund16 september 2019
Bra plats att jobba med möjlighet att utveckla sig.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Recension av arbete inom hemtjänst!
Vårdbiträde hemtjänst (Tidigare anställd) –  Tuna/Thulehem15 september 2019
Trevligt arbete med frihet under ansvar! Fantastisk målgrupp, dvs äldre med lång livserfarenhet! Glädje och tacksamhet visas dagligen. Lika roligt köra till ett arbetspass varje gång!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nyexaminerad ekonom och redovisningasistent söker jobb omgående
ledare/språkstöd/vägledare i ett verksamhet (Tidigare anställd) –  Lund6 september 2019
Almas molaiy heter jag. 23år gammal bor i Lund. Jag är nyexaminerad ekonom och redovisning assistent/ lönadministratör samt har jag goda erfarenhet inom andra yrkesområde också. Jag är en ansvarsfull och ambitiös person som kämpar för att nå mina mål. Hoppas att jag får den möjligheten att träffa er och berätta mer om mig själv.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra kommun
Vildanden förskolan (Nuvarande anställd) –  Lund2 september 2019
Jag kom till Sverige för åtta år och halv .Jag studerat på komvux SFI,grundläggande ,svenska 1.Jag jobbar nästan ett år som barn skötare i vildanden förskolan och jag har bra relation med mina kollegor och föräldrarna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande arbete
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Lund7 april 2019
Trevliga kollegor och vårdtagare. Mycket förbättringsarbete under åren.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåligt ställe
Köksarbete på restaurang (Tidigare anställd) –  Lund4 april 2019
Sommarjobbade på ´´en bit bort´´, en restaurang som numera inte finns längre. Slavarbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Boende och habilitering (Tidigare anställd) –  Lund26 februari 2019
För mig som timvikarie har det varit ett relativt simpelt jobb. Jag hade inte större ansvarsområden så som den fast anställda personalen hade. Ansvar för brukarna hade jag självklart då man åkte iväg på olika saker, gym, handling, bio, mm.
Jag har lärt mig mycket om just ansvar för andra människor det är ju ett arbete där jag är på plats för att hjälpa brukarna i sin vardag.
Fördelar
Mycket lärdom
Nackdelar
Inga speciella förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mittemellan arbetsmiljö
F d anställd (Tidigare anställd) –  Lunds kommun19 december 2018
Bättre arbetsmiljö. Behövs göras mer. Ta hand om sina anställda bättre. Vara mer lyhörda.
Fördelar
Inget
Nackdelar
Mycket
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inovativt arbetsklimat
Bildlärare (Tidigare anställd) –  Lunds kommun16 december 2018
Var då öppen för inovationer. Lätt att göra överenskommelser
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ingen rolig utan mycket jobbit
VÅRDBITRÄDE (Tidigare anställd) –  Lund19 november 2018
Mycket jobbit arbetplats med mindre personal mycket att göra
Fördelar
grattis lunch
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsplats
Elevassistent (Nuvarande anställd) –  Lund31 oktober 2018
En för mig utvecklande arbetsplats här fick jag lära mig att ta ansvar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 6Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mkt dålig ledning och arbetssituation , resurser, förstort elevantal i tjänsten
Gymnasielärare design, bild , bild och form (Nuvarande anställd) –  Lund30 oktober 2018
Resurserna, salar osv dåliga.
Framförhållning i ämnen och arbetslag sågottsom obefintligt.
Lönedikriminering.Många obehöriga kollegor.
Dåligt stöd och engagemang av ledningen.
Fördelar
Fina elever
Nackdelar
Se ovan
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Många minus. Sök inte inom Lunds kommun.
leg lärare i 4 ämnen (Tidigare anställd) –  Lund1 oktober 2018
Ej nöjd med denna arbetsgivare. Har under 30 år jobbat både som vårdbiträde,sjulvårdsbiträde men de senare 15 åren som gymnasielärare samt grundskolelärare.

De lönesätter lågt. De spelar alltid ut en speciellt om man går på vikariat. Vänder och vrider på så att glaset alltid är halvfullt; " du är ett okänt kort", "du saknar erfarenhet", "du är inte behörig i alla ämnen", " vi har alltid många sökanden" etc.


Har hört många röster som inte är nöjd med denna arbetsgivare.

Svaga skolledare som bryter ned sin personal genom ständiga påhopp eller låt gå mentalitet när det gäller personalmobbing.
Fördelar
Nära
Nackdelar
se ovan. Betalar dåligt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En dag är aldrig lik den andra
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Lund29 september 2018
Jag hade velat bara jobba måndag till fredag, endast dagtid. Än att jobba dag, sena kvällar och helger.
Fördelar
Friskvårdsbidrag
Nackdelar
Drygt schema och arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 2Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Lunds Kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,6
Baserat på 44 omdömen
515
410
313
20
16

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,3Kultur

Lunds Kommun recensioner per plats