Lunds Kommun recensioner av medarbetare

Hittade 36 recensioner som matchade sökningen Se alla 38 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande arbetsmiljö
Spec. Usk. Psyk (Nuvarande anställd) –  Lund19 september 2019
Pigg o glad
Stresstålig
Lunds kommun är en bra kommun att jobba i. Lyssnar på sina medarbetare.
Fördelar
God miljö
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
LSS - Stödbiträde (Nuvarande anställd) –  Lund16 september 2019
Bra plats att jobba med möjlighet att utveckla sig.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Recension av arbete inom hemtjänst!
Vårdbiträde hemtjänst (Tidigare anställd) –  Tuna/Thulehem15 september 2019
Trevligt arbete med frihet under ansvar! Fantastisk målgrupp, dvs äldre med lång livserfarenhet! Glädje och tacksamhet visas dagligen. Lika roligt köra till ett arbetspass varje gång!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nyexaminerad ekonom och redovisningasistent söker jobb omgående
ledare/språkstöd/vägledare i ett verksamhet (Tidigare anställd) –  Lund6 september 2019
Almas molaiy heter jag. 23år gammal bor i Lund. Jag är nyexaminerad ekonom och redovisning assistent/ lönadministratör samt har jag goda erfarenhet inom andra yrkesområde också. Jag är en ansvarsfull och ambitiös person som kämpar för att nå mina mål. Hoppas att jag får den möjligheten att träffa er och berätta mer om mig själv.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra kommun
Vildanden förskolan (Nuvarande anställd) –  Lund2 september 2019
Jag kom till Sverige för åtta år och halv .Jag studerat på komvux SFI,grundläggande ,svenska 1.Jag jobbar nästan ett år som barn skötare i vildanden förskolan och jag har bra relation med mina kollegor och föräldrarna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Usel arbetsgivare
Kommunikatör (Tidigare anställd) –  Lund23 augusti 2019
Dålig lön och hemsk chef. Varning för bitr kommunchef, långsint och äregirig. Jag blev sjuk sv att jobba med henne. Jag fick jobb i Helsingborg, tack o lov.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande arbete
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Lund7 april 2019
Trevliga kollegor och vårdtagare. Mycket förbättringsarbete under åren.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåligt ställe
Köksarbete på restaurang (Tidigare anställd) –  Lund4 april 2019
Sommarjobbade på ´´en bit bort´´, en restaurang som numera inte finns längre. Slavarbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Boende och habilitering (Tidigare anställd) –  Lund26 februari 2019
För mig som timvikarie har det varit ett relativt simpelt jobb. Jag hade inte större ansvarsområden så som den fast anställda personalen hade. Ansvar för brukarna hade jag självklart då man åkte iväg på olika saker, gym, handling, bio, mm.
Jag har lärt mig mycket om just ansvar för andra människor det är ju ett arbete där jag är på plats för att hjälpa brukarna i sin vardag.
Fördelar
Mycket lärdom
Nackdelar
Inga speciella förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mittemellan arbetsmiljö
F d anställd (Tidigare anställd) –  Lunds kommun19 december 2018
Bättre arbetsmiljö. Behövs göras mer. Ta hand om sina anställda bättre. Vara mer lyhörda.
Fördelar
Inget
Nackdelar
Mycket
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ingen rolig utan mycket jobbit
VÅRDBITRÄDE (Tidigare anställd) –  Lund19 november 2018
Mycket jobbit arbetplats med mindre personal mycket att göra
Fördelar
grattis lunch
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsplats
Elevassistent (Nuvarande anställd) –  Lund31 oktober 2018
En för mig utvecklande arbetsplats här fick jag lära mig att ta ansvar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Många minus. Sök inte inom Lunds kommun.
leg lärare i 4 ämnen (Tidigare anställd) –  Lund1 oktober 2018
Ej nöjd med denna arbetsgivare. Har under 30 år jobbat både som vårdbiträde,sjulvårdsbiträde men de senare 15 åren som gymnasielärare samt grundskolelärare.

De lönesätter lågt. De spelar alltid ut en speciellt om man går på vikariat. Vänder och vrider på så att glaset alltid är halvfullt; " du är ett okänt kort", "du saknar erfarenhet", "du är inte behörig i alla ämnen", " vi har alltid många sökanden" etc.


Har hört många röster som inte är nöjd med denna arbetsgivare.

Svaga skolledare som bryter ned sin personal genom ständiga påhopp eller låt gå mentalitet när det gäller personalmobbing.
Fördelar
Nära
Nackdelar
se ovan. Betalar dåligt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En dag är aldrig lik den andra
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Lund29 september 2018
Jag hade velat bara jobba måndag till fredag, endast dagtid. Än att jobba dag, sena kvällar och helger.
Fördelar
Friskvårdsbidrag
Nackdelar
Drygt schema och arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Glädjefyllt arbete i behov av utvecklad kommunikation.
Stödpedagog/Socialpedagog (Tidigare anställd) –  Lund6 september 2018
En typisk arbetsdag utgjordes av ett pass på minst 10 timmar. Under ett arbetspass var alltid ungdomarna i fokus, jobbet innebär mycket relationsskapande men också gränssättande och är en fin balansgång där mellan. Det är ett arbete där ungdomarna ger dig otroligt mycket glädje.

Den svåraste delen av jobbet var att bemöta mycket av den psykiska ohälsa som fanns på de boendena där jag jobbade eftersom ingen i personalgruppen var utbildad för att kunna hantera sådana samtal eller situationer. Det bästa med jobbet var relationsskapande med ungdomarna och få ta del av deras utvecklingskurva.

Jag har lärt mig att bemöta människor på deras nivå, att uppskatta mitt eget liv och de förmåner svenskar har. Jag har lärt mig mycket om annan kultur och religion.

Ledningen och hela arbetsplatsen är till stora delar bra, det finns däremot stora brister när det kommer till kommunikation och effektivitet. Ledningen kan fatta beslut utan ordentlig insikt i boendenas situationer, vilket leder till icke-effektiva eller irrelevanta insatser. Det har också skapats en kultur där mycket är tillåtet att göras "imorgon", vilket till stora delar kommer uppifrån ledningen, när de bokar om möten eller inte återkopplar som de sagt etcetera skapar det en liknande kultur hos de som arbetar på boendena vilket leder till att många arbetsuppgifter inte blir slutförda inom rimlig tid.
Fördelar
Relationsskapande, utvecklande och lärorikt.
Nackdelar
Ineffektivt och bristande kommunikation.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats med högt i tak
Psykiatri handledare (Tidigare anställd) –  Lund9 augusti 2018
Rolig men inte så utvecklande arbetsplats.
Bra kollegor och tycker om att jobba runt människor
Fördelar
Självständigt
Nackdelar
Slitsamt och samordnare som inte lyssnar på personal och brukare
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stor arbetsplats
SFI-lärare (Nuvarande anställd) –  Lund4 maj 2018
Många kloka och härliga kollegor
Intresserade och motiverade studenter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsplats, arbetsgivare lyhörd
Marketing Manager, Turism & Näringsliv (Nuvarande anställd) –  Lund22 januari 2018
Trevligt att cheferna på vår avdelning är lyhörda gentemot sina arbetstagare. Lyssnar och försöker lösa eventuella utmaningar som kan uppstå under vägen. Högt till tak. Satsar på personalen genom kompetensutveckling.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är roligt att jobba med barn och kollegor
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Lund6 december 2017
En typisk dag kan vara att man blir uppringd om de ringer om det behöver vikaren eller inte. Sedan går man till jobbet från 8 till 4 ibland tidigare ibland senare.
Fördelar
Grattis lunch
Nackdelar
Inga kläder till vikarie
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt
Elevassistent (Nuvarande anställd) –  Vipan2 augusti 2017
Att arbeta i Lunds kommun har gett mig möjlighet att använda TAKK, tecken som stöd.
Omväxlande arbete och olika elevnivåer.
Fördelar
Pedagogiska luncher
Nackdelar
Slag, tunga lyft, höga ljud
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 7Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Lunds Kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 38 omdömen
512
48
312
20
16

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
3,2Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,3Kultur

Lunds Kommun recensioner per plats