Luleå Kommun

Recensioner från anställda på Luleå Kommun

Hittade 18 recensioner som matchade sökningen Visa alla 19 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Inrekraft10 september 2019
Det är bra och jag tyker det skule vara rolit att jobba med gamlingar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
No job
Receptionist (Nuvarande anställd) –  Luleå6 augusti 2019
I would like to your company a lot of position. Every day we can apply for working. And then we can work a few day after resgister.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
hjälpsamma
Praktikant (Tidigare anställd) –  Luleå kommun5 juli 2019
de är väl beteende när jag praktiken i förskolan. de hjälper mig så mycket.de är snälla. jag tycker om de jättemycket.
Fördelar
hjälsamma
Nackdelar
inga lunch
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Älskar mitt arbete
Undersköterska/skötare (Nuvarande anställd) –  Luleå kommun8 januari 2019
För lite personal på för många boenden.
Jag trivs bra,men skulle önska mer personal.
Man vill kunna ge åt alla boenden tiden som dom vill ha
Fördelar
Lärorikt arbete
Nackdelar
Neddragning på personal
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra start för folk utan erfarenhet av jobb
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Luleå17 november 2018
Som sagt, bra för erfarenhet, men jag tycker att arbetstiderna kan vara för tidigt satta (07.00) för vissa som måste ta en 20min lång bussfärd. Och skillnaden på lönen för en som går vilket år som helst på gymnasiet och grundskolelönen är alldeles för dålig.
61kr/h är för lite enligt mig och många andra för en som går gymnasiet, då dom som går grundskolan får 51kr/h.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
xxxxxx
Handledare (Tidigare anställd) –  Luleå20 juli 2018
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
Fördelar
xxxxxx
Nackdelar
xxxxxxx
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
Hemtjänst (Tidigare anställd) –  Luleå19 oktober 2017
Den kändes bekväm och bra. Vi arbetare visste precis vad vi skulle göra och allt var bra organiserad. Personalen jobbade bra i hop och var glada för vad vi gjorde.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
arbetsmiljö
Parkarbetare (Tidigare anställd) –  Luleå14 september 2017
tycker att arbetsmiljön är viktig att ha i åtanken. trevliga kollegor är alltid en trygg het i ett jobb. respekt är också en viktig del i ett jobb.
Fördelar
det bästa med ett jobb är att man trivs där och att man är motiverad.
Nackdelar
att allt inte är på plats. man får för lite info
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra ledarskap, tydliga itroduktioner, bra arbetsmiljö och stämning
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Luleå9 september 2017
Bra ledare, tydliga introduktioner, bra säkerhet och bra arbetsstämning, bra utrustning
Fördelar
betald vid raster och semesterersättning
Nackdelar
ingen megensam lunchplats
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
wqerqh345g2q
Flyg fisken (Tidigare anställd) –  Luleå1 december 2016
q23rgvb2q34t5b234g5q321b 32 q32f4r2c uygo87g 98g7p9g7 p9gp98g7 awe4t
Fördelar
245vg 2
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Aktiv arbetsdag
förskollärare, vikare (Tidigare anställd) –  Luleå14 november 2016
Mina kollegor var Luleås alla förskollärare och vikarier då jag var timvikarie. En arbetsdag är likadan varje dag med samma rutiner bara att det skiftar med pedagoger och barn på varje förskola.

Den svåraste delen av jobbet är att komma in i varje enskilda förskolas rutiner och alla barnens rutiner då det skiftar varje dag,

Den bästa delen av jobbet var att man aldrig visste vad en dag skulle erbjuda och vart man skulle hamna.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Äldreboendet (Tidigare anställd) –  Luleå9 november 2016
Jag har arbetet med bilen tvätta och måla
Jag arbetet också med som är sjukdom
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsuppgifter i en produktiv miljö
Park och plantering (Nuvarande anställd) –  Luleå6 september 2016
Det bästa med att jobba på stadsbyggnadsförvaltningen park, är friheten i varierande arbetsuppgifter och att få arbeta ute med både kropp och tanke tillsammans med härliga kolleger.

Mindre bra är att man inte har en chans att få fortsatt jobb utan utbildning inom området, oavsett hur mycket framfötter man visar eller hur mycket man kan eller lär sig under arbetstiden.
En nackdel till är att det är underbemannat, så man hinner inte utföra alla uppdrag på ett tillfredsställande och bra sätt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Luleå9 februari 2016
Jag får träffa personalen och de boende
Jag har lärt mig vad det innebär att visa kärlek och umhet
Ledningen är helt fantastisk
Mina arbetskamrater har blivit mina vänner
Det finns inga svår situationer att hantera
Att jag får träffa boende och personal
Fördelar
Gratis kaffe
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt miljö
handledare (Nuvarande anställd) –  Luleå, BD20 september 2015
Hej
Jag jobbar nu som handledare i luleå kommun. Det är roligt att man hjälpa till att stödja dem som är i behöv av andras stöd.
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
Inga nakdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Självständigt arbete
Fritidspedagog (Tidigare anställd) –  Luleå, BD11 september 2015
Bedriva en omsorgsfull dag för barnen före och efter skolan.
Eftersom vi hade ett väldigt fritt arbete med alla möjligheter
så tog vi tillvara på dessa också,vi skapade film,med egen
komponnerad musik,ljud i kommunens egen studio...
vi ordnade stora trevliga samman komster med alla omkring barnen.
Och försökte göra så bra som möjligt,för barn och föräldrar
Vi fick möjlighet att vidarutbilda oss som handledare,inom teknik
drama och andra trevliga kurser.
Fördelar
inget speciikt
Nackdelar
inget specifikt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stimulerande arbetsuppgifter som kräver bred kunskap
Enhetschef (Nuvarande anställd) –  Luleå31 mars 2013
I arbetet krävs t.ex. simultankapacitet, stresstålighet, tålamod, flexibilitet, samarbetsvilja, lyhördhet,planeringsförmåga, att man är empatisk, kommunikativ, informativ, pedagogisk och lösningsinriktad samt att man har initiativförmåga och handlingskraft.

Ett kontinuerligt lärande i arbetet har bidragit till upplevelser av stimulans och utveckling, likaså via samarbete med kollegor och övriga medarbetare.

Att leda på distans har nackdelar t.ex. i form av sämre fysisk tillgänglighet, svårare att "mota Olle i grind" vid problem eller konflikter i gruppen. I övrigt ett stimulerande arbete som kräver bred kunskap.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera

Se fler Luleå Kommun recensioner

Du kanske vill testa:

Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Luleå Kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 19 omdömen
56
44
38
21
10

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,4Kultur

Luleå Kommun recensioner per plats