Lidl recensioner av medarbetare

Hittade 50 recensioner som matchade sökningen Se alla 4 239 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra företag
Butikschef (Tidigare anställd) –  Skåne Län20 november 2018
Ett bra företag för den som vill utvecklas och göra karriär
Fördelar
Inga
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fathi Mohammed
Innesäljare (Tidigare anställd) –  Göteborg27 oktober 2018
jag heter Fathi och jag är 17 år gammal. Som person är jag glad och öppen.Jag tycker om att jobba med nya människor och lära mig nya saker.Jag vill få en extrajobb för att vill kunna försörja mig själv och vill träffa nya människor. Jag är en som tar sitt egenansvar och håller tid.Jag har inte tidigare jobbat i affär, men vill jobba i affär Eftersom jag vill samarbeta med nya människor och få möjligheten att få hjälpa människor, så tror jag att jobba i affär skulle passa mig bra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 7Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt butiksjobb
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Kristinehamn27 september 2018
Plockade upp i hyllor, städade, packade, hjälpte kunder.
Trevligt jobb med ganska högt tempo.
Fördelar
Hade alltid saker att göra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
butiksansvarig/butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Stockholm12 september 2018
bästa företaget att arbeta för,att utvecklas samt klättra uppåt i stegen.
Fördelar
möjlihet att utvecklas inom företaget
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv men outvecklad arbetsplats
Kontrollant varumottagning (Tidigare anställd) –  Rosersberg13 augusti 2018
Den är en arbetsplats som är lätt att arbeta på men dem gör det svårt för en att utvecklas med organisationen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Praktik genom skolan (Tidigare anställd) –  Vällingby31 juli 2018
Jag började mina arbetsdagar vid 8:00 för att börja packa ner alla frysvaror och se till så att vi var redo för att öppna. Efter att vi öppnat så gick man runt i affären och hjälpte kunder samt att man såg till så att allt så fint och rent ut. Sedan vid 12:00 så slutade jag jobbet.
Fördelar
Korta arbetsdagar
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats överlag.
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Gävle23 juli 2018
Lidl är ett företag som satsar på sina medarbetare och det fick jag även känna. Behandlar personal bra, bra dialog mellan medarbetare och chef. Kan ta upp saker du har en åsikt om. Mycket interna utbildningar.
Fördelar
Bjuden på middagar och presentkort minst en gång varje år.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och socialt
Timrå, butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Timrå23 juli 2018
Att jobba på LIDL är ett mycket roligt jobb. Viktigt att ha bra arbetskamrater vilket jag har! Man kan skratta och skämta med varandra, hjälpas åt i alla lägen.
Man kommer dit tidigt på morgonen och börjar med en arbetsuppgift, exempelvis plocka upp kött, sedan öppnar butiken och då kanske man sätter sig i kassan och är trevlig och professionell emot kunderna som kommer. Sedan servar man under hela dagen på ett bra och positivt sätt. Man ser till att butiken ser fräsch och bra ut, hjälper kunder och medarbetare under hela arbetspasset.
Det bästa med att jobba på LIDL är den sociala delen man har med alla människor.
Den mindre lätta uppgiften på LIDL är att plocka upp varor som är till viss del väldigt tunga men då kan man ta hjälp av en kamrat.
Fördelar
Hjälpa människor
Nackdelar
tunga lyft vid upplockning av varor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik
Deltidsanställd (Nuvarande anställd) –  Sverige17 juli 2018
En arbetsplats där man får utvecklas i karriären om man vill.
Varierande arbetsuppgifter såsom plock av färskvaror, torr, kyl, frys samt Bake-Off. I vissa ansvar får man ta hand om specialområde såsom kläder,husgeråd etc.
Fördelar
Friskvårdsbidrag
Nackdelar
Kort lunchpaus och fysiskt krävande.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En trevlig arbetsmiljö
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Löddeköpinge27 juni 2018
Lidl lödde Lödde erbjöd en del olika värjerande arbets uppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
personligt
Varuplock, städning och hjälpte kunder, kassa (Tidigare anställd) –  Örebro21 maj 2018
På Lidl och Netto hjälpte jag kunder och jobbade med varierade arbetsuppgifter som varuplock med kyl, frys/kolonial, frukt och bröd. Jag städade och plockade. Har också erfarenheter av handel från mitt hemland Syrien där jag sålde damkläder och drev två egna butiker och hade fyra personer anställda. Jag skötte inköp och alla förekommande arbetsuppgifter när man driver en verksamhet.

Jag är en positiv och glad person som älskar mötet med kunden service. Utifrån min utbildning har jag lärt mig att en ”nöjd kund” är den viktigaste länken till kvalitet. Jag älskar att hjälpa människor och har en bra prioriteringsförmåga. Jag kan bidra med kunskaper från handeln och jag är glad och vill jobba och vill visa att jag är bra på att jobba!

Jag jobbar effektivt och klagar aldrig på arbetsuppgifter jag får. Jag ser alltid till att uppgifter jag gör blir genomförda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 10Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobb
frontning, kassa etc (Tidigare anställd) –  Södertälje19 april 2018
lätt jobb, trevliga personal, tiden går snabbt....
Fördelar
Bra rast
Nackdelar
All bra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt arbetmiljö
Tillsvidare anställning - Orderplockare (Tidigare anställd) –  Halmstad13 mars 2018
Jag har alltid varit omtyckt på tidigare arbetsplatser både av arbetskamrater och ledningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 10Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett bra ingångsläge i karriären
Web Manager (Nuvarande anställd) –  Stockholm22 oktober 2017
På Lidl har du möjlighet att jobba dig uppåt. Ett globalt företag med många möjligheter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 68Nej 11Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ohälsosam arbetsplats
Säljare (Tidigare anställd) –  Älvsborgs Län18 september 2017
Ingen struktur, inget sammarbete, alla jobbar för sig själv och man har konstant stress och press på sig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 49Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande arbete med stora variationer
Säljledare (Nuvarande anställd) –  Landskrona23 augusti 2017
Blev anställd på Lidl år 2005 och jag älskar det. Man har stora möjligeheter att utvecklas och växa med företaget.
Fördelar
Friskvårdsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 22Nej 12Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ger inte upp förens jag har uppnått mina mål
ASL ledare (Tidigare anställd) –  Alingsås11 augusti 2017
Jag är envis, oräd, ger mig inte förens mina mål är upnåda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 27Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mario Luciano Rafael
Praktik (Tidigare anställd) –  Malmö14 juni 2017
Hej!
Jag har sett er annons som XXXXXXX, och jobbet intresserar mig och jag tror att jag har mycket att tillföra.
Som person är jag social och öppen. Jag har även lätt för att samarbeta med andra. Eftersom jag tycker om att träna på fritiden, är jag inte heller rädd för att ta i om det skulle behövas.
Jag har tidigare erfarenhet från bygg, måleri och städbranschen. Jag har lätt för att lära nya saker, och jag är inte rädd för att lära nya saker.
Är ni ute efter en pålitlig resurs så hör av er snarast.

Med vänlig hälsning
Mario Luciano Rafael
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbets miljö
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Lerum25 maj 2017
😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔hej jag trivs inte bra på mitt jobb därför vill jobba annan stans dom ica
Fördelar
Nej
Nackdelar
Ja
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 17Nej 33Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga butiker
Butikschef Lidl Norrköping (Tidigare anställd) –  Norrköping13 maj 2017
När de bygger om sina butiker till nya standarden så blir de ljusa och fräscha
Fördelar
Bra kollegor ute i butik
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 10Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Lidl. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 4 240 omdömen
5915
41 299
31 115
2471
1440

Betyg per kategori

3,1Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,2Arbetstrygghet/Befordran
3,1Ledarskap
3,2Kultur