Lernia recensioner av medarbetare

Hittade 55 recensioner som matchade sökningen Se alla 56 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Toppstyrt företag som inte vet vad varken personalinflytande eller personalvård är.
Ansvarig Utbildnings Konsult (Tidigare anställd) –  Sandviken21 september 2019
Ett företag som struntar i personal och elevers framgång och välmående.
Endast fokus på att tjäna pengar på eleverna.
Oavsett hur framgångsrik du är i ditt uppdrag,så finns inga möjligheter att avancera inom företaget.
De går över lik för att tjäna pengar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Behöver hjälp
Anställd (Tidigare anställd) –  Göteborg12 september 2019
Jag vet att de flesta tycker att man ska tänka om när man tar upp tanken om att vilja jobba på Volvo. Men just nu behöver jag hjälp, jag vill jobba på Volvo för pengarnas skull (vill ha hjälp eftersom det är mycket enklare ifall någon fixar in dig). Jag vet att detta är för att skriva recensioner om företaget men vill seriöst börja tjäna pengar (har sökt till en masa olika tjänster + Volvo). Ifall någon fortfarande jobbar på Volvo och kan hjälpa en 18 årig tjej som behöver hjälpa sin familj (ur ett ekonomiskt sätt) skulle det uppskattas verkligen. Mitt mail för detta är: flylikebirdsinthesky @ gmail .com

(tänker inte ge ut mitt riktiga mail och lägga upp det offentligt, och allt annat som anges är för att kunna lägga upp detta "inlägg" + skrev mitt mail så där för att kunna lägga ut denna recension)
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lernia är en trogen, stabil och trygg arbetsgivare
"Avancerad montör Servicetekniker (Nuvarande anställd) –  göteborg9 september 2019
Var på Andren Plast och arbetsuppgifterna varierande jobbiga och krävande, Vilket jag i person trivs med.
Därsom man lär sig oerhört mycket p.g.a. detta.

krävande saker som att lösa trasiga robotar, fräsmaskiner, formningsmaskiner och dylika verktyg till dessa samt kringutrustning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbete
Utbildare (Tidigare anställd) –  Gävle3 september 2019
Att få arbeta med människor. Jag lärt mich mycket om just människan och att vägleda stötta elever på ett sunt bra sätt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressad Ledning
Konsult (Tidigare anställd) –  Göteborg9 augusti 2019
Stressad ledning med dålig koll som tyvärr leder till stressad personal. Kunde varit bättre om det funnits bättre kommunikation mellan de olika leden som ibland verkar saknas. Ofta utbyte av chefer gör det svårt för personalen att få bra relation med sin chef på plats.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lever inte som dom lär , företagets värderingar ej implementerade i verksamheten
ambulerande konsult (Nuvarande anställd) –  Gävle6 augusti 2019
otroligt oorganiserad verksamhetstyrning vilket tar kraft från den riktiga och viktiga verksamheten som faktureras
Fördelar
tänka på sin egna överlevnad, do or die mentalitet
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö och goda kollegor
SFI-lärare (Tidigare anställd) –  Anders Perssons gatan22 juli 2019
Ledningen tar inte riktigt vara på medarbetarnas olika kompetens och utnyttjar ej goda kompetens utan går blint efter några chefers åsikter o tankar.
Fördelar
Fruktkorg och gott humör
Nackdelar
Få förmåner och dåligt fördelning av vissa förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobbkultur.
utbildningskonsult lokalvård (Tidigare anställd) –  Nässjö4 juli 2019
Trevligt ställe att arbeta på. Bra chefer, bra organiserat, bra lokaler.
Mycket bra frekvens på städningen i utbildningslokalerna( toaletterna städas 2 ggr/dag). Friskvårdspeng.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
stimulerande arbete
Projektanställning (Tidigare anställd) –  Helsingborg14 april 2019
det bäst vad att arbeta med grupper utifrån var de var i sin situation.
Vi vad två personer på kontoret och vi delade upp arbetat som vi tyckte vad det bästa för våra deltagare samt utifrån deras behov.
Fördelar
utbytet samt deras förtroende med deltagarna
Nackdelar
jobbet är vad det är
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande
Konsultuppdrag på följande företag (Tidigare anställd) –  Karlskrona11 februari 2019
Nya arbetsplatser, sälja in sig, olika tider, nya människor, omväxlande
Fördelar
Flera arbestplatser
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivdes utmärkt på Lernia
Truckförare (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun27 januari 2019
Jag har bara bra att säga om Lernia.
jag fick lära mycket,
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bemanningsföretag
Warehouse work (working extra) (Nuvarande anställd) –  Eskilstuna24 januari 2019
Något mindre girigt bemanningsföretag än de flesta övriga. Men i övrigt mest samma, om de inte bevakar dina rättigheter så blåser dom dig. Men som sagt något mindre problematiska att ha att göra med än de flesta andra bemanningsföretag.
Fördelar
Lön som är avtalsenlig
Nackdelar
Inga nämnvärda fördelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och lärorikt
Montör, jobbar i Volvo fabriken (Tidigare anställd) –  Göteborg18 december 2018
Bra arbetsplats social och roliga arbetskollegor. Allt fungerade bra förutom att man inte utvecklas och det finns väldigt få möjligheter till att testa något nytt eller att avancera längre upp och utvidga sin kompetens på bästa möjliga sätt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
It was short term job
Internship &Trainee (Tidigare anställd) –  Landskrona, SE4 december 2018
It was training job. The motivation of the organisation to place the candidate to the perfect place/position considering their education & experience.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
studerande
Student (Tidigare anställd) –  Landskrona22 november 2018
gjorde min grund CNC utbildning ett tag här vid Lernia
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En av dom bästa
Praktikplats (Tidigare anställd) –  Härnösand9 november 2018
Gick via en utbildning med detta företag. Fick all hjälp jag behövde.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
Handledare (Tidigare anställd) –  Skövde9 juli 2018
Hjälpa driva och motivera deltagare att nå sysselsättning. Arbetsmarknadspolitiskt projekt.
Bra ledning, stort företag.
Otryggt då det är projektanställning.
Fördelar
Stor arbetsgivare med många möjligheter
Nackdelar
Projektanställning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Lagerarbetare/Truckförare (Tidigare anställd) –  Norrköping3 juli 2018
mitt namn är Omar Ali Hassan
trevlig och social en självlysande
Fördelar
Ja gärna
Nackdelar
bra arbetskamrat och bra arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 14Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Handledare/ utbildare
Borlänge, Ludvika, Coach/ utbildningskonsulent (Tidigare anställd) –  Falun30 april 2018
Hejsan!

Mitt namn är Shamim Gharizadeh och jag bor i Falun. Jag kommer ursprungligen från Afghanistan och har bott i Sverige i 16 år. Jag jobbar som handledare/ när lärare på AlphaCE (vikare) just nu och är van med att arbeta med människor från olika kulturer.

Genom mina erfarenheter är jag stresstålig och van att samarbeta med andra människor.
Jag är en glad och trevlig kvinna som är mycket ansvarsfull. Jag är en driven person med många bollar i luften. Jag gillar att vara där det händer saker och är flexibel och ambitiös. Jag är en följsam kvinna som anser att det är viktig att vara professionell på jobbet.
Jag är en utåtriktad person och har lätt att få kontakt med alla människor. Jag är inte rädd för att ta itu med saker, och är inte rädd för nya utmaningar. Om jag tar åt mig ett uppdrag så uppfyller jag det till punkt och pricka. För mig är det viktigt att alltid göra mitt bästa i det arbete jag utför.

På min fritid tycker jag om att spendera min tid med mina barn och vänner. Jag reser mycket och tycker om att träffa nya människor, se och även lära mig av andra kulturer.

Varför jag skulle passa att arbeta hos er är för att jag är van och älskar att arbeta med människor från andra kulturer. Jag har många mål i livet och ett av dem är att ta mig nya utmaningar och att skapa nya upplevelser.

Jag ser fram emot att få träffa er för ett personligt möte och få möjligheten att berätta mer om mig själv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 26Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga kolegor och en bra arbets miljö.
Robotsvetsare (Tidigare anställd) –  Nitator Hyltebruk13 mars 2018
Lernia tyckte mer om de yngre och vi som var lite äldre var inte så bra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 5Rapportera