Recensioner från anställda på Lernia

Hittade 65 recensioner som matchade sökningen Visa alla 66 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevliga på Lernia
Administratör,ordermottagare. Ekonomiassistent (Tidigare anställd) –  Halmstad18 februari 2020
Tyckte om att jobba på Lernia. Vissa uppdrag var lite svåra i början men jag lärde mig. Tycker om att utvecklas.
På alla uppdrag jag hade var arbetskompisarna trevliga.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra
montör (Tidigare anställd) –  Skövde30 januari 2020
Duktiga konsultchefer. Proffsiga. Hjälpsamma. Gör sitt bästa för att hjälpa alla.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
omväxlande
Truckförare/Lagerarbetare,Däckmontör (Tidigare anställd) –  Karlshamn27 januari 2020
bra omväxlade jobb men osäkert,inga långa jobb tidsmässigt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevlig
Medspråkare (Tidigare anställd) –  Skellefteå24 januari 2020
Trevlig miljö och personal vet inte vad jag ska beskriva mer
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
okej jobb
montör med aluminiumdelar (Tidigare anställd) –  Tingsryd23 januari 2020
industriarbete, lagom ansträngande, hyfsad miljö, annars ok
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra och trevlig arbetsplats
Utbildare (Tidigare anställd) –  Gävle21 januari 2020
Trivdes bra med kollegor och chef.
Fick kompetens utveckling. Bra arbetstider.
Fördelar
Fritt arbete
Nackdelar
Dålig ergonomiska möbler
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
svåra att få tag i på telefon.
Trukförare (Tidigare anställd) –  Tumba13 januari 2020
dom kom på besök på företaget, men fixade inte det man bad om.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
en trevlig arbetsmiljö utan lika behandlingsplan eller tydligt ledarskap
SFI-lärare (Tidigare anställd) –  Göteborg1 december 2019
Platsen var trevlig men ledarskapet är oprofessionellt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Inget
Cnc-Operatör (Tidigare anställd) –  Stockholm31 oktober 2019
Inget recension.jag måste börja jobba först och sen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Högt tempo och bra miljö.
Lagermedarbetare (Tidigare anställd) –  Kungsängen26 september 2019
Bra jobb där jag fick lager erfarenhet, fick arbeta i högt tempo och kom in i gruppen väldigt fort.
Fördelar
Inga fördelar
Nackdelar
Inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Toppstyrt företag som inte vet vad varken personalinflytande eller personalvård är.
Ansvarig Utbildnings Konsult (Tidigare anställd) –  Sandviken21 september 2019
Ett företag som struntar i personal och elevers framgång och välmående.
Endast fokus på att tjäna pengar på eleverna.
Oavsett hur framgångsrik du är i ditt uppdrag,så finns inga möjligheter att avancera inom företaget.
De går över lik för att tjäna pengar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Behöver hjälp
Anställd (Tidigare anställd) –  Göteborg12 september 2019
Jag vet att de flesta tycker att man ska tänka om när man tar upp tanken om att vilja jobba på Volvo. Men just nu behöver jag hjälp, jag vill jobba på Volvo för pengarnas skull (vill ha hjälp eftersom det är mycket enklare ifall någon fixar in dig). Jag vet att detta är för att skriva recensioner om företaget men vill seriöst börja tjäna pengar (har sökt till en masa olika tjänster + Volvo). Ifall någon fortfarande jobbar på Volvo och kan hjälpa en 18 årig tjej som behöver hjälpa sin familj (ur ett ekonomiskt sätt) skulle det uppskattas verkligen. Mitt mail för detta är: flylikebirdsinthesky @ gmail .com

(tänker inte ge ut mitt riktiga mail och lägga upp det offentligt, och allt annat som anges är för att kunna lägga upp detta "inlägg" + skrev mitt mail så där för att kunna lägga ut denna recension)
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 7Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lernia är en trogen, stabil och trygg arbetsgivare
"Avancerad montör Servicetekniker (Nuvarande anställd) –  göteborg9 september 2019
Var på Andren Plast och arbetsuppgifterna varierande jobbiga och krävande, Vilket jag i person trivs med.
Därsom man lär sig oerhört mycket p.g.a. detta.

krävande saker som att lösa trasiga robotar, fräsmaskiner, formningsmaskiner och dylika verktyg till dessa samt kringutrustning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Arbete
Utbildare (Tidigare anställd) –  Gävle3 september 2019
Att få arbeta med människor. Jag lärt mich mycket om just människan och att vägleda stötta elever på ett sunt bra sätt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stressad Ledning
Konsult (Tidigare anställd) –  Göteborg9 augusti 2019
Stressad ledning med dålig koll som tyvärr leder till stressad personal. Kunde varit bättre om det funnits bättre kommunikation mellan de olika leden som ibland verkar saknas. Ofta utbyte av chefer gör det svårt för personalen att få bra relation med sin chef på plats.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
lever inte som dom lär , företagets värderingar ej implementerade i verksamheten
ambulerande konsult (Nuvarande anställd) –  Gävle6 augusti 2019
otroligt oorganiserad verksamhetstyrning vilket tar kraft från den riktiga och viktiga verksamheten som faktureras
Fördelar
tänka på sin egna överlevnad, do or die mentalitet
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig arbetsmiljö och goda kollegor
SFI-lärare (Tidigare anställd) –  Anders Perssons gatan22 juli 2019
Ledningen tar inte riktigt vara på medarbetarnas olika kompetens och utnyttjar ej goda kompetens utan går blint efter några chefers åsikter o tankar.
Fördelar
Fruktkorg och gott humör
Nackdelar
Få förmåner och dåligt fördelning av vissa förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra jobbkultur.
utbildningskonsult lokalvård (Tidigare anställd) –  Nässjö4 juli 2019
Trevligt ställe att arbeta på. Bra chefer, bra organiserat, bra lokaler.
Mycket bra frekvens på städningen i utbildningslokalerna( toaletterna städas 2 ggr/dag). Friskvårdspeng.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
stimulerande arbete
Projektanställning (Tidigare anställd) –  Helsingborg14 april 2019
det bäst vad att arbeta med grupper utifrån var de var i sin situation.
Vi vad två personer på kontoret och vi delade upp arbetat som vi tyckte vad det bästa för våra deltagare samt utifrån deras behov.
Fördelar
utbytet samt deras förtroende med deltagarna
Nackdelar
jobbet är vad det är
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Omväxlande
Konsultuppdrag på följande företag (Tidigare anställd) –  Karlskrona11 februari 2019
Nya arbetsplatser, sälja in sig, olika tider, nya människor, omväxlande
Fördelar
Flera arbestplatser
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera