Landstinget Västmanland recensioner av medarbetare

Visar alla 12 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Samlad service dålig ledning
Måltidsbiträde (Tidigare anställd) –  Västerås15 maj 2019
Ledningen under all kritik. Man tar inte hand om kompetent personal.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Höga sjukskrivningssiffror
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Konstruktiv,lärorik och tryggt arbets miljö
Undersköterska (Tidigare anställd) –  väserås10 september 2018
Jag var mycket nöjd när jag jobbade där, men efter jag råkade skada mig mina handleder var jag tvungen att söka på en lite lugnare ställe och det blev inom äldre boende inom Västerås stad. På Landstinget kan man fortfarande lägga själv sin schema men inte inom Västerås stad man för en rullande schema som är inte alls rättvis för både personal och kunderna.
Fördelar
inom västerås stad inga hittils.
Nackdelar
Slav jobb, nerdragningar, dåligt lön, en frukt per veckan och dåligt arbetsmiljö.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Känna sig behövd
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Västerås23 augusti 2018
Ena dagen inte den andra lik. Trivs med att arbeta med människor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En vanlig arbetsplats
Undersköterska , skötare (Nuvarande anställd) –  Västerås31 maj 2018
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccxxxcccccccccccccccccccccccccccccc
Fördelar
Friskvård och gym
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mina år på Region Västmanland
Städerska (Nuvarande anställd) –  Västerås kommun16 april 2018
Jag har haft en bra tid undermina år på sjukhuset. Det har varit en stor grupp människor att ta hänsyn till men jag tycker själv att jag har lyckats bra. Jag har hela tiden försökt att utöka mina kompetenser så långt det går på arbetsplatsen och har under åren haft många olika ansvarsområden så som upplärningar arbetsfördelningsansvarig, hygienombud, hälsoinspiratör och deltagit i alla utbildningar som getts och varit med och haft utbildningar.
Den svåraste delen av jobbet har nog varit känslan av att inte räcka till. Sjukhuset är stort och med många medarbetare så hinner man inte se alla individer och det är jobbigt när någon hamnar i skymundan.
Den bästa delen av mitt jobb är att jag alltid haft chefer med stort förtroende för mina kompetenser och då gett mig friheter att ta beslut i mitt eget arbete.
Fördelar
Friskvårdspeng och gratis gym
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg arbetsplats,dålig löne utveckling i förhållande till utbildning.ej mycket stress, men få sjuksköterskor.
Specialistsjuköterska psykiatri (Nuvarande anställd) –  Avd 969 september 2017
Patient nära arbete, finns god stämning på avd,dålig flexibilitet i schema kan ej påverka själv.dålig löneutveckling för kompetens. De har ej möjlighet att ge indivduell förmåner eller högre lön än vårdförbundet gemensamma framtagna pott. Gott samarbete med läkare och övrig team.fungerande samarbete med öppen vård.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetskamrater
Måltidspersonal (Nuvarande anställd) –  Västerås8 januari 2017
Varierande jobb, roliga arbetskamrater.
Mycket kundkontakt.
Fördelar
Friskvårdsbi
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Växeltelefonist
Växeltelefonist (Nuvarande anställd) –  Västerås2 mars 2016
Svara på samtal hjälper interna och patienter att komma till rätt ställe.
Hålla lugnet va service inriktad och ha tålamod
Bra snälla och hjälpsamma kollegor
Svårast vet jag inte tycker allt flytter på
Få bytta arbetsuppgifter ibland från telefonist upplyssningen och kanske skriva lite jourlistor ibland
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande
Vårdare (Tidigare anställd) –  Västerås, U5 februari 2015
hjälpa till i alla olika situationer beroende på vilket handikapp de hade
Fördelar
varierande
Nackdelar
tungt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 8Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
God teamwork i arbetsgruppen
nJoy Västerås Intruktör/Receptionist (Tidigare anställd) –  Köpings sjukhus19 november 2014
Jag var relativt ung under högstadiet när jag började arbeta på ett sjukhus miljö. Det var lärorikt och jag kände mig som lille syster bland personalgruppen som tog hand om mig väl under denna sommar.

Det var roligt att se en stark samt enat grupp som brinner för sina patienter.
Fördelar
Friskvård för personal
Nackdelar
Gärna bättre lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Företaget får ett meddelbetyg
Leg. Dietist (Tidigare anställd) –  Västerås28 september 2012
Kostinformation till tex diabetes patienter i grupp eller hembesök hos äldre som behöver mer näring.
Skriva recept på Sär-när produkter.
Mina arbetskollegor är fantastiska och har mycket humor, vilket gör arbetsdagen trevlig!
Den bästa delen av jobbet: att man känner att man kan hjälpa människor som är sjuka och behöver nutritionsstöd.
Den svåraste delen av jobbet: Att inte känna att man räcker till.
Fördelar
ingen hög stressnivå
Nackdelar
osäkerhet att få ha kvar arbetet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Landstinget Västmanland. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,3
Baserat på 12 omdömen
52
44
34
20
12

Betyg per kategori

2,9Balans mellan arbete och privatliv
2,2Kompensation/Förmåner
2,4Arbetstrygghet/Befordran
2,4Ledarskap
2,6Kultur

Landstinget Västmanland recensioner per plats