Recensioner från anställda på Länsförsäkringar

Hittade 28 recensioner som matchade sökningen Visa alla 30 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Utvecklande och trygg
Verksamhetsutvecklare/Förändringsledare (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län11 januari 2020
Rolig och utvecklande. insett att ledarskap är avgörande för att få en bra arbetsmiljö, där medarbetarna känner att de vill skapa mervärde.
Kanon satsning på friskvård och välmående. Arbetsbelastning är varierande. Även trivsel är varierande och beror mycket på ledarskapet, vilken de är medvetna om och satsar mycket på.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra Företag
Support Återbäring / Kontorsservice (Tidigare anställd) –  Vänersborg9 januari 2020
Ett gammalt försäkringsbolag som lyckats förena sitt ursprung med att ligga i framkant på många områden. Ungt, progressivt, verkar finnas stora möjligheter att avancera - de är duktiga på att rekrytera internt.
En avslappnad men ”rapp” arbetskultur, mycket bra arbetsmiljöer och goda förmåner.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsplats
vikariat (Tidigare anställd) –  Älvsborg6 januari 2020
Arbetet är som kundrådgivare är varierat och ger mycket tillbaka. I perioder kan det vara stressigt men ledningen finns där och stöttar. Svåraste delen med jobbet är bristen i våra system som många gånger gör det krångligt och onödigt svårarbetat.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Konsult
Projektledare (Tidigare anställd) –  Stockholm30 december 2019
Jag var konsult så svårt att göra en rättvis bedömning av ovan
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stabilt företag
It-tekniker (Tidigare anställd) –  Hallands Län26 november 2019
Har man väl fått in en fot i företaget så blir det lätt att man blir kvar.
Skulle inte direkt säga att det är högt i tak även om vissa ledande tycker det men så är det kanske överallt...
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
produktiv och rolig miljö
Insurance broker (Tidigare anställd) –  Malmö5 november 2019
ett trevligt gäng med flera trevliga kollegor trivdes bra och såg fram emot arbetsdagen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bemöta kommande hyresgäster , avflyttande hyresgäster och de som söker hyresrätter, bästa att möta alla slags personer i olika situationer
Hyresadmnistratör (Nuvarande anställd) –  Linköping23 september 2019
Omväxlande och möten med folk är det som är givande
Fördelar
Att möta folk, fritt
Nackdelar
Att inte kunna göra alla tillfreds
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig arbetsmiljö
HR-specialist (Tidigare anställd) –  Göteborg10 september 2019
Styrkan hos detta företag är mångfalden, de är hjälpsam.
Fördelar
Gratis lunch varje dag
Nackdelar
finns inte
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorik arbetsplats
IT-tekniker (Tidigare anställd) –  Örebro10 augusti 2019
Som IT – Tekniker (Onsite) på Länsförsäkringar arbeta jag som konsult via Manpower och hade som arbetsuppgifter att vara tillgänglig som tekniker för alla anställda inom Bergslagen (Örebro, Västerås, Karlskoga, Köping) som har någon form av tekniskt problem som behöver åtgärdas eller lösas i ny form, antingen personlig hjälp eller fjärrstyrd hjälp. Eftersom arbetet är ett brett och omfattande område, krävs det högre IT kunskaper för att klara av arbetet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Utvecklande och snabbväxande aktör med fokus på medarbetaren
Intern kontroll ansvarig (Nuvarande anställd) –  Stockholm29 maj 2019
Företaget har en karismatisk VD som är väldigt kundorienterat och som har förståelse av att organisationen inte är stärkare än den svagaste ledet vilket innebär ett stort fokus på kommunikation och tydlighet i mål och prestation.
Nackdelar
Ingen bonus
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra kollegor
CUSTOMER SERVICE AND SALES REPRESENTATIVE (Nuvarande anställd) –  Malmö30 januari 2019
Bra företag med trevliga kollegor där man får gå flera utbildningar. Tyvärr är det svårt att klättra inom andra avdelningar, lätt att fastna i samma tjänst länge.
Fördelar
Bra friskvård
Nackdelar
Svårt att växa inom andra avdelningar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Företagskulturen
Försäljningschef, Vice VD (Tidigare anställd) –  Stockholm17 januari 2019
Länsförsäkringar Stockholm liksom hela gruppen präglas av en mycket god arbetskultur. Man månar om såväl medarbetare som kunder.

Min utmaning var att ställa om från det börsnoterade bolagets verksamhetsstyrning till det kundägda. En spännande resa dock som jag gärna rekommenderar andra inom branschen att göra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig srbetsmiljö
Kundbokare (Tidigare anställd) –  Västerås14 januari 2019
Stora och ljusa lokaler. Trevliga människor. Bestämde srbetstider själv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ett roligt och givande arbete
Säljare (Tidigare anställd) –  Eskilstuna12 november 2018
Jag tycker att Länsförsäkringar är ett väldigt roligt och givande jobb. Ingen dag är den andra lik vilket jag tycker är roligt. Eftersom jag är social av mig och gillar att jobba bland människor så tycker jag detta jobb är roligt då jag får prata och hjälpa kunder. Länsförsäkringar har lärt mig väldigt mycket. Innan kunde jag ingenting om försäkringar och jag hade inte mycket erfarenheter sedan innan. Idag kan jag teckna bilförsäkringar, har mer kunskaper om bilar, telefonförsäljning, kundmöten osv.

Jag tycker att Länsförsäkringar har en väldigt bra ledning och arbetsplatskultur. Jag har fått gå på utbildningar och mina arbetskollegor och min chef har alltid samarbetat bra och hjälpt mig på vägen om någonting varit svårt. Detta tycker jag även har bidragit mycket till att jag utvecklats. Arbetsmiljön är även väldigt bra och fräsch.

Det svåraste har varit att läsa av betalningshistoriken i Länsförsäkringars system på kunders försäkringar men detta är någonting som jag har lärt mig mycket av ändå och kämpat för att lära mig. Jag har velat utvecklas och därmed tagit hjälp av kollegor som har hjälpt mig och lärt mig att läsa av betalningshistoriken lättare.
Fördelar
Rikskuponger kort
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra praktik
Praktik, administrativa arbetsuppgifter (Tidigare anställd) –  Gävle6 juli 2018
Skulle gärna fortsatt i detta försäkringsbolag.
Trivdes bra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Effektivt, serviceinriktat och härlig arbetsmiljö
Lånehandläggare och administratör (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun1 februari 2018
En arbetsplats som inkluderar både unga och äldre, akademiker och de utan vidareutbildning. Skulle säga att på denna arbetsplats får alla en chans, här är det prestation och attityd som räknas.
Bra ledarskap och härlig kultur.
Jag har lärt mig otroligt mycket under min tid på företaget och kommer evigt vara tacksam för mina år på Länsförsäkringar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Nytänk
Säkerhetsansvarig (Nuvarande anställd) –  Stockholm28 december 2017
Ny VD med nya idéer och på god väg att införa nya inriktningar at jobba mot
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktiv och stimulerande miljö
Systemansvarig (Tidigare anställd) –  Stockholm22 september 2017
Stimulerande arbetskamrater som gör att det trots en tungrodd
organisation känns trevligt att gå till arbetet.
Fördelar
subventionerad lunch
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
mycket kundbemötande arbetsplats
Extra arbete (Tidigare anställd) –  Skövde24 januari 2017
En varierande arbetsplats med ständigt kundbemötande via telefon. Hjälper kund med dennes försäkring, samt betalningar.
Fördelar
Bra bekantskap
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Det var Produktiv och rolig arbetsmiljö innan outsourcingen
Systemutvecklare (Tidigare anställd) –  Östersund9 augusti 2016
Tyvärr har IT-verksamheten outsourcats till indiska bolag med katastrofala effekter.
Produktiviteten har minskat och medarbetare hoppar av !
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 5Rapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Länsförsäkringar. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,3
Baserat på 30 omdömen
513
414
33
20
10

Betyg per kategori

4,2Balans mellan arbete och privatliv
4,2Kompensation/Förmåner
4,2Arbetstrygghet/Befordran
3,9Ledarskap
4,1Kultur

Länsförsäkringar recensioner per plats