Kriminalvården recensioner av medarbetare

Visar alla 44 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
H
ADMINISTRATÖR (Tidigare anställd) –  Kalmar16 juli 2019
Jag skriver för att uttrycka mitt intresse för det lediga jobbet för en administratör. Jag har arbetat inom administration.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tveksam arbetsmiljö
Kriminalvårdare (Nuvarande anställd) –  Stockholm15 juli 2019
Har jobbat i över 13 år och de mesta har blivit sämre. Ledarskapet uselt kompetens har försvunnit eller tas inte vara på. Hot förekommer i stor utsträckning chefer som inte tar dem på allvar. Nyanställda som ej är godkända på grundutbildningen får ändå chans att jobba kvar. Det märks stor skillnad på de intagna när verksamheten ej fungerar och att personal får mindre verktyg att jobba med vid våldsamma situationer. Bedrivs även häxjakt mot personal som ingriper.
Fördelar
Semester lite lägre vid viss ålder, ersättning för läkemedel på recept, hyfsat på friskvårdsbidrag.
Nackdelar
Chefskap, skydd för avdelningspersonal, löner.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra trygg arbetsplats där förändringsprocessen är långsam.
Vakthavande Befäl / Säk (Nuvarande anställd) –  Göteborg12 juni 2019
Bra trygg arbetsplats där förändringsprocessen är långsam.
Fördelar
Bra mat - trygg arbetsgivare - bra kamratskap
Nackdelar
Låg lön i förhållande till arbetsinsats
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra genuin verksamhet där saker / förändringar tar tid.
Vakthavande Befäl (Nuvarande anställd) –  Göteborg12 juni 2019
En myndighet som bygger på att medarbetare känner ansvar för det dem förväntas prestera. Detta säkerställs genom betald utbildning vilket är bra. Förändringsprocesser är långsammare än i den privata sektorn enligt mig.
Fördelar
Bra mat - Bra kamratskap - Trygg arbetsgivare
Nackdelar
Låg lön i förhållande till arbetsinsats
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rörig och farlig miljö med uruselt ledarskap.
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Norrtälje19 april 2019
Kriminalvårdare (tidigare anställd), 1,5 år Norrtälje.

Ett högst osäkert jobb med risk för att bli uppsagd utan anledning i upp till 2 år från anställningstillfället.
Stressigt, föråldrat, byråkratiskt, farligt och dålig säkerhet.
Ledarskapet är på förskolenivå eller om möjligt ännu sämre.
Svågerpolitik gäller före kompetens, utbildngar eller erfarenhet.
Schemat ändras väldigt ofta från dag till dag vilket omöjliggör ett normalt privatliv.
Kollegorna var toppen men väger inte upp alla nackdelar. Personalomsättningen är enorm och vittnar om ett uselt arbetsklimat.
Jag skulle inte rekommendera detta jobb till någon faktiskt.
Fördelar
-
Nackdelar
För många för att få plats här.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fruktansvärd arbetsplats
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Västra Götalands Län7 april 2019
Hur ett ställe kan ge så pass mycket bättre löner till helt nyanställda, utan förkunskaper eller adekvat utbildning, än de som jobbat i många år vittnar om en organisation i kramp.
Där jag var gav man dessutom en chefsposition åt en som inte ens gått ut gymnasiet. Denna person hade alltså endast grundskolekompetens. Med andra ord skulle denne inte ens få jobba på stället enligt kriminalvårdens alldeles egna riktlinjer. Resultatet blev förstås därefter. Personalomsättningen är extrem pga låga löner, dåliga arbetstider samt den pressade arbetssituation som råder pga det klientel man arbetar med, samt inkompetent ledning. Jag avråder alltid att söka anställning inom kriminalvården till de som säger sig vara nyfikna.
Fördelar
Orkar man med alla nackdelar så har man en livtidsanställning, i och med den extrema personalomsättningen som råder inom hela verket.
Nackdelar
Extremt dåliga arbetstider med t. ex varannan helg, Dåliga löner, Hög personalomsättning, Kan vara riskabelt pga klientelet man jobbar med.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var mycket stress och bra.
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Västerås kommun19 mars 2019
Det var bra, mycket säkerhet och ta hand om jobb uppgifterna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Annorlunda arbetsmiljö
Kriminalvårdare (Nuvarande anställd) –  Borås6 mars 2019
Inspirerande och annorlunda arbete. Minus är lön och schema.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Generellt bra
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Helsingborg, SE14 december 2018
Trevlig arbetsplats med möjlighet att utvecklas om man vill
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt okej
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Göteborg, SE14 december 2018
Bra kollegor, möjligheter att utvecklas om man vill
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Generellt bra
Personaladministratör (Tidigare anställd) –  Göteborg, SE14 december 2018
Generellt bra. Bra förmåner och möjlighet att utvecklas
Fördelar
Statliga förmåner
Nackdelar
Lönen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik tid
Vårdare (Tidigare anställd) –  Stockholm9 november 2018
En lärorik tid då jag lärde mig mycket om människor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rörlig arbetsmiljö
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Flemingsberg1 november 2018
Man följer alal dagliga rutiner i sammarbete med sina kollegor,servera och dela måltider,följa med intagna till åklagare,transport,bevakning .
Fördelar
Hjälpa till människor, utväckla sig personlig
Nackdelar
Riskerande ibland, man bär sitt namt framför intagna och de vet din identitet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Viktig livserfarenhet
Officer / Criminal & Social Caretaker (Tidigare anställd) –  Göteborg9 oktober 2018
Mycket givande dagar eftersom man arbetar med olika människor varje dag. Personlig utveckling.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
spännande
Klienthandläggare (Nuvarande anställd) –  Norrköping26 september 2018
att jobba med människor är spännande och roligt då jag står för många värdegrundsfrågor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kriminalvårdare 13 1/2 år
F.d Kriminalvårdare natt 100% (Nuvarande anställd) –  Halmstad15 maj 2018
Urdåliga på att ta hand om personal som jobbat många år och är trognao lojala, kan anställa personal med lägre utbildning och yrkeserfarenhet med 3000 kr mer UTAN att höja lönerna för fast personal, därför säger de upp sig till slut! MYCKET dålig personalvård!!!!!
Fördelar
Trevliga kollegor
Nackdelar
Lönerna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ok
kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Vänersborg3 maj 2018
har både dåliga och bra stunder men övervägande bra faktiskt
Fördelar
löne förmåner mm
Nackdelar
klimat stress
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lärorik arbetsmiljö
Sommarvikariat (Tidigare anställd) –  Stockholm20 mars 2018
En givande arbetsplats där en möter olika slags människor med olika bakgrunder.
Där viktigast av allt är att en ser allas lika värde och tror på att alla förtjänar en andra chans.
Fördelar
mänsklig kontakt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stimulerande arbete.
Lärare7Programledare7Behandlingspedagog (Nuvarande anställd) –  Vänersborg14 mars 2018
Kommer till min arbetsplats på morgonen och det första jag möter är våra klienter som är väldigt glada för att se mig varje dag. är jag sjuk en eller två dagar får jag höra att jag har varit saknad. Jag är förtroende ingivande och arbetar med tillit till mina klienter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Kristianstad9 februari 2018
Kamratskapet är nog det bästa med arbetet men att arbeta med människor som farit så illa kan sätta sina spår. Att låsa upp och låsa kan upplevas som påfrestande för somliga. Har lärt mig mycket under dem åren jag var anställd framför allt att det går att påverka till det bättre genom programverksamheten som bedrivs där jag också var delaktig.
Fördelar
Kamratskapet
Nackdelar
Kan upplevas som stressig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Kriminalvården. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 44 omdömen
511
414
311
23
15

Betyg per kategori

3,2Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
2,9Ledarskap
3,2Kultur