Recensioner från anställda på Kriminalvården

Visar alla 48 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Dåligt ledarskap
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Nyköping3 februari 2020
Blev lovad fast jobb . Blev skit. Efter ny organisation. Timvikarie utan timmar.
Fördelar
0
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Dålig arbetsplast
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Göteborg15 januari 2020
Dålig intro vecka och vissa i personalen var otrevliga. Ledarna/ cheferna är otrevliga och snackade skit om sina anställda. De fanns även mobbning på arbetsplatsen ( Inom NTE), som ingen tog tag i.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Vb
Vakthavande Befäl (Tidigare anställd) –  Norrköping18 december 2019
Ett utmanande och roligt arbete, sätter krav på lösningsfokusering
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig och varierande med duktiga medarbetare.
Servicetekniker (Nuvarande anställd) –  Södertälje18 september 2019
En typisk arbetsdag är att försöka ledsaga chefer att fatta rätt beslut gällande fastighetsfrågor och framtida investeringar. Släcka bränder i form att hålla anstalten Hall i drift för att klara den överbeläggning och platsbrist som Kriminalvården befinner sig just nu i.
Fördelar
Lojala medarbetare.
Nackdelar
Sämre löneutveckling på statliga verk.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
H
ADMINISTRATÖR (Tidigare anställd) –  Kalmar16 juli 2019
Jag skriver för att uttrycka mitt intresse för det lediga jobbet för en administratör. Jag har arbetat inom administration.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Tveksam arbetsmiljö
Kriminalvårdare (Nuvarande anställd) –  Stockholm15 juli 2019
Har jobbat i över 13 år och de mesta har blivit sämre. Ledarskapet uselt kompetens har försvunnit eller tas inte vara på. Hot förekommer i stor utsträckning chefer som inte tar dem på allvar. Nyanställda som ej är godkända på grundutbildningen får ändå chans att jobba kvar. Det märks stor skillnad på de intagna när verksamheten ej fungerar och att personal får mindre verktyg att jobba med vid våldsamma situationer. Bedrivs även häxjakt mot personal som ingriper.
Fördelar
Semester lite lägre vid viss ålder, ersättning för läkemedel på recept, hyfsat på friskvårdsbidrag.
Nackdelar
Chefskap, skydd för avdelningspersonal, löner.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra trygg arbetsplats där förändringsprocessen är långsam.
Vakthavande Befäl / Säk (Nuvarande anställd) –  Göteborg12 juni 2019
Bra trygg arbetsplats där förändringsprocessen är långsam.
Fördelar
Bra mat - trygg arbetsgivare - bra kamratskap
Nackdelar
Låg lön i förhållande till arbetsinsats
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra genuin verksamhet där saker / förändringar tar tid.
Vakthavande Befäl (Nuvarande anställd) –  Göteborg12 juni 2019
En myndighet som bygger på att medarbetare känner ansvar för det dem förväntas prestera. Detta säkerställs genom betald utbildning vilket är bra. Förändringsprocesser är långsammare än i den privata sektorn enligt mig.
Fördelar
Bra mat - Bra kamratskap - Trygg arbetsgivare
Nackdelar
Låg lön i förhållande till arbetsinsats
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rörig och farlig miljö med uruselt ledarskap.
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Norrtälje19 april 2019
Kriminalvårdare (tidigare anställd), 1,5 år Norrtälje.

Ett högst osäkert jobb med risk för att bli uppsagd utan anledning i upp till 2 år från anställningstillfället.
Stressigt, föråldrat, byråkratiskt, farligt och dålig säkerhet.
Ledarskapet är på förskolenivå eller om möjligt ännu sämre.
Svågerpolitik gäller före kompetens, utbildngar eller erfarenhet.
Schemat ändras väldigt ofta från dag till dag vilket omöjliggör ett normalt privatliv.
Kollegorna var toppen men väger inte upp alla nackdelar. Personalomsättningen är enorm och vittnar om ett uselt arbetsklimat.
Jag skulle inte rekommendera detta jobb till någon faktiskt.
Fördelar
-
Nackdelar
För många för att få plats här.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 19NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fruktansvärd arbetsplats
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Västra Götalands Län7 april 2019
Hur ett ställe kan ge så pass mycket bättre löner till helt nyanställda, utan förkunskaper eller adekvat utbildning, än de som jobbat i många år vittnar om en organisation i kramp.
Där jag var gav man dessutom en chefsposition åt en som inte ens gått ut gymnasiet. Denna person hade alltså endast grundskolekompetens. Med andra ord skulle denne inte ens få jobba på stället enligt kriminalvårdens alldeles egna riktlinjer. Resultatet blev förstås därefter. Personalomsättningen är extrem pga låga löner, dåliga arbetstider samt den pressade arbetssituation som råder pga det klientel man arbetar med, samt inkompetent ledning. Jag avråder alltid att söka anställning inom kriminalvården till de som säger sig vara nyfikna.
Fördelar
Orkar man med alla nackdelar så har man en livtidsanställning, i och med den extrema personalomsättningen som råder inom hela verket.
Nackdelar
Extremt dåliga arbetstider med t. ex varannan helg, Dåliga löner, Hög personalomsättning, Kan vara riskabelt pga klientelet man jobbar med.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Det var mycket stress och bra.
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Västerås kommun19 mars 2019
Det var bra, mycket säkerhet och ta hand om jobb uppgifterna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 7Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Annorlunda arbetsmiljö
Kriminalvårdare (Nuvarande anställd) –  Borås6 mars 2019
Inspirerande och annorlunda arbete. Minus är lön och schema.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Generellt bra
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Helsingborg, SE14 december 2018
Trevlig arbetsplats med möjlighet att utvecklas om man vill
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Helt okej
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Göteborg, SE14 december 2018
Bra kollegor, möjligheter att utvecklas om man vill
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 3Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Generellt bra
Personaladministratör (Tidigare anställd) –  Göteborg, SE14 december 2018
Generellt bra. Bra förmåner och möjlighet att utvecklas
Fördelar
Statliga förmåner
Nackdelar
Lönen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorik tid
Vårdare (Tidigare anställd) –  Stockholm9 november 2018
En lärorik tid då jag lärde mig mycket om människor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rörlig arbetsmiljö
Kriminalvårdare (Tidigare anställd) –  Flemingsberg1 november 2018
Man följer alal dagliga rutiner i sammarbete med sina kollegor,servera och dela måltider,följa med intagna till åklagare,transport,bevakning .
Fördelar
Hjälpa till människor, utväckla sig personlig
Nackdelar
Riskerande ibland, man bär sitt namt framför intagna och de vet din identitet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Viktig livserfarenhet
Officer / Criminal & Social Caretaker (Tidigare anställd) –  Göteborg9 oktober 2018
Mycket givande dagar eftersom man arbetar med olika människor varje dag. Personlig utveckling.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
spännande
Klienthandläggare (Nuvarande anställd) –  Norrköping26 september 2018
att jobba med människor är spännande och roligt då jag står för många värdegrundsfrågor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Kriminalvårdare 13 1/2 år
F.d Kriminalvårdare natt 100% (Nuvarande anställd) –  Halmstad15 maj 2018
Urdåliga på att ta hand om personal som jobbat många år och är trognao lojala, kan anställa personal med lägre utbildning och yrkeserfarenhet med 3000 kr mer UTAN att höja lönerna för fast personal, därför säger de upp sig till slut! MYCKET dålig personalvård!!!!!
Fördelar
Trevliga kollegor
Nackdelar
Lönerna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 19Nej 3Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Kriminalvården. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 48 omdömen
511
415
312
23
17

Betyg per kategori

3,1Balans mellan arbete och privatliv
3,2Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
2,8Ledarskap
3,0Kultur