Karolinska Universitetssjukhuset recensioner av medarbetare

Hittade 51 recensioner som matchade sökningen Se alla 57 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var underbart att arbeta på BB.
Usk/ på BB (Tidigare anställd) –  Solna kommun19 november 2018
Dag/ Kväll och Natt.
Lärde mig mycket och blev mognare som person.
Bästa Älskade teamet som var. Vi var som en Familj och skötte arbetet på stort alvar.
Det jobbiga var att de tog bort undersköterskor.
Annars var allt perfekt som det var.
Fördelar
Bästa teamwork
Nackdelar
Att de tog bort Undersköterskor
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant och lärorik arbetsplats.
Genetic Counselor, Department of Hereditary Cancer (Tidigare anställd) –  Solna kommun16 november 2018
Intressant att ge genetisk vägledning åt bröstcancer patienter. Mkt erfarna läkare och chefer.
Fördelar
Kompetent personal
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
NKS är ett universitet sjukhus och är ett väldigt spännande sjukhus att jobba på.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Solna31 oktober 2018
Utvecklande arbetsmiljö med mycket eget ansvar. Sjukhuset är i en omorganisation. På ett universitets sjukhus får man uppleva specialist vård där vi oftast är först med att tillgodose patienters behov.
Fördelar
Friskvårdsbidrag. Petsonal gym.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Närmaste kollegorna stöttande
Undersköterska NIVA (Nuvarande anställd) –  Solna kommun3 oktober 2018
Kollegorna är underbara och stöttande. Man känner en tillhörighet till de flesta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Förändring miljö
Business Controller (Nuvarande anställd) –  Stockholm16 augusti 2018
Mycket förändringar för både Solna och Huddinge men samtidigt kul.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Medel
Chef (Manager) IT Drift (Operation/Support) (Nuvarande anställd) –  Stockholm30 juli 2018
Medel kompetense med högt kostnadsbesparings driv.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt och givande jobb
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Huddinge24 mars 2018
På detta jobb kände man sig alltid uppskattad av både personal och patienter. En lärde sig något nytt varje dag och personalen var glada att hjälpa en när det var något som man inte förstod eller om en behövde hjälp.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra positiv utvecklingsatmosfär
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Solna kommun13 mars 2018
Karlinska universitetssjukhuset är en positiv och utvecklande arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Administratör (Tidigare anställd) –  Huddinge14 februari 2018
Mycket lärorikt och trevliga kollegor. Intressant och rolig jobberfaranhet.
Fördelar
Nya kunskaper
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande!
Sjuksköterska, Astrid Lindgrens barnsjukhus (Tidigare anställd) –  Stockholms Län10 februari 2018
Jättebra chefer där jag var på KS, otroligt närvarande o måna om att ssk skulle utveckla sina kunskaper!!!
Fördelar
Fritt, bra tempo
Nackdelar
Helgerna
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fantastisk arbetsplats
Projektledare (Nuvarande anställd) –  Solna/Huddinge22 januari 2018
Karolinska är en fantastisk arbetsplats där det sker mirakel varje dag.
Fördelar
Mycket muskler i organisationen kring de frågor man arbetar inom, stort nätverk
Nackdelar
Mediadrivet skriver ner arbetsplatsen rätt ordentligt, på ett ojämnt sätt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
äventyrlig och rolig
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Huddinge4 januari 2018
När jag jobbade på karolinska sjukhuset var det en väldigt ovanlig upplevelse. Jag trodde aldrig att jag skulle få jobb i ett så stort ställe med så många avdelningar. Det bästa av allt var att det fanns även andra sommarjobbare som upplevde samma saker som mig och det var trevligt att kommunicera med dem. Även patienterna var sjukt trevliga och jag ångrar inte en endaste dag då jag jobbade i karolinska sjukhuset. Jag lärde mig att ta ansvar när det gällde att passa tiden och göra rätt saker på den tiden. Man lär sig även av felen man gör. Det svåraste var att man fick ta emot väldigt mycket kritik men därefter blev det väldigt vanligt för mig.
Fördelar
Personalrummet, kommunikationerna, patienterna, miljön
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En fin klubb att jobba i
sommarjobbare (Tidigare anställd) –  Huddinge30 december 2017
Jag gillar att hålla tränings pass för barn. man utvecklas som person och som elit atlet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otroligt härliga arbetskamrater inom alla yrkesgrupper.
Medicinsk sekreterare (Nuvarande anställd) –  Solna kommun22 november 2017
Trivs jättebra med kollegorna och arbetet på Akukliniken. Frihet under ansvar.
Fördelar
Arbete på distans.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Solna20 oktober 2017
Bra lärorik miljö. Sedvanliga undersköterskeuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsamt
Medicinsk sekreterare (Nuvarande anställd) –  Solna kommun16 oktober 2017
Trevliga, hjälpsamma kollegor. Varierande arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsplats i förendring
labteckniker (Nuvarande anställd) –  huddinge sjukhus8 oktober 2017
en vecka hämtar jag material och autoklaverar dessa .en annan vecka diskar jag och en tredje så skall jag packa dem för sterilisering och tar emot kunder.jag är duktig att ta kunder och förstå forskares olika behov och är till hjälp. ledningen ser jag genom att jag är fackligt ombud somsitter med i samverkan för mitt fackförbund.Det är invant och jag vill nu efter 17 år se andra väggar andra saker att göra sterila och har ju jobbati mikrobiologens del hela tiden. nytt tack. komunikation i alla former. tryggt och bra.
Fördelar
tryggt och bra
Nackdelar
Det är gammalt och jag vill se nya saker nya diskutioner och nya väggar nya frågor
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Busy and productive, always on your feet
Part-Time Kitchen Assistant (Tidigare anställd) –  Sweden27 september 2017
A typical day at work would be with an early start, getting in to scrubs and clocking in. Duties would include checking the stock, pantry and upcoming food delivery, as well as cleaning, taking care of dishes, preparing and serving food and so on. Standard duties for a ward-kitchen assistant.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra utvecklingsmöjligheter men dåligt ledarskap.
Leg. Sjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Stockholm17 augusti 2017
Bra arbetsplats för utveckling, finns stor kompetens och därmed många att lära från. Eftersom det är ett universitetssjukhus finns det, om än tidvis svårtillgängligt, möjligheter till vidareutbildning samt egen forskning vid sidan av sedvanliga arbetsuppgifter.

Uselt ledarskap på högre nivåer, jag är medveten om den politiska frågan då det är helt Landstingsägt, men bedrövligt i många fall.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
The overall exprience of the southern dep
Board certificated senior consultant of neurology (Nuvarande anställd) –  Huddinge kommun13 augusti 2017
A clinic with 2 sites.
I have worked at the southern site with good challenges. It is always of high value to see other patients than your own field.

I have mainly worked and seen MS patients, both diagnosis, treatment and follow-up of these patient group in clinical trials and out of studies as regular patients was of the highest interest for me.

Then work at the inpatient made it possible to work with other diagnoses and have cross dialog with other subgroups within and beside neurology.
Fördelar
Many different patients
Nackdelar
To little beds
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Karolinska Universitetssjukhuset. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,2
Baserat på 57 omdömen
528
415
311
22
11

Betyg per kategori

4,3Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
4,0Arbetstrygghet/Befordran
3,9Ledarskap
4,0Kultur

Karolinska Universitetssjukhuset recensioner per plats