Recensioner från anställda på Karolinska Institutet (KI)

Hittade 48 recensioner som matchade sökningen Visa alla 56 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nice place to work
Postdoctoral Fellow (Tidigare anställd) –  Stockholm11 december 2019
Great place to do science, plenty of resources, fair treatment, good atmosphere. Life in Stockholm is wonderful. Working at KI will open a lot of doors for your career.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ambiente lavorativo stimolante e internazionale
Research Coordinator (Tidigare anställd) –  Stockholm, Sweden17 november 2019
Advanced and proficient work place. Good international network.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
L'ambiente lavorativo ideale
Erasmus Traineeship (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun12 september 2019
Tutto perfetto: ambiente, orario di lavoro, colleghi e finanziamenti.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Abusers U think
Animalactivist (Tidigare anställd) –  Stockholm29 augusti 2019
Disfunctiinal Savages must work in places like that, why if you are so damn brilliant, be there instead of animals, closed in a disquisting enviroment cages, have biopsi taken ect, only abusers do this kind of things ,,,are not human.
Nackdelar
Hate animal tests
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Great international place to work
Senior lab manger (Nuvarande anställd) –  Stockholm, sweden4 juni 2019
Great place with brilliant minds working there. Whenever people from various backgrounds come together with open minds and great ideas something good will eventually be produced.
Fördelar
Open atmosphere
Nackdelar
Salaries are on the low side. Sometimes the silence culture is not working well for everyone.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ambiente de trabajo agradable
Prácticas en el departamento de Neurobiología (Tidigare anställd) –  Estocolmo, Suecia14 maj 2019
Buen ambiente de trabajo con estabilidad y equilibrio entre la vida laboral y la vida social
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra miljö
TEKNISK ASSISTENT (Nuvarande anställd) –  Stockholm22 april 2019
Bra miljö att arbeta i och trevliga människor runt omkring.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
International work environment
Information, Communications & Coordinator (Tidigare anställd) –  Stockholm2 februari 2019
I have worked as an Information person at Karolinska Institutet, a multicultural and gender diverse environment. As the information person, I have served as a point person for all matters relating to information. I have also been involved with the departmental collaborations and events with Swedish and International industry. I am also able to facilitate in-house and external communications and liaise with staff and consultants in the different areas of interest.
Fördelar
Fun work events
Nackdelar
Boring people
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
A warm and friendly working environment
Internship (Nuvarande anställd) –  Stockholm4 januari 2019
A very well organized institute with people who are professionals and love their job!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
My experience was not good
Research Assistant (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun10 december 2018
Pros:
- great name recognition
- great science
- smart colleagues
- relaxed environment
Cons:
- higher management is famous for keeping toxic bullying PIs in spite of multiple complains from different people over years
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande miljö med mycket folk och olika
Projektassistent/administratör (Tidigare anställd) –  Stockholm28 november 2018
Mycket kontakt med människor och personal, utbildningar och annat.
Fördelar
Flex, friskvård, bra arbetskamrater
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Good
Co-Supervisor, Medical Student (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun16 november 2018
Good place to work, fantastic work culture and professor are super excellent. I was lucky to get a chance to work there. everyone will enjoy there, I am quite sure
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsplats.
Research engineer på BEA (Tidigare anställd) –  Stockholm16 november 2018
Trevliga arbetskamrater. Arbetsuppgifterna med genetiska analyser höll hög kvalite.
Fördelar
Trevlig stämning.
Nackdelar
Inga förmåner.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trabalho dinâmico.
Pesquisadora convidada (Doutoranda) (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun8 november 2018
Trabalho de laboratório dinâmico e desafiador. Oportunidade de aprimoramento profissional e aprendizado de novas técnicas.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
prestigefyllt universitet med mycket kunskap
Forskare, PostDoc (Nuvarande anställd) –  Stockholm19 oktober 2018
Osäker arbetsgivare, men bra kollegor. Hög prestige och utvecklingsmöjligheter för de som har forskningspengar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
very good place for research
Senior Postdoctoral Fellow (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun13 oktober 2018
I enjoyed a lot working at Karolinska Institutet, the labs and nature are nice. You will have the chance to meet Nobel Prize candidates and winners. Swedish people are very nice.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fijne werkomgeving zonder duidelijke hierarchie
Onderzoeker (Tidigare anställd) –  Stockholm26 augusti 2018
In de groep waar ik werkte heerste een fijne werksfeer waarin ieder lid gewaardeerd werd. Ik was 'slechts' een bachelor student maar er werd altijd aandacht besteed aan mijn onderzoek en input, waardoor ik mij een volwaardig lid van het team voelde.
Fördelar
Fijn team
Nackdelar
Soms lange werkdagen, maar dat is afhankelijk van je onderzoek
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Good place of work
Assistant Professor (Nuvarande anställd) –  Stockholm7 juni 2018
I enjoyed working at Karolinska Institutet but will like face different other challenges
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Great environment
Postdoctoral Researcher (Tidigare anställd) –  Fyfa, Solna20 april 2018
Scientiffic research is a challenging and ofren frustrating ocupation. But Karolinska Institutet and FyFa department provide a top class enviroment to do that. Multicollaborative environment and access to a great number of facilities and resources. It´s been great working here and I totally recomend it for young scientist that want to try or start a scientific carrer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Workplace with fantastic personell and management
Finance consultant/Accountant (Tidigare anställd) –  Sweden14 april 2018
Typical day of work at this company looked like as providing economic and administrative support. I took responsibility for bank transactions, customer invoices, support with annual reports.
I have learned me to perform my duties in a very short time and to be very stress-resistant.
I am very contented with company's management which was very friendly, helpful, grateful.
Workplace culture was wonderful with such benefits for a stuff and massages.
The hardest part of job was to perform my duties in a very short time and to stay stress resistant in all situations.
The most enyojable part of job was to understand that i have performed all my duties on time and management and employees is very contented and grateful for my job.
Fördelar
flexible working hours, gratefull management and employees
Nackdelar
performing duties in a very short times
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Karolinska Institutet (KI). Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 56 omdömen
527
418
33
25
13

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,6Kultur

Karolinska Institutet (KI) recensioner per plats