Recensioner från anställda på Karlstad kommun

Hittade 33 recensioner som matchade sökningen Visa alla 34 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Helt ok
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Karlstads kommun9 februari 2020
Finns många olika saker att arbeta med inom handel.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Svagt ledarskap
Administration (Nuvarande anställd) –  Karlstad20 december 2019
Otydligt och svagt ledarskap. Prioriterar inte kompetens och effektivitet.
Konflikträdsla, man tar inte tag i problem vilket göder dessa istället.
Varierar såklart på olika arbetsplatser inom kommunen men just här
är det ett välkänt problem. Härskartekniker och särbehandling förekommer.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
trevligt och mångsidigt
Miljöinspektör (Tidigare anställd) –  Karlstad16 december 2019
kommunen är en trygg och rolig arbetsplats. bra kollegor och en känsl av teamtillhörighet där man är ett stort arbetslag med mycket tillgång till kompetens och många som man kan ta hjälp av.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Frågetecken
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Karlstad12 mars 2019
Var så längesedan jag arbetade där så jag vet inte.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trygg anställning
Snickare (Tidigare anställd) –  Karlstad19 februari 2019
Jobade hos kommunen i 10 år på olika arbetsplatser. Bra och dåliga chefer finns överallt, men kommunen tar hand om sina anställda och du har en trygg anställning för många, många år framöver om du i din tur är en trygg anställd.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 189Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärdomsrik och givande arbetsplats
Feriearbetare (Tidigare anställd) –  Karlstads kommun28 september 2018
Arbetsdagarna flyter på bra. Jag har lärt mig att släcka bränder och passa barn. Jag är även lärt mig att leda grupper och tänka effektivt. Den svåraste delen med jobbet har varit när exempelvis ett barn på brandstationer var rädd för eld, men jag och min arbetspartner fick lösa arbetet utefter situationen och allt gick bra. Den bästa delen med jobbet har varit att få lära känna de andra arbetarna.
Fördelar
Gratis luncher
Nackdelar
Ibland luddiga instruktioner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Glad och produktiv
Vikarie Kock (Nuvarande anställd) –  Matsäl5 juni 2018
Jag är en produktiv person när jag är på jobbet. Har trevligt med mina kollegor. Har jag en dålig dag då får jag stöd av kollegorna. Jag försöker utföra mina arbetsuppgifter som det ska och om det är nya saker så jag har lätt att ta in och lär mig det.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ett lärorikt år
Administratör - Korthandläggare (Tidigare anställd) –  Karlstads kommun31 mars 2018
Träffade otroligt många av de nästan 7000 anställda på Karlstad Kommun på både gott och ont
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorikt och varierande arbete
Kommunvägledare (Tidigare anställd) –  Karlstad18 februari 2018
Här är det högt till tak vad gäller arbetsuppgifter, variationen är stor samtidigt rutinmässig. Du kan alltid fråga en kollega eller chef vilket uppmuntras. Dagligen finner du ett dilemma som du kan ta lärdom av. Jätte roligt jobb om du är serviceminded, utåtriktad, lyhörd och intresserad av delar av kommunens arbetsområden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Arbetar natt på ett boende för personer med beroendeproblematik
Boendestödjare (Tidigare anställd) –  Karlstad kommun20 januari 2018
Jag ser till så att klienterna får lämna utandningstest samt urinprov. Pratar med alla klienterna och ser så det är bra med dom samt tar fram mat om någon är hungrig. Är någon påverkad så blir dom avvisade och får komma tillbaka när dom kan lämna rena prover. Mycket samtal om olika saker.
Fördelar
Frihet att lägga upp jobbet på det sättet som passar
Nackdelar
Dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsplats
Förskollärare (Tidigare anställd) –  Karlstads kommun3 januari 2018
En bra kommun att arbeta åt under de åren jag jobbade där.
Fördelar
Gratis luncher, delaktiga i viss mån i beslut som rörde verksamheten
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trivsamt
Undersköterska/skötare (Tidigare anställd) –  Karlstad29 december 2017
Trivdes väldigt bra, och skulle jätte gärna vilja komma tillbaka till just den arbetsplatsen. Hoppas någon gång i framtiden. Men just nu är jag öppen för allt inom vården som gör mig rik på erfarenheter!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 4Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Hantera tålamod och trevliga kammarater
Ekonomibiträde (Tidigare anställd) –  Karlstads kommun31 oktober 2017
I Karlstad kommun. Jag jobbade att städa skolor eller ibland hjälpa i köket. Jag har lärt mig att jobba i team.
Fördelar
ingen
Nackdelar
ingen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 4Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärande miljö
Förskollärare (+ några år på högstadium) (Nuvarande anställd) –  Karlstads kommun1 september 2017
Att jobba som förskollärare i Karlstad Kommun med dess närhet till Universitetet är ett plus; nära kontakt med dess utbud och med lärarstuderande, vilket ger möjligheter till egen stimulans, utveckling och lärande.

Karlstad är en lagom stor stad att arbeta i. Dessutom finns mycket natur och kultur, som går att ta in i jobbet. Det är nära till det mesta, såsom miljöer som männskor.

Naturligtvis finns mycket att önska också, som t ex högre löner och mindre barngrupper. Detta måste för både barnens och personalens skull arbetas vidare på.
Fördelar
Att i mitt jobb ha förmånen att jobba med människor, att ha möjlighet att vara ute och inne
Nackdelar
Lönen, många barn på liten yta
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
omväxlande arbetmiljö
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  karlstad17 augusti 2017
många olika arbetsuppgifter i olika miljöer ute inne ibland i klassrum
mycket arbete i klassrum under lektioner bland barn
Fördelar
gratis luncher frukost
Nackdelar
dålig handledning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
växlande
Elevassistent/Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Karlstad28 juli 2017
Bra tillmötes gående
Tryggt
Bra inforation
Bra roligt
Fördelar
gratis luncher
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trivsam
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Karlstad19 juni 2017
Jag trivdes bra inom Karlstad kommun och med mitt jobb som personlig assistent.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Mycket bra kommun att arbeta i
Elevassistent/stödpedagog (Nuvarande anställd) –  Klaraborg CSU18 juni 2017
En kommun med bra arbetsklimat . Där oftast de anställda tas väl omhand
Fördelar
Pedagogiska luncher
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
varierande arbete
Diversearbetare (Tidigare anställd) –  brattska gården vålberg13 juni 2017
då jag var "vaktmästare" så var jobbet väldigt varierande,innre & yttre tjänst samt ummgänge &transporterande av dom boende till vårdcentraler & sjukhus
Fördelar
varierande arbete
Nackdelar
lång väg till jobbet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
rolig och stimulerrande arbetsmiljö
Resurspedagog (Nuvarande anställd) –  Karlstad20 januari 2017
Varje dag var olika. Man fick hitta olika lösningar på olika problem.. Fasta arbetstider. Samarbeta i små och stora grupper. Tydlighet,enkelhet och vara bestämd. Bra och hjälpsamma arbetskamrater. Alla problem ungdomar har i dagens samhälle. positiva och öppna elever med framtidsversioner. Vänskapen med elever.
Fördelar
Gratis lunch, flexibel arbetstid, utbildningar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Karlstad kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 34 omdömen
59
417
34
23
11

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,7Kultur

Karlstad kommun recensioner per plats