Jönköpings kommun recensioner av medarbetare

Visar alla 26 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inget för mig
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Jönköping7 september 2019
Att arbeta inom vården tror jag inte är något för mig. Jag trivdes med kollegorna men inte med uppgifterna vi var tvugna att göra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Jönköping26 april 2019
Att jobba som personlig assistent lärde mig hur jag ska bemöta patienter med speciella behov på ett trevligt sätt och tålmodigt.
Fördelar
Bra team
Nackdelar
Ingenting
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig miljö
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Jönköping24 januari 2019
Det är en rolig miljö och man får möta många olika människor. Man får lärar sig att ta egna initiativ och eget ansvar. Man får lära sig mycket av dom äldre som vi hjälper och hur man ska bemöta olika människor.
Fördelar
Möta olika sorters människor
Nackdelar
Dålig lön och schema.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande med jobb som outbildad lärare
Engelskalärare på högstadieskola (Tidigare anställd) –  Råslätt28 november 2018
Tiden som resurslärare har givit mig mycket nya intryck där jag fått en bättre förståelse för dagens tonåringar
Nackdelar
Stora klasser, dålig närvarodisciplin hos elever
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
vara med kompisarna
Vaktmästare (Tidigare anställd) –  Jönköping3 september 2018
jobba och har roligt med kompisarna och vankna tidigt på morgonen och sedan tjäna lite pengar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ok
Modersmål lärare (Tidigare anställd) –  Jönköpings kommun26 augusti 2018
typisk arbetsdag
jag lärde mig svenska språket med svensk eleverna.
ingen ledning- några människa rasist.
några är ögonsjuka för bättre människa och bättre kunskap.
svaraste är deras egna groupper andra kan inte ta med den.
Bästa är jag hade jobb- bara men jag har mycket mer att göra, jag kunde inte göra nånting. ingen bättre platform som man kan prova på hans skill, kanske invandrare kan inte bli bättre.
därför jag kommer till stockholm.
Fördelar
lön
Nackdelar
kan inte prova mig och min kunskap
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo med många bollar i luften. Utvecklande
Enhetschef kommunal hälso- och sjukvård (Nuvarande anställd) –  Jönköping21 juli 2018
Kreativ arbetsmiljö men med för stort antal medarbetare som första linjens chef.
Fördelar
Bra friskvårdsavtal, flextidsavtal
Nackdelar
Politiskt styrd organisation som ibland är inne och petar i detaljnivå
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
-
Barnskötare, Vikarie (Tidigare anställd) –  Jönköping5 juli 2018
Söker Ni ambitiös, social och engagerad ung kvinna som montör/packnings arbetare!

Hej

Mitt namn är Rawaa och jag är 29 år, har jobba på Finbil i Jönköping ca 1 år, där tog jag emot kunder och hjälpte till med kontors arbete mm. Lärde mig att vara social och serviceinriktad person. Även jag har jobbat ca 1 år inom Jönköpings kommun som vikarie barnvårdare.

Eftersom jag är händig person, söker jobb som montör/packning. Som person är jag tålmodig och stresstålig, är social och bra på att kommunicera med kunder. Till mina starka sidor hör att jag har humor och har lätt för att samarbeta med människor från olika kulturer.

På fritiden lyssnar jag gärna på musik. Träning för mig är en livsstil, jag brukar ta långa promenader för att hålla mig igång, se på TV, läsa böcker och umgås med min familj och vänner.

Jag ser fram emot ett personligt möte där jag kan berätta mer om mig själv och få höra mer om er verksamhet.


Med vänliga hälsningar

Rawaa Abudi
Fördelar
-
Nackdelar
-
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
De tar inte vara på sina timanställda
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Jönköpings Län28 april 2018
De stöttar inte de som blir sjukskrivna. De ger en skitlön. De låter personalen jobba övertid och anställer inte ny personal för att minska belastningen på de som redan är över belastade.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
arbetsmiljö
Renhållningstekniker (Nuvarande anställd) –  Jönköpings kommun5 april 2018
mycket goda arbetskamrater, bra arbetsmiljö,
känner att jag vill göra något nytt.
Fördelar
inget
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omvårdnad
Hemtjänst Älgstigen (Tidigare anställd) –  Jönköpings kommun25 november 2017
Arbetet omfattade kontakt med de äldre, samtal, promenader och mycket lyssnade.
En hel del praktiskt arbete också som tex. att ge de mat, att hjälpa de gå på toaletten, att ge dem mediciner etc.
Det var ett krävande yrke som innebar mycket ansvar då det var ett arbete med människor.
Det var samtidigt ett roligt arbete då det innebar mycket kontakt med de äldre som hade många roliga historier att dela med sig av. I mitt yrke inom äldrevården insåg jag hur mycket det betyder/betydde för de äldre att det finns någon som är där och kunde ta hand om dem.
Fördelar
man har de mästa träffar äldre människor-
Nackdelar
man upplever en del stress
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Jönköping1 november 2017
Det är var ok senast jag jobbade. Min uppfattning var att de flesta chefer var lyhörda . Lätta att få kontakt med. Svårast att alltid kunna tolka brukarens önskan. Känna sig behövd och uppskattad.
Fördelar
miljö tänk
Nackdelar
inga förmåner som är av stor vikt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik och roligt
Förstelärare i svenska (Nuvarande anställd) –  Jönköpings kommun2 september 2017
Ett spännande och roligt yrke, gäller att sätta gränser så man mår bra. Önskar ett mer tydligare ledarskap.
Fördelar
Gratis kaffe
Nackdelar
Svårt att få ut raster, stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Äldreboende (Tidigare anställd) –  Råslätt30 juni 2017
Jag vet hur man jobbar inom vården. Men jag vill börja med något nytt som t.ex Lager.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Taberg8 juni 2017
Trivs bra med barn och arbetskamrater. Alltid kul att gå till jobbet!
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
För många mötenTrivs bra men
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och omväxlande arbetsmiljö.
Fritidspedagog (Tidigare anställd) –  Taberg31 maj 2017
Jag börjar alltid 08.00. Börjar då i skola åk1. Där hjälper jag en kille från Eritrea. På em är jag på en avdelning, där har vi 75 inskrivna barn, åldrar åk 4-åk 5.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
zakia
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Jönköping22 maj 2017
hej jag är en glad teje som älskar prata med folk och va aktiv
Fördelar
farhan
Nackdelar
al
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tryggt och hållbart
Personlig Assistent (Nuvarande anställd) –  Jönköpings kommun12 april 2017
Arbetet på Jönköpings kommun har varit under goda arbetsförhållanden och med trevliga chefer och arbetskollegor. Jag har trivts väldigt bra. En nackdel är att det är svårt att få kontakt med chefer och brist på support/kontakt från/med personalansvarig.
Fördelar
Tryggt, bra arbetsförhållanden
Nackdelar
Dålig support från chefer
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande
Miljöinspektör (Tidigare anställd) –  Jönköpings kommun3 januari 2017
Stort ansvar. Gäller att kunna ha många bollar i luften. Varierande arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö, då man arbetar ute i friska luften!
sommarjobb år (Tidigare anställd) –  Gränna28 augusti 2015
En typisk arbetsdag:
Antingen trimmar man, rensar rabatter, eller tömmer soptunnor och plockar skräp.

Vad jag har lärt mig:
Att jobba själv och inte vara beroende av någon annan.

Mina arbetskollegor:
Väldigt trevliga och bra arbetskollegor.

Den svåraste delen av jobbet:
När man ska testa på något nytt, självklart roligt men man tänker alltid - klarar jag detta?

Den bästa delen av jobbet:
Arbetstiderna då man endast jobbar vardagar och ledig på helgerna.
Fördelar
Bra raster
Nackdelar
Ingen gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Jönköpings kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 26 omdömen
54
49
311
21
11

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,0Kompensation/Förmåner
3,2Arbetstrygghet/Befordran
2,8Ledarskap
3,5Kultur

Jönköpings kommun recensioner per plats