Järfälla kommun recensioner av medarbetare

Hittade 31 recensioner som matchade sökningen Se alla 32 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande och stressande arbetsmiljö
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Jakobsberg15 augusti 2019
Att arbeta med människor och kunna vara en hjälpande hand är väldigt givande. Man vet att man gör en skillnad i en människas svåra och utsatta situation. Men samtidigt räcker man inte till, och kan inte göra en sådan insats man önskade pga den ökade arbetsbelastningen på oss undersköterskor.
Vissa vill höja kompetensen genom att tillsätta mer arbetsuppgifter på en redan sliten arbetsgrupp. Kompetensen ligger i det vi redan gör; nämligen det förhållande vi skapar mellan brukare/kund, det förtroende vi ger i det dagliga arbetet för att tillgodose de olika behov som finns och uppstår.
Tillsätter man fler arbetsuppgifter, försvinner mer från det vi egentligen är där för att utföra; personlig omvårdnad med individen i fokus. Och då bör man ej utlova dessa fina löften och ord i vältryckta broschyrer.
Jag har lärt mig att det krävs och bör satsas på mer personal och mer vårdserviceteam för att avlasta vårdutbildad personal .
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig arbetsgivare
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Järfälla15 juni 2019
Inkompetent ledning. Ingen tydlighet ofta röriga arbetsplatser där man söker syndabockar för ens egna tillkortakommande. Mycket snack och liten verkstad. Många anställda som själva mår dåligt och tar med sitt sinnestillstånd till jobbet. Fel eller dålig dokumentation dåliga rutiner som kan se bra ut på papper men i praktiken gör var och en som de vill när ingen ser på. Jag har bara erfarenhet av deras vård och omsorg och det är den jag lämnar recensioner om.
Fördelar
Nära till naturen
Nackdelar
Ingen bra organistation
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
Kock (Nuvarande anställd) –  Jakobsberg29 maj 2019
En kommun som man trivs i o känner sig trygg med bra kommunikation
Fördelar
Trygghet
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra kollegor
Hemtjänst, äldrevård, unga med handlikapp, mm (Tidigare anställd) –  Järfälla15 maj 2019
Var länge sen jag jobbade där, men trivdes bra med kollegor och arbetsuppgifter.
Fördelar
Varierande
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
vekansen
Hemtjänst (Tidigare anställd) –  Stockholms Län26 mars 2019
Jag heter Yohannes och jag är från Eritrea och jag är en social person.
Jag är positiv person.
Jag är glad person.
Jag är stark person och jag har erfarenhet.
Mvh
Yohannes
Fördelar
Jag är service inriktad person
Nackdelar
Jag är posetiv person
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En okej upplevelse
Sommarvikarie Trygghetsvärd (Tidigare anställd) –  Kallhäll14 mars 2019
Dagarna var väldigt upprepande. En promenad runt centrum. Väldigt lugnt och inte så krävande.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Järfälla kommun4 mars 2019
Jag heter ghermasion negase.jag vill jobba personal assistant?
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 4Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Besviken
Boendestödjare (Tidigare anställd) –  Järfälla20 februari 2019
Som timanställd är det svårt att få ihop timmar så man kan överleva. Timmar sprids ut mellan så många anställda så det är ohållbart att ha en bra inkomst. Dessutom är det väldigt dåligt betalt inom området och en kommun med kraftigt åtstramande budget.
Nackdelar
Dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt på arbetsmiljön j
Barnskötare, Sverige (Tidigare anställd) –  Järfälla, SE9 december 2018
Jag kan jobba under stress och jobbar så hård .det bara
Fördelar
Glad och ärligt respektera tiden
Nackdelar
Ingen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsmiljö
Undersköterska/ Pers Ass (Nuvarande anställd) –  Jakobsberg21 oktober 2018
Vissa ställen som man jobbar på är väldigt bra & uppskattar det man gör, medans andra har för många anställda som svarar i telefonerna & man får för många olika svar & jättedålig återkoppling!!!! Det känns som man jobbar fruktansvärt mycket & ställer alltid upp, sen när man ber om nånting så är det jättesvårt & man blir dåligt behandlad!!!
Fördelar
inga
Nackdelar
dåliga på att förklara saker
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Naturvänlig kommun
Undersköterska/personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län21 augusti 2018
Bra kommunikation mellan anställda och chefer.
Många möten med personalen.
Vidare utveckling för personalen såsom kurser på vissa personalmöte.

Viss påverkan att byta brukare samt vid schema hantering.
Fördelar
Friskvårdsersättning
Nackdelar
Schema tiderna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ganska rolig
undersköterska/vårdare (Tidigare anställd) –  Järfälla10 juni 2018
kommunen blivit som familjeföretag när den gäller anställning av personal.man kan se den tidlig över allt på kommunen.
Fördelar
Man lär sig mycke
Nackdelar
dålig lön när man har backrönden som utlänningar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 4Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik Mijö
Rektor (Tidigare anställd) –  Stockholm4 maj 2018
Att arbeta i Järfälla kommun ger en inblick i alla problemområden i en kranskommun till Stockholm.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra sommarjobb
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Järfälla kommun22 april 2018
Rolig enhet att jobba på med engagerad personal och givande uppdrag som är relaterade till miljön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nära tilö mycket
Specialist undersköterska (Nuvarande anställd) –  Järfälla22 mars 2018
Bra kommun med nära till mycket och ett stenkast till stora staden
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var jättebra
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Jakobsberg14 januari 2018
Det var mitt första jobb i Sverige. Det var trevliga arbetskamrater.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Kock (Tidigare anställd) –  Kallhäll3 januari 2018
Matlagning av lunch och middag
Planering
Bra ledning
Bra arbetsplatskultur
Det finns inte svår del av jobbet
Bra samarbete , trevlig personal
Fördelar
Bra arbetsmiljö
Nackdelar
Finns ej
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och vänlig miljö
Receptionist och konferensvärdinna (Tidigare anställd) –  Järfälla28 december 2017
Jag har lärt mig så mycket gällande ledarskap.Och jag trivdes med mina arbetsuppgifter
Det var svårt i början för att det var några som var handikappade men jag lärde mig att alla är verkligen olika.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra och roligt
Skogsarbetare (Tidigare anställd) –  Järfälla1 november 2017
Tagit motorsåg kort
Röjmaskin med klinga kort
Omväxlande
Fördelar
Fritt jobb
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inget
Handleda och stödja (Tidigare anställd) –  Järfälla3 oktober 2017
Bra arbetsmiljö och man kan lära mycket kunskape
.
Fördelar
kunskapen
Nackdelar
inget
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Järfälla kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,3
Baserat på 32 omdömen
56
410
38
23
15

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,1Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,4Kultur

Järfälla kommun recensioner per plats