ISS Facility Services recensioner av medarbetare

Hittade 95 recensioner som matchade sökningen Se alla 4 119 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Iss Alingsås köksbiträde
Köksbiträde (Tidigare anställd) –  Alingsås kommun13 mars 2019
Ingen bredvidgång, dålig lön, fick bokningar 6.15 på morgonen och blev bokad på arbetsplatser 1 timme resväg med tåg och skulle vara på arbetsplatsen 7.30! Förväntades att jag bara skulle veta vad jag skulle göra trots ingen bredvidgång! Värdelöst företag 👎👎👎
Fördelar
Inga alls!
Nackdelar
Dåligt ledarskap och ett uselt företag som bara utnyttjar sin personal
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag intresserad
Ja (Tidigare anställd) –  Malmö12 mars 2019
Lokalvård
Lernia utblining AB, 2016­05 — Pågående (2 år, 7 månader)
Har lärt mig:Arbetsteknik, arbetsplanering, städredskap­ manuella och maskiner,städmetoder,
ergonomi,kemisk­tekniska produkter, materianlkännedom med golv och inredningsmaterial,
arbetsmiljö, kvalitet och kundbemötande
Språk
Fördelar
Bra
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
FM-Hard tjänster på två stora anläggningar med yttersta ansvaret för 15 medarbetare.
Site Manager (Tidigare anställd) –  Malmö12 mars 2019
En förändring behövs, tror på att ISS har insett detta nyligen. Genom att avlasta sina Driftchefer med administrativa uppgifter.
Fördelar
Kontaktnätet
Nackdelar
Får ej betalt för utlägg.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Städerska (Tidigare anställd) –  Katrineholm18 februari 2019
Kul med alla kundmöten.
Frihet i arbetet under eget ansvar.
Fördelar
Arbetskamrater
Nackdelar
timvik
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rörig organisation
Platschef (Tidigare anställd) –  Västerås28 januari 2019
Dålig struktur, saknades processer och beskrivningar, saknades kundfokus.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Städare (Nuvarande anställd) –  Vännäs22 januari 2019
Som städare har jag lärt att rengöra lokaler och andra miljöer samt att ställa föremål i ordning. Jag hade en rutinsysselsättning i privata hem, på arbetsplatser och i offentliga miljöer.
Mina ansvarområden inkudera rengöring innefattar exempelvis dammsugning, dammtorkning, tvätta golv samt skura toaletter och handfat, men också tömma papperskorgar, torka ur skåp, skaka dukar samt dammsuga gardiner och väggar och professionella städsammanhang med maskiner.
Fördelar
rolig drift
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lite bra
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  städare21 oktober 2018
lite stress på jobbet och mycket att göra på jobbet
Fördelar
ingen
Nackdelar
man byter hella tiden jobbet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra Tim
Lokalvårdare-Städare (Nuvarande anställd) –  Malmö14 oktober 2018
Har jobbat genom städ på olika platsen och olika städ det va aldrig tråkigt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Var bra
Lokalvådare (Tidigare anställd) –  Visby9 oktober 2018
Jobbade mycket bra
Jobbade två två det var inte min starka sida
Jobbar med trappor det var bra
Fördelar
Nej
Nackdelar
Inge för mån alls
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul industristäd
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Karlskoga27 september 2018
Städade kontor, toaletter, industrigolv. Dammsög, svabbade, bonade.
Högt tempo. Trevligt jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bästa arbetskamrater
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Söderhamn30 augusti 2018
Bra arbetspass och underbara kollegor. Relativt bra lön.
Fördelar
Arbetskamraterna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kass ledning på ringhals
Travers förare truckförare (Tidigare anställd) –  Väröback5 juli 2018
Urusla ledare på ringhals, väldigt dålig stämning på arbetsplatsen (ringhals ) dåligt betalt för det massa arbete dom kräver att man ska utföra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt och inte personal vänligt
chef (Tidigare anställd) –  Ringhals18 juni 2018
Hets att jaga pengar, ingen tanke på personal som människor
Fördelar
personalen
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
det var rolig
Städare (Tidigare anställd) –  Luleå13 juni 2018
jag tyckte om städa och att jobba med andra människor
Fördelar
.
Nackdelar
.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tråkiga arbetsföhållanden
Arbetade med lokalvård (Tidigare anställd) –  Örnsköldsvik8 maj 2018
Eftersom jag saknar körkort så blev jag mest i vägen.
Fördelar
Lärde mig nya saker
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktivt och glatt ställe
Praktik genom skolan - kock (Nuvarande anställd) –  Malmö30 april 2018
Jag trivs väldigt bra på arbetsplatsen och kommer väl överens med alla mina arbetskamrater.
en typisk arbetsdag för mig är att jag börjar 07.30, kommer in med ett glatt humör och hälsar på alla och sedan börjar jag arbetsdagen. Jag får göra allt möjligt så som att laga mat, städa, diska och bemöta kunder. Jag är väldigt service inriktade så det här stället passar mig utmärkt.
Fördelar
Biligare luncher
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
flera olika företag okey att jobba hos alla
lokalvårdare (Nuvarande anställd) –  Tranås kommun20 april 2018
morgonstädning på en skola kan vara mycket stressig, men det är kul med barn och ungdomar. mycket att hålla ordning på förutom städ, har fått ta mycket ansvar. jobbigt om det är svårt att nå arbetsledningen.
Fördelar
fritt arbete
Nackdelar
tungt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett omväxlande jobb
Driftchef (Nuvarande anställd) –  Värnamo/Ljungby/Gislaved11 april 2018
2 år på företaget, inte en dag lik den andra! Är många bra saker som händer just nu!
Fördelar
Omväxlande
Nackdelar
För mycket i bilen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv
golvvård specialist (Tidigare anställd) –  Västerås27 februari 2018
Vi utfördes olycka tip av jobb som fönster putsare till golvvård, sanering , byggstädning .
jag har inte lär mig så mycket för att jag kunde redan allt.
jag hade bra relation med ledningen.
det bästa med jobbet var att man gjorde olycka tipp att jobb varje dag det var inte tråkig .
Fördelar
man lånade bil
Nackdelar
inga förmoner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt arbete
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Tingsryd26 februari 2018
Körde med egen bil till platserna man skulle städa.
Väldigt stressiga tider och arbetsmiljöer. Pressad tidsmässigt och hade alldeles för kort tid på varje jobb.
Trevliga arbetskamrater men tyvärr ingen vidare bra kommunikation med cheferna.
Hade tyvärr inte alltid tillgång till bil vilket ställde till det och eftersom man körde med eget fordon till jobben så var det inte alltid lätt.
Fördelar
Kunde lägga mina egna tider på vissa jobb
Nackdelar
Inga jobbfordon tillgängliga och för höga utgifter ur egen ficka
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos ISS Facility Services. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 4 119 omdömen
51 302
41 202
3914
2343
1358

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,4Kultur