ISS Facility Services recensioner av medarbetare

Hittade 102 recensioner som matchade sökningen Se alla 4 186 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En typisk arbetsdag
Receptionist på Skanskas huvudkontor (Nuvarande anställd) –  Stockholm22 juli 2019
Det är alltid roligt att gå till jobbet, för du vet att idag kommer du lära dig något nytt.
Du möts alltid av leende i receptionen samt i korridorerna.
Jag brinner för att hjälpa människor vilket gör att detta jobb passar mig perfekt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats.
Praktik lokalvård (Tidigare anställd) –  Trollhättan13 juli 2019
Jag trivdes väldigt bra. Städade på vårdcentraler, butiker, kontor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Sigtuna kommun14 april 2019
bra arbetplats och traffa nya maniskor varje dag ,bra arbetledare
Fördelar
gratis
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra och stabil arbetsgivare
Fastighetstekniker/Driftstekniker (Tidigare anställd) –  Malmö kommun9 april 2019
En vanlig arbetsdag på ISS där jag körde runt i mina 20 fastigheter
och fel avhjälpte brister i fastigheterna allt från tak ner till avloppssystem samt kontroll och service på värme och ventilation
Fördelar
Bra kolleger
Nackdelar
Efter 15 år så hände inget mer och jag ville gå vidare
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Riskkapitalbolag
Regionchef (Tidigare anställd) –  Sverige30 mars 2019
Riskkapitalbolag

Går över lik för att förtjäna pengar , personal är en konsumtions vara, som kan bytas ut när den är utsliten
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt okej
Städare/Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Hofors26 mars 2019
Jag sommarjobbade hos ISS men kände inte riktigt att jag trivdes men det var ändå lärorikt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande städuppgifter och service till sjuka och äldre
Servicemedarbetare (Tidigare anställd) –  Västerås kommun14 mars 2019
Mycket bra arbetsplats med bra ledarskap och goda kollegor.
Fördelar
Bil att använda i arbetet
Nackdelar
Dålig kommunikation med vikarier som hoppat in då och då. Vilket gjorde att det blev dubbelarbete.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Iss Alingsås köksbiträde
Köksbiträde (Tidigare anställd) –  Alingsås kommun13 mars 2019
Ingen bredvidgång, dålig lön, fick bokningar 6.15 på morgonen och blev bokad på arbetsplatser 1 timme resväg med tåg och skulle vara på arbetsplatsen 7.30! Förväntades att jag bara skulle veta vad jag skulle göra trots ingen bredvidgång! Värdelöst företag 👎👎👎
Fördelar
Inga alls!
Nackdelar
Dåligt ledarskap och ett uselt företag som bara utnyttjar sin personal
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag intresserad
Ja (Tidigare anställd) –  Malmö12 mars 2019
Lokalvård
Lernia utblining AB, 2016­05 — Pågående (2 år, 7 månader)
Har lärt mig:Arbetsteknik, arbetsplanering, städredskap­ manuella och maskiner,städmetoder,
ergonomi,kemisk­tekniska produkter, materianlkännedom med golv och inredningsmaterial,
arbetsmiljö, kvalitet och kundbemötande
Språk
Fördelar
Bra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
FM-Hard tjänster på två stora anläggningar med yttersta ansvaret för 15 medarbetare.
Site Manager (Tidigare anställd) –  Malmö12 mars 2019
En förändring behövs, tror på att ISS har insett detta nyligen. Genom att avlasta sina Driftchefer med administrativa uppgifter.
Fördelar
Kontaktnätet
Nackdelar
Får ej betalt för utlägg.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Städerska (Tidigare anställd) –  Katrineholm18 februari 2019
Kul med alla kundmöten.
Frihet i arbetet under eget ansvar.
Fördelar
Arbetskamrater
Nackdelar
timvik
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rörig organisation
Platschef (Tidigare anställd) –  Västerås28 januari 2019
Dålig struktur, saknades processer och beskrivningar, saknades kundfokus.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Städare (Nuvarande anställd) –  Vännäs22 januari 2019
Som städare har jag lärt att rengöra lokaler och andra miljöer samt att ställa föremål i ordning. Jag hade en rutinsysselsättning i privata hem, på arbetsplatser och i offentliga miljöer.
Mina ansvarområden inkudera rengöring innefattar exempelvis dammsugning, dammtorkning, tvätta golv samt skura toaletter och handfat, men också tömma papperskorgar, torka ur skåp, skaka dukar samt dammsuga gardiner och väggar och professionella städsammanhang med maskiner.
Fördelar
rolig drift
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lite bra
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  städare21 oktober 2018
lite stress på jobbet och mycket att göra på jobbet
Fördelar
ingen
Nackdelar
man byter hella tiden jobbet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra Tim
Lokalvårdare-Städare (Nuvarande anställd) –  Malmö14 oktober 2018
Har jobbat genom städ på olika platsen och olika städ det va aldrig tråkigt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Var bra
Lokalvådare (Tidigare anställd) –  Visby9 oktober 2018
Jobbade mycket bra
Jobbade två två det var inte min starka sida
Jobbar med trappor det var bra
Fördelar
Nej
Nackdelar
Inge för mån alls
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul industristäd
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Karlskoga27 september 2018
Städade kontor, toaletter, industrigolv. Dammsög, svabbade, bonade.
Högt tempo. Trevligt jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bästa arbetskamrater
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Söderhamn30 augusti 2018
Bra arbetspass och underbara kollegor. Relativt bra lön.
Fördelar
Arbetskamraterna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kass ledning på ringhals
Travers förare truckförare (Tidigare anställd) –  Väröback5 juli 2018
Urusla ledare på ringhals, väldigt dålig stämning på arbetsplatsen (ringhals ) dåligt betalt för det massa arbete dom kräver att man ska utföra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt och inte personal vänligt
chef (Tidigare anställd) –  Ringhals18 juni 2018
Hets att jaga pengar, ingen tanke på personal som människor
Fördelar
personalen
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos ISS Facility Services. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,6
Baserat på 4 186 omdömen
51 264
41 180
3902
2365
1475

Betyg per kategori

3,5Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,2Arbetstrygghet/Befordran
3,2Ledarskap
3,4Kultur