INTERSPORT recensioner av medarbetare

Hittade 37 recensioner som matchade sökningen Se alla 864 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Missnöjd
Lagerarbetare/kassabiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm2 november 2019
Personalen på lagret hälsade inte på mig på morgonen. Därav slutade jag på denna arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nya lokaer sen 3 år tillbaka. Ljusa och lättsamma
Lageransvarig (Nuvarande anställd) –  Östersunds kommun31 oktober 2019
Har blivit för mycket resultat inriktat. De tänker inte lika mycket på personalen. Utan personal sämre resultat
Fördelar
Personalrabatt
Nackdelar
Dålit ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt bra
Butikssäljare (Nuvarande anställd) –  Uppsala23 september 2019
Bra arbetskollegor alltid roligt och kul att jobba
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag är en fotbollspelare nästan jag kan bli fotbollstränare
Fotbollstränare (Tidigare anställd) –  Partille kommun12 juni 2019
Jag Heter Hamse och jag är nästan 15år jag slut åttan på den terminen jag gör i ugglums skola.
Fördelar
Ingen
Nackdelar
Ingen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Lärling (Tidigare anställd) –  Göteborg17 mars 2019
Jobbade där under en kort tid och var bara lärling. Hade velat ha mer tid så att jag kunde få jobba också.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Torp Uddevalla - Lager (Tidigare anställd) –  Torp3 mars 2019
Bra samarbete i personalen. Trygg arbetsplats. Bra chef och en trevlig ton inne i butiken.
Fördelar
Trevliga arbetare
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roliga kollegor
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Nässjö13 februari 2019
Körde truck och skickade ut alla e-handels varor till kunderna.
Fördelar
Roliga kollegor och bra VD
Nackdelar
särbehandling
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otrevligt bemött
PRAKTIK (Tidigare anställd) –  Gävle2 januari 2019
Att inte bli bemött på samma sätt som alla andra praktikanter är så otroligt respektlöst. Att vid intervjun kalla personen nedvärderande saker och sen inte "komma ihåg" att man sagt det är så oprofessionellt.
Fördelar
Rabatt
Nackdelar
Chefen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig miljö med bra produkter
SÄLJARE (Tidigare anställd) –  Västerås, SE12 december 2018
Bra personal men med lite föråldrad säljkultur. Känns inte så nyskapande.
Fördelar
Personalrabatt
Nackdelar
Lite föråldrad säljkultur
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig personal men kall stämmning
Säljare (Tidigare anställd) –  Gävle25 oktober 2018
alla är trevliga och mycket nära med varandra men det är något ytterst skumt med stämningen. Kan vara så att butiksstorleken har en påverkan. Jobbet kan kännas tungt och segt
Fördelar
trevlig personal och bra personalrum
Nackdelar
...
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Barn och fritid
Intersport (Tidigare anställd) –  Gävle10 oktober 2018
Jag är en lättlärd person jag kan jobba typ med vad som helst
Fördelar
Gratis
Nackdelar
Inge
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sälj till du blöder
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Luleå24 september 2018
I min erfarenhet är ett Intersport ett företag som privilegierar dem som sätter in det hårda arbetet med olika typer av belöningar som är schysta för de arbete du har lagt ner.
Däremot att titta på möjligheter för utveckling när du har tagit dig in förbi grunden är ytterst minimala.
Fördelar
bra arbetsgivare och schysta kompensationsmodeller
Nackdelar
inte mycket utvecklingsmöjligheter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roliga och duktiga kollegor.
Säljare (Tidigare anställd) –  Hudiksvall13 augusti 2018
Roliga och duktiga kollegor är det mest signifikativa med jobbet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Beklädnadabretare (Tidigare anställd) –  Lund19 juni 2018
Det är en väldigt bra och rolig arbetsmiljö alla är snälla och hjälper varandra.
Fördelar
Rabattkod
Nackdelar
Inte så mycket rast
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och lärorik miljö
Praktikant (Tidigare anställd) –  Västerås16 april 2018
Jag hade ständigt mycket att göra, och jag fick veta mycket om lagarbetet som behövs för att driva butiken framåt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sportig och härliga kollegor
Säljare (Tidigare anställd) –  Gävle5 april 2018
I genom att uppfylla kundernas behov till ett sundare och sportigare liv så är min vardag mycket trivsam på InterSport.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik och rolig arbetsplats
butikssäljare (Tidigare anställd) –  Västerås28 februari 2018
Plocka, hänga och larma varor. Stå i kassan.
Lärt mig olika områden inom sport, fått en bra kundkontakt och lärt mig att anpassa mig efter alla olika situationer och kunder.

Svåraste delen är att hela tiden ha ett leende på läpparna oavsett vilken situation man hamnar i.

Bästa delen är att man hela tiden får lära sig nya saker och man är aldrig beredd på hur dagen kan se ut och det är väldigt utmanande.

Det bästa är också när kunder uppskattar en och ger en positiv feedback!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig
inge (Tidigare anställd) –  Stockholm5 januari 2018
jag kommer från Afghanistan och nu jag bor i Stockholm. jag är en rolig kille och går på gymnasiet.
Fördelar
gratis
Nackdelar
inge
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 13Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Positive and productive workplace
Shop Assistant (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun8 december 2017
At Intersport i improved my skills of taking responsibility and planning my daily work. I had certain goals set up for me, and I was given the space of creativity to come up with ideas and strategies. I worked in collaboration with the companies behind the hockey/soccer teams, which improved my ability to coordinate with other people. My employment included several different tasks, both in the store and at the office.
Fördelar
Gratis morgonmad, jobkläder, positiv och god energi!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm21 november 2017
Kort period men under den perioden var det riktigt kul, full fart hela dagen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos INTERSPORT. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 864 omdömen
5230
4307
3192
283
152

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,0Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,4Kultur