Insitepart AB recensioner av medarbetare

Visar alla 11 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Jordbro11 oktober 2019
värsta företag som jag schefen kränker
folk, använder släng ord i konversationen med arbetstagaren.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Finna och bra området
Truckförare/Lagerarbetare,ordplockare,lagare (Tidigare anställd) –  Stockholm21 februari 2019
Personligt brev

Jag söker denna tjänst då jag är mycket intresserad av att arbeta hos er. Under den senaste tiden har jag fokuserat på vidareutveckling . Nu är målet att få ett arbete där jag kan använda min kunskap.
Som person är jag ärlig, försiktig, självständig, och bestämd och vill lära mig mer.På min fritid tränar jag gym, spelar basket och träffar mina kompisar.
Jag jobbar sedan 16 år tillbaka på olika yrke. Jag har erfarenhet av olika sorters som butikschef personalen,industri ,person assistant,lagerarbetare,orderplockare ,montering,maskinoperatörer och truck
Genom tidigare erfarenheter och utbildning tillsammans med mina personliga egenskaper tror jag att jag kan göra ett mycket bra jobb.Jag är redo för intervju.
Fördelar
Grattis kaffe och frukost
Nackdelar
Samtalet i telefon
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobb inomhus, dålig arbetsledning
Lagermedarbetare (Nuvarande anställd) –  Västerås23 januari 2019
Översittare som plats chef och ser ner på sina medarbetare, man tjänar helt okej, 155kr i timmen, men med tanke på att du måste jobba exakt hela tiden varje minut. Otroligt stressigt. Du får dålig/lite respons från din chef
Nackdelar
Dålig arbetsledning, översittare som Platschef
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 7Rapportera
Officiellt svar från Insitepart AB
29 januari 2019

Hej!

Tack för din feedback, den är mycket viktigt i vårt led att vara en attraktiv arbetsgivare och för att förbättra våra tjänster. Vi kan endast beklaga din dåliga upplevelse med oss. Vid möjlighet får du gärna återkoppla till mig på josip.blazevic@insitepart.se för att vi ska kunna få lite klarhet i din situation samt vad vi kan göra bättre i framtiden.

Vänliga Hälsningar

Josip,
Insitepart AB

1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inte ett företag du vill jobba åt
Lagerarbetare/Truckförare (Tidigare anställd) –  Bro12 december 2018
Dålig framförhållning vad gäller schemaläggning, fel vid administration av arbetad tid, ledning med dålig insyn av arbetet, anställer fördealktigt individer med nystartsjobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 19Nej 4Rapportera
Officiellt svar från Insitepart AB
31 januari 2019

Hej!

Tack för din feedback, den är mycket viktig för oss då vi har högt ställda krav på att vara en attraktiv och trygg arbetsgivare. Vi tittar alltid på hur vi kan förbättra våra tjänster och vi kan endast beklaga att du har haft en dålig upplevelse med oss. Om du har möjlighet så är du varmt välkommen att kontakta oss via josip.blazevic@insitepart.se så att vi kan se över din erfarenhet med oss få klarhet i hur det hade kan skötas bättre i framtiden.

Vänliga Hälsningar

Josip,
Insitepart AB

3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetmiljö
Lagermedarbetare (Nuvarande anställd) –  terminalarbetare21 oktober 2018
min recension är , jag tycker mycket att jobba på lager och jag har ingen stress att jobba på högt tempo.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 20NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Typisk lagermiljö: kul och produktivt.
Truckförare/lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Stockholm8 oktober 2018
Man kunde ha kul samtidigt som man jobbade på produktivt ihop med sina medarbetare. Man hade bra kontakt med sina medarbetare och chefer ifall man ville det.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 33Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Norsborg, Tumba,Jorbro
Lagerarbetare/Truckförare (Tidigare anställd) –  Solna kommun18 september 2018
Jag arbetade i ett lager. Jag gillade det jobbet.Jag packade kostymer och parfymer, jag skannade också koderna.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 19NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
den bästa delen av jobbet
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Jordbro1 mars 2018
Kollegor,alla stödjar varandra och alla hjälper alla
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 44NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö med trevliga kollegor
Lagerarbetare (Nuvarande anställd) –  Stockholm22 september 2016
Av arbetet har jag lärt mig att arbeta med högt tempo, att göra ett bra och noggrant arbete och att samarbeta med kollegorna.
Fördelar
bra kommunikation mellan arbetsgivare och arbetare
Nackdelar
Stressigt, oordning på arbetsplats
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 19NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Plockare i DHL
Plockare (Nuvarande anställd) –  Jönköping9 juni 2016
Som plockare i DHL måste man vara noga och ha ett bra tempo. Kunna lösa problem fort och jobba effektivt. Mina arbetskollegor är hjälpsamma och roliga. Det svåra med jobbet är att sortera rätt på pallen annars kan den välta. Det bästa är att tiden går fort när man jobbar.
Fördelar
Musik
Nackdelar
Rast
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 17Nej 3Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Insitepart AB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,3
Baserat på 11 omdömen
52
43
34
20
12

Betyg per kategori

2,9Balans mellan arbete och privatliv
3,1Kompensation/Förmåner
2,9Arbetstrygghet/Befordran
2,8Ledarskap
2,8Kultur

Insitepart AB recensioner per plats