Knapp för att spela YouTube-video

IKEA recensioner av medarbetare

Hittade 155 recensioner som matchade sökningen Se alla 6 977 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Recension
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg5 december 2019
Skulle inte reka resturangen till någon i min närhet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
IKEA is an amazing place to worrk
Forklift Driver (Tidigare anställd) –  Älmhults kommun4 december 2019
I have been working for IKEA for many years and its one of the best company I ever worked for. They really care for their staff and I never had any problem with them.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Js
Ja (Nuvarande anställd) –  Ja1 december 2019
Jag gillar att bemöta kunder par att positivt sått
Fördelar
Ja
Nackdelar
2019 -2022
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Many different career opportunities
Business developer and Change Manager (Tidigare anställd) –  Sweden27 november 2019
I have loved working for IKEA in many different countries and roles.
Very strong and inspiring work culture.
The sky is truly the limit
I would highly recommend anyone to work at IKEA.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intensiv arbetsplats med familjekänsla
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Järfälla kommun5 november 2019
En arbetsplats med ett så högt tryck som på IKEA är ovanligt, också ovanligt är att man samarbetar som ett team och har en sådan familjär känsla även när det är som mest att göra. Man kan skratta och skoja samtidigt som man jobbar snabbt och effektivt.
Tyvärr är kravet att arbeta varannan helg, samt kvällar ett minus då man inte kan få ihop det med rutiner och privatliv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig och högt tempo
June Avfall AB (Tidigare anställd) –  Torsvik4 november 2019
Ikea som arbetskamrater lyfte upp hela arbetsmiljön och träffade många nya kompisar jag har kvar än idag. Men hur du blev behandlad och hur de högre positionerna såg dig som var en siffra. Arbetsledaren såg en som en robot med andra ord och fick tillsägelse för ett avbrott på 20 min för att hjälpa en kamrat med en vagn som hade vält. små saker stack upp under dagarna ibland som påverkade mitt resultat med gult (gult är inte underkänt men inte godkänt). I början var kamrat och hur du är som person, om du passar tider osv som var det viktigaste men i praktik var det siffror som kom först.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Både bra och dåligt
Säljare (Tidigare anställd) –  Helsingborg2 november 2019
Arbetet på Ikea var spännande och stämningen var på topp dock är det väldigt svårt att få 100%. Jobbade där i 4 år och jobbade hårt. "Du är bäst du är duktig" bla bla men när de kommer till kontrakt så säger de" aa men du vet hur det är tyvärr". Man känner sig utnjutjad och underskattad. Dvs. bara skitsnack
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt bra
Truckförare (Nuvarande anställd) –  Göteborg5 oktober 2019
Jag är en kille som vill testa något nytt, se hur långt mina kunskaper och förmågor sträcker sig. Därför är jag intresserad av att arbeta hos er.

Började jobba redan 12i år åldern med att hjälpa till med släktens butik. När jag blev 14 så fick jag mitt första officela jobb på ett lager i Turkiet. Turkiet var ett tufft land att kunna växa i industrin så jag tog min chans och kom till sverige som 18 åring där jag lärde mig svenska. Sedan fick jag jobb på DHL via Bemanning. Idag är jag fast anstäld i DHL och är 23 år.

Jag ser fram mot att höra från er och hoppas få möjligheten att berätta mer om mig själv, mina erfarenheter och mina ambitioner.

Med vänliga hälsningar,

Noor Mohammed Jafar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inget är omöjligt
Avdelningschef (Tidigare anställd) –  Sundsvall29 augusti 2019
IKEA är ett företag med en platt organisation där alla medarbetare är lika viktiga. Min erfarenhet av att arbeta som chef på IKEA är odelat positiv. Ingvars teser ”sitter i väggarna” och de är en stor del av IKEA’s framgång.
Fördelar
Den platta organisationen
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsplats
Team Leader (Nuvarande anställd) –  Malmö29 augusti 2019
Jag började arbeta på IKEA sedan jag tog studenten 2010 och har sedan dess jobbat inom olika funktioner och med olika ansvarsområden. Jag skulle verkligen vilja säga att IKEA är ett företag där du själv kan välja hur och när du vill utvecklasm med rätt inställning och stöd från din chef är det bara du själv som avgör hur långt du vill gå. Det finns möjligheter för interna utbildningar och att lära sig otroligt mycket.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Malmö16 juli 2019
Jobbade med en massa olika personer som lärde mig nya saker. En arbetsplats som hjälpte mig med mitt självförtroende eftersom man var tvungen att snacka i möten.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Okej arbetsplats
Säljare (Tidigare anställd) –  Kållered7 juni 2019
Okej arbetsplats med många kollegor. Bra förmåner och kunnig personal. Dock mycket dötid och långa dagar. De flesta arbetsdagar är 10 timmarspass vilket är långt då man står upp och möter kund hela dagarna.
Fördelar
Mycket kollegor
Nackdelar
Långa dagar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Une expérience internationale enrichissante
Expert Projet (Tidigare anställd) –  IKEA Sweden22 maj 2019
IKEA est une entreprise qui offre de belles opportunités à qui est mobile.
Un management souple qui vous responsabilise.
Fördelar
Management, Confiance, Opportunités
Nackdelar
Contrats parfois précaires
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig miljö
Lagerarbetare, timanställd (Tidigare anställd) –  Torsvik4 maj 2019
Lärorik miljö som gett mig väldigt mycket erfarenhet.
Fördelar
truckkörkort
Nackdelar
tungt arbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
väldigt bra arbetsmiljö.
Truckförare (Tidigare anställd) –  Jönköping28 april 2019
Ikea Varulager var en väldigt trevlig arbetsplats. Alla var kamrater. Vi har var många från olika länder, och Arbetsledarna var positiva till arbetet vi utförde.
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
inspirerande omväxlande arbetsmiljö
Ansvarig för skyltning (Tidigare anställd) –  Hamburg, SE14 april 2019
Kanonbra teamarbete i kommunikationavdelningen, rolig med inredningen, koppling till Sverige
Fördelar
bra teamkänsla
Nackdelar
väldig avstängd, internt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ikea digital in change
Solution owner (Nuvarande anställd) –  Hubhult6 april 2019
The culture is really changing and it is not for the positive. Digital leaders have lost many of their staff and it will take years before the trust is rebuilt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Praktikant (Tidigare anställd) –  Barkarby2 april 2019
Fick prova på mkt nytt bland trevliga kollegor, hade gärna fortsatt efter praktiken/arbetsträningen.
Fördelar
-
Nackdelar
-
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och bra arbetsmiljö
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Älmhult18 mars 2019
Cheferna bryr sig om en och hjälper alltid en, de finns alltid där.
Bra arbetsmiljö också.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
New challenges
Project Assistant (Tidigare anställd) –  Älmhult18 mars 2019
Preparing the Exhibition at Ikea1 was a great experience. Each day gave me new challenges and opportunities to acquire new skills.
I learned how important communication is for both the client and the company.
I learned were the importance of being together with team and being able to work with all different types of personalities.
The biggest stress I experienced was death line. Now I know that I can work under the pressure of time and keep my head cold.
This position
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos IKEA. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 6 977 omdömen
52 650
42 319
31 251
2410
1347

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,9Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,9Kultur