IKEA recensioner av medarbetare

Hittade 96 recensioner som matchade sökningen Se alla 4 709 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo, väldigt kul
Kassörska (Tidigare anställd) –  Jönköping2 maj 2018
En hel del kundbemötande, vilket var väldigt roligt.
Jag har lärt mig att bemöta kunder på bästa sätt, och se till att alla lämnar butiken nöjda.
Arbetsplatskulturen var mycket bra och positiv, alla var trevliga och glada.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive and Learning environment
Test Manager (Nuvarande anställd) –  Helsingborg9 april 2018
IKEA is one of the best projects I have worked for TCS. At onsite IKEA office, having worked as Test Manager, I have learned a lot from my work and customers.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt
Resturangbiträde (Tidigare anställd) –  Malmö26 mars 2018
Att jobba på Ikea krävde mycket stress och var väldigt intensivt. Jag fick jobba som julnisse på Ikea i Malmö. På deras julbord som dom har varje jul. Detta jobbet måste jag säga var väldigt stressigt. För När det kommer 2000 gäster varje. Dag så måste buffén var påfylld hela tiden.
Fördelar
Bra lön
Nackdelar
Tråkigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsplats med fokus
Produktkvalitets gruppchef (Tidigare anställd) –  Jönköping21 mars 2018
IKEA DS har som uppgift att förse IKEA:s varuhus och dess kunder med produkter, rätt artikel i rätt tid till rätt kostnad.
Inom alla delar är det strort fokus på att fullfölja uppdraget, hitta flaskhalsar och effektivisera dessa.
Ledning som ger medarbetare möjligheten att utvecklas.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fokus på flödesvolymer
CUSTOMER DISTRIBUTION CENTRE, CDC MANAGER (Tidigare anställd) –  Jönköping21 mars 2018
Volym företag som växer. För att klara växande volymer skapades ett nytt koncept för Kundorderdistributionen i Norden.
Automatiserat lagerflöde med stora satsningar och hur skapa möjlighet att möta framtida volymer.
Lärorik tid i min karriär
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inspirerande arbetsplats med högt tempo
PROJEKTLEDARE (Tidigare anställd) –  Torsvik21 mars 2018
IKEA är ett konceptuellt företag med bra kontroll på processer , satsar mycket tid på medarbetare, IKEA kulturen är en viktig del i det dagliga arbetet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och rolig
Cashier (Tidigare anställd) –  Älmhults kommun13 mars 2018
Jag är imponerad av IKEAs smarta design som finns överallt. Och de är mycket serviceminded.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik arbetsplats
I arbetet ingick även mycket administrativt arbete (Tidigare anställd) –  Örebro11 mars 2018
Ingen dag är den andra lik vilket gör jobbet väldigt spännande.
Det är lätt att växa inom företaget och klättra inom olika positioner.
Stor gemenskap och sammanhållning bland kollegorna.
Får ni möjligheten att arbeta inom detta företag så ta den, jag hade har aldrig växt så pass mycket inom både min karriär och personlighet om jag inte varit IKEA.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ganska bra
Lagerbiträde (Tidigare anställd) –  Kungens Kurva11 mars 2018
Det var lagerarbete man sysslade med och det funkade bra.
Det var alltid mycket kunder och mycket rörigt men kul.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga kollegor
Servitris (Tidigare anställd) –  Barkarby14 februari 2018
Det var trevligt att servera mat till folk och går man om arbetsdelarna som finns i Ikea restaragn
Fördelar
Roligt
Nackdelar
Ingen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Team och Arbetsmiljö
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Norga6 februari 2018
Jobbade på lageravdelningen och trivdes väldigt bra. Bra arbetskamrater och arbetsmiljö.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsplats
Administratör (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun21 januari 2018
bra arbetsplats med rättvisa med personalen och bra information om allt som man måste veta.
bra introduktion vid nyanställda.
Fördelar
viktigt med arbetsplatsen, ljudisolerande vid lunchrum.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Innovativt
Säljare (Tidigare anställd) –  Uddevalla19 januari 2018
Kul att jobba på ett så innovativt företag med så stark företagskultur!
Fördelar
Erfarenheten
Nackdelar
Deltid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
great work/life balance, less great salaries
Global Communication Content Leader (Nuvarande anställd) –  Malmo, Sweden14 december 2017
very respectful environment. pretty mature co-workers. salaries and job salaries not competitive, but 6 weeks vacation and very flexible working hours. slow pace.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
butiksbiträde
Köksbiträde (Tidigare anställd) –  Malmö12 december 2017
Som servitris fick jag kunskaper som även en butiksbiträde behöver.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Good coworkers and excellent managers
Logistics Co-worker (Tidigare anställd) –  Älmhult4 december 2017
Spent a summer working together with a team of very social co workers and excellent managers. Long days but they were well compensated. Involved both physical and mental activity
Fördelar
Engaging, good compensation
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra första steg i arbetslivet
Projektledare (Tidigare anställd) –  Älmhult30 november 2017
Jag arbetade under min gymnasietid på IKEA Industry of Älmhult och de var väldigt flexibla med mina arbetstider. Fick ta mycket ansvar och leda egna projekt. Mycket av ledningen idag är ersatt med nya personer men under tiden jag var där var allt bra.
Fördelar
Flexibla arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Oerhört dålig ledning och rekrytering på Ikea Bäckebol
Arbetssökande (Tidigare anställd) –  Göteborg Bäckebol8 november 2017
Jag har inte varit anställd på IKEA, men jag var på gruppintervju på IKEA Bäckebol för drygt 2,5 år sedan och det var den värsta rekryteringen jag varit med om! Rekryteraren bjöd inte in samtliga deltagare till konversation, utan fokuserade på de två unga herrar som sålde in sig hos honom (båda var givetvis säljare dessutom) och gav honom mest smicker och beröm. När jag försökte komma till tals blev jag avbruten av dessa män, och rekryteraren visste uppenbarligen inte hur man hanterar en gruppintervju med tanke på detta. Jag fick sedan vänta 4 timmar på min enskilda intervju, som jag tyckte gick toppen. Jag hade mycket serviceerfarenhet och blev mer eller mindre inofficiellt anställd av denne (nya) rekryterare. Besked skulle komma inom 3 veckor. Inget besked kom. Jag mejlade chefen och då ringde rekryteraren (Morgan tror jag att han hette) upp mig efter ett par dagar och var så otrevlig att jag bröt ihop fullständigt. Jag var bara 18 år då, så mina föräldrar blev vansinniga och ville gå långt med detta, men jag orkade verkligen inte just där och då. Han sa mer eller mindre att jag ”nog förstod själv att jag inte var i närheten av kvalificerad nog att jobba på IKEA” följt av ett hånskratt. Han förolämpade även mitt utseende i samband med samtalet. Sedan dess har jag inte besökt IKEA Bäckebol. Fy sjutton. Har IKEA ingen koll på sina rekryterare?!
Fördelar
Ingenting
Nackdelar
Elaka, oproffsiga och respektlösa
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 30Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant,bra,arbetsmiljö
Städare (Tidigare anställd) –  Trollhättan21 oktober 2017
Ni har föutmärkt och prima bedömning och jag ska bli glad om jag jobba hos er
Fördelar
Gratis kaffe och luncher
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 24Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Great Client
Data Specialist (Tidigare anställd) –  SE13 oktober 2017
Ikea is really a great client to work with. I was with IBM and Ikea was our client. We had people from IKEA come over to India. They were really good people to work with
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos IKEA. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 4 712 omdömen
51 870
41 611
3846
2226
1159

Betyg per kategori

3,8Arbete/Fritid Balans
3,9Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
4,0Kultur