Recensioner från anställda på IKEA

Hittade 169 recensioner som matchade sökningen Visa alla 7 366 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
En väldigt bra arbetsplat!
Kassabiträde och Resturang/disk (Tidigare anställd) –  Malmö20 februari 2020
Ikea har fattat grejen med att om man tar hand om sina anställda vill man göra ett bra jobb. Jag kände mig trygg med att be om hjälp och vi jobbade som ett team!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö.
Säljare logistik (Tidigare anställd) –  Göteborg7 februari 2020
Lärorik arbetsplats med trevliga, hjälpsamma och kompetenta kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorikt
Praktikant (Tidigare anställd) –  Helsingborg6 februari 2020
Organiserat. Intressant. Högt/medium tempo. Lärorikt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsplats och bra kollegor
IKEA är en väldigt bra arbetsplats där man blir bra behandlad som medarbetare och har bra villkor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Spännande. Kul, utmaning
Restaurang (Nuvarande anställd) –  Sundsvall.30 januari 2020
Du kan klättra högt om du vill du kan stanna på låg nivå om du vill. Alla är välkomna. Vi hjälper varandra. Gäller att visa va man gå för. Sök sök sök du kommer ej ångra dig. Men kom-ihåg tempo är något som behövs. Har du det inte så kommer de med tiden.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Recension
Avdelningschef (Nuvarande anställd) –  Linköping26 januari 2020
Interna värderingar har en stor del i vardagen inom IKEA. Det är också ett högt tempo och flexibla arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
IKEA is the best place you can dream to work for!
GLOBAL PROJECT LEADER KITCHEN FURNITURE (Nuvarande anställd) –  Älmhult24 januari 2020
IKEA is a company I am proud to be part of, people live by its company values and you work among mentors and friends.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Roligt & lärorikt
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Jönköping23 januari 2020
Ett avslappnat jobb där arbetsuppgifterna varierar på ett bra sätt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Högt Tempo
Köksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Älmhult17 januari 2020
IKEA är ett av det största och mest kända företagen i världen, och att jobba på det allra första IKEA någonsin sätter en högre press på kvaliten, inte bara på varorna utan även kund servicen.
Just för att det är det första IKEA:t någonsin fick vi många turister, inte minst i restaurangen där jag jobbade. Att ha en restaurang i en möbelbutik kan kännas naturligt för oss svenskar som är så vana vid det, men för många ifrån andra länder är det nästan ett exotiskt koncept.
Under lunch timmarna var det speciellt högt tempo, inte minst i disken då tallrikar, glas och bestick tog slut.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
rolig miljö
ikea food (Tidigare anställd) –  Haparanda9 januari 2020
Det var kul och jobba med världens bästa ikea avdelning Haparanda torniå
Fördelar
aktivitet
Nackdelar
ingen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
utvecklande
Arbetsuppgifter inom restaurang/kundrelation såsom kassa (Nuvarande anställd) –  Västerås6 januari 2020
Det är ett väldigt bra företag och jobba på, bra personal politik, utvecklande.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetsmiljö
Truckförare (Tidigare anställd) –  Älmhult22 december 2019
Givande arbete med mycket eget ansvar och personlig utveckling.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
zuheir
köksbiträde (Tidigare anställd) –  Älmhult20 december 2019
Hej!
Mitt namn är Zuheir Jneid och jag är intresserad att arbeta hos er. SKRIV VARFÖR DU VILL ARBETA HOS DEM.
Jag arbetade nu senast på Naturstenskompaniet som stenhuggare. Jag arbetade där under ett års tid och trivdes jättebra. Dessvärre var det flera anställda som fick gå eftersom det blev arbetsbrist och tyvärr var jag en av dem.
Jag har jobbat med olika saker, allt ifrån fysiskt tunga jobb till att vara i restaurangkök och arbeta som turistguide. Jag har lätt för att lära mig och vill arbeta. Jag är en social person som trivs med att arbeta med andra. Jag har lätt för att samarbeta men har inga problem med att arbeta självständigt om det behövs.

Jag bor sedan 2014 i Kristianstad i en lägenhet. Mina intressen är träning och att simma, ibland spelar jag basket. Jag tycker det är viktigt att ta hand om min hälsa. När jag har tid så träffar jag gärna mina vänner och tittar på film eller lyssnar på musik. Ett stort intresse är också att köra bil och jag kör på utflykter så fort jag har möjlighet.
Jag hoppas att jag får möjlighet att komma på en intervju och berätta mer om mig själv och vad jag kan tillföra på er arbetsplats.

Med vänliga hälsningar
Zuheir Jneid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 6Rapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Recension
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Göteborg5 december 2019
Skulle inte reka resturangen till någon i min närhet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
IKEA is an amazing place to worrk
Forklift Driver (Tidigare anställd) –  Älmhults kommun4 december 2019
I have been working for IKEA for many years and its one of the best company I ever worked for. They really care for their staff and I never had any problem with them.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Js
Ja (Nuvarande anställd) –  Ja1 december 2019
Jag gillar att bemöta kunder par att positivt sått
Fördelar
Ja
Nackdelar
2019 -2022
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Many different career opportunities
Business developer and Change Manager (Tidigare anställd) –  Sweden27 november 2019
I have loved working for IKEA in many different countries and roles.
Very strong and inspiring work culture.
The sky is truly the limit
I would highly recommend anyone to work at IKEA.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
rolig arbetsmiljiö
Ex jobb (Tidigare anställd) –  Helsingborg25 november 2019
väldigt bra arbetsplatskulture och hjälpsam kamrat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Intensiv arbetsplats med familjekänsla
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Järfälla kommun5 november 2019
En arbetsplats med ett så högt tryck som på IKEA är ovanligt, också ovanligt är att man samarbetar som ett team och har en sådan familjär känsla även när det är som mest att göra. Man kan skratta och skoja samtidigt som man jobbar snabbt och effektivt.
Tyvärr är kravet att arbeta varannan helg, samt kvällar ett minus då man inte kan få ihop det med rutiner och privatliv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stressig och högt tempo
June Avfall AB (Tidigare anställd) –  Torsvik4 november 2019
Ikea som arbetskamrater lyfte upp hela arbetsmiljön och träffade många nya kompisar jag har kvar än idag. Men hur du blev behandlad och hur de högre positionerna såg dig som var en siffra. Arbetsledaren såg en som en robot med andra ord och fick tillsägelse för ett avbrott på 20 min för att hjälpa en kamrat med en vagn som hade vält. små saker stack upp under dagarna ibland som påverkade mitt resultat med gult (gult är inte underkänt men inte godkänt). I början var kamrat och hur du är som person, om du passar tider osv som var det viktigaste men i praktik var det siffror som kom först.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos IKEA. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 7 366 omdömen
52 794
42 438
31 303
2441
1390

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,9Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,9Kultur