IKEA recensioner av medarbetare

Hittade 137 recensioner som matchade sökningen Se alla 6 656 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt bra
Truckförare (Nuvarande anställd) –  Göteborg5 oktober 2019
Jag är en kille som vill testa något nytt, se hur långt mina kunskaper och förmågor sträcker sig. Därför är jag intresserad av att arbeta hos er.

Började jobba redan 12i år åldern med att hjälpa till med släktens butik. När jag blev 14 så fick jag mitt första officela jobb på ett lager i Turkiet. Turkiet var ett tufft land att kunna växa i industrin så jag tog min chans och kom till sverige som 18 åring där jag lärde mig svenska. Sedan fick jag jobb på DHL via Bemanning. Idag är jag fast anstäld i DHL och är 23 år.

Jag ser fram mot att höra från er och hoppas få möjligheten att berätta mer om mig själv, mina erfarenheter och mina ambitioner.

Med vänliga hälsningar,

Noor Mohammed Jafar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
intressant , allvarlig,samarbeta
nu Säljare (Nuvarande anställd) –  Älmhult13 september 2019
Jag är väldigt intresserad av att arbeta inom Butikssäljare - Landvetter Flygplats
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inget är omöjligt
Avdelningschef (Tidigare anställd) –  Sundsvall29 augusti 2019
IKEA är ett företag med en platt organisation där alla medarbetare är lika viktiga. Min erfarenhet av att arbeta som chef på IKEA är odelat positiv. Ingvars teser ”sitter i väggarna” och de är en stor del av IKEA’s framgång.
Fördelar
Den platta organisationen
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsplats
Team Leader (Nuvarande anställd) –  Malmö29 augusti 2019
Jag började arbeta på IKEA sedan jag tog studenten 2010 och har sedan dess jobbat inom olika funktioner och med olika ansvarsområden. Jag skulle verkligen vilja säga att IKEA är ett företag där du själv kan välja hur och när du vill utvecklasm med rätt inställning och stöd från din chef är det bara du själv som avgör hur långt du vill gå. Det finns möjligheter för interna utbildningar och att lära sig otroligt mycket.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Malmö16 juli 2019
Jobbade med en massa olika personer som lärde mig nya saker. En arbetsplats som hjälpte mig med mitt självförtroende eftersom man var tvungen att snacka i möten.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Une expérience internationale enrichissante
Expert Projet (Tidigare anställd) –  IKEA Sweden22 maj 2019
IKEA est une entreprise qui offre de belles opportunités à qui est mobile.
Un management souple qui vous responsabilise.
Fördelar
Management, Confiance, Opportunités
Nackdelar
Contrats parfois précaires
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig miljö
Lagerarbetare, timanställd (Tidigare anställd) –  Torsvik4 maj 2019
Lärorik miljö som gett mig väldigt mycket erfarenhet.
Fördelar
truckkörkort
Nackdelar
tungt arbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Praktikant (Tidigare anställd) –  Barkarby2 april 2019
Fick prova på mkt nytt bland trevliga kollegor, hade gärna fortsatt efter praktiken/arbetsträningen.
Fördelar
-
Nackdelar
-
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och bra arbetsmiljö
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Älmhult18 mars 2019
Cheferna bryr sig om en och hjälper alltid en, de finns alltid där.
Bra arbetsmiljö också.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
New challenges
Project Assistant (Tidigare anställd) –  Älmhult18 mars 2019
Preparing the Exhibition at Ikea1 was a great experience. Each day gave me new challenges and opportunities to acquire new skills.
I learned how important communication is for both the client and the company.
I learned were the importance of being together with team and being able to work with all different types of personalities.
The biggest stress I experienced was death line. Now I know that I can work under the pressure of time and keep my head cold.
This position
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Snabbt tempo och härliga kollegor
Kundservicemedarbetare (Nuvarande anställd) –  Malmö5 mars 2019
Har jobbat här och från och till i flera år och trivs jättebra!
Bra kollegor, varierat arbete och bra chefer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett fanatiskt företag med underbara kollegor
Team Manager Payments, IKEA Business Solutions (Nuvarande anställd) –  Malmö1 mars 2019
Ett unikum med en speciell värdegrund där jag jobbar globalt med 30 marknader och är ansvarig för affärsutveckling, support och underhåll. Jag har 20 direktrapporterande medarbetare med utvecklingssamtal, lönesättning, uppföljning på satta mål osv.

Jag har utvecklat min förmåga att leda genom andra samtidigt som jag blivit tydligare som ledare. Min roll är att möjliggöra och skapa förutsättningar för mina kollegor att göra sitt jobb och utvecklas.

Organisationen är stor och med det kommer en viss komplexitet när det gäller stakeholders, beslutsprocesser, prioriteringar, budget osv.

Det bästa med mitt jobb är att få vara med och driva det arbete som teamet utför och se hur individer och gruppen växer och tar mer och mer ansvar. Allt handlar om förtroende, frihet under ansvar och en transparent dialog och tydliga mål.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dygg
Ja (Tidigare anställd) –  Älmhult25 februari 2019
Målet: mitt mål är att få antingen praktik eller jobb möjlighet för att kunna försörja mig själv
Arbetslivserfarenhet:
1.Anställningsdatum: 20160601–20160730
Arbetsgivarens namn o. adress: skrotbilen Älmhult
Arbetsuppgifter/ansvar: Städare
2.Anställningsdatum: 20170401–20180530
Arbetsgivarens namn o. adress: Delary Älmhult
Arbetsuppgifter/ansvar: pizzabageri

Utbildning/fortbildning:
1.Utbildningsdatum: 20180101-fortfarande.
Utbildningsanordnare: Byggprogram.
Ämne: svenska, engelska.

Språkfärdigheter:
kurdiska: Modersmål.
Fördelar
Nej
Nackdelar
Nej
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 22Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inredningspraktik
Inredare LIA praktik (Tidigare anställd) –  Bäckebol19 februari 2019
Fick se alla aspekter av att jobba som ID på ett IKEA varuhus. Fick även chans att vara med i uppbyggnaden av "de första fem" som är ett stående årligt projekt inför släppet av IKEA katalogen och det första 5 miljöerna i varuhusen.
Fördelar
Omväxlande, lärorikt och kul
Nackdelar
För kort och inget betalt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stort företag med stora möjligheter
Konsult (Tidigare anställd) –  Helsingborg22 januari 2019
IKEA kräver ingen introduktion, ett fantastiskt företag som hela tiden förändras med omvärlden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Great place to develop business and yourself
Support Specialist, IKEA IT Service Desk (Nuvarande anställd) –  Helsingborg3 januari 2019
Every day has a new challenge and I am learning continously.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig arbetsplats
medarbetare (Tidigare anställd) –  Kungens Kurva19 december 2018
maktspel. Sexism. Chefer som inte gör något. Bra förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sliter ut människor
Inredare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg6 december 2018
Jag har jobbat länge på Ikea och har verkligen sett hur saker förändrats. Ledarskapet är tyvärr väldigt dåligt och ju högre en kommer i företaget ju mer elitistiskt blir det. Värderingarna som finns i företaget kommer längre och längre bort. Det är jättetråkigt för Ikea har varit en fantastikt arbetsplats och jag har träffat många fina vänner men nu finns inget av det kvar. Många har slutat pga känslan att alltid vara utbytbar och inte bli lyssnad på.
Fördelar
Gratis frukost
Nackdelar
Extremt dåligt ledarskap och HR avdelning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 17NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Handledare (Nuvarande anställd) –  Stockholm27 november 2018
Att få bidra med kunskap inom autism. Träffa olika kulturer och få jobba med sociala samanhang
Fördelar
Fika rast
Nackdelar
Finns inget
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Min upplevelse av IKEA som arbetsgivare
Truckförare (Tidigare anställd) –  Älmhult28 oktober 2018
Generellt upplever jag IKEA som en potentiell trygg och behaglig arbetsplats. En typisk arbetsdag för min del har varit full av variation och stimulans samt utvecklingsmöjligheter finns för de med en öppenhet och vilja för personlig utveckling.

Kan tänkas råda delade meningar om arbetsplatskulten men för den som är villig att anamma konceptet är möjligheterna oändliga.

Det jag anser vara det bästa med att arbeta på IKEA är gemenskapen samt det, som jag personligen finner stimulerande, det dagliga mötet med nya människor.
Fördelar
god arbetsmiljö
Nackdelar
Svårigheter att få fast anställning - eventuell bidragande orsak till känsla av otrygghet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 3Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos IKEA. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 6 656 omdömen
52 534
42 229
31 201
2380
1312

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,9Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,9Kultur