ICA recensioner av medarbetare

Hittade 71 recensioner som matchade sökningen Se alla 389 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Nacka16 september 2019
Varierande arbetsmiljö med mycket intressanta människor att jobba med!
Fördelar
Frukost för cirka 10kr
Nackdelar
Sjukt dåliga förhållanden mellan kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra förstajobb
Kassör, Golv- och Post-personal (Nuvarande anställd) –  Stockholm29 augusti 2019
Att jobba på en ICA butik är ett bra första jobb. Just min butik var mindre bra då en stor andel av mina kollegor och överordnade är otrevliga och omotiverade.

Jag har dock lärt mig mycket om yrken inom service och har blivit bättre på att hantera stress och höga krav.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig
Säljare (Tidigare anställd) –  Mölnlycke22 juli 2019
Det var roligt att jobba på Ica, men tråkigt att jag inte hade åldern inne för att stå i kassan!
Fördelar
Inget
Nackdelar
Inget
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg och långsam arbetsmiljö
Digital Strategist (Nuvarande anställd) –  Stockholm28 juni 2019
Som en blandning emellan ett företag och en myndighet. Tryggt men inte så snabbt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ger stora möjligheter
Charkuterimedarbetare (Tidigare anställd) –  Enköping10 maj 2019
Ica är en bred kedja som ger möjlighet att växa och utvecklas inom branschen.
Fördelar
varierade arbetstider.
Nackdelar
stress
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
helt okej
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg6 maj 2019
hårt jobb, lärt mig kassa arbete, post arbete och allt annat som ingår i att jobba i en sådan butik
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
God arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater.
Praktikant (Tidigare anställd) –  Romakloster24 april 2019
Det var roligt att arbeta på Ica Nära Roma de 7 dagarna jag var där.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Truckförare
Truckförare (Tidigare anställd) –  Ranstad18 april 2019
Köra truck och lasta på med order till kunder runt i Sverige.
Fördelar
bra ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
tråkigt jobb
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Säffle23 februari 2019
Tråkigt jobb, jobbia kunder att handskas med. bittra kolleger
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
hemtrevlig arbetsmiljö och roliga arbetskamrater
Prao (Tidigare anställd) –  Uppsala7 februari 2019
En typisk arbetsdag gick till så att jag anlände till jobbet vid 09.00 på morgonen och gjorde mig redo tills 09.15. Där efter jobbade jag med att framför allt serva kunder och sortera i hyllorna fram tills lunch tid. Under lunchen hittade jag antingen något ställe i närheten där jag kunde käka med kompisar som praoade på ställen i närheten eller så åt jag med mina arbetskamrater i butikens matsal. Efter lunch fick jag hjälpa till med att bära ut las med varor i butiken och sortera ut dem vid rät hylla.

Jag har lärt mig massor om hur livet är som både butiksägare och hur det är att jobba på e ICA-butik vilket har lärt mig respektera folk som jobbar å matvarubutiker mycket mer. Dessutom var chefen riktigt skön och berättade om vad hon gjorde dagligen och om hennes jobb i allmänhet som chef.

Svåraste delen med jobbet tyckte jag var att det var för mycket av samma sak varje dag vilket tröttade ut än en hel del. Men var absolut en erfarenhet jag skulle rekommendera många andra ungdomar skaffa sig.
Fördelar
grattis luncher
Nackdelar
obetald arbetstid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra arbetsplats med långa dagar och tungt arbete! men en underbar samanhållning och ett roligt och utvecklande arbete.
Delikatesschef/Stf (Tidigare anställd) –  Eskilstuna31 januari 2019
Utvecklande, roligt, underbart med kundkontakt
tungt, stressigt
Fördelar
Bra arbetsklimat och bra kolleger
Nackdelar
Långa dagar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik upplevelse
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Mölndal31 januari 2019
Man kan börja med att säga att arbetsmiljön är fantastiskt, alla mina kollegor och ledare som jag jobbade med är otroligt hjälpsamma och vänliga. Arbetsplatsen är alltid ren och organiserad och det hjälper mycket för att underlätta ens jobb som butiksbiträde.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
var lärorik
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Falun23 januari 2019
berättar senare.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 8Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Positiv och rolig arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Stockholm11 januari 2019
lärorikt och trevliga med arbetare................
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ja det är bra.
Bagare (Nuvarande anställd) –  Hammarstrand20 december 2018
Jag trivs bra på jobbet.
Jag har lärt mig massor.
Fördelar
Det är Bara bra.
Nackdelar
Ingen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Den bästa delen med jobbet
Varumottagare och Expeditör (Tidigare anställd) –  Västerås13 december 2018
Fantastiska utvecklingsmöjligheter och ett mångkulturellt företag.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kollegorna förändrar jobbet
Charkmedarbetare (Tidigare anställd) –  Uddevalla kommun7 december 2018
Allt positivt jag har varit med om har främst berott på mina kollegor och arbetsdagarna har varit av betydande beroende på vem man har jobbat tillsammans med.

Jobbet i sig är ganska krävande men samtidigt väldigt givande. Vissa dagar var givetvis med stressande än andra precis som på vilken annan arbetsplats som helst.
Fördelar
Gratis luncher under stressiga perioder som under julen och sommarne.
Nackdelar
Inga utvecklingsmöjligheter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra stämning med kollegorna och produktiva dagar
Barkarby Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Barkarby4 december 2018
Jag började runt 8 på månarna, det jag fick göra i uppgift var att jag skulle gå och plocka upp varor i butiken vilket har gett mig fördelar med att jag har lätt att plocka upp varor och fronta fram varor. Jag har också fått en uppfattning om hur man ska prata med kunder alltså fått en uppfattning om kundrelation.
Jag tyckte att den bästa delen av jobbet var kollegorna jag fick bra hjälp om jag inte hittade något sen var det en bra relation man har där.
Det allra svåraste jag tyckte var att man skulle hitta rätt plats varorna står på, det var lätt att hitta avdelningen där varan var på
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var så roligt när jag hade jobbat som en praktikant. Jag har lärt mig samarbeta med mina kollegor. arbetsmiljö var så både tufft och roligt.
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Degerfors28 november 2018
Det var så roligt när jag hade jobbat som en praktikant. Jag har lärt mig samarbeta med mina kollegor. arbetsmiljö var så både tufft och roligt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kundfokus
Kassaledare (Tidigare anställd) –  Ulricehamn20 november 2018
Vi startar dagen genom att skriva ut dagens schema, kolla igenom en checklista som vi under dagen ska hinna klart med samt att kolla om det behövs fyllas på växel i kassorna.
Under dagen har vi koll på hela frontlinjen, så att alla raster blir lösta, att alla kassor fungerar som det ska, vi har helt enkelt hand om allt inom kassalinjen.
Bästa delen av jobbet är helt klart alla goa kollegor och kunder vi möter.
Jag har lärt mig att hantera en hel grupp av kollegor, att vara deras trygghet och närmast chef.


Ledningen har jag egentligen inte mycket att skriva om, dom fick oss att känna att vi inte var en del av arbetsplatsen. Det var knappt ett hej när dom var förbi kassalinjen. Så mycket att joba på för deras del.
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos ICA. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 389 omdömen
5169
4122
368
220
110

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,8Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,8Ledarskap
4,0Kultur