Recensioner från anställda på ICA Gruppen AB

Hittade 640 recensioner som matchade sökningen Visa alla 643 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lugn och trygg arbetsmiljö.
Praktikant (Tidigare anställd) –  Brålanda23 januari 2020
Alla var trevliga och samarbetade ihop bra, tillsammans såg man till att allt flöt på.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
stressigt, men oftatst ett kul och varierat jobb
butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Alingsås21 januari 2020
Arbetskamraterna är det som gjorde jobbet såpass roligt som det var, det var också varierat då man kaunde byta med en kollega.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och bra gemenskap
Prao (Tidigare anställd) –  Vargön10 januari 2020
Alla respekterad varandra och alla var på bra humör
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Söker ett jobb,heltid med förutsättningar att utvecklas.
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Växjö No10 januari 2020
Jag gör bara på ett grav.vik så jag har inte så mycket att säga.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Bollnäs9 januari 2020
Jag gillade mitt jobb på ICA Kvantum. Ibland var det stressig, men samtidigt det var rolig och spännande att jobba på ICA. Jag jobbade mest på golvet (kolonial) och i kassa. Det var rolig eftersom mina kollegor var roliga och arbetsam. Teamwork är jätte viktigt på ICA.
Fördelar
Gratis frukost, fika och kaffe.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Aktivt arbete i team
Butiskbiträde (Tidigare anställd) –  Skövde8 januari 2020
Likt så många andra jobb inom kundservice så kan dagarna gå upp och ner beroende på dina kunder. De kan både vara de bästa och sämsta med ditt jobb.
Arbetet i sig själv är väl strukturerat enligt schema för att snabbt få ut varor till kunderna och se till att affären är välfylld. Ute på golvet har du alltid något att göra och får röra dig en hel del på jobbet. I kassan varierar det väldigt från dag till dag beroende på hur många kunder du har.
Fått erfarenhet inom kundservice.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rörig ledning
Butiksmedarbetare i en livsmedelsbutik (Tidigare anställd) –  Upplands-Väsby kommun8 januari 2020
Stressigt arbete, inmkopetent ledning. Falsk atmosfär
Lyssnar inte till bra personal utan kör på med sitt eget. Respektlösa och oengagerande.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Självständigt arbete, varierande uppgifter,
Allt i allo (alla avdelningar i butik) (Tidigare anställd) –  Nyland6 januari 2020
Att börja dagen med en kaffekopp innan öppning när jag började tidigt, att samarbeta med kollegorna ibland och att få ta en stund att konversera med kollegorna inför arbetsdagen och peppa varandra.
Att hantera kassan/kassavana, mer om kundbemötande.
Jag arbetade mycket självständigt och fick hitta min egen rytm. Men annars hade cheferna/ledningen första ordet.
Det jobbade endast svenskar på denna arbetsplats, ledningen tyckte det var onödigt/jobbigt arbeta och att lära upp en person som inte kunde prata flytande svenska.
Den svåraste delen av jobbet var att man ibland blev tillsagd att utföra en uppgift av en chef till exempel men sedan kom den andra chefen och sa att den inte skulle utföras och skickade mig på en annan uppgift, det artade sig i en del argument.
Den bästa delen av jobbet var att man fick pepp av kollegona emellanåt i arbetet och att få träffa kunderna / hjälpa dem i vardagen med vad de behövde handla hem för att få ett så bra besök i butiken som möjligt.
Fördelar
Roligt att vara i bake-off:en, kassajobbet, träffa nya kunder, hjälpa kunderna, förgylla en kunds vardag med ett bemötande leende och kanon service, roliga kollegor
Nackdelar
Inga raster vissa dagar, ledningen kunde behandla oss arbetare dåligt på deras villkor, Ledningen klagade mer på oss anställda istället för att ge feedback / hjälpsam kritik
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra!
Kassaarbete (Tidigare anställd) –  Malmö24 november 2019
Ett väl fungerande system i företaget. Roligt arbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och trygg arbetsmiljö
ICA (Tidigare anställd) –  Mölndal23 november 2019
Alla kollegor var trevliga, produktiva och hade högt tempo.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande och roligt
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Tranås23 november 2019
högt tempo, många bollar i luften men samtidigt roligt och utvecklande!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåligt ledarskap
ICA Lager VÄSTERÅS (Tidigare anställd) –  Västerås22 november 2019
Självutnämnd ledarskaps guru som logistikchef som var den sämsta chefen.

Stor personalomsättning på hela lagret både bland mellan chefer och lagermedarbetare
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Uppsala22 november 2019
Bra trivsel, Bra kollegor.
Bra kock till personalen.
Fördelar
Kock på plats
Nackdelar
Samma rutiner varje dag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härliga kollegor
Kassörska (Tidigare anställd) –  Ekerö18 november 2019
En typisk arbetsdag var ganska seg i början då kunder inte började ramla in förrän vid lunchrasten, men sedan var det full rulle tills man skulle gå hem. Jag har lärt mig att hantera fler saker samtidigt, och att hantera stress mycket bättre än tidigare.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmöjligheter
Ansvarig för husgeråd, beställning av lösgodis, kassatjänst (Tidigare anställd) –  Kalmar13 november 2019
När man jobbar på morgonen så ska man fylla på pengar i kassan,plocka upp tidningar och även fylla på tobak och snus. Jag har lärt mig det mesta inom handel. Ledning var bra och även arbetskamraterna. Det svåraste var att lära upp så att man kunde det mesta. Det bästa var att man hade ett jobb man kunde gå till.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Jönköping12 november 2019
Bra deltidsarbete vid sidan av universitetsstudierna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nerlagt företag
Kassapersonal/information (Tidigare anställd) –  Arlanda12 november 2019
Butiken har stängts ner och flyttat till Märsta centrum
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul arbetsplats i mötet med människor
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Hälla11 november 2019
Det var roligt med full fart och spännande möten med mycket människor. De hade bra rutiner och följde lagar och regler för de anställda. De skulle däremot behöva arbeta mer med att motivera sina medarbetare.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roliga kollegor
Säljare (Tidigare anställd) –  Insjön11 november 2019
Mycket roligt arbetsteam, vilket ledde till roliga stunder på jobbet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rättvis arbetsplats
lager i Kungälv (Tidigare anställd) –  Kungälv9 november 2019
Bra chefer & kollegor.
Tydliga arbetsuppgifter och bra lön.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos ICA Gruppen AB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 643 omdömen
5235
4237
3116
228
127

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,9Kultur