ICA Gruppen AB recensioner av medarbetare

Visar alla 65 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lovar mycket men ger ingenting.
Tekniker (Nuvarande anställd) –  Helsingborg14 augusti 2019
Kul jobb tills man har gjort samma sak 50ggr.

En del bra arbetskamrater.

Chefer som har öron men inte kapacitet att höra.

Genom att slicka röv får man i sig väldigt lite näring, men om man slickar väldigt mycket så klarar man sig väldigt bra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Katastrof
Chaufför (Tidigare anställd) –  Stockholm24 juli 2019
Gratis frukt.. Enda positiva.
Dålig ledning.. Ingen erfarenhet.
Anställer fastän de inte har råd. Kommer på det sen och sparkar ut folk utan förvarning.. Slitsamt jobb. Håll er borta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Expeditör
Expeditör på ica lager (Tidigare anställd) –  Västerås kommun11 juli 2019
Trevliga kollegor och ett bra arbetsplats, men mycket stressig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sämsta företaget
Kassör (Tidigare anställd) –  Stockholms Län9 mars 2019
Jag har aldrig blivit speciellt utnyttjad av ett företag någonsin. De anställde mig under en period då de behövde hjälp och kickade mig utan anledning efter någon månad. Oseriösa chefer som inte kan hålla isär privatliv och jobb. Du har inga som helst förmåner och de flesta kollegorna var dötråkiga dessutom. Aldrig mer ICA!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Malmö7 mars 2019
Bra arbetsplats där man får jobba med frihet under ansvar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utveckling
Varumottagare (Nuvarande anställd) –  Västerås23 februari 2019
Möjlighet till utveckling i sin karriär inom Logistik
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Familjärt
TAKTISK TRANSPORTCHEF, Syd & Väst (Tidigare anställd) –  Helsingborg5 januari 2019
Bra stämning och sammanhållning, överlag god kompetens sett över hela företaget.
Rekommenderar ICA som arbetsgivare.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Oprofessionellt, dåligt ledarskap och verklighetsfrånvänt
Chef (Nuvarande anställd) –  Solna1 november 2018
Oprofessionell, omogen och ostrukturerad organisation. Särskilt kommunikationsorganisationen. Högsta cheferna har enbart jobbat inom samma företag, har skapat sin egen bild av hur man jobbar och ligger 20 år efter andra kommunikationsavdelningar.
Höga sjukskrivningstal, nyanställda kommer in och vänder, medarbetare säger upp sig utan att ha något annat jobb att gå till och de kloka blir ett hot och manövreras ut. Högsta personalomsättning flera sett i branschen.
Varken HR eller högsta ledning tar tag i saken vilket säger mycket om högsta ledningen.
Börja inte jobba där. Trevligt på ytan vid första intryck, sedan ruttet.
Nackdelar
Oprofessionellt, omogen org, ostrukturerat. Dåligt ledarskap. Skapat en egen världsbild pga sin marknadsdominans.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Orättvis och stimulerande arbetsmiljö
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Vasastaden15 september 2018
Jag önskade andra tider än vad jag fick. De lovade att ändra så jag skulle få de arbetstider jag ville ha, men de personer som de anställde för at avbelasta mig fick istället de arbetstimmar som jag önskat och blivit lovad.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv
sommarjobb kassör (Tidigare anställd) –  Norberg5 januari 2018
Jag hade inte någon bra erfarenhet, då jag var under 18 när jag jobbade där och jag fick mer ansvar än vad jag skulle ha haft, jag fick sitta i kassan, stå i posten, jag fick öppna och stänga butiken
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mycket lärorik tid
APL (Tidigare anställd) –  Degerfors1 januari 2018
Jag har haft APL hos Ica Kronhallen i Degerfors sen 9:onde klass, sammanlagt 15 veckor. Jag fick lära mig mycket om att möta kunder, kassan, varor och massa mer.
Fördelar
Bra stämning, fräscht, kundservice i världsklass
Nackdelar
man fick göra många olika saker men samma saker under lång tid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivdes med mins arbetskompisar och med mitt jobb
Styckare/Köttmästare (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län20 december 2017
På Ica trivs jag mycket bra många trevliga arbetskamrater och roligt att jobba åkte alltid dit med ett leende på läpparna
Fördelar
Billig frukost
Nackdelar
Långa dagar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Min arbetsmiljö
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län14 december 2017
Under en typisk arbetsdag fick jag fylla på hyllor med saker. Jag har lärt mig att organisera och att vara snabbt med det jag gör. Alla kollegorna var hjälpsamma. Svårastedelen med jobbet var att bära på tunga saker. Det bästa var att kunna hjälpa folk
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt
Praktik (Tidigare anställd) –  Vaggeryd21 november 2017
träffa nya människor alltid så man får många kontakter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv
jag var en truckförare/lagarbetar (Tidigare anställd) –  Helsingborg16 november 2017
Jag är altid glad att träffa folk på jobb plats och sammarbetar och forsökt att klara med min jobb uppgifter .
jag är produktiv och giller att fågar att lära mig nya teknik om mitt jobb.
Fördelar
jag är possitiv och flexible .
Nackdelar
våga inte att skaffa problem med någon.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt att jibba på ett stort lager med mycket folk
lager jobb, truckkörning plocka varor osv (Tidigare anställd) –  Helsingborg24 oktober 2017
det var trevligt att jobba där med mycket folk på ett sådant stort lager. det var bra betald men tufft jobb och kallt därför att det var i kylen man jobbade
Fördelar
bra betald och trevligt folk
Nackdelar
tufft jobb och kallt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
Praktik (Tidigare anställd) –  Berga19 oktober 2017
ICA maxi en stor organisation som har mycket bra arbetssystemet. personaler är också mycket trevliga. Mycket bra arbetsmiljön
Fördelar
grattis mellanmål
Nackdelar
-
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv arbetsmiljö
Stockholm (praktik) (Tidigare anställd) –  Sätra12 oktober 2017
Jag fick lära mig att jobba i ett snabbt tempo när jag frontade hyllor och packade upp varor. Det var ett väldigt fysiskt arbete och det gillade jag mycket.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig
Jobbcoach (Tidigare anställd) –  Upplands Väsby11 oktober 2017
Detta är mitt första jobb i Sverige och jag hoppas att vara bäst och inte kortast i min plikt. Tack och jag ska göra mitt bästa arbete.
Fördelar
0
Nackdelar
0
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Egen Företagare (Tidigare anställd) –  Källö Knippla19 september 2017
En rolig arbetsplats med trevliga arbetskamrater. Trivdes väldigt bra .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos ICA Gruppen AB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 65 omdömen
523
424
311
21
16

Betyg per kategori

3,8Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,9Kultur