Humana AB recensioner av medarbetare

Visar alla 76 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inkompetens
Assistent (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län18 mars 2019
Jag tog anställning under andra hälften av 2018 på Humana Assistans i Stockholm.
I början funkade det bra men nu har det visat sig att inkompetensen styr ganska ordentligt.

1: Dom klarar inte av att meddela antalet semesterdagar man skall få betalda från föregående års period.
2: Dom kräver att man planerar sin semester innan man vet hur många betalda semesterdagar man har.
3: Chefer ringer ej upp som utlovat eller svarar inte på mejl. När de svarar på melj så är det mothugg och kränkande behandling man får kastat på sig och frågan man ställt fortsätter vara obesvarad.
4: Man blir tillsagd att man inte skall informera brukaren om frånvaro fastän beslut om detta tagits på APT att man skall göra det.
5: Rutiner, checklistor med mera följs inte och när arbetsledare påtalas om detta får man bara tillsvar att man inte hinner med att ordna listor.
6: Man hänvisar till lokalt avtalat kollektivavtal, men när man frågar efter en kopia på det så hänvisas man till HR som vägrar lämna ut det.

Det positiva är dock att man fått en bra utbildning i assistansyrket via sjukhuset när jag hade min introduktion. Trach, sugteknik med mera.
Andra positiva saker är att man kopplat med brukaren på ett bra sätt och förtroendet växer konstant.
Fördelar
Inga att nämna.
Nackdelar
Inkompetens på framför allt chefsnivå
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete för dom som gillar att arbeta både i själv och grupp
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Växjö kommun17 mars 2019
Väldigt bra och roligt företag att jobba inom. Kan bli mycket ensamt. Lätt att få jobb på både gott och ont. Ibland lite för lätt så människor som verkligen ej har kompetensen för det får jobb ändå.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Humana Assistans (Tidigare anställd) –  Örnsköldsvik21 februari 2019
Mycket bra detta.

Jobbar inte kvar på humana var extra anställd under en kort period och lärde mig mycket där
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Jönköping22 januari 2019
Ett bra bolag att jobba för. Dom är låna om sina arbetstagare. Bra upplärning Rekommenderas varmt
Nackdelar
Jobba i privata kläder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Very important place
Personlig Assistent (Tidigare anställd) –  Stavsnäs14 januari 2019
Working as a personal assistant, I was feeling like changing the world.
Good communication with the leaders.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Logiskt företag med stort hjärta
Behandlingsass. Torpet hvb (Nuvarande anställd) –  Höör19 december 2018
Bra medmänniskor att jobba och vettig arbetsledning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En trivsam arbetsmiljlö och mycket trygg.
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Göteborg8 november 2018
Trivs mycket bra och allt känns verkligen tryggt på alla plan. Det finns allt någon där om man har frågor och även andra problem.
Fördelar
Bra personal
Nackdelar
Mycket övertid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive
arbete som personlig Assistant (Tidigare anställd) –  Stockholm4 november 2018
Jag var personlig assistent och hade en bra chans att lära mig många färdigheter. Även stödja patienten. Att ge motivation är en av mina affärsprioriteringar.
Fördelar
Inga förmåner
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 9Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lärorik,trevlig
vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Kungsholmen29 oktober 2018
Jag lärde mig hur behandlar på stressiga situationer och vara stresstålig. Min kollegor var trevliga och vi hade trevlig på arbetsplatsen .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt, stressfylld ,rolig
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Ulricehamns kommun28 oktober 2018
Mitt arbete var väldigt roligt då jag gillar och hjälpa människor. Jag lärde mig en hel del om det psykiska hos min brukare .
Fördelar
Bra tider
Nackdelar
Dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 8Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Blandade känslor
personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Landskrona22 oktober 2018
Företaget i sig är väl bra. Att vara personlig assistent är både rogivande och lärorikt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Funkar
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Umeå20 augusti 2018
Svårt att få klara svar ibland, ofta omkring bollad mellan olika personer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Humana Assistans (Tidigare anställd) –  västerås19 augusti 2018
väldigt bra jobb, utmärkt personal och väldigt bra chefer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag var med om en bilolycka och bröt större delen av överkroppen
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun25 juli 2018
Jag är besviken då jag började på Humana, det fick bra men kunden jag jobbade hos gjorde oacceptabla närmanden. Nämnde detta för min chef och kollegor och någon dag efter det var jag med om om en viltolycka då jag bröt ryggen på tre ställen, tre kotor var delvis krossade och en hade delat sig som ett V (V-fraktur) och delvis krossad även den. Mitt bröstben var helt av, alla revben på höger sida bar av, jag hade kraftig hjärnblödning och ett hål genom ögonlocket samt blåmärken och andra blessyrer. Försäkringskassan förbjöd mig att återgå till arbetet innan läkare sagt om/ hur mycket min rygg/kropp var var procentuellt nedsatt efter en magnetröntgen gjorts, självfallet förstår jag det. Det som gör mig besviken är att humana inte vill ge mig något uppdrag nu då det inte ”funkade sist” (jag låg på sjukhus, mobilen hemma) Man kan inte sluta ge någon uppdrag pga att personen skadar sig så pass allvarligt som jag gjorde. Nu är jag frisk och längtar efter att få jobba igen, vill bara få chansen att få göra det igen nu när jag är frisk, det är ett mirakel att jag lever, ett under att jag kan gå. Vill få en möjlighet, bara Humana kan ge mig den upporättelsen så ni får se vad jag går för, hann inte visa er mina kvaliteer innan olyckan, känner att jag bör få en chans nu. Jag går in för mitt jobb till 1000%, låt mig visa er, ni blir inte besvikna, en chans är det jag ber om. Ring mig på; 0700505947 och låt mig få visa er nu, frisk, stark och extremt engagerad! Förväntar mig återkoppling snart, jag behöver det här. Ha det gott så länge så hörs vi snart! Vänliga hälsningar, Lina (Bor numera  mer... i Stockholms län)  mindre
Fördelar
Engarad, motiverad, inspirerad och inspirerande, hög moral
Nackdelar
Personligt engagerad i arbetet. Kan förklara vidare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Alltid Bra Respons Från Dom Vad Det Än Gäller
Personlig Assistent/ Arbetsledare (Nuvarande anställd) –  Stockholm23 juli 2018
Det är bra i det stora hela. Kan sakna utbildningar/kurser samt träffar med andra assistenter och brukare.
Fördelar
Friskvårdspeng samt att vi kan resa med lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 17Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt okej arbetsplats
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Trollhättan27 juni 2018
Helt ok arbetsgivare. Enda var att det är i regel dålig lön inom den branschen
Nackdelar
Resväg utan kompensatiom
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra miljö
Assistent (Tidigare anställd) –  Oxelösund19 april 2018
Hej!
Jag heter Nina Westman!
Jag bor i oxelösund 8 år.
Har utbildning undersköterska och har arbetat 5 år i den urke. + Massör 12 år.
Jag tycker om hjälpa människor.
Jag är glad och positiv person gillar sport och naturen.
Fördelar
Mycket jobb
Nackdelar
Undersköterska
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 13Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt o inressant jobb
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Vetlanda17 april 2018
Det är bra att jobba för Humana Får ta mycket eget ansvar de tycker jag är bra.
Fördelar
fritt jobb
Nackdelar
inga raster
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 20Nej 5Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam arbetsmiljö till en början men inte sen
Usk (Tidigare anställd) –  Hässleholms kommun1 april 2018
Personlig assistent, fungerade bra i några år men blev sämre med tiden då det var min svärfar.
Han och jag kom bra överens hela tiden men hans fru la sig i och styrde allt hur jobbet skulle utföras.
Samt att företaget humana inte kollade upp hur allt fungerade och mycket som inte stämde med tidlappar och andra papper då det var frun som skötte detta och skickade in.
Fördelar
Mat ingick
Nackdelar
Frun som styrde och bestämde
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplats där man kan utvecklas och lära sig något nytt varje dag
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Kungsbacka24 mars 2018
Den svåraste delen av jobbet är när min kund inte mår bra och jag har gjort allt jag kan utan att det hjälper.
Annars älskar jag min arbetsplats och min roll, jag älskar att man blir en del av familjen och familjens vardag.
En typisk arbetsdag är lugn, rolig och lärorik.
Bara under min korta period här så har jag lärt mig allt mellan hur man byter en trak till hur man suger ut slemmet från den.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 4Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Humana AB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 76 omdömen
531
423
315
26
11

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,8Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,9Kultur