Humana AB recensioner av medarbetare

Visar alla 64 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Humana Assistans (Tidigare anställd) –  västerås19 augusti 2018
väldigt bra jobb, utmärkt personal och väldigt bra chefer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag var med om en bilolycka och bröt större delen av överkroppen
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun25 juli 2018
Jag är besviken då jag började på Humana, det fick bra men kunden jag jobbade hos gjorde oacceptabla närmanden. Nämnde detta för min chef och kollegor och någon dag efter det var jag med om om en viltolycka då jag bröt ryggen på tre ställen, tre kotor var delvis krossade och en hade delat sig som ett V (V-fraktur) och delvis krossad även den. Mitt bröstben var helt av, alla revben på höger sida bar av, jag hade kraftig hjärnblödning och ett hål genom ögonlocket samt blåmärken och andra blessyrer. Försäkringskassan förbjöd mig att återgå till arbetet innan läkare sagt om/ hur mycket min rygg/kropp var var procentuellt nedsatt efter en magnetröntgen gjorts, självfallet förstår jag det. Det som gör mig besviken är att humana inte vill ge mig något uppdrag nu då det inte ”funkade sist” (jag låg på sjukhus, mobilen hemma) Man kan inte sluta ge någon uppdrag pga att personen skadar sig så pass allvarligt som jag gjorde. Nu är jag frisk och längtar efter att få jobba igen, vill bara få chansen att få göra det igen nu när jag är frisk, det är ett mirakel att jag lever, ett under att jag kan gå. Vill få en möjlighet, bara Humana kan ge mig den upporättelsen så ni får se vad jag går för, hann inte visa er mina kvaliteer innan olyckan, känner att jag bör få en chans nu. Jag går in för mitt jobb till 1000%, låt mig visa er, ni blir inte besvikna, en chans är det jag ber om. Ring mig på; 0700505947 och låt mig få visa er nu, frisk, stark och extremt engagerad! Förväntar mig återkoppling snart, jag behöver det här. Ha det gott så länge så hörs vi snart! Vänliga hälsningar, Lina (Bor numera  mer... i Stockholms län)  mindre
Fördelar
Engarad, motiverad, inspirerad och inspirerande, hög moral
Nackdelar
Personligt engagerad i arbetet. Kan förklara vidare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Alltid Bra Respons Från Dom Vad Det Än Gäller
Personlig Assistent/ Arbetsledare (Nuvarande anställd) –  Stockholm23 juli 2018
Det är bra i det stora hela. Kan sakna utbildningar/kurser samt träffar med andra assistenter och brukare.
Fördelar
Friskvårdspeng samt att vi kan resa med lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt okej arbetsplats
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Trollhättan27 juni 2018
Helt ok arbetsgivare. Enda var att det är i regel dålig lön inom den branschen
Nackdelar
Resväg utan kompensatiom
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra miljö
Assistent (Tidigare anställd) –  Oxelösund19 april 2018
Hej!
Jag heter Nina Westman!
Jag bor i oxelösund 8 år.
Har utbildning undersköterska och har arbetat 5 år i den urke. + Massör 12 år.
Jag tycker om hjälpa människor.
Jag är glad och positiv person gillar sport och naturen.
Fördelar
Mycket jobb
Nackdelar
Undersköterska
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 8Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt o inressant jobb
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Vetlanda17 april 2018
Det är bra att jobba för Humana Får ta mycket eget ansvar de tycker jag är bra.
Fördelar
fritt jobb
Nackdelar
inga raster
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam arbetsmiljö till en början men inte sen
Usk (Tidigare anställd) –  Hässleholms kommun1 april 2018
Personlig assistent, fungerade bra i några år men blev sämre med tiden då det var min svärfar.
Han och jag kom bra överens hela tiden men hans fru la sig i och styrde allt hur jobbet skulle utföras.
Samt att företaget humana inte kollade upp hur allt fungerade och mycket som inte stämde med tidlappar och andra papper då det var frun som skötte detta och skickade in.
Fördelar
Mat ingick
Nackdelar
Frun som styrde och bestämde
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplats där man kan utvecklas och lära sig något nytt varje dag
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Kungsbacka24 mars 2018
Den svåraste delen av jobbet är när min kund inte mår bra och jag har gjort allt jag kan utan att det hjälper.
Annars älskar jag min arbetsplats och min roll, jag älskar att man blir en del av familjen och familjens vardag.
En typisk arbetsdag är lugn, rolig och lärorik.
Bara under min korta period här så har jag lärt mig allt mellan hur man byter en trak till hur man suger ut slemmet från den.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Säker och trygg arbetsmiljö
Humana Assistans (Tidigare anställd) –  Västerås20 mars 2018
Har jobbat tidigare 23 timmar i månaden med en funktionshindrad person, där jag bl.a. hjälpte personen att äta, ta på sig kläder, gå på promenader, osv. Arbetade i ungefär 10 månader.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra att arbeta för
Personlig assisten (Tidigare anställd) –  Stora Skedvi2 mars 2018
Bra att arbeta för ett stort o bra skött företag men tyvärr märks det också att det är stort
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Hyltebruk13 februari 2018
Jag lärde mig mycket om tillit och kommunikation.
Ledningen i vår grupp var inte jätte bra. Den svåraste delen av jobbet var förflyttningen när man va ensam.
Den roligaste uppgiften var det sociala med brukaren.
Fördelar
Inga förmåner
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra arbetsmiljö
Personlig Assistent (Nuvarande anställd) –  Lidköping24 januari 2018
Bra arbetsgivare. Jag trivs med min arbetsledning.
Fördelar
mycket förmåner
Nackdelar
dåligt betalt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbets Miljö
Gruppledare och personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Staffanstorp24 januari 2018
Humana har fina erbjudande till assistenter med kurs o information.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 4Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och givande arbetsplats
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Malmö17 januari 2018
En typisk dag är att Jag hjälper min kund med det Han inte kan, så som klä sig och köra rullstol. är på olika besök som t.e.x. kurator, sjukgymnast och sjukhus besök.
Jag har lärt mig att vara tålmodig och lyhörd på vad min kund vill och inte vill.
Är mycket nöjd med Humana som ledning de lyssnar och är hjälpsamma.
Arbetsplatskulturen var inga problem normal i min mening.
Det svåraste med detta jobb är att inte göra för mycket utan låta kunden göra så mycket den orkar och kan.
Det bästa med detta jobb är att få hjälpa och få vara med person i sin resa genom livet som sjuk.
Fördelar
Att få se så mycket nytt
Nackdelar
Kan vara spykiskt påfrästande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Umeå16 januari 2018
Ansvaret du har att vara där för en annan människa inbegriper mer än bara vardagliga göromål. Du lär dig vikten av en människas personliga integritet.
Arbetskulturen varierar beroende på arbetsplats.
Det finns mycket att lära sig men många önskar att de hade fler chans till fortbildning.
Fördelar
okej ekonomisk kompensation
Nackdelar
Ingen arbetstrygghet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Toppen arbetsmiljö
Hemtjänst, barnflicka/barnvakt, äldreboende. (Tidigare anställd) –  Sundbyberg4 januari 2018
Det är jätte bra stt jobba i dessa företager man lär sig mycket och för alltid hjälp när man behöver det.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig att prata och ficka
personligt Assistent (Nuvarande anställd) –  Stockholm25 december 2017
Det ar best att jobba med manniskor .exemple ata mat tillsamans ficka, och lagamat .pa mitt arbete vi har bra kontakt med varandra vi loser sig allting uttan att ringa till kontoret och det ar bra att ha bra komunikation. den svaraste ar nar asistanterna kommer inte i tid och du har nagot att gora efter jobbet da ar inte so roligt.
Fördelar
grattis caffe, frukt och nar man ar ute med kund grattis mat.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Karlstad15 december 2017
Jag jobbade i hemtjänsten var nöjd med det har gjort
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Älskar min kund men inte bolaget
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Skåne Län28 november 2017
Har mycket erfarenhet av yrket och har varit anställd i tre andra bolag tidigare. Tidigare har jag haft bra bolag, nära relationer till kundansvarig och alltid känt ett stöd från densamma. Hos Humana är det annorlunda.... dom erbjöd en skamlön när dom tog över, ville inte ens matcha den lön jag hade före bolagsbytet. Givetvis fick dom göra det till slut, annars hade jag inte följt med över, men att dom försökte kändes gnidet och på nåt vis förnedrande. I övrigt har både jag och kunden fått ha med flera olika personer att göra, utan att få besked om vilka dom är eller deras uppgift. Bemötandet har i bästa fall varit opersonligt och i resterande fall riktigt otrevligt! Att dom fokuserar helt på profit och skiter högaktningsfullt i både kunder och deras väg till profiten-nämligen oss assistenter, råder det ingen tvekan pm alls.
Yrket som sådant kan vara rena paradiset, om kunden och bolaget är rätt-men jag avråder alla från att jobba för det bolaget! Sorgligt men sant-störst är långt ifrån bäst!
Fördelar
Givande, roligt och omväxlande arbete!!
Nackdelar
Katastrofbolag som skiter i sina anställda och i sina kunder!!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 34Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Okej
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Umeå28 november 2017
Lite svårt att förstå vissa delar i anställningarna, inte helt klart i hur man ska agera och att få tag på chefer kan va klurigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Humana AB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 64 omdömen
526
420
313
25
10

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,9Kultur