Humana AB recensioner av medarbetare

Visar alla 69 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive
arbete som personlig Assistant (Tidigare anställd) –  Stockholm4 november 2018
Jag var personlig assistent och hade en bra chans att lära mig många färdigheter. Även stödja patienten. Att ge motivation är en av mina affärsprioriteringar.
Fördelar
Inga förmåner
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lärorik,trevlig
vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Kungsholmen29 oktober 2018
Jag lärde mig hur behandlar på stressiga situationer och vara stresstålig. Min kollegor var trevliga och vi hade trevlig på arbetsplatsen .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt, stressfylld ,rolig
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Ulricehamns kommun28 oktober 2018
Mitt arbete var väldigt roligt då jag gillar och hjälpa människor. Jag lärde mig en hel del om det psykiska hos min brukare .
Fördelar
Bra tider
Nackdelar
Dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Blandade känslor
personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Landskrona22 oktober 2018
Företaget i sig är väl bra. Att vara personlig assistent är både rogivande och lärorikt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Funkar
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Umeå20 augusti 2018
Svårt att få klara svar ibland, ofta omkring bollad mellan olika personer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Humana Assistans (Tidigare anställd) –  västerås19 augusti 2018
väldigt bra jobb, utmärkt personal och väldigt bra chefer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag var med om en bilolycka och bröt större delen av överkroppen
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Stockholms kommun25 juli 2018
Jag är besviken då jag började på Humana, det fick bra men kunden jag jobbade hos gjorde oacceptabla närmanden. Nämnde detta för min chef och kollegor och någon dag efter det var jag med om om en viltolycka då jag bröt ryggen på tre ställen, tre kotor var delvis krossade och en hade delat sig som ett V (V-fraktur) och delvis krossad även den. Mitt bröstben var helt av, alla revben på höger sida bar av, jag hade kraftig hjärnblödning och ett hål genom ögonlocket samt blåmärken och andra blessyrer. Försäkringskassan förbjöd mig att återgå till arbetet innan läkare sagt om/ hur mycket min rygg/kropp var var procentuellt nedsatt efter en magnetröntgen gjorts, självfallet förstår jag det. Det som gör mig besviken är att humana inte vill ge mig något uppdrag nu då det inte ”funkade sist” (jag låg på sjukhus, mobilen hemma) Man kan inte sluta ge någon uppdrag pga att personen skadar sig så pass allvarligt som jag gjorde. Nu är jag frisk och längtar efter att få jobba igen, vill bara få chansen att få göra det igen nu när jag är frisk, det är ett mirakel att jag lever, ett under att jag kan gå. Vill få en möjlighet, bara Humana kan ge mig den upporättelsen så ni får se vad jag går för, hann inte visa er mina kvaliteer innan olyckan, känner att jag bör få en chans nu. Jag går in för mitt jobb till 1000%, låt mig visa er, ni blir inte besvikna, en chans är det jag ber om. Ring mig på; 0700505947 och låt mig få visa er nu, frisk, stark och extremt engagerad! Förväntar mig återkoppling snart, jag behöver det här. Ha det gott så länge så hörs vi snart! Vänliga hälsningar, Lina (Bor numera  mer... i Stockholms län)  mindre
Fördelar
Engarad, motiverad, inspirerad och inspirerande, hög moral
Nackdelar
Personligt engagerad i arbetet. Kan förklara vidare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Alltid Bra Respons Från Dom Vad Det Än Gäller
Personlig Assistent/ Arbetsledare (Nuvarande anställd) –  Stockholm23 juli 2018
Det är bra i det stora hela. Kan sakna utbildningar/kurser samt träffar med andra assistenter och brukare.
Fördelar
Friskvårdspeng samt att vi kan resa med lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt okej arbetsplats
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Trollhättan27 juni 2018
Helt ok arbetsgivare. Enda var att det är i regel dålig lön inom den branschen
Nackdelar
Resväg utan kompensatiom
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra miljö
Assistent (Tidigare anställd) –  Oxelösund19 april 2018
Hej!
Jag heter Nina Westman!
Jag bor i oxelösund 8 år.
Har utbildning undersköterska och har arbetat 5 år i den urke. + Massör 12 år.
Jag tycker om hjälpa människor.
Jag är glad och positiv person gillar sport och naturen.
Fördelar
Mycket jobb
Nackdelar
Undersköterska
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 9Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt o inressant jobb
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Vetlanda17 april 2018
Det är bra att jobba för Humana Får ta mycket eget ansvar de tycker jag är bra.
Fördelar
fritt jobb
Nackdelar
inga raster
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam arbetsmiljö till en början men inte sen
Usk (Tidigare anställd) –  Hässleholms kommun1 april 2018
Personlig assistent, fungerade bra i några år men blev sämre med tiden då det var min svärfar.
Han och jag kom bra överens hela tiden men hans fru la sig i och styrde allt hur jobbet skulle utföras.
Samt att företaget humana inte kollade upp hur allt fungerade och mycket som inte stämde med tidlappar och andra papper då det var frun som skötte detta och skickade in.
Fördelar
Mat ingick
Nackdelar
Frun som styrde och bestämde
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsplats där man kan utvecklas och lära sig något nytt varje dag
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Kungsbacka24 mars 2018
Den svåraste delen av jobbet är när min kund inte mår bra och jag har gjort allt jag kan utan att det hjälper.
Annars älskar jag min arbetsplats och min roll, jag älskar att man blir en del av familjen och familjens vardag.
En typisk arbetsdag är lugn, rolig och lärorik.
Bara under min korta period här så har jag lärt mig allt mellan hur man byter en trak till hur man suger ut slemmet från den.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Säker och trygg arbetsmiljö
Humana Assistans (Tidigare anställd) –  Västerås20 mars 2018
Har jobbat tidigare 23 timmar i månaden med en funktionshindrad person, där jag bl.a. hjälpte personen att äta, ta på sig kläder, gå på promenader, osv. Arbetade i ungefär 10 månader.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra att arbeta för
Personlig assisten (Tidigare anställd) –  Stora Skedvi2 mars 2018
Bra att arbeta för ett stort o bra skött företag men tyvärr märks det också att det är stort
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Hyltebruk13 februari 2018
Jag lärde mig mycket om tillit och kommunikation.
Ledningen i vår grupp var inte jätte bra. Den svåraste delen av jobbet var förflyttningen när man va ensam.
Den roligaste uppgiften var det sociala med brukaren.
Fördelar
Inga förmåner
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra arbetsmiljö
Personlig Assistent (Nuvarande anställd) –  Lidköping24 januari 2018
Bra arbetsgivare. Jag trivs med min arbetsledning.
Fördelar
mycket förmåner
Nackdelar
dåligt betalt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbets Miljö
Gruppledare och personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Staffanstorp24 januari 2018
Humana har fina erbjudande till assistenter med kurs o information.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 5Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och givande arbetsplats
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Malmö17 januari 2018
En typisk dag är att Jag hjälper min kund med det Han inte kan, så som klä sig och köra rullstol. är på olika besök som t.e.x. kurator, sjukgymnast och sjukhus besök.
Jag har lärt mig att vara tålmodig och lyhörd på vad min kund vill och inte vill.
Är mycket nöjd med Humana som ledning de lyssnar och är hjälpsamma.
Arbetsplatskulturen var inga problem normal i min mening.
Det svåraste med detta jobb är att inte göra för mycket utan låta kunden göra så mycket den orkar och kan.
Det bästa med detta jobb är att få hjälpa och få vara med person i sin resa genom livet som sjuk.
Fördelar
Att få se så mycket nytt
Nackdelar
Kan vara spykiskt påfrästande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Umeå16 januari 2018
Ansvaret du har att vara där för en annan människa inbegriper mer än bara vardagliga göromål. Du lär dig vikten av en människas personliga integritet.
Arbetskulturen varierar beroende på arbetsplats.
Det finns mycket att lära sig men många önskar att de hade fler chans till fortbildning.
Fördelar
okej ekonomisk kompensation
Nackdelar
Ingen arbetstrygghet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Humana AB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 69 omdömen
527
421
315
26
10

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,9Kultur