Huddinge Kommun recensioner av medarbetare

Visar alla 40 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbets miljö, bra samarbete med övrig nattpersonal
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Stockholm23 september 2019
Trivs med att arbeta natt. Känner att jag har tid med de boende.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Katastrofal ledning. Resulterar i stressrelterat sjuka medarbetare, och missnöjda kunder, som vi bakbundna "fotfolk" har att svara på missnöjet för.
Boendestödjare (Nuvarande anställd) –  Huddinge16 september 2019
Katastrofal ledning. Resulterar i stressrelterat sjuka medarbetare, och missnöjda kunder, som vi bakbundna "fotfolk" har att svara på missnöjet för.
Nackdelar
Inga förnåner. Inte ens oundvikliga utgifter kompenseras, ss kaffe då träffar brukare på kafé, parkeringskostnader, odyl.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
cv
Undersköterska/Natt (Tidigare anställd) –  114 februari 2019
Jag har Lärad mig mycket
Genom att ha varit verksam under flera år inom arbetsområdet har jag fått en mycket relevant arbetslivserfarenhet som passar jobbet hos er. Mitt nästa jobb ska innehålla stora personliga och yrkesmässiga utvecklingsmöjligheter. Det passar mig som person. Ni kommer snabbt att märka att jag är en medarbetare som har förmåga till överblick, humor, mycket ork och att jag är en öppen person. Både från min utbildning och från mitt arbete har jag erfarenhet av att jag är bra på att behålla helhetssynen och vara produktiv – även i pressade situationer.
På min fritid umgås jag med familjen, lyssnar på musik, tittar på teven och träna.
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
Inga förmåga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Huddinge, SE17 december 2018
Man lär sej varje dag nånting nytt på arbetsplatsen
Bra arbetsplatsen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik
Boendestödjare i Vikariepoolen (Tidigare anställd) –  Huddinge13 oktober 2018
Det var givande att jobbar hos Huddinge Kommun.
Det bidrog till min utveckling.
Fördelar
träffa nya människor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt
Activitetshandledare (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län9 oktober 2018
jag gillar mitt jobba, det är roligt att jobba med andra grupper
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lugnt jobb
Parkarbetare (Tidigare anställd) –  Huddinge kommun28 augusti 2018
Väldigt lugnt sommarjobb.
Låg lön, men heller inte särskilt mycket att göra.
Det svåra med jobbet var de tunga grejerna, exempelvis såga grenar av träd, men det hände inte särskilt ofta.
Fördelar
Raka motsatsen till stressigt
Nackdelar
Fixa egen lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra miljö
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Flemingsberg21 juni 2018
bra område och en typisk bäst för alla med stor familjen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Utvecklingsledare (Tidigare anställd) –  Vårby Gård4 maj 2018
Arbetade som förskollärare under ca 14 månader fantastiskt roligt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Flexibel och trevlig arbetsmiljö
Vikarie (Nuvarande anställd) –  Huddinge kommun21 april 2018
Väldigt flexibel och trevliga människor som man arbetar med.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv o rolig arbetsplats
Vårbiträdes (Tidigare anställd) –  Sjödalens servicehus28 mars 2018
Spännande o lärorik arbetsplats bra kollegor, bra stämning
Fördelar
Nära där jag bor
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig atmosfär, tydligt ledarskap och stabil organisation
Kvalitetsansvarig och Projketledare (Nuvarande anställd) –  Huddinge5 februari 2018
Härlig arbetsmiljö, trevliga kollegor, stabil organisation. Tydliga mål.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag tycker att dett är bra arbete
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Skogås26 oktober 2017
Jag tycker om gamla menisor jag är glad positiv respekt hjälpsam person
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetar natt nu och vill hitta dagjobb.
Undersköterska / Mentalskötare (Nuvarande anställd) –  Huddinge Kommun Centrala nattpatrullen.21 september 2017
Jag har jobbat i Huddinge kommun i 17 år nu. Den mesta tiden har jag arbetat natt. 3 år på dagen.
Vi har under åren haft stor omsättning på olika chefer, vilket har gjort att vi på natten klarat oss mycket själva. Vi är ett roligt gäng som ser till att allt fungerar bra. Min livssituation har förändrats och nu behöver jag snabbt hitta ett dagjobb, då mina hemförhållanden inte går ihop med nattarbete längre. Jag har lärt mig att ingenting är omöjligt på mitt jobb. Jag har träffat på massor av människor i alla olika sjukdomstillstånd då vi åker runt mycket i hela kommunen på på larm och även fasta tjänster. Jag anser att jag med det fått en bred kompetens inom mitt yrkesområde som undersköterska.
Med vänlig hälsning/ Jenny
Fördelar
Lediga dagar.
Nackdelar
Obekväma arbetstider.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag kan inte svara ärligt på det
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Trångsund17 augusti 2017
Jag kan inte ärligt säga efter 15 år i annan kommun
Mycket har hänt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 9Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Redan gjort!
Bibliotekarie (Tidigare anställd) –  Vårby gård, Trångsund, Huddinge centrum4 juli 2017
Jag HAR redan recencerat Huddinge kommun!

Jag har berättat om Trånkan och Vårby gård (där jag för övrigt fick spö av en påtänd kille en gång).
Jag har också berättat om HB i Huddinge centrum och mina revliga arbetskamrater och chefer.
Fördelar
se ovan
Nackdelar
se ovan
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 6Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En rolig arbetsplats
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Huddinge1 juni 2017
Arbetet med utvecklingsstörda ger så mycke glädje och erfarenhet
Fördelar
Inga
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt tryggt bra kollegor !
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Huddinge31 maj 2017
De var ju superlätt att göra cv här !
De borde alla göra!
Fördelar
Enkelt o snabbt!
Nackdelar
Vissa frågar kanske lite onödigt !
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 5Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Så där
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Stockholm16 maj 2017
Fel chef.....Jobbiga tider....ingen vikarie när man var sjuk
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Feriearbete skolungdom (Tidigare anställd) –  Vårby15 mars 2017
Mitt arbete bestod av att hyra ut kanoter, stå och sälja i kiosk, hålla stranden ren och vara badvakt.
Fördelar
trevliga arbetskamrater
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Huddinge Kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 40 omdömen
511
412
312
22
13

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,5Kultur

Huddinge Kommun recensioner per plats