HSB recensioner av medarbetare

Hittade 19 recensioner som matchade sökningen Se alla 29 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Variation
Telefonist/receptionist/felanmälan (Tidigare anställd) –  Mölndal3 oktober 2019
Det som var bra var variationen av arbetsuppgifterna
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbete
Parkarbete, skötsel av rabatter och gräsmattor (Tidigare anställd) –  Örebro16 augusti 2019
Jag bruka jobba 8 timmar. Jag lärde mig hur man klipper gräs och odlar. Det var en bra och snäll ledare. Vi arbetade på olika parker. Den jobbigaste delen av jobbet var att plocka upp skräp. Den bästa delen av jobbet var att blåsa.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Umeå13 december 2018
I det stora hela är det en bra arbetsplats. Man blir sedd och hörd men tyvärr passade inte lokalvårdsyrket mig längre då kroppen säger ifrån. Men hade inte tackat nej till en annan befattning på företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ansvarsfulla arbetsdagar i olika brf-kulturer
Fastighetsskötare/vaktmästare (Tidigare anställd) –  Malmö10 november 2018
Anställningsform är väldigt osäker. Efter drygt ett års tjänsteutövning har fortfarande ingen vetskap om min fortsättning på företaget efter den 31 december 2018.
Fördelar
Grattis kaffe
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ok
Kontorist (Tidigare anställd) –  Södertälje8 juli 2018
Ok arbetsplats men tunga lyft och lördagar, länge sedan jag jobbade där.
Fördelar
Träffa människor
Nackdelar
Arbetstiderna då.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig sammanhållning i gruppen
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Skövde23 mars 2018
Jag personligen tyckte HSB var en bra arbetsplats. Givande arbetssysslor som var tillfredställande. Trevlig personal som var välkomnande. Det området jag tycker HSB kan arbeta mer på är sammanhållning mellan chefer och anställda. Jag fick uppfattningen att det fanns brister i kommunikationen mellan de två parterna.
Fördelar
Arbetskamrater, arbetssysslor
Nackdelar
Dålig kommunikation
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö på sommaren
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Nässjö19 november 2017
Jag har varit mycket rolig att jobbat där i sommaren.
Fördelar
Gratis frukt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sommarjobb
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Landskrona12 oktober 2017
Hade det som sommarjobb. Skötte trädgårdar osv. Hjälpte till i fastigheterna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobb med trappastäda som de visat mig.
Lokalstäda (Tidigare anställd) –  Frihemplan18 september 2017
Jag hade med jobba i trappastäda , det var bra men jag ville inte jobba där för att jag var gravid och och ta hand om när var mitt barn född.
Fördelar
Bra jobb som jag har gjort med tommyfönster som hrter en company.
Nackdelar
De vill inte visa mig vad ska göras.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hsb främjar mångfalden och härkomstenen av sina anställda
Fastighetsreparatör teknik (Tidigare anställd) –  Stockholm28 juni 2017
En bra arbetsplats där man nånar om alla anställdas rätt att må bra och att ingen skall mobbas eller behandlas orättsfärdigt eller anordlunda än någon annan anställd .
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Malmö kommun25 maj 2017
Det var ett lätt sommarjobb fast det var tråkigt där.
Jag lärde mig många svenska ord, att städa trädgård och fick en ny vän där.
Arbetskollegor var alltid trevliga mot mig och hjälpsamma.
Den svåraste delen av jobbet var att vara ensam i flera timmar.
Den bästa delen av jobbet var att jobba utanför hus.
Fördelar
Igenting
Nackdelar
Ingenting
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
en arbets dag
Fastighetsskötare (Nuvarande anställd) –  Göteborg17 november 2016
En vanligt dag på HSB handlar mest om tillsyn runda och arbets order inne i lägenheterna höst och vinter .På sommaren är mest ute skötsel .Med arbetskollega fungera bra mycket samarbete
Fördelar
tränings kort NW riks kortet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra och roligt arbete
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Mariestad13 juli 2016
Bra och lärorikt arbete, var varierande uppgifter inom grönytor.
Bra arbetskompisar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Pålitlig arbetsgivare
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Sundsvall, Y18 november 2015
En bra och omväxlande arbetsmiljö med olika arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och innehållsrikt
Golvläggare / Fastighets skötare (Tidigare anställd) –  E28 december 2014
Jag kommer till jobbet utan veta va som ska göras bara tar de som de kommer och gör det. Jag lär mej varje dag något nytt de är det som är kul. Ledningen är bra och ger utrymme för varje individ.Arbetskamrater är bra med och hjälpsamma.Den svåraste delen är inte kunna planera men de gör de roligt med.Den bästa delen är friheten att ta ansvar o jobba i sin takt då blir jobbet bättre o noggrannare. Jag är noggrann och tycker de viktigt ge bästa resultat av mitt kunnande.
Fördelar
Man lär sig något nytt varje dag
Nackdelar
Finns inga är inte negativ som person
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Workplace was newly renovated and fresh
IT-\ Onsite Support (Tidigare anställd) –  Stockholm Sweden19 december 2014
A typical working day at HSB was coming in and reviewing any new and old work-cases and any eventual onsite work that would need technicians to be out of the office. The IT system here was mainly Microsoft based, from the telephones all the way to tablets. Also working VPN solutions.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Not challenging enough
Service Manager (Tidigare anställd) –  Kinna23 september 2013
There was always something to do, someone whom needed help. But making doors stop squealing, cleaning, changing light-bulbs, order taxi's weren't exactly challenging. Also, I didn't get to meet many people.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
HSB utveckling........
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Landskrona, M1 juli 2013
Bra arbetskollegor och ett trevligt arbete. Hade varit trevligt att arbeta där igen.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera

Se fler HSB recensioner

Du kanske vill testa:

Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos HSB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 29 omdömen
56
415
33
22
13

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,5Kultur