HSB recensioner av medarbetare

Hittade 46 recensioner som matchade sökningen Se alla 56 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fin arbetsmiljö!
Är assisten för en arbetskolega (Tidigare anställd) –  Backaplan24 oktober 2019
Trevligt bemötande och mycket lärande!! Härlig personal och bra kommunikation
Fördelar
-
Nackdelar
-
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Variation
Telefonist/receptionist/felanmälan (Tidigare anställd) –  Mölndal3 oktober 2019
Det som var bra var variationen av arbetsuppgifterna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
låneadministratör och projektledning (Tidigare anställd) –  Skåne Län2 oktober 2019
Fantastisk arbetsmiljö både inne och ute i Ramlösaparken, trevliga kollegor
Fördelar
Kock
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
-
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Arlöv25 september 2019
Jag hade jobbat bara 3 veckor i denna företag och tror jag att bra jobb i här.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbete
Parkarbete, skötsel av rabatter och gräsmattor (Tidigare anställd) –  Örebro16 augusti 2019
Jag bruka jobba 8 timmar. Jag lärde mig hur man klipper gräs och odlar. Det var en bra och snäll ledare. Vi arbetade på olika parker. Den jobbigaste delen av jobbet var att plocka upp skräp. Den bästa delen av jobbet var att blåsa.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mycket bra
Sommarjobbare (Tidigare anställd) –  Märsta10 mars 2019
Här lärde jag mig att jobba mycket självständigt och följa instruktioner på rätt sätt. Mina uppgifter var att rensa rabatter från ogräs, se till att växter som skulle var kvar vattnades och togs hand om. Att klippa och ta bort stora buskar som var i vägen.
-Sedan har jobbat som mässvärdinna för en nyproduktion för bostäder, här fick jag utveckla kundrelationer och min sociala kompetens.
-Jag har även delat ut information till bostadsföreningar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Händelserika år
Stockholm, Biträdande förvaltare (Tidigare anställd) –  Stockholm15 januari 2019
totalt 15 år på HSB som har varit en bra skola, med god personalpolitik, bra utbildningar genom åren. Trevlig arbetsmiljö.
Bra ledarskap och möjlighet till utveckling. Frihet under ansvar.
Fördelar
Centralt läge, bra lunchförmåner
Nackdelar
Stor organisation ger långa beslutsvägar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Umeå13 december 2018
I det stora hela är det en bra arbetsplats. Man blir sedd och hörd men tyvärr passade inte lokalvårdsyrket mig längre då kroppen säger ifrån. Men hade inte tackat nej till en annan befattning på företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare.
Fastighetsarbetsre (Nuvarande anställd) –  Göteborg28 november 2018
Bra arbetsgivare. Man är delaktig i beslut som berör arbetsgruppen
Fördelar
Rikskort
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ansvarsfulla arbetsdagar i olika brf-kulturer
Fastighetsskötare/vaktmästare (Tidigare anställd) –  Malmö10 november 2018
Anställningsform är väldigt osäker. Efter drygt ett års tjänsteutövning har fortfarande ingen vetskap om min fortsättning på företaget efter den 31 december 2018.
Fördelar
Grattis kaffe
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lätt jobb
Lokalvårdare (Nuvarande anställd) –  Eskilstuna6 november 2018
Det är ett lätt och trevlig jobb. Bra personal och miljö.
Fördelar
Bra material
Nackdelar
Låg lön
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ej enformiga dagar.
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Huddinge22 oktober 2018
Ingen dag är den andra lik som fastighetsskötare.
Man lär sig stress tålighet på dom värsta dagarna när arbetsordrar regnar in utan slut.
Den svåraste delen är att förklara hur saker funkar för en kund som har bestämt sig för att det inte alls funkar enligt din egna beskrivning.
Den bästa delen av jobbet är att det inte är upprepande och enformigt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
aktivt jobb
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Malmö22 juli 2018
Städade där det behövdes . trivdes bra fick jobba i egen takt
Fördelar
bra betalt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ok
Kontorist (Tidigare anställd) –  Södertälje8 juli 2018
Ok arbetsplats men tunga lyft och lördagar, länge sedan jag jobbade där.
Fördelar
Träffa människor
Nackdelar
Arbetstiderna då.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
luddigt med arbetsuppgifter
Förvaltnings assisten (Tidigare anställd) –  Stockholms Län9 maj 2018
Nya arbetsuppgifter, bostadsrätter , stöttade kollegor . trevlig arbetsmiljö
Fördelar
tidiga fredagar
Nackdelar
haltande ledning
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hård men givande arbetsmiljö
kundbemötande och samarbete mellan mina kollegor (Tidigare anställd) –  Örebro5 april 2018
Fastighetsskötsel är nog ett av de svåraste yrken jag har arbetat med så respekt till de som arbetar med det. Vissa dagar kändes ett 8 timmars pass som år men samtidigt var det en givande och lärorik arbetsmiljö. Jag fick lära mig mycket som jag kommer ta vidare med mig i livet som till exempel ansvarstagande och tålamod.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig sammanhållning i gruppen
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Skövde23 mars 2018
Jag personligen tyckte HSB var en bra arbetsplats. Givande arbetssysslor som var tillfredställande. Trevlig personal som var välkomnande. Det området jag tycker HSB kan arbeta mer på är sammanhållning mellan chefer och anställda. Jag fick uppfattningen att det fanns brister i kommunikationen mellan de två parterna.
Fördelar
Arbetskamrater, arbetssysslor
Nackdelar
Dålig kommunikation
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
blandat
Betongarbetare (Tidigare anställd) –  Borlänge2 januari 2018
omväxlande
att lyssna
ledning blandad
ibland rå
snö och kallt
goa med mäniskor
Fördelar
fika
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
t
Personlig assistent inom hemtjänst (Tidigare anställd) –  Stockholm19 december 2017
Personlig assistent inom hemtjänst. Den hjälp vi gav var väldigt uppskattad, vilket var
givande och motiverande.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En konstruktiv och Rolig Arbetsplats
Tillsvidareanställd fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Stockholm21 november 2017
Började som praktikant vid 16 års ålder och jobbade mig upp till en anställning.
Otroligt bra chefer, arbetsledare och kollegor som hjälpte mig att utvecklas både professionellt och privat.
Fördelar
Firmabil, Flextid
Nackdelar
Väldigt många bollar i luften vid tillfällen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos HSB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 56 omdömen
514
428
38
22
14

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,6Kultur