Hemmakväll recensioner av medarbetare

Visar alla 15 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Butikschef (Tidigare anställd) –  Sollentuna20 september 2019
Lärorikt och roligt att jobba.
Ett bra första jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och utmanande arbetsplats!
Biträdande butikschef (Tidigare anställd) –  Värnamo20 juni 2019
En typisk arbetsdag kunde vara att exponera nya kampanjer, se till att lösgodiset som var vår stolthet alltid var i bra kvalité, jobba med merförsäljning och merförsäljningstävlingar beroende på vilken kampanj vi hade. Vi hade även stor koll på vår budget och vår plats i ledet i försäljningen inom Hemmakväll i Sverige. Jag utvecklades otroligt mycket i merförsäljningen, att ha ett personalansvar samt att exponera små varor som kan vara svåra att bygga upp. Det svåraste med jobbet på Hemmakväll var att man ofta jobbade själv på kvällarna och på dagarna då det oftast bara behövdes en personal i butiken. Det bästa delen i jobbet var att träffa alla glada kunder såsom familjer och barn!
Fördelar
Provsmak av allt nytt godis!
Nackdelar
Att jobba ensam
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra arbetsplats.
Säljare (Tidigare anställd) –  Lund2 januari 2019
Trivdes jätte bra på hemmakväll, en rolig arbetsplats med utvecklingsmöjlighet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
prova på
Butik (Tidigare anställd) –  Västervik2 januari 2019
fick prova på hur det var att jobba i butik hur fort allt kan gå även i den branschen, bra erfarenhet får man
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig
Säljare (Tidigare anställd) –  Växjö25 oktober 2018
väldigt roligt jobb med ett bra arbetslag, stabil lära inom sälj
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig Arbetsmiljö
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Lund27 juni 2018
För mig var de en rolig och intresant arbetsplats, jag hade altid något att göra, då jag fick hjälpa endel personer och med mycke sorterande.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt
Andreman (Vice BC). Tillsvidareanställd (Nuvarande anställd) –  Karlshamn29 april 2018
Jag har jobbat där i 6 år som andreman. Att jobba på Hemmakväll är ett stressigt men roligt arbete. Mycket ensamarbete men finns det en struktur (som det finns) så är det väldigt utvecklande.
Fördelar
Glada kunder
Nackdelar
Ingen friskvård (förrutom för bc) Mycket ob timmar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo och fantastiskt kul
Butikschef (Tidigare anställd) –  Halmstad14 mars 2018
Stor variation i arbetsuppgifterna. Kul jobb i föränderlig miljö. Kräver hög grad av kreativt tänkande handlingskraft och engagemang men har man det så är det en fantastiskt rolig arbetsplats.
Hög kompetens hos regioncheferna, bra stöd och bollplank.
Ordning och reda, tydliga ramar och framåtsträvande företag.
Fördelar
Rabatt på sortimentet, friskvårdsbidrag
Nackdelar
Kvälls- och helgarbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
utmanande och lärorikt
Detaljhandel (Nuvarande anställd) –  Norrland och Region öst6 november 2017
en typisk arbetsdag innebär vara tillgänglig både för egenägda butiker och franchise tagare samt att besöka butikerna regelbundet,
vid besöken går man igenom butiken gemensamt och kommer med konstruktiv feedback på vad som är bra och vad som kan utvecklas!
vid besöken tar man även upp försäljning vs budget och föregående år mm.
under dessa år har jag utvecklats som person på många plan, då vi fått gå ett antal utbildningar som tex ledarskap rekrytering mm
det bästa med detta är att man hela tiden utvecklas som individ.
Fördelar
Fritt jobb under eget ansvar
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik och rolig arbetsplats
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Borås6 september 2016
Att jobba på hemmakväll är bland de roligaste jag gjort, grymt teamwork bland annat.
Fördelar
Rättvisa
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Praktikant (Tidigare anställd) –  Kalmar25 juli 2016
Det är rätt så bra, tyvärr om man jobbar själv under dagarna kan men kanske inte alltid ha tid att käka lunch.
Fördelar
Trevligt Umgänge
Nackdelar
Ensamarbete, ej tid till Lunch alltid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket roligt arbete
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Malmö, M17 september 2015
Vi packade upp varor, packade upp varorna på hyllorna samt såg till att det var en mycket trevlig miljö där
Fördelar
Gratis luncher
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 20Nej 7Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och givande
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Sundsvall4 augusti 2015
Stå i kassan, ta emot återlämnade filmer och placera ut dessa i butiken, städa, fylla på godis/varor mm.
Jag har utvecklats mycket inom social kompetens och kundbemötande, även ansvar, mer kassavana och självförtroende.
Fantastiska arbetskollegor som förgyllde varje arbetspass!
För mig fanns det inga svårigheter inom de arbetsområden jag hade. Bästa delen var att få stå i kassan och ta emot kunder. Jag är även väldigt kreativ, så att ta egna initiativ och fixa iordning i butiken tyckte jag var roligt!
Fördelar
Godisprovning!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 26Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  trelleborg7 oktober 2014
Vi diskade skedar, städade undan, gjorde rent och fint innan vi öppna affären.

Jag har lärt mig, kassan, tagit emot varor, fyllt på varor, tagit hand om kunder, och ute på lagret.

Dem var bra mina arbetskollegor.

När man var själv i affären och det stormade in massor av kunder, så man hängde inte riktigt med, med det man skulle göra.

Det var när vi skulle vända godis på Torsdagar, och stå vid kassan.
Fördelar
inga fördelar
Nackdelar
inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 18Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Hemmakväll. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 15 omdömen
55
46
34
20
10

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,8Arbetstrygghet/Befordran
4,3Ledarskap
4,0Kultur

Hemmakväll recensioner per plats