Hemköp recensioner av medarbetare

Visar alla 88 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Praktikant (Tidigare anställd) –  Göteborg28 oktober 2019
Alla respekterar varandra samt står upp för varandra. Man känner sig hemma bland medarbetarna.
Fördelar
Allt
Nackdelar
Förekommer inget
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo och roligt
Mycket kassaarbete, onlinehandel, varuplock (Nuvarande anställd) –  Kalmar26 oktober 2019
Lärt mig att samarbeta och tillgodose kunder med deras behov.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåliga chefer och underbemannat.
Kassaarbete, varuinköp, avdelningsansvarig (Tidigare anställd) –  täby6 oktober 2019
Otrevliga chefer, ej betalt övertid, underbemannat. Stressig och ohälsosam arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kanon bra
Butiksmedarbetare, (Nuvarande anställd) –  Mellerud26 september 2019
superbra arbetsplats
bra lön
härliga arbetskamrater
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsplats
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Göteborg24 september 2019
En varierande arbetsplats med trevliga medarbetare och bra ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jätte bra
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Gnesta28 augusti 2019
Trivdes superbra på företaget och min chef var super bra! Slutade pga flytt annars hade jag troligtvis jobbat kvar. (Hemköp Gnesta)
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
grönsaker
seller (Tidigare anställd) –  Ludvika1 augusti 2019
trevlig, lättsam och hjälpsam flexibel, jobba hard,punktid
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Linköping7 juli 2019
Lärde min kundservice, fick bra arbetskollegor och varje dag var varierande
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande och lärorik
Prao som butikspersonal (Tidigare anställd) –  Vällingby22 juni 2019
Det var intressant att arbeta på hemköp och jag lärde mig mycket som kan ge merit i framtiden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt och roligt var det. Fått många erfarenheter
hjälpa kunder (Tidigare anställd) –  Järfälla3 juni 2019
Jag tycker det var roligt och trevligt att jobba där. Jag lärde mig mycket och hanterade min stress på ett bra sätt
Fördelar
Nya erfarenheter
Nackdelar
Lite sura kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Jakobsberg12 maj 2019
Jag tyckte om att jobba där eftersom att det fanns trevliga kollegor där och trevliga kunder.
Fördelar
Fick lära mig mycket
Nackdelar
Stressigt iblnad
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Här får man stora chanser till att utvecklas!
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Sverkersholm21 mars 2019
Hemköp är ett underbart ställe att jobba på, här får man chansen att gå bra utbildningar och komma uppåt i karriären. Cheferna bryr sig om sina anställda och ser till att alla trivs.

Personalen är väldigt nära varandra och man får en familjekänsla på jobbet. Där man ställer upp för varandra.

Lönen är rätt bra med tanke på ob ersättningarna.
Fördelar
Utbildningar, personalrabatt, härliga kollegor
Nackdelar
Inget
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fin butik
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Insjön5 februari 2019
Butiken är väldigt fräsch och modern. Jag har riktigt trevliga arbetskamrater som jag trivs bra att jobba med.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Praktikant (Tidigare anställd) –  Tullinge3 februari 2019
En butik där man känner sig trygg och bemött på bästa sätt, som kund likaväl som praktikant.
Fördelar
Gratis snacks förekommer
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Malmö6 december 2018
Det var jobbigt och tungt men jag gillade att jobba där endå.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt och lärorikt
kassa och fruktavdelningen (Tidigare anställd) –  Västervik3 december 2018
fick lära mig väldigt mycket eftersom det var min första arbetsplats, trivdes bra tills det var dags att dra vidare. Jag fyllde på frukt och städade på avdelningen och hjälpte kunderna med att hitta det de sökte. och mixa upp det med att sitta lite i kassan då och då.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var bra att hjälpa till och tjäna pengar.
Kolonial ,Frys,Kassa. (Tidigare anställd) –  Frölunda2 december 2018
Det var jobbigt men samtidigt roligt. jag haft mycket kunskaper genom det här jobbet. En av de var att hur kan man utveckla sitt språk alltså svenska. jag kom i tid. chefen var snäll och hjälpte mycket. Jag fick göra dör allt och jag jobbade bara för en månad. jag börjar kl 8:00och slutade kl 15:00.
Fördelar
Inget.
Nackdelar
Ingen lunch.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg23 november 2018
Under mina 2 veckor i Hemköp så fick jag bland annat packa upp och fixa varor. Jag fick även interagera med kunderna och hjälpa dem.
Fördelar
pålitlig
Nackdelar
bjuder ej på lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Billdal8 november 2018
Bra arbetsplats man lär sig mycket om kundbemötande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
arbete Hemköp, Isbergs livs (Nuvarande anställd) –  Tranås kommun8 november 2018
En spännande och framåt arbetsplats, en butik under ständig förändring
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Hemköp. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 88 omdömen
529
437
315
23
14

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,7Kultur