Hemköp recensioner av medarbetare

Visar alla 58 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt arbets miljo
Ansvarig för mejeri, dryck, barnmats (Tidigare anställd) –  Norrköping7 maj 2018
Jag har lärt mig
Plocka varor ,
Beställa,
Sammarbete med distrik säljarna

Den svåraste delen var när varorna var sena och man måste förklara varför för att man ska få deras förtroene.
Fördelar
arbets tiden
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Effektiv arbetsplats
Praktik (Tidigare anställd) –  Stockholm23 april 2018
En väldigt lärorik plats att lära sig saker om butiksarbete.
Fördelar
Gratis frukost
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig butik
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Lidköping13 april 2018
Butiken i sig är väldigt mysig. Härliga kunder och trevliga medarbetare. Men det kunde vara lite tydligare arbetsbeskrivningar och samarbete emellanåt.
Fördelar
Alltid fikabröd och goda pålägg, Fina premier.
Nackdelar
Alltid fikabröd
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Eskilstuna22 mars 2018
8timmar per dag från kl 8.00 till kl 16
pratar med kunder.
Arbeta i ett lag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra personal
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Malmö6 mars 2018
Lärt mig kassan, charken, post, spel, ATG och bemöta människor och kunder på ett professionellt sätt. Jättebra kollegor och chefer. svåraste delen var otrevliga kunder som uppträde dåligt och respektlöst men man var tvungen att vara professionell emot. Bästa delen var alla kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nya erfarenheter
Praktik (Tidigare anställd) –  Malmö3 mars 2018
Första erfarenheter i arbetslivet.
Väldigt kort tid vilket gjorde att ja inte lärde mig allt för mycket.
Dock fick jag mycket hjälp och information om sortering, uppackning och påfyllning av varor
Nackdelar
Korta lunchraster
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra samarbete mellan kollegor
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg19 januari 2018
Väldigt bra sammanhållning i gruppen och med min sociala kompetens blev arbetet underbart.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Man arbetar i kassan själv från kl 07 till 09 kommer nästa.sedan checkat. Man ska även frånta,fylla på
Säljare (Tidigare anställd) –  Solna kommun10 januari 2018
Stå på dig själv, söker du arbete.
Vad bestämd.
Träffade en chef på Hemköp.
Fick arbetet.Han vad kanon. .
Nuvarande ..
Vidrig om budget inte har uppnåtts, dåligt humör, om + då blev det tårta.


Att chefen spionerar
Fördelar
Goa arbetskamrater
Nackdelar
Dålig chef . Smyger mellan hyllorna. Spionerar på oss i kassan, omvi
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt okej
Arbetar extra vid behov, ca (Nuvarande anställd) –  Gnesta31 december 2017
Lärde mig en del om charken och saker på golvet. jobbet har trevliga kollegor men ledningen var medioker. Finns inget fokus på personalens hälsa utan fokusen är på pengarna.
Fördelar
trevliga och roliga kollegor
Nackdelar
inget fokus på personalens välmående, samt dålig planering kring schema.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hemköp
Hemköp (Tidigare anställd) –  Insjön22 december 2017
Bra jobb för att ha mellan man gick i skolan och pluggade.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Sundbybergs kommun14 december 2017
Butiksgöromål livsmedel, kassatjänst och ansvarsområde
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hård arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Bredäng4 oktober 2017
Jag älskar att arbeta med service och alla typer av människor. Men jag vill även ha ett arbete med rak kommunikation mellan kollegor och ansvariga och jag saknar detta efter många år inom detta företag, Vill må bra när jag går till mitt arbete i vilket jag saknar efter snart 14 år på denna arbetsplats. Vill att man ska ha förståelse för den andras uppgifter därav är jag väldigt för rotation på företaget vilket saknas på denna arbetsplats. Alla behövs för att företaget ska fungerar,
Fördelar
inga
Nackdelar
Ingen rotation
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det har varit en givande arbetsplats
Kundtjänstmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Stockholm26 september 2017
I förbutiken där jag står och jobbar hjälper jag alla kunder med allt de behöver hjälp med. Står och tar betalt i våra kassor och ansvarar för kassörerna och växel.
Jobbar även som postombud för Postnord.
Jag har lärt mig att hantera posten och kunder som är missnöjda. Komma på lösningar för att kunden ska bli nöjd.
Jag trivs bra att jobba med lagspelare men klarar också att ta eget ansvar och göra vissa beslut.
Det svåraste på jobbet är att man inte alltid kan fylla på och göra något för att vi inte får lämna området vi ska vara på när vi är själva.
Det bästa med jobbet är att möta kunder "face to face". Jag älskar att göra det där lilla extra för våra kunder.
Fördelar
10% när personalen handlar
Nackdelar
Inget friskvårdsbidrag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Social och tempofylld miljö
Teamchef färskvaror (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län19 september 2017
En utvecklande och tempofylld miljö där du ständigt får träffa människor och va med om nya utmaningar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo, aldrig tråkigt
Butiksbiträde,avdelningsansvarig kolonial (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 september 2017
Ingen dag är sig lik. Dagarna består av kassatjänst, varuplock, ibland säljmöten, varuexponeringar mm. Man måste vara flexibel och hoppa in där det behövs. Vi omsätter snabbt på liten yta, så högt tempo är vardag. Kan ibland vara en utmaning, så det gäller att vara stresstålig. Våra kunder är ändå det som gör arbetet roligt. Många träffar vi varje dag, och det samspelet gör hela yrket.
Fördelar
Trevliga kunder och arbetskamrater
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Prao, Medarbetare (Tidigare anställd) –  Trollbäcken4 september 2017
Alla arbetsdagar så ganska så liks dana ut. Jag plockade upp kolonivaror från 8 - 15.30. Det var rolig arbetsmiljö och alla var väldigt trevlig och hjälpsamma och man behövde hjälp.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hemköp City
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Skövde17 juli 2017
Arbetsdag: ( Delikatessen) Stress ifrån morgon till kväll, kort om personal

Lärt mej; Att man kan aldrig ta något för givet (Då när jag jobbade där)

Ledning; Fans ingen

Arbetskollega; Den tjejen jag jobbade med och jag slet lika mycket tillsammans för att få upp två avdelningar som Chark/kött + Delikatess

Svårast; Man skulle göra ett fyra mannars jobb på två från morgon till kväll (Kl 16-17)

Bästa; Att få möta positiv kunder
Fördelar
Friskvårdsbidraget
Nackdelar
ingen lyssnade
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Händelserikt
Kassabiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm6 juni 2017
Man lär sig att handskas med kunder och att jobba med högt tempo.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga kolleger men enformigt arbete
Extra jobb (Tidigare anställd) –  Östermalm24 maj 2017
Ett givande arbete där man får lära sig att hantera alla möjliga olika situationer men blir snabbt engormigt och saknar möjlighet till inomföretagsmässig utveckling
Fördelar
Trevliga kolleger
Nackdelar
Enformigt och saknar utmaningar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt miljö
Kassörska (Tidigare anställd) –  Vällingby17 maj 2017
Trivdes bra där
Men chefen var lite rasist
Men jag gjorde mitt jobb
Fördelar
Inga
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Hemköp. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 59 omdömen
516
428
311
22
12

Betyg per kategori

3,7Arbete/Fritid Balans
3,5Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,7Kultur

Hemköp recensioner per plats