Hemköp recensioner av medarbetare

Visar alla 73 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Malmö6 december 2018
Det var jobbigt och tungt men jag gillade att jobba där endå.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var bra att hjälpa till och tjäna pengar.
Kolonial ,Frys,Kassa. (Tidigare anställd) –  Frölunda2 december 2018
Det var jobbigt men samtidigt roligt. jag haft mycket kunskaper genom det här jobbet. En av de var att hur kan man utveckla sitt språk alltså svenska. jag kom i tid. chefen var snäll och hjälpte mycket. Jag fick göra dör allt och jag jobbade bara för en månad. jag börjar kl 8:00och slutade kl 15:00.
Fördelar
Inget.
Nackdelar
Ingen lunch.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg23 november 2018
Under mina 2 veckor i Hemköp så fick jag bland annat packa upp och fixa varor. Jag fick även interagera med kunderna och hjälpa dem.
Fördelar
pålitlig
Nackdelar
bjuder ej på lunch
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Billdal8 november 2018
Bra arbetsplats man lär sig mycket om kundbemötande
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
arbete Hemköp, Isbergs livs (Nuvarande anställd) –  Tranås kommun8 november 2018
En spännande och framåt arbetsplats, en butik under ständig förändring
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Byggnadsarbetare (Nuvarande anställd) –  Borlänge5 november 2018
jag var ny på jobbet kunde jag känna mig lite nervös, men nu känner jag Arbetsdagen har bara åtta timmar, men jag har kollegor som sitter över i princip varje dag för att hinna.
Fördelar
inga lunch
Nackdelar
inga fö rmånader
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Sundbybergs kommun11 oktober 2018
Roligt och väldigt givande jobb med massa roliga händelser under dagarna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lungt arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg2 oktober 2018
Jag har lärt mig många saker tex varuplock. Jag har lärt mig mer om mat och service.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var en bra arbetsmiljö
sommarjobb (Tidigare anställd) –  Svanesund25 september 2018
Det var lärorikt att jobba på hemköp för att när jag kom till hjärtmans så hade jag butikserfarenhet.
Nackdelar
ingen rabbat när man köpte lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmiljö
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Södermalm7 september 2018
Jag har i mina tidigare erfarenheter har jag lärt mig att bemöta alla människor med medkänsla och respekt.


Arbetsmiljö har varit på top.

Bästa med jobb att få dina kunder nöjda.
Fördelar
Bra arbetsmiljö
Nackdelar
kort rast
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sådär
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Backa6 september 2018
Trevliga kollegor, ibland roliga arbetsuppgifter men ibland mindre roliga uppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Alla var trevliga och omtänksamma
fronta och lager (Tidigare anställd) –  Huddinge6 september 2018
En bra miljö, sköna arbetskamrater och rent/fräscht på alla platser
Fördelar
Kände mig glad när jag kom ditt
Nackdelar
Ibland blir det stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
Kassörska (Tidigare anställd) –  Delsbo22 augusti 2018
En vanlig arbetsdag börja alltid med att jag fick räkna in en kassa. Satt jag inte i kassan på en gång så skulle varor plockas upp, hyllorna skulle frontas, priser kontrolleras samt hjälpa kunder att hitta vad de sökte eller hjälpa dem jämföra olika varor.
Det Hemköp jag va på var litet med väldigt trevliga och hjälpsamma arbetskollegor och chefer.
Man sitter inte ner hela tiden utan ser till att hålla sig sysselsatt, om varorna var slut kunde man gå runt och fronta eller hjälpa kunder t.ex. Satt man i kassan och det var lugnt med kunder så kunde man fylla på tobak eller gå tillbaka med varor som kunder ångrat sig.
Inget var direkt svårt, personligen så tyckte jag allt va bra speciellt när man fick varva mellan att plocka upp varor och sitta i kassan.
Fördelar
Bra OB!
Nackdelar
Dåligt med raster.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Obefintligt ledarskap
Kolonialchef (Nuvarande anställd) –  Karlstad19 augusti 2018
Avsaknad av ledarskap. Chefen ser inte butikens behov.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kul med självständigt arbete
Praktik (Tidigare anställd) –  Malmö15 maj 2018
Att jobba på Hemköp var kul med ett högt tempo och självständigt arbete.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt arbets miljo
Ansvarig för mejeri, dryck, barnmats (Tidigare anställd) –  Norrköping7 maj 2018
Jag har lärt mig
Plocka varor ,
Beställa,
Sammarbete med distrik säljarna

Den svåraste delen var när varorna var sena och man måste förklara varför för att man ska få deras förtroene.
Fördelar
arbets tiden
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Effektiv arbetsplats
Praktik (Tidigare anställd) –  Stockholm23 april 2018
En väldigt lärorik plats att lära sig saker om butiksarbete.
Fördelar
Gratis frukost
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig butik
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Lidköping13 april 2018
Butiken i sig är väldigt mysig. Härliga kunder och trevliga medarbetare. Men det kunde vara lite tydligare arbetsbeskrivningar och samarbete emellanåt.
Fördelar
Alltid fikabröd och goda pålägg, Fina premier.
Nackdelar
Alltid fikabröd
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Eskilstuna22 mars 2018
8timmar per dag från kl 8.00 till kl 16
pratar med kunder.
Arbeta i ett lag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra personal
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Malmö6 mars 2018
Lärt mig kassan, charken, post, spel, ATG och bemöta människor och kunder på ett professionellt sätt. Jättebra kollegor och chefer. svåraste delen var otrevliga kunder som uppträde dåligt och respektlöst men man var tvungen att vara professionell emot. Bästa delen var alla kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Hemköp. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 74 omdömen
523
433
312
23
13

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,7Kultur