Hemköp recensioner av medarbetare

Visar alla 80 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande och lärorik
Prao som butikspersonal (Tidigare anställd) –  Vällingby22 juni 2019
Det var intressant att arbeta på hemköp och jag lärde mig mycket som kan ge merit i framtiden.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorikt och roligt var det. Fått många erfarenheter
hjälpa kunder (Tidigare anställd) –  Järfälla3 juni 2019
Jag tycker det var roligt och trevligt att jobba där. Jag lärde mig mycket och hanterade min stress på ett bra sätt
Fördelar
Nya erfarenheter
Nackdelar
Lite sura kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Jakobsberg12 maj 2019
Jag tyckte om att jobba där eftersom att det fanns trevliga kollegor där och trevliga kunder.
Fördelar
Fick lära mig mycket
Nackdelar
Stressigt iblnad
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Här får man stora chanser till att utvecklas!
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Sverkersholm21 mars 2019
Hemköp är ett underbart ställe att jobba på, här får man chansen att gå bra utbildningar och komma uppåt i karriären. Cheferna bryr sig om sina anställda och ser till att alla trivs.

Personalen är väldigt nära varandra och man får en familjekänsla på jobbet. Där man ställer upp för varandra.

Lönen är rätt bra med tanke på ob ersättningarna.
Fördelar
Utbildningar, personalrabatt, härliga kollegor
Nackdelar
Inget
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fin butik
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Insjön5 februari 2019
Butiken är väldigt fräsch och modern. Jag har riktigt trevliga arbetskamrater som jag trivs bra att jobba med.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Praktikant (Tidigare anställd) –  Tullinge3 februari 2019
En butik där man känner sig trygg och bemött på bästa sätt, som kund likaväl som praktikant.
Fördelar
Gratis snacks förekommer
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Malmö6 december 2018
Det var jobbigt och tungt men jag gillade att jobba där endå.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt och lärorikt
kassa och fruktavdelningen (Tidigare anställd) –  Västervik3 december 2018
fick lära mig väldigt mycket eftersom det var min första arbetsplats, trivdes bra tills det var dags att dra vidare. Jag fyllde på frukt och städade på avdelningen och hjälpte kunderna med att hitta det de sökte. och mixa upp det med att sitta lite i kassan då och då.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var bra att hjälpa till och tjäna pengar.
Kolonial ,Frys,Kassa. (Tidigare anställd) –  Frölunda2 december 2018
Det var jobbigt men samtidigt roligt. jag haft mycket kunskaper genom det här jobbet. En av de var att hur kan man utveckla sitt språk alltså svenska. jag kom i tid. chefen var snäll och hjälpte mycket. Jag fick göra dör allt och jag jobbade bara för en månad. jag börjar kl 8:00och slutade kl 15:00.
Fördelar
Inget.
Nackdelar
Ingen lunch.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg23 november 2018
Under mina 2 veckor i Hemköp så fick jag bland annat packa upp och fixa varor. Jag fick även interagera med kunderna och hjälpa dem.
Fördelar
pålitlig
Nackdelar
bjuder ej på lunch
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Billdal8 november 2018
Bra arbetsplats man lär sig mycket om kundbemötande
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
arbete Hemköp, Isbergs livs (Nuvarande anställd) –  Tranås kommun8 november 2018
En spännande och framåt arbetsplats, en butik under ständig förändring
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Byggnadsarbetare (Nuvarande anställd) –  Borlänge5 november 2018
jag var ny på jobbet kunde jag känna mig lite nervös, men nu känner jag Arbetsdagen har bara åtta timmar, men jag har kollegor som sitter över i princip varje dag för att hinna.
Fördelar
inga lunch
Nackdelar
inga fö rmånader
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Sundbybergs kommun11 oktober 2018
Roligt och väldigt givande jobb med massa roliga händelser under dagarna.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
lungt arbetsmiljö
Praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg2 oktober 2018
Jag har lärt mig många saker tex varuplock. Jag har lärt mig mer om mat och service.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det var en bra arbetsmiljö
sommarjobb (Tidigare anställd) –  Svanesund25 september 2018
Det var lärorikt att jobba på hemköp för att när jag kom till hjärtmans så hade jag butikserfarenhet.
Nackdelar
ingen rabbat när man köpte lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmiljö
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Södermalm7 september 2018
Jag har i mina tidigare erfarenheter har jag lärt mig att bemöta alla människor med medkänsla och respekt.


Arbetsmiljö har varit på top.

Bästa med jobb att få dina kunder nöjda.
Fördelar
Bra arbetsmiljö
Nackdelar
kort rast
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sådär
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Backa6 september 2018
Trevliga kollegor, ibland roliga arbetsuppgifter men ibland mindre roliga uppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Alla var trevliga och omtänksamma
fronta och lager (Tidigare anställd) –  Huddinge6 september 2018
En bra miljö, sköna arbetskamrater och rent/fräscht på alla platser
Fördelar
Kände mig glad när jag kom ditt
Nackdelar
Ibland blir det stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
Kassörska (Tidigare anställd) –  Delsbo22 augusti 2018
En vanlig arbetsdag börja alltid med att jag fick räkna in en kassa. Satt jag inte i kassan på en gång så skulle varor plockas upp, hyllorna skulle frontas, priser kontrolleras samt hjälpa kunder att hitta vad de sökte eller hjälpa dem jämföra olika varor.
Det Hemköp jag va på var litet med väldigt trevliga och hjälpsamma arbetskollegor och chefer.
Man sitter inte ner hela tiden utan ser till att hålla sig sysselsatt, om varorna var slut kunde man gå runt och fronta eller hjälpa kunder t.ex. Satt man i kassan och det var lugnt med kunder så kunde man fylla på tobak eller gå tillbaka med varor som kunder ångrat sig.
Inget var direkt svårt, personligen så tyckte jag allt va bra speciellt när man fick varva mellan att plocka upp varor och sitta i kassan.
Fördelar
Bra OB!
Nackdelar
Dåligt med raster.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Hemköp. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 80 omdömen
525
435
314
23
13

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,7Kultur