Recensioner från anställda på Hemköp

Hittade 106 recensioner som matchade sökningen Visa alla 108 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig arbetsmiljö
butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm9 januari 2020
Har alltid trivts att arbeta inom hemköp, en typisk dag så kommer man på morgonen byter om och går ut till kassan och jobbar, man försöker hjälpa kunder och även sina medarbetare ifall det behövs.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
säljare och i kassan (Tidigare anställd) –  Arlöv27 december 2019
Super kul!
Älskar att sitta bakom kassa sen barnsben.
Jobbade bara deltid men jag trivdes super bra tills jag fick heltidsjobb på ett annat företag då jag vart tvungen att lämna!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ok
Deli ansvarig (Tidigare anställd) –  Stockholm8 december 2019
Stressig arbetsmiljö med mycket olika arbetsuppgifter med allt från att grilla 100 kycklingar på en halvtimme, ordning ställa deli disken skapa stängningsrutiner stänga deli disken på kvällen och skapa ordning och reda
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra kollegor
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Malmö6 december 2019
Bra kollegor att jobba med . Olika arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra bolag
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Stockholm30 november 2019
Det är det bästa företaget jag någonsin har jobbat på, Jag skulle göra vad som helst för att få komma tillbaka å jobba där.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Något för den sociala.
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Gnesta29 november 2019
Vad jag älskade med Hemköp i Gnesta, var att jag kände mig välkommen redan från dag 1.
Om man älskar att vara social, och kunna arbeta i högt tempo utan att påverkas, så är nog Hemköp, eller butiksbiträde för dig.
Fördelar
Gratis frukost varje morgon.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
praktik (Tidigare anställd) –  Göteborg18 november 2019
Jaccvccccccccncncnckckgkkgkgkgkkgkgkgkgkgkgkgkgkgkgkkg
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobb
Affärsbiträde (Nuvarande anställd) –  Lindesberg30 oktober 2019
Jag vill jobba här för att jag bor när och att jag studerar och vill få in några pengar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Praktikant (Tidigare anställd) –  Göteborg28 oktober 2019
Alla respekterar varandra samt står upp för varandra. Man känner sig hemma bland medarbetarna.
Fördelar
Allt
Nackdelar
Förekommer inget
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt tempo och roligt
Mycket kassaarbete, onlinehandel, varuplock (Nuvarande anställd) –  Kalmar26 oktober 2019
Lärt mig att samarbeta och tillgodose kunder med deras behov.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dåliga chefer och underbemannat.
Kassaarbete, varuinköp, avdelningsansvarig (Tidigare anställd) –  täby6 oktober 2019
Otrevliga chefer, ej betalt övertid, underbemannat. Stressig och ohälsosam arbetsplats.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
hemköp
Medarbetare/kolonialansvarig (Nuvarande anställd) –  västertorp4 oktober 2019
I det stora hela är det en helt okej arbetsplats att jobba på.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och varierande arbetsmiljö
Butikssäljare (Nuvarande anställd) –  Rydebäck1 oktober 2019
Rolig och varierande arbetsmiljö då man träffar många olika människor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kanon bra
Butiksmedarbetare, (Nuvarande anställd) –  Mellerud26 september 2019
superbra arbetsplats
bra lön
härliga arbetskamrater
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsplats
Butiksbiträde (Nuvarande anställd) –  Göteborg24 september 2019
En varierande arbetsplats med trevliga medarbetare och bra ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jätte bra
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Gnesta28 augusti 2019
Trivdes superbra på företaget och min chef var super bra! Slutade pga flytt annars hade jag troligtvis jobbat kvar. (Hemköp Gnesta)
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra erfarenhet
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg15 augusti 2019
Snälla kolegor, ren arbetsplats och bra arbetsplats
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
grönsaker
seller (Tidigare anställd) –  Ludvika1 augusti 2019
trevlig, lättsam och hjälpsam flexibel, jobba hard,punktid
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Linköping7 juli 2019
Lärde min kundservice, fick bra arbetskollegor och varje dag var varierande
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande och lärorik
Prao som butikspersonal (Tidigare anställd) –  Vällingby22 juni 2019
Det var intressant att arbeta på hemköp och jag lärde mig mycket som kan ge merit i framtiden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Hemköp. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,0
Baserat på 108 omdömen
537
442
322
23
14

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,7Ledarskap
3,7Kultur