Helsingborgs stad recensioner av medarbetare

Visar alla 32 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Viktig instans i bra miljö
Handläggare på överförmyndarenheten (Tidigare anställd) –  Helsingborg22 januari 2019
Kompetent personal och bra arbetsmiljö.
Mycket viktig instans som hjälper behövande i samhället.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
dåliga chefer
kock (Nuvarande anställd) –  Helsingborg25 december 2018
hade kunnat vara en väldigt mycket bättre arbetsplats om cheferna hade respekterat sina medarbetare. Istället förekommer det orättvisor och mobbing
Fördelar
friskvårdpeng
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Rydebäck25 september 2018
Känns tryggt att arbeta inom helsingborgsstad
Och jag trivs på min arbetsplats
Fördelar
Friakvårdsbidraget
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
Förskola (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun30 juli 2018
Lärt mig leda en barngrupp samt hålla i utvecklingssamtal osv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Härlig arbetsplats
Programmerare (Tidigare anställd) –  Helsingborg18 juli 2018
Mycket trevlig arbetsplats med mycket bra arbetskamrater och ett behagligt arbetstempo. Som negativt är det möjligen att vi hade lite för många möten. Annars var det ett mycket trevligt företag.
Fördelar
Bra insikt över vad som händer i staden
Nackdelar
För många möten
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Självständigt arbete
Leg arbetsterapeut (Nuvarande anställd) –  Helsingborg13 juli 2018
Självständigt arbete där du jobbar med varierade problemlösningar i den enskildes hem. Konkreta lösningar som ger mycket uppskattning från den det berör. Teamarbete viktigt.
Fördelar
Friskvårdsbidrag 3000:-/år
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
positivt/lärande
Undersköterska/skötare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg11 juni 2018
Jag känner att man lär sig något nytt varje dag och att det är inspirerande att jobba med människor på olika nivåer.
Fördelar
pedagogisk måltid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
fffggggggggggggg
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun21 maj 2018
ffffggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 9Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jobbar vad som helst
Sommarjobb (Nuvarande anställd) –  Helsingborgs kommun13 april 2018
kan jobba vad som helst och är bor i Helsingborg ?
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 6Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig stad att jobba i
Undersköterska/skötare (Tidigare anställd) –  Kommunen8 februari 2018
Jag har jobbat och bott i Helsingborg hela mitt liv . Jag trivs här !
Fördelar
Nära till allt
Nackdelar
Alla backar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 9Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsgivare som vågar och vill satsa
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun4 januari 2018
Att jobba där fick en att känna ”allt är möjligt”, man fick bra med stöd ekonomiskt för att genomföra projekt och det utvärderades och följdes upp. Barnen var i fokus!
Fördelar
Att vara ute varje dag och precis vid havet
Nackdelar
Trots behöv av personal anställde man inte barnskötare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Förändringar
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun28 november 2017
På arbetsplatsen har cheferna slutat och vi fått nya 2 gånger under 2 år. Gör det lite svårt att lära känna dem.
Fördelar
Nytänk
Nackdelar
Längre tid att känna sig trygg
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kommunal skola
studie- och yrkesvägledare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg15 september 2017
trevlig personal, många arbetskamrater, trevliga lokaler och många förmånder
Fördelar
friskvårdsbidrag
Nackdelar
jag har för långt till jobbet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig Arbetmiljö
Fritidsledare (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun6 augusti 2017
Undertiden jag har jobbat är så är varige dag annorlunda.
Fördelar
Bra ledning
Nackdelar
jobbar mycket övertid
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Underbart arbeta när man gillar att arbeta med människor
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Helsingborgs kommun24 juli 2017
Att arbeta med människor är underbart när man kan hjälpa de och finnas där för stöttning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant arbete
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Helsingborg16 maj 2017
Jobbar som undersköterska i hemvården. Detta jobbet är fritt och bra. Jag arbetar med människor i hemmet som känns bra. Trivs att arbeta med äldre.
Fördelar
Bra kollegor
Nackdelar
Arbetstiderna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 6Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande arbete
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Helsingborgs kommun14 maj 2017
Roligt och betydelsefullt att arbeta som undersköterska i Helsingborg. En stad som hela tiden utvecklas.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg12 april 2017
Bra, roligt jobb. Bra kompetenta kolleger. Helsingborgsstad är en bra arbetsgivare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 6Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Vet ej
vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun10 april 2017
Det jag lärt mig är olika människors reagerande , bemötande och sår ,medicinering , lift och psykiskt funktions hinder.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygghet
Usk (Nuvarande anställd) –  Helsingborg21 september 2016
Trygghet, utbildad personal. Hjälp på nära håll. Mer personal.
Fördelar
Gratis arbetskläder, friskvård
Nackdelar
Ings
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Helsingborgs stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 32 omdömen
57
412
311
21
11

Betyg per kategori

3,5Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,2Arbetstrygghet/Befordran
3,1Ledarskap
3,3Kultur

Helsingborgs stad recensioner per plats