Helsingborgs stad recensioner av medarbetare

Visar alla 23 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jobbar vad som helst
Sommarjobb (Nuvarande anställd) –  Helsingborgs kommun13 april 2018
kan jobba vad som helst och är bor i Helsingborg ?
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En arbetsgivare som vågar och vill satsa
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun4 januari 2018
Att jobba där fick en att känna ”allt är möjligt”, man fick bra med stöd ekonomiskt för att genomföra projekt och det utvärderades och följdes upp. Barnen var i fokus!
Fördelar
Att vara ute varje dag och precis vid havet
Nackdelar
Trots behöv av personal anställde man inte barnskötare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Förändringar
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun28 november 2017
På arbetsplatsen har cheferna slutat och vi fått nya 2 gånger under 2 år. Gör det lite svårt att lära känna dem.
Fördelar
Nytänk
Nackdelar
Längre tid att känna sig trygg
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kommunal skola
studie- och yrkesvägledare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg15 september 2017
trevlig personal, många arbetskamrater, trevliga lokaler och många förmånder
Fördelar
friskvårdsbidrag
Nackdelar
jag har för långt till jobbet
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig Arbetmiljö
Fritidsledare (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun6 augusti 2017
Undertiden jag har jobbat är så är varige dag annorlunda.
Fördelar
Bra ledning
Nackdelar
jobbar mycket övertid
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Underbart arbeta när man gillar att arbeta med människor
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Helsingborgs kommun24 juli 2017
Att arbeta med människor är underbart när man kan hjälpa de och finnas där för stöttning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant arbete
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Helsingborg16 maj 2017
Jobbar som undersköterska i hemvården. Detta jobbet är fritt och bra. Jag arbetar med människor i hemmet som känns bra. Trivs att arbeta med äldre.
Fördelar
Bra kollegor
Nackdelar
Arbetstiderna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 4Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande arbete
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Helsingborgs kommun14 maj 2017
Roligt och betydelsefullt att arbeta som undersköterska i Helsingborg. En stad som hela tiden utvecklas.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 5Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Förskollärare (Nuvarande anställd) –  Helsingborg12 april 2017
Bra, roligt jobb. Bra kompetenta kolleger. Helsingborgsstad är en bra arbetsgivare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 4Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Vet ej
vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Helsingborgs kommun10 april 2017
Det jag lärt mig är olika människors reagerande , bemötande och sår ,medicinering , lift och psykiskt funktions hinder.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygghet
Usk (Nuvarande anställd) –  Helsingborg21 september 2016
Trygghet, utbildad personal. Hjälp på nära håll. Mer personal.
Fördelar
Gratis arbetskläder, friskvård
Nackdelar
Ings
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt jobb, med spännande dagar
Timanställd (Tidigare anställd) –  Helsingborg11 juli 2016
Ett av de roligaste jobb jag haft.
Ett väldigt spännande jobb där var dag är annorlunda med nya utmaningar.
Fördelar
Nytänk
Nackdelar
Mycket skrikande barn
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 13Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ganska bra recension
Ekonomibiträde (Nuvarande anställd) –  Helsingborg14 juni 2016
Jag har jobbat inom företaget i 10 år och kan ge en ganska bra betyg. ledningen samt arbetskolegorna är bra men jag känner att jag behöver gå vidare i livet.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Målmedveten
Projektadministratör (Nuvarande anställd) –  Helsingborg9 maj 2016
En projektanställning har en början och ett slut. Under den perioden har det funnits en plan för vad som behövde göras. Detta har genomförts i dialog med projektgrupp m fl.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 15Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Publikvärd (Nuvarande anställd) –  Helsingborgs kommun8 april 2016
Bra plats att jobba men jag vill har heltid. Som 40 timmer om vecken .
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 12Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant och givande
Föreningsansvarig (Tidigare anställd) –  Helsingborg18 mars 2016
Jag arbetade mest med medlemsvärvning och drift av RSMH-
lyktan i Helsingborg. Ca 1oo medlemmar om dagen besökte verksamheten i vilken det också serverades lunch till själv-
kostnadspris. Man fick verkligen lära sig att ta folk på rätt sätt
då tonerna var ganska höga ibland, men det löste sig alltid på något sätt.
Fördelar
Stor kontakt med människor.
Nackdelar
Begränsad ekonomi
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
arbetsam och givande arbetsmiljö
vårdlärare (Tidigare anställd) –  Helsingborg, M30 oktober 2015
Kliniskt arbete - att ge vård, omvårdnad och omsorg till andra.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande och tagande.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Centrum 215 september 2015
En vanlig dag för mig börjar alltid med ett leende och avslutas även så. Jag hjälper mer än gärna till med så mycket jag kan, både för dom äldre och mina kollegor. Varje dag lär mig sig alltid någonting nytt av dom äldre, som är så givande och utökar sin allmänbildning. Jag tycker allting flyter på och är härligt och roligt. Det är jobbigt för mig när det inte finns tillräckligt tid för dom äldre och även när dom inte mår bra. Jag försöker överföra min positiva energi till dom och dela med mig av min glädje till dom för att deras dag ska bli bra.
Fördelar
Elcykel
Nackdelar
Inte tillräckligt med elcyklar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmijo ger bra jobb
undersköterska (Nuvarande anställd) –  Helsingborg, M2 maj 2015
Att ska arbeta detta linjen måste man ha mycket tålamod.

tar initiativ, kreativ, respekt på alla

bra kollegor ger mer energi.

har lärt om symtomen och lite sjukdomar.

måste bara upmersamt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Organiserad och trygg arbetsmiljö
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Resursen16 mars 2015
Här engagerade sig alla och stödet från kolleger och chefer var stort.
Fördelar
2000 extre i lön i Resusen
Nackdelar
Oregelbundna arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Helsingborgs stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 23 omdömen
55
48
39
20
11

Betyg per kategori

3,4Arbete/Fritid Balans
3,3Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,0Ledarskap
3,2Kultur

Helsingborgs stad recensioner per plats