Halmstad kommun recensioner av medarbetare

Visar alla 39 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats
Grundskollärare (Tidigare anställd) –  Halmstad23 oktober 2019
Jag tycker i grunden att Halmstad kommun är en bra arbetsplats. Där finns många varierade arbetsuppgifter beroende på vad man har för utbildning.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsuppgifter
Produktionsassistent (Tidigare anställd) –  Halmstad17 oktober 2019
Den avdelning där jag arbetade hade mycket varierande uppgifter att utföra. Tyvärr är det stora omorganisationer och det gör att det kan vara svårt att få mer än ytterst tillfällig anställning.
Fördelar
Bra lokaler och rymliga lokaler
Nackdelar
Omöjligt att få fast arbete.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett bra första arbete
Parkarbete (Tidigare anställd) –  Halmstads kommun16 maj 2019
Trevlig personal och engagerande arbetsuppgifter. Jag fick jobba mycket fysiskt, vilket är ett plus.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Icke uppskattad yrke
Usk (Nuvarande anställd) –  Halmstads kommun19 april 2019
Duktig vårdpersonal icke uppskattad på rätt sätt. Dåliga löner och stor skillnad för samma arbete.
Delade pass mitt i vecka och helger. Svårt att planera ledighet pga brist på vikarie. Mycket arbetsuppgifter som leder till stressmomenter.
Om man räknar tid att bli gammal och börja pension så det säger för sig själv.
Fördelar
Uppskattad av kunder
Nackdelar
Många
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nonchalant inställning till timpersonal
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Halmstad9 april 2019
När man skulle hämta en brukare vid en daglig verksamhet så förväntades det att man skulle stå utanför lokalen i ur och skur och vänta på brukaren och dennes taxi. När jag påtalade det orimliga i detta så blev man bemött med att det var för brukarens skull. Precis som det finns en motsättning mellan brukarens behov och den anställdes behov av rimliga arbetsförhållanden. Det är ju precis tvärtom.

När vi sedan skulle få en utbildning i hur man elektroniskt skulle registrera medicinering mm så fick vi en tre minuters utbildning framkastad via en dator. Det är så oprofessionellt och respektlöst mot personal. Ett bra sätt att skrämma bort personal.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Väldigt låg lön, inget inflytande, dåliga arbetstider mm.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Barnskötare
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Halmstad25 februari 2019
Olika Förskolor i Halmstad timanställd. För stora barngrupper
Fördelar
Fruktkorgar
Nackdelar
Långa dagar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Oskarström22 januari 2019
Bra arbetskompisar och roliga brukare att jobba med
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Halmstad9 december 2018
Kommer tidigt på morgonen och får arbetsdagen inplanerad i mobiltelefonen, har morgonmöte och därefter så startar dagens uppgifter med att ta hand om våra äldre som bor hemma. Jag har genom alla åren lärt mig mig mycket, vi har 2 chefer som sköter sina uppgifter. På min arbetsplats är vi alltid glada och om så inte är så stöttar vi varandra. Det svåraste med dagen är att man inte känner att man räcker till. Det bästa är att man varje dag kan hjälpa sina äldre på det sätt som dom själva önskar att få sina insatser utförda
Fördelar
Finns de hjälpmedel som vi behöver
Nackdelar
Rasten kan ibland kännas för kort när man arbetar en hel dag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett utveklande och stimulerande arbete
Stödassistent (Nuvarande anställd) –  Halmstad3 december 2018
I mitt arbete idag har jag en stor flexibilitet. Jag stort egenansvar och jag arbetar mycket självständigt. Jag utvecklas varje dag eftersom en dag är ej den andra lik. Mycket styrs ju över hur ungdomarna mår när de kommer till mig. Jag har väldigt bra chefer som ser mig och mitt arbete och de har stort förtroende för mig. Svåraste delen är när det blir tvära kast och man måste vara snabbtänkt. Hur jag bemöter ungdomen och hur jag tar tillvara på information som jag får. I bland har jag ungdomar som mår väldigt dåligt och då kan de vara utåtagerande och då jobbar jag lågaffektivt. Det bästa med mitt jobb är friheten och mötet med människor och ungdomar.
Fördelar
friheten
Nackdelar
dålig uppskattning uppifrån
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stor kommunal arbetsplsts
Usk (Nuvarande anställd) –  Halmstad23 oktober 2018
Stora arbetsplatser, många förvaltningar, mycket folk inblandade i alla frågor
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Okej
Socialpedagog/kurator (Tidigare anställd) –  Halmstad15 juli 2018
Okej jobb men för lite personal att ringa om någon är sjuk.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Timvikarie Skola
Timanställd vikarie i skola som resurs (Nuvarande anställd) –  Halmstad18 juni 2018
Skolmiljön skiljer sig väldigt mycket skola till skola
En del vill man inte komma tillbaka till
För lite timmar att kunna leva på
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra kollegor och arbetsmiljö
Administration (Tidigare anställd) –  Halmstad14 juni 2018
Det var verkligen trevligt att jobba med underbara arbetskollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsplatskultur
Stödassistent (Tidigare anställd) –  Halmstad17 april 2018
Det bästa med denna arbetsplatsen är att det ligger vid havet och skogen, väldigt trevlig arbetsmiljö och trevliga promenader i miljön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Undersköterska
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Oskarström6 mars 2018
Jag trivdes mycket bra på detta jobb trivs att jobba med menniskor. Var på ett gruppboende för handikappade vuxna. Hjälpte dom med allt.
Fördelar
Jobba med underbara perso er
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Äldreboende (Tidigare anställd) –  Oskarström13 februari 2018
Mycket med det sociala har jag lärt mig, kollegorna var hjälpsamma och fick mig att trivas bra.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jobb
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Nyhem22 november 2017
bra dag bra personal bra arbetsplats svåraste cykla när det regngar o snöar
Fördelar
gratis efteret
Nackdelar
svårt o cykla hela dan
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Personlig assistent
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Halmstad21 november 2017
Huvudansvarig för brukaren i brukarens vardag, med myndighetskontakter samt sjukvård.
Fördelar
Bra personal
Nackdelar
Dåliga arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats. Stabila chefer
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Halmstad13 oktober 2017
Värnar om bra arbetsgemenskap. På sommaren är jag tjänstledig från mitt jobb i Nattpatrullen och arbetar i hemsjukvården. Där får jag använda min kompetens
Nackdelar
Lite dåliga på att ta vara på kompetensen i arbetsgruppen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande och spännande arbetsmiljö
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Halmstad13 juli 2017
Med över 2000 patienter så lär man sig något nytt varje dag. En härlig miljö med patienten i fokus. En stor bredd på kunskap krävs och stimulerar alla till att utvecklas.
Fördelar
Trevliga kollegor
Nackdelar
Inget gratis kaffe.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Halmstad kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 39 omdömen
513
412
310
23
11

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,2Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,7Kultur

Halmstad kommun recensioner per plats