Göteborgs universitet recensioner av medarbetare

Hittade 12 recensioner som matchade sökningen Se alla 13 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Frukostvärdinna på Mektagonen - 30 sep 2017 (Nuvarande anställd) –  Göteborg2 april 2019
Trevlig arbetsmiljö med snälla medarbetare. Mycket roligt med varierande arbetsuppgifter
Fördelar
Mat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mötesservice
Administratör (Tidigare anställd) –  Göteborg18 december 2018
Mötesservice är en konferensavdelning som ordnar med cateringar, event, examenshögtider, konferenser, luncher mm.
Detta företag behandlar inte sin personal alls bra.
För få personal och man särbehandlar personal samt att man sliter ut den fasta personalen tills de inte klarar mera.
Det är väldigt rörigt inom organisationen, inga klara tydliga regler vad som gäller.
Fördelar
Statligt
Nackdelar
Stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Great place to be a foreign lecturer
+) Lektor (Tidigare anställd) –  Gothenburg, Sweden9 maj 2018
Wonderful place for a young professor to teach for three years. I would highly recommend the place for those young scholars who wish to experience a university experience different from the US.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fri men organiserad arbetsmiljö
Doktorand (Tidigare anställd) –  Göteborg23 april 2018
Jag har lärt mig att arbeta självgående men med förtroende av mina chefer och handledare. Allt i en inspirerande miljö med plats för innovation och produktion.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag älskar arbetsmiljön
Projektassistent (Tidigare anställd) –  Göteborg29 juni 2016
För mig, det är bästa plats att arbeta. Bästa delen är; när man pratar med sina kollegor om forskning och även privata saker.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bästa delen av jobbet
Arbetsmiljöhandläggare (Nuvarande anställd) –  Göteborg22 juni 2016
Den bästa delen av jobbet är mina arbetskamrater.
Man har kontakt med verksamheten och gers stöd när det behövs.
Jag har lärt mig mycket om arbetslinjen och kollegialitet.
Jag planerar kurser inom arbetsmiljö och det hälsofrämjande.
Det bästa delen med mitt jobb är att få vara med i ett samanhang.
Det svåraste just nu är att vi inte har någon tydlig ledning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Laboratorieassistent (Tidigare anställd) –  Göteborg18 juni 2016
Jag har lärt mig att jobba i grupp. Det är viktigt att kommunicera med andra. Vi diskuterade alla små till stora viktiga saker tillsammans innan vi tog beslut.
Fördelar
Trevliga kollegor
Nackdelar
lite tråkigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stimulerande och drivande arbetsmiljö
Biträdande forskare (Tidigare anställd) –  Göteborg24 mars 2016
Utvecklande på både det personliga och det professionella planet. Dynamisk arbetsmiljö som stimulerar och uppmuntrar utveckling och kreativitet.
Fördelar
Forskning
Nackdelar
Svårt att få fast anställning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ok
Projektledare, handledare och lärare (Tidigare anställd) –  Göteborg, O11 maj 2015
Mina uppgifter var forskning och handledning varje dag på universitetet. Jag gillar undervisning, men det finns ingen så mycket undervisning. Jag har bra forskning tid.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stimulerande och varierande arbete.
Postdoktor (Tidigare anställd) –  Göteborg25 mars 2015
Som postdoktor är man väldigt fri i sitt arbete. Jobbade med nya spännande metoder och samarbetade med otroligt duktiga forskare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Adjunkt inom IKT
universitetsadjunkt (Tidigare anställd) –  Göteborg16 juli 2014
Fantastisk arbetsmiljö. Lärarstuderande som verkligen vill lära sig hur man använder en dator i klassrummet. Underbara arbetskamrater.
Fördelar
Dusch och rekreationmöjligheter
Nackdelar
Nej
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera

Se fler Göteborgs universitet recensioner

Du kanske vill testa:

Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Göteborgs universitet. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,4
Baserat på 13 omdömen
57
45
30
21
10

Betyg per kategori

4,0Balans mellan arbete och privatliv
3,9Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
4,1Kultur

Göteborgs universitet recensioner per plats