Recensioner från anställda på Göteborgs Stad

Hittade 124 recensioner som matchade sökningen Visa alla 127 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
arbetsmiljö
Vård och omsorg (Tidigare anställd) –  Tuve19 januari 2020
jag tyckte att det var en bra miljö och passande för mg
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
helt okej
VÅRDBITRÄDE (Tidigare anställd) –  Gråberget29 december 2019
Göteborg stad är bra arbetsgivare och jag trivdes att arbeta där.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra sätt att ta sig in på arbetsmarknaden.
Idrottslärare/Vikarie/Resurs (Tidigare anställd) –  Göteborg12 december 2019
Att arbeta som resurs kan vara ett bra sätt för en ung person att få in en fot på arbetsmarknaden. Dock bara för en kort period då det inte alltid är givande och kan vara mycket mentalt påfrestande.
Fördelar
Gratish lunch.
Nackdelar
Mentalt och psykiskt påfrestande emellanåt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Viktigt och givande arbete inom vården
Vårdbiträde/undersköterska (Tidigare anställd) –  Göteborg10 december 2019
Som vårdpersonal bidrar du med otroligt viktiga resurser.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga arbetskamrater och en god miljö.
Feriearbete (Tidigare anställd) –  Göteborg29 november 2019
En typisk dag kunde vara väldigt lärorik, jag fick med mig kunskapen om ledarskap och jobba i olika arbetsmiljöer. Jag har fått lära mig nya saker som kommer att gå med mig livet ut såsom att jobba med andra individer och kommunicera mycket med person man inte känner. Den bästa delen med jobbet var att varje dag som gick fick jag fick med mig ny kunskap. Det fanns inte alls mycket negativt med jobbet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga arbetskamrater och ren miljö
Feriearbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg29 november 2019
Fick med mig mycket kunskap bland annat att städa på olika sätt. Jag har lärt mig laga mat,äta nyttigt och kommunicera med människor mer. Hade en mentor som alltid hade koll på mig och kände mig även trygg med henne. Ganska så roligt att jobba i en plats där alla har olika bakgrund. Hade roligt när jag jobbade så inget var svårt , utan jag var mer taggad till att jobba. Det bästa med jobbet var nog att vi alla som jobbade hade kult tillsammans och blev alltid stolta efteråt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
sådär
receptionist och arkivredogörare. (Tidigare anställd) –  42433, Angered17 november 2019
Jag blir uppsagt och lurad från Göteborgsstad bara för att anställ en kombis till kollegerna .
och ni har resten av historian.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Vill prov nya stället
2 år (Nuvarande anställd) –  Göteborg14 november 2019
Jag vill jobba på nya stället , inte bara i Göteborg
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stor organisation med både positiva och negativa aspekter.
Enhetschef (Tidigare anställd) –  Göteborg12 november 2019
På högre nivåer i organisationen är det ett gott arbetsklimat och positiv stämning men på de lägre nivåerna dras man med små resurser och bristande optimism.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete bra kollegor !
Hamnarbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg18 oktober 2019
Ganska tufft arbete kallt å blöt men ganska skoj ändå
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mkt bra a+++
personlig assistent (Tidigare anställd) –  Göteborg18 oktober 2019
Bra chefer bra personal bara positivt mkt bra betyg från mmig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Barnskötare (Tidigare anställd) –  Angered17 oktober 2019
Bra arbetsmiljö. Kan alltid vända dig när det är problematik på arbetsplatsen
Fördelar
Bra service till sina anställda
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och varierande arbetsmiljö
Timvikarie (Nuvarande anställd) –  Göteborg16 oktober 2019
En typisk arbetsdag är de vardagliga rutinerna; att umgås och utveckla barnen genom det pedagogiska lärandet mm.
Jag har lärt mig att arbeta mer flexibelt och med olika slags människor.
Ledningen när det gäller bemanningen fungerar mestadels bra och även på vissa förskolor.
Arbetsplatskulturen är varierande och därmed lärorik och inspirerande.
Den svåraste delen av jobbet är att det kan vara en aning jobbigt att gå runt på flera olika förskolor ("att hoppa runt"), då det upplevs mer opersonligt.
Och den bästa delen med jobbet är att man får träffa en massa underbara härliga barn med massor av energi, glädje och framförallt en massa kärlek.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik men tufft
Vikarie bemanningsenheten (Tidigare anställd) –  Göteborg14 oktober 2019
Lärt mig mycket om hur det är inom barnomsorgen och vilken kunskap det krävs. Väldigt lärorikt men också väldigt tufft då det generellt sätt är underbemannat och de anställda är oftast trötta vilket gör att sammanhållningen ibland blir tuff. Väldigt intressant och roligt att jobba med framtida generationer men också jobbigt då det inte alltid är som man önskar. Fått större insyn i olika kulturer och hur barns beteende kan se olika ut.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag har inte
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Göteborg8 oktober 2019
Jag har inte recenionen för att jag först gång registers här
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetat i staden över 30 år. Det har var både bra o mindre bra, periodvis.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Göteborg8 oktober 2019
Varit både upp och ner. Trivs med mitt jobb, trots motigt periodvis. Önskar dock mer lyhördhet från ledning och att personal får mer inflytande.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Anställningstrygghet
Administratör/Byråsekreterare (Tidigare anställd) –  Torslanda20 augusti 2019
Varierande arbetsuppgifter, inom administration på flera förskolor.
Se tidigare CV
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig
Assistent (Tidigare anställd) –  Frölunda18 augusti 2019
Att arbeta för göteborgs stad var väldigt lärorikt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kan samnanfattas med dålig arbetsmiljö
Ma/No åk7-9 (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun23 juni 2019
Ett riktigt dålig arbetsgivare som inte lyssnar på sina medarbetare, stor brist på ledarskap och chefskap. Man förväntas lösa allt som rektorn inte klarar av, samtidigt som man skall vara lärare. Man får ta emot regelrätta hot, och ingen åtgärd från ledningen eller GR.
Fördelar
Inga fördelar
Nackdelar
Stressigt, dålig arbetsmiljö och stor brist på både lchef/ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig skola, härlig personal
Fritidsledare (Tidigare anställd) –  Göteborg9 juni 2019
Jobbade som vikarie på Brottkärrskolan och trivdes väldigt bra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Göteborgs Stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 127 omdömen
536
444
338
26
13

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,5Kultur

Göteborgs Stad recensioner per plats