Göteborgs Stad recensioner av medarbetare

Hittade 89 recensioner som matchade sökningen Se alla 91 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag har inte
Barnskötare (Nuvarande anställd) –  Göteborg8 oktober 2019
Jag har inte recenionen för att jag först gång registers här
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetat i staden över 30 år. Det har var både bra o mindre bra, periodvis.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Göteborg8 oktober 2019
Varit både upp och ner. Trivs med mitt jobb, trots motigt periodvis. Önskar dock mer lyhördhet från ledning och att personal får mer inflytande.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Anställningstrygghet
Administratör/Byråsekreterare (Tidigare anställd) –  Torslanda20 augusti 2019
Varierande arbetsuppgifter, inom administration på flera förskolor.
Se tidigare CV
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig
Assistent (Tidigare anställd) –  Frölunda18 augusti 2019
Att arbeta för göteborgs stad var väldigt lärorikt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kan samnanfattas med dålig arbetsmiljö
Ma/No åk7-9 (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun23 juni 2019
Ett riktigt dålig arbetsgivare som inte lyssnar på sina medarbetare, stor brist på ledarskap och chefskap. Man förväntas lösa allt som rektorn inte klarar av, samtidigt som man skall vara lärare. Man får ta emot regelrätta hot, och ingen åtgärd från ledningen eller GR.
Fördelar
Inga fördelar
Nackdelar
Stressigt, dålig arbetsmiljö och stor brist på både lchef/ledarskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig skola, härlig personal
Fritidsledare (Tidigare anställd) –  Göteborg9 juni 2019
Jobbade som vikarie på Brottkärrskolan och trivdes väldigt bra.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsgivare
Administratör (Nuvarande anställd) –  Göteborgs kommun24 april 2019
Men alldeles för många dåliga chefer eller bättre sagt dåliga ledare som behöver mera kunskap hur man leder en stor/ liten grupp med olika behov .
Fördelar
flex
Nackdelar
för mycker att göra på kort tid, långa arbetsdagar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats
Förskollärare (Tidigare anställd) –  Göteborg23 april 2019
Kul arbetsdagar, finns inte så mycket att säga om göteborgs Stad som arbetsgivare. Det är ett kommunalt arbete med alla nackdelar samt fördelar detta drar med sig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbete inom Göteborgs stad
LSS-handläggare (Tidigare anställd) –  Göteborg6 april 2019
Jag tycker att det för det mesta är roligt att gå till arbetet. Det som kan dra ned det lite grann är att mina kollegor inte alltid tycker det är roligt/intressant att lära sig nya saker eller testa nya arbetsmetoder. Kontakten med chefen är OK men ibland saknar man ett bra stöd. Jag kan känna att arbeta som stödpedagog är tufft, för man är inte någon ledare förutom när det gäller det pedagogiska arbetet, men man har inga redskap att sätta emot om gruppen inte visar något intresse för att arbeta med ex en ny metod, och där kan jag känna att man känner sig ensam.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Potential
Stödassistent (Nuvarande anställd) –  Göteborg18 mars 2019
Jag tycker om att hjälpa människor, så i den aspekten är det bra jobb. Men pga neddraggningar så blir det slitningar i gruppen.
Jag har lärt mig att ha tålamod, och glädjen som jag får är när brukarna uppnår sina mål.
Fördelar
Brukarna lyckas se deras glädje
Nackdelar
Stram budget så svårt uppnå resultat
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lokalvådar
Ja (Tidigare anställd) –  Frölunda17 mars 2019
Hej jag heter Suhaila Miraz jag vill jobba hos er tack Suhaila Mvh
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra arbetsmiljö
Stödassistent och barnskötare (Tidigare anställd) –  Göteborg28 februari 2019
jobbade i skolor och boende det var jätte bra kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rädd organisation
Kommunalråd (Tidigare anställd) –  Göteborg27 februari 2019
Viktigare att inte göra fel än att göra något. Därmed blir det en rädd organisation med liten utveckling.
Fördelar
Stor organisation
Nackdelar
Litet eget utrymme
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och var trivs där
Hemtjänst (Tidigare anställd) –  Göteborg20 februari 2019
Jag tycker om att ha kontakta med människor och gillar att hjälpa gamla folk.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Feriearbete (Tidigare anställd) –  Göteborg11 februari 2019
Hade bra ledare och trivdes som arbetare, de var en bra arbetsmiljö.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Possitiv
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Göteborg17 januari 2019
Bra arbesgivare jag var stålt och glad att jobbade där.
Fördelar
Bra arbetsgivare
Nackdelar
Stressig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetssmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Göteborg16 januari 2019
Det var bara ett sommarjobb men det var bra.
Jag fick lära mig att lösa problem, lyssna på kunden och hjälpa på ett bra sätt
Fördelar
Bra arbetsledare
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig arbetsförhållande
Barnskötare/Avlösare till barn med funktionshinder (Tidigare anställd) –  Majorna-Linné7 januari 2019
Jag har blivit dåligt behandlat, diskriminerad och mobbat till en punkt som gjorde att jag blev så deprimerad och nerstämd att jag inte kunde fortsätta att jobba. Det var framförallt några av mina kamrater som inte kände mig som behandlade mig illa.

Jag hade jobbat för Göteborg Stad i många år men de sista 8 år har jag blivit helt isolerad genom arbete, chefen och på sistone från visa kamrater-

Chefen har inte kunnat hantera problemet rätt och blev det ingen lösning och inte heller med hjälp av Facket.
Fördelar
Att jobba med barn är för mig en stor glädje
Nackdelar
Isolering p.g.a. dälig organisation för gemensamma arbetsmöter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag anpassar mig vid lägget
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Göteborg11 december 2018
Jag är en positiv, social och öppen person som går i skolan nu och drömmer om att bli barnmorska en dag. Jag vill arbeta med människor och sprida glädje till både de jag möter i mitt jobb, även till mina kollegor! Jag tycker det är viktigt att ha respekt, tålamod och att tänka positivt. För att komma in i det svenska samhället på ett bra sätt tycker jag det är viktigt att jobba. Jag vill gärna jobba med äldre personer för att hjälpa dem och göra dem glada.
Fördelar
Ifraah
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ikke ica hella
Vårdbiträde ädreboende (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun28 november 2018
hej jag heter mohamad farah och jag e 27 ar. jag öns att jag jobbar hos er mvh mohamd..
Fördelar
graris lunch
Nackdelar
ingen förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 4Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Göteborgs Stad. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 91 omdömen
525
431
330
24
11

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,5Kultur

Göteborgs Stad recensioner per plats