Recensioner från anställda på Flens kommun

Visar alla 10 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Hade sommarjobb
Arbetsledare för målerilag. (Tidigare anställd) –  Flen19 september 2019
Var en rolig grupp att arbete med där man lärde sig mycket både av jobben och människorna, där alla var på bra humör.
Fördelar
Varierande jobb
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevlig
Vårdbiträde/undersköterska (Tidigare anställd) –  Flen26 november 2018
Att träffa de äldre ger mycket.
Det krävs mycket av dig på äldreboendet
Arbetskamraterna betyder mycket.
Kan bli utsatt av brukare och detta kan vara farligt.
Ensam får man vara och det är inte bra.
Fördelar
Dagarna går fort
Nackdelar
Dålig lön och ej någon fastanställning på länge
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Jag tyckte där vi jobbade.
Gårdarbetare (Tidigare anställd) –  Flen17 november 2018
Det jobb var mitt första och va vi har gjorde var plockade grejer mållade dörrar och städade golvet. Den svåraste delen ofta vi var ute och var varmt uten den tiden. Den bästa med detta var vi hade bra ledare.
Fördelar
jag fick skjuts från jobbet av Flen Kommun
Nackdelar
Vi fick inte jobba en plats
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Noggrann och trevlig arbetsmjlö.
Vårdbiträde/undersköterska (Nuvarande anställd) –  Malmköping24 september 2018
Hej
Jag är i jakt efter jobb och just nu jobbar som vårdbiträde i Malmköping, Sparreholm , jag också arbetade i björken , jag vill gärna söka till den tjänsten inom kommun som tillvidare anställningen . Jag utbildad och noggrant på jobbet.
Jag är bered till omedelbart att få arbete på alla kväll,dag,helgtids. Jag har körkort med behörighet kompetens (B). Och bil.
Jag skulle vara mycket tacksam och glad att börja jobba hos er och när er på kommunen , jag gillar att hjälpa mänskor i förstahandsval som de behöver det hära hjälp inom vård.
Jag är positiv och trevlig person gillar samarbete, och har bra meriter kunskap inom vårdomsorg , min arbetsförmedlare Gunnar Lindmark från AF ,Elisabeth Johnsson på hemtjänst är mina referenser . Han kan lämna min arbets erfarenhet , jag har möjelighet hjälp till nystarts jobb från AF .
Mvh
Munther Shashani
Mobil nr.0704455644
Vasagatan 2B
64232 Flen
Fördelar
Rasttider
Nackdelar
Ingenförmånar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Utvecklande
Familjepedagog/Boendestödjare (Nuvarande anställd) –  Flen24 mars 2018
En arbetplats under utveckling och omorganisation. Tror att det kan bli jätte bra när den nya organisationen har satt sig.
Fördelar
En trygg och bra arbetsgrupp
Nackdelar
Stor personalomsättning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Avslappnande och roligt
Handledare (Nuvarande anställd) –  Flen8 augusti 2017
All jobb har sitt fördelar och nackdelar men personligen tycker jag att arbeta med ungdomar har varit för mig båda rolig och lärande. Att kunna lära känna nya människor av olika ålder och ursprung har hjälpt mig själv att växa som en människa, det vill jag försätta med.
Mvh Ashref
Fördelar
Socialt arbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevligt och bra personal
Äldreboende (Tidigare anställd) –  Flens kommun15 november 2016
Börjar arbetspasset med att man känner sig välkommen av boendena och personalen. Man lär sig av dom äldre då dom har erfarenhet av livet.
Fördelar
Bra personal
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 5Rapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
I enjoyed working and getting to understand the difficulties and needs of others.
Care giver (Tidigare anställd) –  Flen, D2 november 2015
Was happy and felt the need to give a helping hand to the needy in different aspects of their lives. Culture was different but managed to fit in it, plus a language I did not fully understand, but learnt slowly, I did not have assistants and had no resting time from Monday to Monday, including public holidays.
Fördelar
No free meals outside he, and never a meal with my employer.
Nackdelar
Working round the clock.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Givande arbetsplats
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Flen, D26 februari 2015
Tryggt att ha stor arbetsgivare.Trevlig arbetsplats.En lagom stor kommun man försvinner inte i mängden som det kanske kan bli i stora kommuner.
Bra ledning och chefer som förstå vårt jobb.
Fördelar
Varierande arbetstider
Nackdelar
Tungt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 6Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Flens kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 10 omdömen
53
42
33
21
11

Betyg per kategori

3,5Balans mellan arbete och privatliv
3,1Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
3,3Ledarskap
3,5Kultur

Flens kommun recensioner per plats