Försvarsmakten recensioner av medarbetare

Hittade 69 recensioner som matchade sökningen Se alla 70 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra milja
motorman (Tidigare anställd) –  Visby1 oktober 2019
bra och intressant arbete. mycket ny och intressant teknik
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och utmanande miljö
Förrådsman (Nuvarande anställd) –  Arboga7 augusti 2019
Mycket självgående jobb där man får visa sitt bästa och systemet vi jobbar i ger utmaningar
Fördelar
Fritt jobb där man får visa sitt bästa
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otroligt bra kollegor
Soldat (Nuvarande anställd) –  Lund6 maj 2019
Otroligt bra kollegor så länge dem inte är lättkränkta.
Inget framtidsjobb om man inte vill läsa till officer.
Fördelar
Bra kollegor
Nackdelar
Otroligt dåligt betalt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ständigt utvecklande arbete.
Specialistofficer (Nuvarande anställd) –  Boden29 april 2019
Försvarsmakten är en arbetsplats där dina insatser alltid uppmärksammas och utvärderas.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande och lärorik
Soldat (Tidigare anställd) –  Halmstad29 april 2019
Ingen dag är den andra lik. Allt från fordonsutbildning, vapenutbildningar till orientering både till fots och via fordon.
Att jobba inom försvarsmakten ger en många utmaningar, men med mycket hjälp och alla verktyg för att nå sina mål.
Fördelar
Lång semester, många utbildningar, bra gemenskap
Nackdelar
Oregelbundna arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra första jobb
Yoff Major (Tidigare anställd) –  Stockholms Län7 april 2019
Ingen arbetsplats man behöver lägga mer än max 2 år på. Bra erfarenhet för kommande jobb i eller utanför offentlig sektor. Sämst löneutveckling! Inget jobb du kan leva på om du inte får möjlighet till många övningsdygn och/eller utlandstjänstgöring.
Fördelar
3h betald träning i veckan
Nackdelar
Lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt bra arbetsgivare.
HR-strateg (Tidigare anställd) –  Stockholm20 februari 2019
Jobbade som HR-strateg på Högkvarteret, började som HR-specialist på HR Centrum. Trivdes mycket bra. Jag brukar byta jobb efter 2-4 år, men här blev jag kvar länge..

- Goda utvecklingsmöjligheter
- Världens bästa ÖB
- Bra möjligheter att påverka mina arbetsuppgifter
- Frihet i tid och rum
- Träning på arbetstid
- Fantastiska kollegor och chef
- Spännande miljö

Jag kan verkligen rekommendera Försvarsmakten som arbetsgivare.
Fördelar
Frihet; påverka mina uppgifter, kollegorna, ÖB och träning på arbetstid.
Nackdelar
Låg lön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra organisation
handläggare inom cybersäkerhetsfrågor (Tidigare anställd) –  Stockholm3 februari 2019
Jag är mycket positiv till Försvarsmakten som arbetsgivare men känner att i min nuvarande position saknar jag rätt nivå av mandat och möjligheter att påverka mitt vardagliga jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tufft men kul
Ingenjörsoldat (Nuvarande anställd) –  Eksjö12 januari 2019
Extremt roligt med att jobba som soldat, gemenskap o brödraskap.
Fördelar
Skjuta, spränga
Nackdelar
Kass lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete
Gruppchef (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 januari 2019
Det är bra med ledigheter som man tycker om sådant
Fördelar
bra utbildningar
Nackdelar
Dåligt lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En rolig avd att jobba för, mycket god sammanhållning.
Sambandsassistent (Nuvarande anställd) –  Stockholm22 december 2018
Ett stimulerande arbete som aldrig är en dag som en annan, God kambraskap samt mycket trevlig arbetgivare man jobbar för.
Fördelar
Bra schemaläggning, Gratis träningsmöjligheter
Nackdelar
Kan bli långa dagar/nätter man jobbar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande
Marinen/Flottan, Teknisk officer (Tidigare anställd) –  Sverige3 december 2018
Stimulerande och omväxlande man är i ständigt i rörelse. Passar utmärkt så länge man inte har familj.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
omänskliga arbetsförhållanden
Soldat (Tidigare anställd) –  Revingehed27 november 2018
Jobbade ofta över utan att få lov att ta ut det i pengar. Chefer som kränker sina soldater(inte mig) och hade svårt att ta till sig vid kritik
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högsta betyg
Major (Tidigare anställd) –  Sverige2 oktober 2018
Att ha haft förmånen att få arbeta med proffesionell personal inom Försvarsmakten (FM) har varit fantastiskt. Jag är så tacksam över min tid inom FM och alla de personer som jag har jobbat med.
Fördelar
Frihet under ansvar, uppdragstaktiken
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsplats
Instruktör (Nuvarande anställd) –  Göteborg8 augusti 2018
Detta är en arbetsplats som är både givande och utvecklande på många sätt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Försvarsmakten har varit bra
Förrådsman (Tidigare anställd) –  Revingehed18 juli 2018
Försvarsmakten har varit bra det var bara nu på slutet som det inte fungerade så bra med nuvarande chef.
Det var bra både i Ljungbyhed och Ängelholm samt bra chefer.
Fördelar
Mycket tätt kontakt med kunderna
Nackdelar
Det har varit den nuvarande chefen i Revingehed
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra start på min karriär
Terminalsoldat (Tidigare anställd) –  Uppsala14 juni 2018
En arbetsplats som gett mig arbetslivserfarenhet som ingen annan kan, disciplin, struktur och respekt.

Dessvärre under hårda förhållanden och kompensationer som är långt ifrån okej när man dedikerat så mycket tid åt företaget. Dessutom en daterad jargong som uppmuntrar grupperingar och dålig sammanhållning som om man aldrig lämnat högstadiet.

Kommer dock alltid vara tacksam för det positiva och alla erfarenheter och kunskaper jag fått.
Fördelar
Personutveckling som inget annat företag kan ge.
Nackdelar
Dåliga förmåner, man känner sig utnyttjad. Vilket uppmuntrar än att söka sig vidare i karriären.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
omväxlande jobb
Förrådsman (Tidigare anställd) –  Berga8 juni 2018
Roliga arbetsuppgifter med både datajobb och fysiska arbetsuppgifter
Fördelar
roliga människor
Nackdelar
lång resväg
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det mesta är ännu ogjort
Civil (Tidigare anställd) –  Stockholms Län1 juni 2018
Använder Kamprad-citat "det mesta är ännu ogjort" för att säga att viljan och potentialen finns men så mycket återstår innan Försvarsmakten är en arbetsplats för kvinnor och framförallt civila. Inget jag rekommenderar, men bra erfarenhet under en kort period. Man får insikt i strukturella och kulturella problem som kan vara värdefull att ha. Glad att jag valde att lämna efter två år.
Fördelar
Dom yngre inger hopp om framtiden. Många fina kollegor. Tre timmar/v fys på arbetstid
Nackdelar
svårt att sätta ord på och beskriva att vara civil kvinna i ledningsfunktion. Otroligt utsatt läge, inget för dig som är van respekt för din kompetens.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det bästa
Insatsgruppbefäl (Tidigare anställd) –  Boden23 maj 2018
Fantastisk upplevelse att få rycka in och tjänstgöra på I19 I Boden. Väldigt givande utbildning som hjälpte mig inom arbetslivet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Försvarsmakten. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 70 omdömen
522
429
312
26
11

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
4,0Ledarskap
3,9Kultur