Försvarsmakten recensioner av medarbetare

Hittade 59 recensioner som matchade sökningen Se alla 60 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt bra arbetsgivare.
HR-strateg (Tidigare anställd) –  Stockholm20 februari 2019
Jobbade som HR-strateg på Högkvarteret, började som HR-specialist på HR Centrum. Trivdes mycket bra. Jag brukar byta jobb efter 2-4 år, men här blev jag kvar länge..

- Goda utvecklingsmöjligheter
- Världens bästa ÖB
- Bra möjligheter att påverka mina arbetsuppgifter
- Frihet i tid och rum
- Träning på arbetstid
- Fantastiska kollegor och chef
- Spännande miljö

Jag kan verkligen rekommendera Försvarsmakten som arbetsgivare.
Fördelar
Frihet; påverka mina uppgifter, kollegorna, ÖB och träning på arbetstid.
Nackdelar
Låg lön.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra organisation
handläggare inom cybersäkerhetsfrågor (Tidigare anställd) –  Stockholm3 februari 2019
Jag är mycket positiv till Försvarsmakten som arbetsgivare men känner att i min nuvarande position saknar jag rätt nivå av mandat och möjligheter att påverka mitt vardagliga jobb.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete
Gruppchef (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 januari 2019
Det är bra med ledigheter som man tycker om sådant
Fördelar
bra utbildningar
Nackdelar
Dåligt lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En rolig avd att jobba för, mycket god sammanhållning.
Sambandsassistent (Nuvarande anställd) –  Stockholm22 december 2018
Ett stimulerande arbete som aldrig är en dag som en annan, God kambraskap samt mycket trevlig arbetgivare man jobbar för.
Fördelar
Bra schemaläggning, Gratis träningsmöjligheter
Nackdelar
Kan bli långa dagar/nätter man jobbar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande
Marinen/Flottan, Teknisk officer (Tidigare anställd) –  Sverige3 december 2018
Stimulerande och omväxlande man är i ständigt i rörelse. Passar utmärkt så länge man inte har familj.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
omänskliga arbetsförhållanden
Soldat (Tidigare anställd) –  Revingehed27 november 2018
Jobbade ofta över utan att få lov att ta ut det i pengar. Chefer som kränker sina soldater(inte mig) och hade svårt att ta till sig vid kritik
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högsta betyg
Major (Tidigare anställd) –  Sverige2 oktober 2018
Att ha haft förmånen att få arbeta med proffesionell personal inom Försvarsmakten (FM) har varit fantastiskt. Jag är så tacksam över min tid inom FM och alla de personer som jag har jobbat med.
Fördelar
Frihet under ansvar, uppdragstaktiken
Nackdelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande arbetsplats
Instruktör (Nuvarande anställd) –  Göteborg8 augusti 2018
Detta är en arbetsplats som är både givande och utvecklande på många sätt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Försvarsmakten har varit bra
Förrådsman (Tidigare anställd) –  Revingehed18 juli 2018
Försvarsmakten har varit bra det var bara nu på slutet som det inte fungerade så bra med nuvarande chef.
Det var bra både i Ljungbyhed och Ängelholm samt bra chefer.
Fördelar
Mycket tätt kontakt med kunderna
Nackdelar
Det har varit den nuvarande chefen i Revingehed
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra start på min karriär
Terminalsoldat (Tidigare anställd) –  Uppsala14 juni 2018
En arbetsplats som gett mig arbetslivserfarenhet som ingen annan kan, disciplin, struktur och respekt.

Dessvärre under hårda förhållanden och kompensationer som är långt ifrån okej när man dedikerat så mycket tid åt företaget. Dessutom en daterad jargong som uppmuntrar grupperingar och dålig sammanhållning som om man aldrig lämnat högstadiet.

Kommer dock alltid vara tacksam för det positiva och alla erfarenheter och kunskaper jag fått.
Fördelar
Personutveckling som inget annat företag kan ge.
Nackdelar
Dåliga förmåner, man känner sig utnyttjad. Vilket uppmuntrar än att söka sig vidare i karriären.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
omväxlande jobb
Förrådsman (Tidigare anställd) –  Berga8 juni 2018
Roliga arbetsuppgifter med både datajobb och fysiska arbetsuppgifter
Fördelar
roliga människor
Nackdelar
lång resväg
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det mesta är ännu ogjort
Civil (Tidigare anställd) –  Stockholms Län1 juni 2018
Använder Kamprad-citat "det mesta är ännu ogjort" för att säga att viljan och potentialen finns men så mycket återstår innan Försvarsmakten är en arbetsplats för kvinnor och framförallt civila. Inget jag rekommenderar, men bra erfarenhet under en kort period. Man får insikt i strukturella och kulturella problem som kan vara värdefull att ha. Glad att jag valde att lämna efter två år.
Fördelar
Dom yngre inger hopp om framtiden. Många fina kollegor. Tre timmar/v fys på arbetstid
Nackdelar
svårt att sätta ord på och beskriva att vara civil kvinna i ledningsfunktion. Otroligt utsatt läge, inget för dig som är van respekt för din kompetens.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det bästa
Insatsgruppbefäl (Tidigare anställd) –  Boden23 maj 2018
Fantastisk upplevelse att få rycka in och tjänstgöra på I19 I Boden. Väldigt givande utbildning som hjälpte mig inom arbetslivet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete.
Larmoperatör (Tidigare anställd) –  Upplands-Bro kommun16 maj 2018
Att arbeta inomförsvarsmakten är roligt på många vis, inte bara det att man känner sig behövd & att man får arbeta med många olika saker & att ingen arbetsdag är den andra lik.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Spännande arbetsmiljö
Soldat (Tidigare anställd) –  Stockholm7 maj 2018
Älskade att få testa på livet som soldat något som jag klart kan tänka mig att arbeta med inom en snar framtid. Allt från träningen, samarbetet och ledarskapet var alldeles perfekt! Längtar redan tillbaka
Fördelar
Att man gör något så bra för Sverige och dess invånare
Nackdelar
Ganska Få som söker till försvarsmakten
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En utvecklande arbetsmiljö
Yrkesofficer (Tidigare anställd) –  Revingehed24 mars 2018
Försvarsmakten har lärt mig allt jag kan.

Dock sedan FM införde ett yrkesförsvar så dog förankringen och arbetsglädjen.
Fördelar
Möjlighet att se Sverige och världen
Nackdelar
Svårt att hitta utveckling efter Majors grad
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra förmåner
Systemtekniker (Tidigare anställd) –  Stockholms Län27 februari 2018
3h friskvård i veckan och utbildar sin personal väl.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mkt slit för lite verksamhet
Försvarsmakten Kompanifanjunkare (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 december 2017
Detta kan vara en rolig arbetsplats om man gillar fart o fläkt pga att ingen dag är den andra lik. Det är väldigt svårt att beskriva en vanlig dag.
En "vanlig" vecka däremot kan innebära följande:
Måndag: Morgonfys, förberedelser för veckans övningar
Tisdag: Genomförande av övningar (på en låg nivå för att säkerställa säkerheten)
Onsdag: Genomförande av övningar (skarpskjutningar osv)
Torsdag: Vård av parad uniform för att ta emot ÖB på kvällen.
Fredag: Vård av vapen från den gångna veckan, ett bypass efter lunch, för att senare utvärdera veckan och ta helg.
Fördelar
Omväxlande arbetsuppgifter
Nackdelar
Låg lön kopplat till arbetet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Typ bra
Mark mekaniker (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län13 november 2017
Jsjjszjznsnzkzkznznznzlzlzmz z zjzz zz zjzz djdjdjdjdbz
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 21Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och tufft arbete
Soldat (Tidigare anställd) –  Revingehed12 oktober 2017
Fick köra stridsfordon och lära mig stridens grund
Fördelar
Arbetskollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Försvarsmakten. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,9
Baserat på 60 omdömen
519
425
39
26
11

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,6Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,9Ledarskap
3,9Kultur