Förenade Service recensioner av medarbetare

Visar alla 12 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Lokalvårdare (Nuvarande anställd) –  Västerås23 augusti 2018
Socialt och lärorikt. Fick lära mig en hel del om diagnoser och lär känna människorna ordentligt.
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Min utsikt
Nystartjobb Lokalvård (Tidigare anställd) –  Eskilstuna21 juni 2018
Jag lärde mig viktiga arbetserfarenhet,
Jag kan förklara mig själv nu,
Arbetsmiljö är viktig för mig,
Respekt, överens, är min intressant,
svåraste del, när jag fick inte svar till min frågorna,
bäste del, när vi delade arbetsuppgifterna tillsammans.
Fördelar
rolig, trevlig, hjälpsam
Nackdelar
stress
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Lund24 januari 2018
Det var mycket jobb och ont om tid så det var mer stress
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobbet är i Vänersborg men jag bor i Falköping men tänker sluta ö m jag hittar npn jobb i Falköping
Städerska (Tidigare anställd) –  Tidigare alibgsås, nuvarande vänersborg7 januari 2018
Jobbet är i Vänersborg och jag bor i Falköping i
Fördelar
Grattis lunch
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra Medarbetare
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Grästorp3 februari 2017
Ett typiskt städbolag,medarbetare med mycket fina egenskaper,där alla kämpade tillsammans som ett Team.
En ledning av chefer som inte visste mycket om detta yrke,då det enda dom tänkte på var att få bra siffror istället för attbry sig om hur personalen mådde osv.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktivt
Hygienansvarig på F17 i Kallinge (Tidigare anställd) –  Kallinge2 januari 2017
Ett bra och flexibelt företag,man jobbar på olika byggnader man har egen bil och kan planera själv hur man vill göra för dagen men f17 ställer höga krav på hygienen så man måste vara noga och kunna jobba under press
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag har jobbat 3 år i detta företaget utan en enda problem.
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Malmö kommun8 december 2016
Det va roliga tider de 3 år som jag har jobbat i förenade service, samtidigt jobbigaste ibland. Roligt att jag jobbade i grupp och jaghade bra kontakter med alla dem. Jobbigaste att det krävs mycket fysiskt arbete och man blir trött.
Fördelar
Motovation och hjälpsamma
Nackdelar
Dåligt betalt om man gemför med jobbat man gör
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 6Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
o
Arbete som lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Lund13 oktober 2016
Jag har jobb ca 2 år
arbetsledare giv alltid skylde till medarbeta, han gör fel även
i den tid som jag ha jobbet. det var 2 kunden som vill ha telefon
nummer till det överste chef. jag ha jobb all de städ.
han ring mig når som helst, och jag varet där.
jag ha intet bästa del från den jobbet
Fördelar
000000
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt och tungt
Lokalvårdare (Tidigare anställd) –  Göteborg11 april 2016
När man städar är det under tidspress,
Tungt för mig som hade en skada innan, där för jag hade ett lönebidrag...men ändå kom tid press.
En dag i städ är bara städa på.
Man jobbar mycket på egen hand och löser de flesta problem själv
Goa kollegor och trevliga kunder där man städa.
Min kropp klara inte av städjobbet och fick också sluta pga det.
Trevligt med nöjdakunder
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra service och glädje
Lokalvårdare (Nuvarande anställd) –  Lund,19 mars 2015
- att klara alla mina arbetsuppgifter
- att samarbeta är viktigt
-ledningen uppskata min arbete
- trevliga och hjälpsamma
- att träffa jobbiga människor
- att alla är nöjda och glada
Fördelar
att käna mig uppskattad
Nackdelar
envis att allt ska vara klart
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 8Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Helt ok arbete
Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Norrköping, E4 november 2014
Vart tyvärr varsel där jag jobbade pga förlorade kontrakt. Roligt och givande arbete där jag lärde mig mkt inom lokalvård
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Förenade Service. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,6
Baserat på 12 omdömen
53
43
34
22
10

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
2,6Kompensation/Förmåner
2,8Arbetstrygghet/Befordran
2,7Ledarskap
3,0Kultur

Förenade Service recensioner per plats