Recensioner från anställda på Förenade Care

Hittade 38 recensioner som matchade sökningen Visa alla 39 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande arbete
Vårdare (Nuvarande anställd) –  Malmö9 januari 2020
Jobbar inom sociala boenden. Tycker det är givande och lärorikt. Man lär sig oftast något nytt. Kan vara högt tempo ibland men det funkar.
Enligt min åsikt är det bra chefer men såklart har du krav på dig som anställd att ha kunskap/utb. inom yrket.
Fördelar
Att kunna hjälpa till ibland, se boendes uppskattning, få nån som mår dåligt att skratta. Simpla saker
Nackdelar
Svåraste delen av jobbet är att se många vara på botten med missbruk, ingen bostad, dåligt psykiskt mående
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Intressant, rolig och riskanylyserande arbetsplats
Vårdare (Tidigare anställd) –  Malmö1 januari 2020
Ett lågavlönat arbete för en verksamhet innefattande hög kvalité av struktur och service. För den som har ett lågtröskel boende i centrala Malmö innefattar kontaktmanskap och uppföljning. Välfungerande verksamhet. Tydliga regler och förhållningssätt.
Nackdelar
Kaffe kaffe
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra kommunikation
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Dalby13 december 2019
bra och trevliga kolleger,bra kommunikation med samordnaren
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam och utvecklande arbetsmiljö
Omvårdnadspersonal (Nuvarande anställd) –  Gävle23 november 2019
En bra och trivsam arbetsplats med mycket lärande och man får chans till att utvecklas. Stort fokus på teamarbete runt varje kund.
Alla arbetsgrupper arbetar efter gemensamma spelregler som gör att arbetsmiljön är trygg att arbeta i för både personal och kund.
man blir glad av att komma till jobbet.
Fördelar
Alltid nybakt bröd på Fredagfikat med det lilla extra, julbord, julklapp och generösa Vårfester
Nackdelar
Vi behöver bli fler behöriga undersköterskor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fruktansvärt
Vårdbiträde/undersköterska (Tidigare anställd) –  Solna27 oktober 2019
Dåliga scheman, saknas ofta personal då får man jobba ensam, på 17 boende. man anställer billig arbetskraft., som inte kan svenska språket
Man ljuger för personal och boende, anhöriga.
Ingen utveckling

Ledningen Dvs, Vc, Bitr vc och Regionchef förminskar personalens kompetens.
Tänker INTE på de boende.
Ledningen ljuger och kommunikationen är så dålig, att det är skrämmande att dessa får arbeta inom äldreomsorgen.

Tar inte avvikelser på allvar , gömmer undan problem.
Nej jobba inte här, den psykosocial arbetsmiljö är under all kritik.
Fördelar
Nej
Nackdelar
Psykisk ohälsa
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jättebra arbetsplats och bra ledning tycker jag .
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Sollentuna5 september 2019
Boende först och sen personal.
Jag har lärt mig jätte mycket sedan jag började jobba på Förenade Care.
Trevliga arbete kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 3Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig men lärorikt
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Uppsala2 september 2019
Stressiga tider som inte klickade bra med mig, men jag fick lära mig mycket och har bra erfarenheter efter detta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jättebra arbete plats, bro arbete miljö och bro rutiner.
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Malmö19 juni 2019
Jätte trevliga, roliga, kollegor och jätte bra chef
Fördelar
Grattis frukost Varga första fredagen i månaden
Nackdelar
Ingen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Social kommunikation
Aldrebönde och hemtjänst (Nuvarande anställd) –  Stockholm19 mars 2019
Jag tycker om jobba med olika mänskor och jag är mycke flexibel på Arbets plats, för mig är viktigt att hjälpa olika människa mest äldre och demens ,
Fördelar
Social kommunikation
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Interessant miljö
Assistent (Tidigare anställd) –  Malmö12 november 2018
Mitt jobb var att va psykiskt och fysiskt stöd för de äldre. Jag hjälpte dom med deras behov, förutom deras hygien och medicin behov. Jag lärde mig att socialisera med även de äldsta i samhället vilket gav mig enormt mycket kunskap.
Fördelar
lugn miljö
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och Service minded Företag
Kock (Tidigare anställd) –  Höllviken12 september 2018
Personaler är väldigt snälla och är fokuserade på det dem gör. Har lärt mig olika tekniker inom matlagning. Chefen är en service-minded och en riktigt ledare.
Fördelar
Lärorik och Gratis Lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och rolig miljö
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län6 augusti 2018
Fått lära mig vårda dom gamla tagit egna iniativ,delegering av medicin.
Bästa delen bra arbetskamrater.
Svåraste vårda dom gamla inte räcka till som personal.
Fördelar
bra arbetskamrater
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En trevlig arbetsplats
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Uppsala29 juli 2018
*Morgon rapport sen åker man ut till brukarna och hjälper till med det som behövs samt att ge det lilla extra som betyder så mycket.

*Att även om tiden inte räcker till jämt så är det viktigaste att mötet blir så bra som möjligt det är det viktigaste på hela dagen för många.

*Ledningen är bra men tyvärr som på dom flesta andra ställen så dras personalstyrkan ner. Dom har tydliga riktlinjer .


*Det är ganska jämn fördelning på kvinnor/män och nationalitet.

*Att hinna sitta och prata med vårdtagaren/na i lugn och ro,samt att hinna gå i väg en längre stund.

*Att se glädjen i vårdtagarens ansikte när man ska åka därifrån och få den där kramen som tack.


,
Fördelar
bidrag till friskvård
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 7Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Malmö13 juli 2018
Väldigt snälla och hjälpsamma kollegor. Härlig arbetsplats med nya utmaningar varje dag.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
UNDERSKÖTERSKA/PLANERARE (Tidigare anställd) –  Uppsala5 juni 2018
Bra arbetsplats.
Fina arbetskamrater
Kompetent personal.
Friskvård.
Regelbundna möten med utbildningar.
Fördelar
självständigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Har arbetat som undersköterska (Tidigare anställd) –  Malmö31 maj 2018
Den svåraste delen av jobbet är lyftning men den bästa delen är arbetsplatsen med roliga kollega och trevliga arbetsgivare.
Fördelar
Frukost erbjuds varje första fredag i månaden
Nackdelar
Man kan skada sig när man lyfter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra miljö
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Kristianstad29 maj 2018
Ett bra företag där jag trivs men känner för nya utmaningar i livet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sämsta företaget inom vård och omsorg!
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Östersund24 februari 2018
Jobbat åt förenade care (Östersund) i över ett år. Stressigt, dåliga chefer, fel med löner varenda månad, underbetald, många kollegor som skriker och sliter i de äldre, trots att gruppledaren vet hur de boende behandlas så gör man ingenting åt det. Bytte matleverantör för att företaget skulle tjäna in pengar, vilket innebar att dom gamla får inte i sig en "normal" portion mat. Sämsta företaget inom vård och omsorg jag någonsin har jobbat åt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 33Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobb
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Vellinge18 januari 2018
Jag tycker förenade care är ett bra företag och har trivts mycket bra här.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt att få, jobba med äldre personr lärorikt
Undersköterska (Tidigare anställd) –  trollbäken24 november 2017
på klädning frukost mediciner dagens aktiviteter lunch eftermiddag ficka middag kvällsrutiner
Fördelar
ficka med dom boende pratsunder lärorikt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 5Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Förenade Care. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 39 omdömen
514
411
37
24
13

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,4Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,7Kultur