Förenade Care recensioner av medarbetare

Hittade 29 recensioner som matchade sökningen Se alla 30 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig men lärorikt
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Uppsala2 september 2019
Stressiga tider som inte klickade bra med mig, men jag fick lära mig mycket och har bra erfarenheter efter detta.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jättebra arbete plats, bro arbete miljö och bro rutiner.
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Malmö19 juni 2019
Jätte trevliga, roliga, kollegor och jätte bra chef
Fördelar
Grattis frukost Varga första fredagen i månaden
Nackdelar
Ingen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt och Service minded Företag
Kock (Tidigare anställd) –  Höllviken12 september 2018
Personaler är väldigt snälla och är fokuserade på det dem gör. Har lärt mig olika tekniker inom matlagning. Chefen är en service-minded och en riktigt ledare.
Fördelar
Lärorik och Gratis Lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och rolig miljö
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län6 augusti 2018
Fått lära mig vårda dom gamla tagit egna iniativ,delegering av medicin.
Bästa delen bra arbetskamrater.
Svåraste vårda dom gamla inte räcka till som personal.
Fördelar
bra arbetskamrater
Nackdelar
inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En trevlig arbetsplats
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Uppsala29 juli 2018
*Morgon rapport sen åker man ut till brukarna och hjälper till med det som behövs samt att ge det lilla extra som betyder så mycket.

*Att även om tiden inte räcker till jämt så är det viktigaste att mötet blir så bra som möjligt det är det viktigaste på hela dagen för många.

*Ledningen är bra men tyvärr som på dom flesta andra ställen så dras personalstyrkan ner. Dom har tydliga riktlinjer .


*Det är ganska jämn fördelning på kvinnor/män och nationalitet.

*Att hinna sitta och prata med vårdtagaren/na i lugn och ro,samt att hinna gå i väg en längre stund.

*Att se glädjen i vårdtagarens ansikte när man ska åka därifrån och få den där kramen som tack.


,
Fördelar
bidrag till friskvård
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
UNDERSKÖTERSKA/PLANERARE (Tidigare anställd) –  Uppsala5 juni 2018
Bra arbetsplats.
Fina arbetskamrater
Kompetent personal.
Friskvård.
Regelbundna möten med utbildningar.
Fördelar
självständigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Har arbetat som undersköterska (Tidigare anställd) –  Malmö31 maj 2018
Den svåraste delen av jobbet är lyftning men den bästa delen är arbetsplatsen med roliga kollega och trevliga arbetsgivare.
Fördelar
Frukost erbjuds varje första fredag i månaden
Nackdelar
Man kan skada sig när man lyfter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra miljö
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Kristianstad29 maj 2018
Ett bra företag där jag trivs men känner för nya utmaningar i livet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sämsta företaget inom vård och omsorg!
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Östersund24 februari 2018
Jobbat åt förenade care (Östersund) i över ett år. Stressigt, dåliga chefer, fel med löner varenda månad, underbetald, många kollegor som skriker och sliter i de äldre, trots att gruppledaren vet hur de boende behandlas så gör man ingenting åt det. Bytte matleverantör för att företaget skulle tjäna in pengar, vilket innebar att dom gamla får inte i sig en "normal" portion mat. Sämsta företaget inom vård och omsorg jag någonsin har jobbat åt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 27Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobb
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) –  Vellinge18 januari 2018
Jag tycker förenade care är ett bra företag och har trivts mycket bra här.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 4Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt att få, jobba med äldre personr lärorikt
Undersköterska (Tidigare anställd) –  trollbäken24 november 2017
på klädning frukost mediciner dagens aktiviteter lunch eftermiddag ficka middag kvällsrutiner
Fördelar
ficka med dom boende pratsunder lärorikt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Underbar plats
Timvikarie Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Tomelilla7 november 2017
Trivdes bra, bra arbetskamrater, älskade mitt jobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 5Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är ganska bra arbesplast
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Solna30 oktober 2017
Det är en bra arbetsplast, man hjälper de boende med morgon hygien och för att det ska må bra och trivas där. Det fins alltid personale på avdelningarna när anhöriga kommer på besök.
Fördelar
Utbildningar för personalen
Nackdelar
Bra förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Det är jätte bra att jobba med äldre mäniskor
Undersöterska (Tidigare anställd) –  Haninge20 oktober 2017
Jag tycker att jobba med äldre människor jag tycker dåm är gulliga.jag är trevlig glad påsrtif hjälpsam person jag hoppas att jag kommer jobba med er.jag har studerat såm undersköterska jag har ut bilning.jag har praktiserat jag tycker att jag har valt bra yrke hopas ni hör av er fåt som möjligt blir jag tacksam
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra gbg.illa ösd
Undersköterska/skötare (Nuvarande anställd) –  Förenade care östersund6 juni 2017
Jobbet i Gbg var mycket givande och utvecklande. Tyvärr inte hemänsten inom Förenade Care i Östersund.
Fördelar
Se den enskilda individen.
Nackdelar
Stress!!!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 4Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trävligt arbetsmiljö. SSK gruppen ivaretog varan.
Sjusköterska/Gruppledare (Tidigare anställd) –  Årjäng24 april 2017
Jobba ungefär 35 timmer i vecka. Jättefint schema. En chef som brydde seg om sina anställda. Det var lednngen över min chef som inte funka tillräkkligt. Typisk arbetsdag: anställda ringte sig sjuka, så hadde ansvar för bemanning. Jeg har lärt mig hur man best kan ivareta sine anställda. Jag hadde delvis ansvar i hvem vi anställda. Jag var verksamhetschefens ställföretredare. Jag har lärt meg bemötande med anhöriga i kris. Anställda i kris. Svåraste delen med jobben är när man inte kommer i mål, anhöriga blir inte nöjda hur enn man gör. Beste delen av jobben va att jobba med det boende. Rond med läkare, Iverksette behandling. Bedömningar. Hitta aktiviteter för våre boende. ADL - hitta lösninger på hur våre boende kunne beholda sine funktioner. Bra team med ssk, fysioterapeut, arbeidsteraput och supre ssk og usk.
Fördelar
En chef som brydde seg.
Nackdelar
För lite tid til å hinne med alt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
det är bra
Frisör (Nuvarande anställd) –  Tomelilla kommun18 april 2017
Det är viktigt att jobbar med hjarta och snäll till kunden. vi behöver prata med dom och forstår att dom har ont.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Är rätt så trevlig arbetsmiljö och hyfsad familjärt boende
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Höganäs kommun4 april 2017
Med boende och arbetskollegorna är det mycket trevligt socialt och samman svetsad gäng som jobbar och alltid väl bemött och god service
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 10Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Underbetalt, stressigt, frustrerande, maktlöshetskänsla är totalt, samordning: kaos!
Undersköterska, hemtjänst (Tidigare anställd) –  Lomma7 mars 2017
Hemtjänst: 10 min i genomsnitt hos var och en vårdtagare,

Cykelvägen dit räknas inte. Ibland från ena ändan, över bron, till den andre. Synd om vårdtagarna.

Det händer, att man är på väg till en vårdtagare och samtidigt skulle man enligt tidsschemat redan vara klar hos denna.

Omöjlig situation, ohållbart i längden. Man blir utbränd på noll time.

Lönesättning utan logik. Arbetslivserfarenhet räknas ej.

Att påpeka bristerna för ledningen - blowing in the wind....

Ledningens replik: Det är så det är, inget mer latande...
Fördelar
Kvällspersonalen, trevlig och hjälpsam i mån av tid.
Nackdelar
Stress, stress och åter stress.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 32Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
omväxlande och spännande
uska (Tidigare anställd) –  Östersund28 november 2016
Jag har lärt mig att vara tålmodig och flexibel. Mina arbetskollegor var engagerade men det var svårt att hinna med mellan brukarna.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 22NejRapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Förenade Care. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 30 omdömen
511
47
36
24
12

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,7Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,9Kultur