Eslövs kommun recensioner av medarbetare

Visar alla 15 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Oorganiserad
Personlig assistant (Nuvarande anställd) –  Eslövs kommun23 maj 2019
Jag som timanställd har upplevt en viss kommunikations problem med själva cheferna, de säger sig leta efter brukare och brukare finns. men jag har inte fått gå vidare med kommunikationen som går via dem då det ibland "glömmer bort" vissa anställda. så jag fick bara en brukare fast.

Trots att jag sa att jag helst ville undvika brukare med ätstörnings problematik och utåtagerande beteende så var det totalt tvärtom som dem satta mig hos.

det bästa med jobbet är kollegorna som hjälper en med stöttning i alla lägen och man verkligen blir lite av en familj till varandra.
Fördelar
gemenskapen
Nackdelar
mindre bra kommunikation med cheferna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra Kolleger
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Eslöv31 januari 2019
Bra kolleger i hela organisationen, på golvet. Man vet inte hur organisationen skall styras.
Fördelar
Bra kolleger
Nackdelar
Dålig info uppe ifrån
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stundtals ok. Mestadels kränkande av arbetsledaren
Cafébiträde, Assistent, Husmor (Tidigare anställd) –  Eslöv6 december 2018
Som assistent va det ett underbart arb, med trevliga kollegor.
Som husmor, va det lärorikt, trevlig miljö, bra kollegor
Som café biträde va d personalansvar, kundkontakt,
Kränkande av arbetsledaren, ekonomi ansvarig, beställnings/inköps~ansvar.
Fördelar
Trevligt kundbemltande
Nackdelar
Kränkande av arbetsledaren
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Vårdbiträde äldreboende (Tidigare anställd) –  Eslöv Lund30 maj 2018
Allt funkar som det ska. Och inga konstighet
Tycker om appen
Fördelar
bra
Nackdelar
bra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett stort hjälp
Kafébiträde (Tidigare anställd) –  Eslöv19 maj 2018
Det var ett stort hjälp i början för att hade svårt att våga prata svenska men när jag jobbade dem 3 veckor kunde jag lära mig mycket svenska.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik
Handledare (Nuvarande anställd) –  Eslöv19 april 2018
Att arbeta för Eslövs kommun är en lärorikt.Man får ta del av olika arbetsuppgifter, träffa individer med svårigheter i vardagen där jag som personal ska med hjälp av mina kunskaper och erfarenheter stötta individen för utveckling och bibehålla dess förmåga.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Löberöd27 december 2017
Bra miljö , trevliga människor , hittade jobb snabbt och blev snabbt månads anställd . Bättre lön inom vården skulle uppskattas.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevlig miljo
Undersköterska och som tolk (Nuvarande anställd) –  Eslöv24 september 2017
Jag är positiv person som kan påverka med sin kollega .
Erlig, noggan, flexbil och lyhörd med min omgivninger.
Fördelar
gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trivsam arbetsmiljö
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  Harlösa14 september 2017
Man kom på morgonen för att sedan sätta igång arbetet ganska direkt, sedan gjorde man lite ärenden hos folk som att hämta loppissaker, men man underhöll även idrottsplatsen som att klippa gräs osv.
Fördelar
bra tider
Nackdelar
Ser ingen nackdel
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv
Simlärare (Tidigare anställd) –  Eslöv17 maj 2017
Det var en mycket positiv och aktiv arbetsmiljö och man skulle hjälpsam på jobbet.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetsmiljön
Lokalvårdare (Nuvarande anställd) –  Skåne län26 oktober 2016
Så jag har fått lärt mig mycket genom mina år och nu förstår jag varför rutiner är så pass viktiga, rutiner behöver vi inte enbart kroppen ska fungera men även för att stressen inte ska ta över en, om man slappnar av o gör jobbet roligare så hanteras stressen på ett mindre slarvit sätt och man får jobbet gjort i tid man gör situationen till vad man vill de till
Fördelar
En liten pause för benen och få upp energin
Nackdelar
De e vad man gör de till att behöver inte va negativt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
New challenge everyday
Modersmålslärare (Nuvarande anställd) –  Eslöv30 september 2016
A typical day a work starts att meeeting new students everyday, some of them just new in Sweden as I helped them with integration.I was a teacher but also a guide and person they could trust. Every day was a challenge.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig Arbetsmiljö
städare/vaktmästare (Tidigare anställd) –  Eslöv30 juni 2014
Var massa underbara människor som arbetade på Eslövs kommun alltid någon som kom och pratade med en lite.
Fördelar
Lugn miljö
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
va mark hade det billigaste allternativen
Serviceledrek (Tidigare anställd) –  Hela Eslövs kommun29 augusti 2013
Trevlig arbetsplats trevliga arbetskamrater mycket kunskaper fanns där
Fördelar
Fritt arbete både med kommunen och privs
Nackdelar
svagt kommunhus
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 9Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Eslövs kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 15 omdömen
55
42
36
22
10

Betyg per kategori

3,7Balans mellan arbete och privatliv
3,4Kompensation/Förmåner
3,7Arbetstrygghet/Befordran
3,2Ledarskap
3,6Kultur

Eslövs kommun recensioner per plats