Ericsson recensioner av medarbetare

Hittade 184 recensioner som matchade sökningen Se alla 5 091 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mekanik Filter
Mekanikutveckling (Tidigare anställd) –  Kista stockhlm14 september 2018
Bra fart på utvecklingsarbetet och bra arbetsmiljö
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Samma som föregående recension av Ericsson
Software developer Task (Tidigare anställd) –  Göteborg10 september 2018
Samma som föregående recension av Ericsson. Det var en sammanfattning av hela min period på Ericsson och Ericsson Microwave.
Fördelar
Samma som föregående recension av Ericsson
Nackdelar
Samma som föregående recension av Ericsson
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Effektiv och utmärkt arbetsmiljö
System Level Management and design (Tidigare anställd) –  Göteborg10 september 2018
Ericsson är mycket duktiga på effektiv produktutveckling. Information i IT systemen går att lita på till 100%. Snabbt att få rätt information när tekniska lösningar utvecklades. Tydliga och snabba beslutsvägar. trevliga arbetskamrater och en bra arbetsmiljö.
Enkelt att få gehör för nya ideer hos produktledningen.
Fördelar
Snabb hantering av nya produktideer.
Nackdelar
Inga förmåner utom gym bidraget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktivt och roligt
Configuration Manager (Tidigare anställd) –  Kista28 augusti 2018
Blandade uppgifter som att rapportera till olika projekt, registrera komponenter för de olika projekten, skriva mötesprotokoll, hantera dokumentplaner och att ha kontakt med de olika delarna. Registrera användare i olika projektdatabaser.
Fördelar
Rikskuponger
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
New Leadership is poor
VP (Tidigare anställd) –  Stockholm, Sweden30 juli 2018
Great company but with new leadership becoming a less attractive place to work. Less focus on mission, lack of understanding of business operations, lack of adherence to company values, highly political. Talent program discontinued. Mass exit of many talented individuals due to recent changes.
Fördelar
140 year old company with reputable heritage
Nackdelar
New senior executive leadership is poor
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ledande företag inom ICT
Global Sales and Business Management Director (Tidigare anställd) –  Stockholm25 juli 2018
Ericsson är branschledare inom hela ICT sektorn med betydelsefull bidrag till utveckling av produkter och tjänster
Fördelar
Internationell Business
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Programering
Programmerare (Tidigare anställd) –  Stockholm31 maj 2018
Tycker om att programmera. Och det bästa jag vet med programering är när man ger en kod till en robot t.ex.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande
Internship (Tidigare anställd) –  Göteborg21 maj 2018
Det var givande att arbeta på Ericsson och man utvecklades.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trygg och varierande.
Operatör - Montör (Tidigare anställd) –  Katrineholm8 maj 2018
Flexibel arbetsplats om man ville ta den chansen till utveckling.
Fördelar
Bidragen till friskvård.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
..
Commercial Director (Nuvarande anställd) –  Stockholm26 april 2018
Funderar på att skriva en bok om företagets kultur....så en annan gang!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högteknologiskt företag
Mjukvaruutvecklare (Tidigare anställd) –  Stockholm23 april 2018
Högteknologiskt företag i framkant på utvecklingen i en mängd områden.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
working is a fun!
Commercial Analyst (Nuvarande anställd) –  Stockholm, Sweden22 april 2018
I am an experienced Commercial Manager with a distinct technical, human and managerial set of skills supported by diversified knowledge, strong business & commercial acumen and cross-cultural experience acquired from working in broad scale and complex tenders/projects in different countries with different cultural teams in different time zones.

Over my ~20 years career journey, I have been playing different roles in Commercial Analytics, Commercial Intelligence, Strategic & operational Pricing, Sales & Account Management, Customer Engagement, Project Management and Service Delivery, which gives me the privilege to see the big picture of the business from different angels with all accuracy needed.

My favorite motto is:
"if someone can do it, then I can do it. If no one can do it, then I must do it".
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbeisplats med många olika arbetsuppgifter
Process Engineer (Tidigare anställd) –  Linköping11 april 2018
Spännande arbetsplats där det startades upp en lärande organisation där många skulle kunna mycket
Fördelar
Bra kollegor
Nackdelar
Lönenivån
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv
Analystekniker/Felsökare (Tidigare anställd) –  Kumla11 april 2018
Analystekniker/Felsökare
Arbetade med felsökning på Radiobasstationer.
Arbetet innehöll demontering, av Radiobasstationer,felsökning på kretskort, avsyning samt instrumentmätningar och analysarbete på RBS.
Jag lärde mig att arbeta ensam och att fatta beslut med fullt ansvar, men också att arbeta i gruppen och att hedra de överenskomna besluten. Jag lärde mig att vara flexibel i mitt arbete med arbetsdisciplin.
Den svåraste delen av jobbet var att skruva isär RBS för att få ett elektroniskt RBS-kort.
Den bästa delen av jobbet var felsökning på kortet.
Fördelar
Om en man är nöjd med det arbete han gör, ser han inte de saker som är nackdel.
Nackdelar
Många formåner.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stimulerande arbete
Servicetekniker och säljare (Tidigare anställd) –  Skövde29 mars 2018
Jobbade med service Med den senaste tekniken Jobbade med service både hos kund och på verkstad
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt och bra företag med lite problem....
Enhetschef CM enhet (Tidigare anställd) –  Göteborg20 mars 2018
Jag har alltid trivts väldigt bra på alla mina arbetsplatser, så även på Ericsson AB. Man växer med ett företag och lär sig att bli en del av kulturen. Ericsson som företag hade en bra personalpolitik vilket gjorde att jag stannade så många år.

En arbetsdag var att ha chefsansvar för att samordna och leda releaser av radiobasstationer till extern kund i tid och med rätt kvalitet. Ansvarig för utbildning i dokument och produkthantering samt för att LEAN anpassa CM disciplinen och trimma Release processen.

Jag har haft ett flertal chefsbefattningar men den gemensamma nämnaren har varit CM, releasehantering och produkt packetering för att få produkter säljbara.
Fördelar
Trevlig arbetsmiljö
Nackdelar
Alla varsel
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och ett roligt arbete
Maskinoperatör (Tidigare anställd) –  Falun19 mars 2018
Att arbeta som maskinoperatör innebar att jag fick övervaka maskinen och kontrollera så att allt fungerar väl. Noggrannhet och snabbhet är bra, med tanke på att om ett fel skulle uppstå då måste man vara snabb och åtgärda felet mm.
Fördelar
Noggrannhet, Kommunikation, samarbete, snabb
Nackdelar
ej relevant till utbildningen
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Positive
Cost Center Accounting Analysis Specialist (Tidigare anställd) –  Stockholm14 mars 2018
Global knowledge of accounting, open minded, jolly.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Glöm Radio IP????????
Ingenjör Radio (Tidigare anställd) –  Stockholm11 mars 2018
Ett av Sveriges pionjärföretag körd i botten av girighet? Sverige Kan Radio Bäst.
Fördelar
Alla
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Goda arbetskamrater och eget ansvar
Kontrakts/order-ansvarig (Tidigare anställd) –  Stockholm26 februari 2018
Ericsson har gett mig mycket erfarenhet och jag har lärt mig mycket under mina 30 år på företaget. Många typer av arbeten finns och jag har kunnat flytta runt i olika positioner vilket har gett en stor bredd i mitt yrkesliv. Jag har även kunnat resa och se andra kulturer i världen, vilket har gett mig insikter med betydelse i mitt personliga liv.
Jag har uppskattat att man får ta eget ansvar och det har alltid varit god stämning bland arbetskamraterna
Fördelar
Rikslunch, gym
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Ericsson. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

4,1
Baserat på 5 093 omdömen
51 932
41 942
3916
2206
197

Betyg per kategori

3,9Arbete/Fritid Balans
3,9Kompensation/Förmåner
3,5Arbetstrygghet/Befordran
3,6Ledarskap
3,9Kultur