DB Schenker Logistics recensioner av medarbetare

Hittade 22 recensioner som matchade sökningen Se alla 1 512 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kundtservice
Lagerarbetare i Helsingborg (Tidigare anställd) –  Helsingborg22 juli 2019
Väldigt bra erfarenhet. Högt tempo och bra social kompetens
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktivitet
Truckförare (Tidigare anställd) –  Stockholm4 februari 2019
Orderplock av medicinska varor, med ett mål som vi i gruppen satt på dagen. Gruppandan av att nå målet innan kvällspasset var över var alltid 110%
Fördelar
Teamwork
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kulturrikt och härligt lager
Extra personal (Tidigare anställd) –  Göteborg18 oktober 2018
Bra och varierande musik
Trevliga arbetslag med laganda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ingen bra arbetsmiljö
Trafikledare (Tidigare anställd) –  Borås16 oktober 2018
Ingen arbetsglädje på den tiden jag va där. Ett stort vuxendagis.
Mycket bakom-ryggen-prat.
Falskhet och lögner.
Hög sjukfrånvaro på personalen.
Ingen vidare uppplärning.
Ingen vidare personalvård eller kundvård.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt produktiv och uthållighet
Lagerarbetare/Truckförare (Tidigare anställd) –  Västerås7 augusti 2018
Jag är tacksam att jag har arbetat och stärkat yrkeskompetens i nivå och vara i god fysiskt aktiv.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig
Speditör (Tidigare anställd) –  Göteborg19 juli 2018
Intressant och bra kultur. Bra ledning. Väldigt bra tempo med arbete och bra kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt arbete i högt tempo
Arbetsledare Borås (Tidigare anställd) –  Borås7 maj 2018
Har lärt mig ledarskap i högt tempo,men tyvärr så hänger inte arbetstiderna med mig längre så därför söker jag nya utmaningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Skall ha en intressant och givande arbetsplats
Field Sales (Nuvarande anställd) –  Karlstad8 mars 2018
Jag känner mig trygg och stark i mig själv som gör att man vill lyckas och komma till nya roliga utmaningar. Gillar att ta tag i nya saker varje dag.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
detta är en tolkningsfråga
Logistiker (Nuvarande anställd) –  Malmö23 november 2017
Ämnet kan diskuteras på en intervju, då detta är inget man skriver om på en begränsad antal tecken
Fördelar
en del
Nackdelar
finns några
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsmiljö
utrikes administratör (Tidigare anställd) –  Jönköping24 oktober 2017
Jag trivs bäst med siffror och har jobbat med samma jobb (37 år) det hela mitt arbetsliv, och är glad och sluta på topp. Jag har lärt mig mycket från alla mina gamla chefer och kolleger det jag har nytta av idag.
Man måste lära sig att inte blanda jobb och privatliv då klarar man bäst med sitt ansvar jobbmässigt och privat och inte tycker verken arbetsplats eller hem städning är jobbig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En bra arbetsplats
Lagerarbetare (Nuvarande anställd) –  Göteborg11 september 2017
Hej jag har jobbat inom transport lager i mer än 20 år . Jag jobbar just nu natt mellan 2200 och 0700 men jag jag vill jobba lite extra på dagen deltid
Fördelar
Ingenting
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
interessant
Coordinatrice trafics (Tidigare anställd) –  Malmö, SE17 april 2017
l'opportunités de développement professionnel et personnel
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Environment de travail
Manager commercial (Nuvarande anställd) –  Malmo&international17 april 2017
Très agréable et motivant. Un bon balance entre le travail au bureau et les visites clientèles.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö med trevliga kollegor
Lagermedarbetare (Tidigare anställd) –  Arlanda16 februari 2017
De två säsongerna som jag har jobbat på lagret har varit produktiv. Lärde mig mycket på kort tid, så som att vara noggrann och blev betydligt bättre på att samarbeta.
Fördelar
Lediga på helger
Nackdelar
Korta raster
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
full-time night shift
Forklift operator (Tidigare anställd) –  Stockholm, SE24 januari 2017
Fun and energetic workplace where you always had to be focused and work well with others.

Every day was diffrent and both my co-workers and management were really awesome.

The hardest part of the job was to stay focused for 8 hours during the night shift but it was also the exciting part beacuse time just flew by.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsmiljö
Transportledare (Nuvarande anställd) –  Stockholm22 september 2016
Leda och fördela arbete till ca 60 chaufförer.
logistik, krishantering, hålla många bollar i luften.

Drivande ledning.

Bra och hjälp samma kollegor.

Svårighet att få arbetstiden att räcka till.

Omväxlande arbetsuppgifter, jobba med olika typer av människor.
Fördelar
Flexibla arbetskollegor och arbetstider
Nackdelar
Överbelastning på arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
VoV,Sortering etc.
Truckförare praktikant (Tidigare anställd) –  Karlstad9 april 2016
När jag jobbade dagen så började 08:00 och arbetade fram till 13:00 då har jag lunchrast. under den här tiden började jag alltid med att ställa i ordning alla burar runt paket banan som står inne i ''Varmhallen'' där vi sorterar alla paket som kommer in på terminalen så att rätt gods åker med rätt lastbil. jag sopar även och underhåller ''varmhallen'' så det är rent och snyggt och så inget ska fastna under truckarna eller står i vägen. jag sorterar även Schenkers ''Privpak'' som kommer in i gula säckar och lägger in paketen i en bur som sedan hämtas av chauffören. Jag sorterar returer ex. medicin lådor (från Oriola) Kläd-ställningar och klädlådor (från Kappahl och Lindex). Jag står även på VoV (Vikt och Volym) där man stället godset på en våg och skjuter en streckkod med hand dator, då mäts paketen med laser och vägs av vågen. sedan talar datorn om ifall det är godkänt för frakt, då körs goset ut till respektive plats beoende på vart det ska fraktas, efter det lastas det och körs iväg med en lastbil. 15:15 har vi personal möte då sitter vi och diskuterar dagens arbete och arbetsledaren ger information om eventuella evenemang, semesterdagar, planering, och även om något skulle vara fel/ändrat (ex. en inställd körning eller en försening) sedan går en så kallad ''funktions person'' (Grupp chef) igenom allas arbetarnas olika uppgifter ex. vem som ska lasta, stå på VoV eller sortera paket på banan. eftersom jag hade praktik och inte jobb så hanade jag alltid nere på banan och sorterade paket. sedan slutar jag 16:30

När jag jobbade kväll började jag 14:00 och hjälpte till med
  mer... så mycket jag kunde tills personal mötet 15:15 (som varade c:a 10-15 minuter) sedan är det mest jobb på banan tills paketen tar slut c:a 18:50. då kör vi ut burarna som paketen sorterat i till respektive plats där de lastas på lastbilarna och körs iväg. sedan slutade 19:00 men var med och hjälpte till med sortering/rest arbete tills stängning vid 20:00.

Jag har lärt mig att köra truck där även hur man sorterar effektivt och VoV.

Ledningen var bra schyssta chefer och bra information.

Det svåraste var nog att stå med VoV första gången.

Det bästa var själva arbetsmiljön och att allt flyter på väldigt bra.
  mindre
Fördelar
Trevlig personal. och väldigt lätt att lära sig och komma in i arbetet
Nackdelar
Mycket svårt att få jobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
X
Kundservicemedarbetare (Nuvarande anställd) –  Göteborg, O16 oktober 2015
Arbetstid 8-17,
Telefon och dator som arbetsredskap där alla hjälps åt med
förekommande arbetsuppgifter
Bra ledning
Ungt och glatt gäng
Måste vara stresstålig
Finns flera typer av arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande arbete
Kundsupport (Tidigare anställd) –  Göteborg, O28 augusti 2014
Omväxlande arbete.
Allt från orderhantering till fakturering.
Även daglig tullhantering.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fartfyllt och omväxlande arbete
Mäss Speditör (Nuvarande anställd) –  Göteborg, O28 augusti 2014
Den ena dagen är aldrig den andra lik.
Omväxlande arbete.
Mycket kundkontakt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos DB Schenker Logistics. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 1 512 omdömen
5371
4444
3384
2148
1165

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
3,3Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,0Ledarskap
3,2Kultur

DB Schenker Logistics recensioner per plats