Coop recensioner av medarbetare

Hittade 12 recensioner som matchade sökningen Se alla 346 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Allt möjligt
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Bro5 augusti 2019
Jag gillade coop, jag trivdes bra och hade jättesnälla kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande och lärande arbetsplats
kassör/lagerarbete (Tidigare anställd) –  Lund22 juli 2019
Lär sig snabbt PLU-koder, möter nya ansikten var dag.
Problemlösningar tar man som de kommer. Varierande arbete, både som kassör, lager, leveranslämningar, nya ansikten, inventering b.la.

Trivdes väldigt bra med själva arbetsplatsen. Kunde varit bättre med fåtal kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
fantastisk jobb
Praktiserade på Coop Forum (Tidigare anställd) –  Härnösand3 juli 2019
Jag gjorde samma sak under dagarna, jag lärde mig att ha koll på ordningen och kunna behandla bemötandet med olika slags personer. Jag hade trevliga arbetskamrater och praktiks ledaren hade potentialen att lära mig.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
framåtanda och tar ställning
Group Category Manager (Tidigare anställd) –  Solna kommun25 juni 2019
att arbetat på coop innebär frihet under ansvar men med teamet i fokus. MAn jobbar efter farmor/farfars principen å involverar större belut helavägen ner i / och upp i organsiationn inna något beslutas.
Dessutom har man föreningar och medlemmar att ta hänsynn till , förstå vad dem vill ha
Hållbarhet och miljö står i fokus i allt det man gör
Utbildning sker kontinuerligt och man hjälps åt att hitta bättre lösningar tillsamamns med sina leverantörer och kunder.
Ledningen har stort förtroende hos dem anställda å man litar på vad som levererras och är delaktig i vad som händer i företaget.
Handel är att jobba med tighta deadlines, förhandlignar och säkra en bra affär för alla led och parter. Det är också det som är positivt om en i visa fall även pressande. Man behöver kunna se vad som är viktigast och avgörande i det långa loppet å våga stå på sig.
PÅ Coop händer det mycket å man jobbar med framåtanda
Fördelar
huvudkontoret har egen lunchrestaurang, förmåner med självkostndspris på massage, utbildningar kontinuerligt och är man i chefställning blir man erbjuden även pension sparande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsplats och härliga kollegor
Säljare (Tidigare anställd) –  Västerås30 maj 2019
Rolig arbetsplats och härliga kollegor med roliga arbetsuppgifter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Man lär sig snabbt och bra.
Sommarjobb (Tidigare anställd) –  högsäter13 maj 2019
Tyckte att det var ett bra jobb att lära sig förhandla med folk och eftersom det var mitt första sommarjobb så tyckte jag att men för en bra uppfattning på hur det ser ut i arbetsvärlden.
Fördelar
Lär sig att socialisera med folk
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt jobb med dålig chef
Säljare (Tidigare anställd) –  Luleå kommun9 maj 2019
Älskar jobbet i sig! Kollegorna är fina men chefen är inte lika fin. Byt chef och rusta upp stället! Luktar mögel och stinker från avloppet på lagret!
Fördelar
Rabatter
Nackdelar
Dålig chef
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv med god arbetsmiljö
Säljare (Tidigare anställd) –  Borås9 maj 2019
Försäljning av byggvaror samt kassa tjänst. Produktion av varo skyltar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Butikspersonal (Tidigare anställd) –  Stockholm13 april 2019
Ett roligt jobb med trevliga arbetskolgor, ett stort utbud på arbetsuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varning!
Inhouse / Marknad (Nuvarande anställd) –  Solna kommun30 mars 2019
Rekommenderar inte någon att jobba här. Trötta människor som inte har kunskap om kommunikation.
Fördelar
Trevliga kollegor
Nackdelar
Usla chefer. Hierarkiskt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lagerarbete
extrapersonal (Tidigare anställd) –  Upplands-Bro kommun23 mars 2019
Hej!
Jag är en ung driven och ansvarstagande kille som tagit studenten från Sam- Gymnasiet inriktning Samhällsvetenskapliga programmet beteendevetenskap. Jag är målinriktad och vill utvecklas på det jag gör under arbetstiden. Jag vill ge företaget arbetskraften som de behöver. Sen jag var liten har jag lärt mig att respektera tid att komma i tid är det något jag kan. Jag älskar kundkontakt och har lätt att arbeta i grupp, jag ser mig själv som en flexibel person som har lätt att lära sig som kan utföra de mesta. På min fritid föredrar jag att träna i gymmet och sporta, samt umgås med vänner och familj. Min omgivning ser mig som en social och ödmjuk person som gillar ordning och reda i tillvaron. Kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till där det behövs.
Jag tycker att nya utmaningar innebär nya möjligheter och att humor är en förutsättning för ett sunt arbetsklimat.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 7Rapportera

Se fler Coop recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Coop. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 346 omdömen
5109
4113
362
229
133

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,2Ledarskap
3,4Kultur

Coop recensioner per plats