Recensioner från anställda på Coop

Hittade 91 recensioner som matchade sökningen Visa alla 549 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
i like to work with all team.
Present sales Assistant (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun19 januari 2020
i like to work with all team.
Present Warehouse Assistant, Bigforests Catalogue, Gothenburg
Working for this large catalogue shopping provider in their main
warehouse it was my job to ensure that the clothing department ran
smoothly. I was responsible for ensuring that all the products were kept
in stock, and advising where stock had ran out. I was also responsible
for selecting items for orders, and passing them down to the despatch
team. I also took sole responsibility for restocking the denim and
footwear sections during my shift.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Productive
Coop Supermarket (Tidigare anställd) –  Gavle, Sweden13 januari 2020
It was a nice and fun place to work at, I learned much and got many new friends, I did learn to operating the check out system, dealing with customer issues and lots of other things
Fördelar
No free lauches
Nackdelar
Long hours
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra upplevelse
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Malmö13 januari 2020
Bra att jobba på Coop då man får lära sig lite om arbetslivet och hur det ser ut bakom ett lager osv. Det var en fin upplevelse som tog slut vid nästan två år. Men det är något som kommer gå med mig länge då jag alltid kommer ta med mig positiva minnen därifrån.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
stressig arbetsmiljö
butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Kållered12 januari 2020
dålig erfarenhet av ledarna men arbetsmiljön var annars rolig men stressig med bra kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt men stressigt
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Virserum11 januari 2020
Jobbet på Coop får unga medarbetare att växa genom att anförtro de riktiga jobbuppgifter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kämpar glöd
Butiksmedarbetare (Nuvarande anställd) –  Karlstad8 januari 2020
Framtiden har varit osäker men vi börjar se ljus i tunneln. Det är en tuff utmaning men man känner en kämpar glöd som en röd tråd hos alla. Det är en spännande resa för alla och man känner sig stolta att få vara med på denna resa.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv miljö
Arbete bakom diskar (Tidigare anställd) –  Kramfors kommun6 januari 2020
En typisk dag kom jag till jobbet och hälsade men fick inget tillbaka, som högst en blängande blick.
Jag har lärt mig i efterhand att inte ta åt mig, att säga ifrån om jag känner mig utstött eller om något är/känns fel.
Jag fick inte chansen att leda någonting, jag försökte att ta ledningen men kollegorna tog den ifrån mig utan att jag hann börja med uppgiften tex.
Det var lite aretsplatskultur, kunde ha vairt mycket mer.
Det svåraste var att dom satte orimliga krav på mig, dom flesta skällde ut mig första dagarna på jobbet om jag hade en fråga; inför kunderna. Vuxenmobbning förekom.
Det bästa var när jag skulle stänga arbetsplatsen, jag var själv och kunde arbeta i det tempo jag var bekväm i och lägga upp ordningen på uppgifterna själv.
Fördelar
När jag fick jobba själv tidig morgon eller sen kväll.
Nackdelar
Utfrysning, inga förmåner eller feedback på det jag utförde.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trevliga kollegor.
Butiksbiträde praktik (Tidigare anställd) –  Örebro18 december 2019
Jag hade praktik .jag arbetade med varuplock, varuvård på grönt och frukt ,chark, kolonial och även varit med på kassakurs.Jag lärde mig mycket och fick mycket erfarenhet från branschen.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Lagerarbetare (Nuvarande anställd) –  Bro17 december 2019
Jag har trivts bra på Coop,och lärt mig mycket.
Det har funnits många möjligheter att prova på nya sysselsättningar innom arbetet.
Fördelar
Ackord
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
??
Kassörska (Tidigare anställd) –  Kungsgården13 december 2019
?? Trevligt med kundkontakt men synd att man inte får jobba heltid
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett bra arbete helt enkelt...
Färskvaruchef coop (Nuvarande anställd) –  Kristianstad11 december 2019
Coop står för många goda saker. Och är som helhet en bra arbetsplats med varierande moment... men likt alla arbetsplatser når man sin maxpotetial och vill ha nya utmaningar... som nu då...
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utvecklande, både personlig och företagsmässig
Bagare/konditor (Tidigare anställd) –  Linköping23 november 2019
Jag lärde mig otroligt mycket inom bageri, konditori och livsmedel. Kreativt och utvecklande arbete med högt tempo.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inte den bästa butiken
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Kållered22 november 2019
Inte den bästa butiken. Mina arbets uppgifter var varuplcok m.m
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Skön stämning och lagom tempo
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Borås13 november 2019
Maj 2012 till augusti 2014 var jag anställd som extraarbetare på Coop Forum i Borås. Där fick jag arbeta i kassan, med uppackning av varor, skyltning och iordningställande av butiken samt kontinuerlig kontakt och service mot kunderna. Genom detta har jag blivit mer stresstålig och effektivare när det kommer till problem och problemlösning. Jag har även blivit snabb på huvudräkning, bland annat vid hantering av pengar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Inte att rekommendera!
Säljare (Tidigare anställd) –  Malmö12 november 2019
Dåligt ledarskap.
Dålig arbetsmiljö.
Dålig stämning.
Stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Feriepraktikant (Tidigare anställd) –  Kungsängen10 november 2019
Coop är ett bra företag. Roligt att arbeta där utan tvekan
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt men roligt
COOP Extra (Nuvarande anställd) –  Jakobsberg6 november 2019
Ett bra ställe för att jobba ifall man tål stress och vissa situationer.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Underbar arbetsgivare arbetskamrater
Säljare inom coop (Tidigare anställd) –  Senast Hallonbergen25 oktober 2019
Jag upplevde genom alla år ett stort förtroende för butikschefer företaget arbetskamrater. Ville man gå vidare inom Coop kunde man det. Genom utbildningar inom coop. Själv gillade jag kontakten med kunder arbetskamrater säljare o sv. Gillade att jobba kvällar helger ...
Fördelar
Att ha ett jobb
Nackdelar
Fanns inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Karlstad24 oktober 2019
Att serva kunder och plocka varor, sitta i kassan eller fronta.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mobbnig och utfrysning !!!
Kassatjänst, spel/konditori.upplock av varor. (Tidigare anställd) –  Märsta17 oktober 2019
Utfrysning från chefer och arbetskamrater.
Cheferna, vissa, uppmanade personalen att spionera på arbetskamraterna.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Coop. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,7
Baserat på 549 omdömen
5177
4183
3104
241
144

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,5Kompensation/Förmåner
3,2Arbetstrygghet/Befordran
3,2Ledarskap
3,5Kultur