Circle K recensioner av medarbetare

Hittade 12 recensioner som matchade sökningen Se alla 7 668 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
För unga chefer
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län24 mars 2019
Mobbing, utfrysning av personal förekommer lite för mycket. Är 50 + och passar inte in. Cheferna är för unga och saknar livserfarenhet samt ledarskap.
Tyvärr så är det mycket dumma ord om andra stationers chefer.
Fördelar
Billigare biltvätt
Nackdelar
För många
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mycket trevlig arbetsmiljö
kassa, kundbehandling (Nuvarande anställd) –  Charlottenberg6 april 2018
den svåraste delen av jobbet är att bemöta otrevliga och otacksamma människor men har genom detta jobbet lärt mig hantera det. det bästa delen av jobbet är arbetskollegorna och alla glada, trevliga, pratglada människor man möter varje dag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig och högt tempo
Säljare (Nuvarande anställd) –  Örebro Län27 februari 2018
En typisk arbetsdag på Circle k är att fronta butiken, ta kassaförsäljning och telefonsamtal. Jag plockar även upp varor och fyller på i butiken. Städar och säljer livsmedel samt bränsle till bilar. Det är alltid högt tempo vilket jag tycker om då jag brinner för kundmötet och att ha många bollar i luften.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetssuppgifter
Säljare (Nuvarande anställd) –  Stockholm24 januari 2018
En varierande arbetsplats med bra chans till utveckling om man visar framfötterna.
Fördelar
Trygg anställning
Nackdelar
Öppet dynget runt vilket kan leda till "annorlunda" arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Cosialt arbete
Butikssäljare (Nuvarande anställd) –  Falun13 december 2017
Träffar mycket folk. Fins där när kunder behöver hjälp med sina bilar eller har funderingar
Fördelar
Trevlig personal
Nackdelar
Underbemannade
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett proffsigt bolag
Senior Category manager (Nuvarande anställd) –  Stockholm23 november 2017
Ett proffsigt bolag med högt tempo men ständigt nya projekt på gång
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul men dåligt betalt
Säljare (Nuvarande anställd) –  Marconimotet2 augusti 2017
Kul men dåligt betalt. Alltid något att göra så man får jobba för pengarna. Mycket bra chef
Fördelar
Alltid något att göra
Nackdelar
Dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bästa jobbet
Butikschef (Nuvarande anställd) –  Örebro19 april 2017
Mycket varierande arbetsuppgifter, möjlighet för utveckling samt bra verktyg för att utföra ett bra jobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag har inte jobbat här men de jag känner säger att det skulle var en bra plats att sommar jobba på
Diskare (Tidigare anställd) –  Skellefteå5 april 2017
jag vet inte hur det är att jobba här men skulle gjärna testa och hoppas jag får jobbet.
Fördelar
gratis lunch för att jag bor i moröbacke
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 7Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Kassapersonal (Tidigare anställd) –  Lund4 november 2016
Trivdes bra.
Möta mycket folk, då jag är väldigt positiv och tycker om att möta nytt folk. Tycker även om bilar och man fick lära sig en del nya saker.
Kassa-vana är ett stort plus.
Fördelar
Allt!
Nackdelar
Inget!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett företag att utvecklas i
Station Manager (Nuvarande anställd) –  Västra Götalands län13 juli 2016
Circle K är ett globalt företag som arbetar aktivt med utveckling av utbud och arbetsmetoder. Ständigt sökande efter förbättringar och effektivare lösningar.

Circle arbetar aktivt med en plantskola vilket gör att de gärna rekryterar sina Station Managers inom bolaget och därmed även satsar på unga säljare med viljan, drivet och känslan för resan framåt. Ett tryggt och väldigt bra företag att arbeta i som rekommenderas.

Ingen dag är den andra lik och vi är ständigt i rörelse framåt tillsammans.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera

Se fler Circle K recensioner

Du kanske vill testa:

Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Circle K. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,3
Baserat på 7 668 omdömen
51 796
41 864
32 035
2928
11 045

Betyg per kategori

3,1Balans mellan arbete och privatliv
2,8Kompensation/Förmåner
2,9Arbetstrygghet/Befordran
3,1Ledarskap
3,1Kultur

Circle K recensioner per plats