Circle K recensioner av medarbetare

Hittade 22 recensioner som matchade sökningen Se alla 8 083 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsmiljö
Butikssäljare (Nuvarande anställd) –  Lomma kommun13 november 2019
Möjligghet till en hel del jobb men dessvärre tvungen att stressa efter att hitta timmar. Tog lite mer än 3 år för mig att få ett fast vikariat.
Väldigt krävande och mycket byte av chefer,
Fördelar
Personalrabatt på drivmedel
Nackdelar
Väldigt strikt med keps och förkläde, inga naglar, fransar m.m
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Produktiv och rolig arbetsmiljö
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Länna13 november 2019
Jag tycker Circle k är ett bra ställe att jobba på. Man får mycket erfarenhet, bra kollegor och bra ledning.
Fördelar
Förmåner och bra priser på diverse saker
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Arbetare
Arbetare (Tidigare anställd) –  Nykvarn25 juni 2019
Kom till jobbet och började med att plocka varor som kommit in eller stå i kassan. Att ta eget ansvar, vara noggrann.
Fördelar
Grattis kaffe och biltvätt
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik arbetsplats
Praktikplats sedan timanställning (Tidigare anställd) –  Skövde9 maj 2019
En typisk arbetsdag går inte riktigt att beskriva då ingen dag var den andra lik. Genom detta jobb har jag lärt mig att vara hantera stress och olika typer av människor.

Den svåraste delen med jobbet var att hantera missnöjda kunder eller om man inte riktigt kunde svara på det de undrar. Dock får man ju se om någon kollega kunde svara på deras frågor.
Jag skulle ändå säga att den bästa delen av jobbet är kundbemötandena och att man faktiskt kunde hjälpa folk.
Fördelar
Förmåner
Nackdelar
Inte kan lämna stationen vid rast, stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
För unga chefer
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län24 mars 2019
Mobbing, utfrysning av personal förekommer lite för mycket. Är 50 + och passar inte in. Cheferna är för unga och saknar livserfarenhet samt ledarskap.
Tyvärr så är det mycket dumma ord om andra stationers chefer.
Fördelar
Billigare biltvätt
Nackdelar
För många
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jobbigt, dåliga arbetstider
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Torsboda5 januari 2019
Stå i kassan, fylla på butiken, öppna, stänga butiken.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Omväxlande arbetsmiljö med mycket ansvar!
Säljare (Nuvarande anställd) –  Jakobsberg4 september 2018
Jättekul jobb med mycket varierande arbetsuppgifter! Krävs att vara organiserad och ibland lite kreativ!
Fördelar
Bra chanser att kunna avancera
Nackdelar
Skiften är på oregelbundna tider
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Butikssäljare
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Östersund12 maj 2018
+En dynamisk arbetsplats med olika, roliga uppgifter, lära sig att sälja, kundbemötande, servering av mat.

+ Stort utrymme att växa snabbt

- periodvis stressigt
- hög omsättning på personal
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande arbetsmiljö men stresstålighet krävs!
Timanställd (Tidigare anställd) –  Bjuv12 april 2018
En typisk arbetsdag är emellanåt stressig men också lugn under vissa perioder av dagen, men alltid mycket att göra eftersom rutinschemat är fullspäckat. Det var väldigt givande och gav mig förmågor såsom stresstålighet och breddade min sociala kapacitet, men gav mig även mycket skinn på näsan, eftersom vissa kunder kunde vara otrevliga eller flirtade mycket - fick lära mig att hantera detta med ett axelryck och ett milt bemötande, så länge jag inte kände mig hotad.
Ledarskapet var bra, men hierarkin på arbetsplatsen är rätt svår att komma ifrån, precis som på många andra arbetsplatser. Det svåraste med jobbet var stressen och att memorisera rutiner, eftersom det var mycket att hålla i huvudet samtidigt. Det bästa var dock vänskaperna man får med sina kollegor!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
mycket trevlig arbetsmiljö
kassa, kundbehandling (Nuvarande anställd) –  Charlottenberg6 april 2018
den svåraste delen av jobbet är att bemöta otrevliga och otacksamma människor men har genom detta jobbet lärt mig hantera det. det bästa delen av jobbet är arbetskollegorna och alla glada, trevliga, pratglada människor man möter varje dag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Social arbetsplats
Säljare (Tidigare anställd) –  Örnsköldsvik16 mars 2018
Att jobba på Circle K som säljare hjälpte mig att slipa på mina säljtekniker då det är få företag som har en så pass varierad klientel som en bensinmack och jag fick därmed öva att sälja till en stor variation av människor.

Bästa delen med jobbet var alla säljtävlingar som upprättades då det sporrade mig lite extra.
Fördelar
Fick syssla med försäljning vilket jag älskar.
Nackdelar
Dåliga arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig och högt tempo
Säljare (Nuvarande anställd) –  Örebro Län27 februari 2018
En typisk arbetsdag på Circle k är att fronta butiken, ta kassaförsäljning och telefonsamtal. Jag plockar även upp varor och fyller på i butiken. Städar och säljer livsmedel samt bränsle till bilar. Det är alltid högt tempo vilket jag tycker om då jag brinner för kundmötet och att ha många bollar i luften.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetsplats
Säljare (Tidigare anställd) –  Stockholm24 januari 2018
Bra chans till befordran om man visar framfötterna.
Fördelar
Varierande arbetsuppgifter
Nackdelar
Obekväma arbetstider är vanligt
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande arbetssuppgifter
Säljare (Nuvarande anställd) –  Stockholm24 januari 2018
En varierande arbetsplats med bra chans till utveckling om man visar framfötterna.
Fördelar
Trygg anställning
Nackdelar
Öppet dynget runt vilket kan leda till "annorlunda" arbetstider
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Cosialt arbete
Butikssäljare (Nuvarande anställd) –  Falun13 december 2017
Träffar mycket folk. Fins där när kunder behöver hjälp med sina bilar eller har funderingar
Fördelar
Trevlig personal
Nackdelar
Underbemannade
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett proffsigt bolag
Senior Category manager (Nuvarande anställd) –  Stockholm23 november 2017
Ett proffsigt bolag med högt tempo men ständigt nya projekt på gång
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Kul men dåligt betalt
Säljare (Nuvarande anställd) –  Marconimotet2 augusti 2017
Kul men dåligt betalt. Alltid något att göra så man får jobba för pengarna. Mycket bra chef
Fördelar
Alltid något att göra
Nackdelar
Dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 6Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bästa jobbet
Butikschef (Nuvarande anställd) –  Örebro19 april 2017
Mycket varierande arbetsuppgifter, möjlighet för utveckling samt bra verktyg för att utföra ett bra jobb
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag har inte jobbat här men de jag känner säger att det skulle var en bra plats att sommar jobba på
Diskare (Tidigare anställd) –  Skellefteå5 april 2017
jag vet inte hur det är att jobba här men skulle gjärna testa och hoppas jag får jobbet.
Fördelar
gratis lunch för att jag bor i moröbacke
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 8Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Kassapersonal (Tidigare anställd) –  Lund4 november 2016
Trivdes bra.
Möta mycket folk, då jag är väldigt positiv och tycker om att möta nytt folk. Tycker även om bilar och man fick lära sig en del nya saker.
Kassa-vana är ett stort plus.
Fördelar
Allt!
Nackdelar
Inget!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 2Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Circle K. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,3
Baserat på 8 083 omdömen
51 910
41 949
32 131
2973
11 120

Betyg per kategori

3,1Balans mellan arbete och privatliv
2,8Kompensation/Förmåner
2,9Arbetstrygghet/Befordran
3,1Ledarskap
3,1Kultur

Circle K recensioner per plats