Burlövs kommun recensioner av medarbetare

Visar alla 12 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hemsk arbetsplats
Sjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Arlöv28 juli 2019
Blir illa behandlad dåliga chefer blir inte lyssnad på
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
god sammanhållning på vissa, sköt dig själv på andra
Barnskötare vikarie (Tidigare anställd) –  Burlövs kommun14 januari 2019
kvinnodominerande jobb. hoppade runt på olika ställen, olika trevliga och krävande. inget stöd från ledningen. ett jobb i väntan på något bättre.
Fördelar
jag var timanställd, kunde gå när jag ville
Nackdelar
ingen respekt som outbildad
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Demensvården
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Åkarp20 december 2018
Dagarna ser olik ut. Man vet aldrig vad förväntar en på avdelningen.
Fördelar
mellan lund och malmö
Nackdelar
tungt jobb. mycket stress
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag fick sjävförtroende sen började jag jobba hos de.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Åkarp13 november 2018
Rolig arbetsmiljö och bra enhetschef. Jag kände att ledare har rättvis och de låtar mig att genomföra mina egna erfarenheter inom vården.
Fördelar
Bra samarbeta
Nackdelar
Ibland finns dålig personal
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och utmanande arbetsmiljö
Sva-lärare på Komvux (Tidigare anställd) –  Arlöv19 september 2018
Denna arbetsplats erbjuder intressanta utmaningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevligt sommarjobb
Fastighetsskötare (Tidigare anställd) –  Burlövs kommun14 augusti 2018
Ger dig möjlighet att få träningsverk på ställen du inte trodde du hade.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En lagombra arbetsmiljö
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Åkarp15 september 2017
Mina arbetsuppgifter var omvårdnad, medicingivning, dokumentation, matlagning, städning och kontakt med anhöriga. Min typisk arbetsdag var att utföra dessa uppgifterna och se till så att patienterna önskemål uppfyllas. Den svåraste delen av jobbet är när du inte en patient som har en jättestark smärta eller som säger att hen vill inte leva mer. Det bästa med jobbet är att man hjälpa andra och samt känner att man gör på sin vardag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och produktiv arbetsmiljö
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Arlöv21 juni 2017
Gillar att jobba inom kommunal. Roligt och givande.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsplats!
Vårdbiträde i hemtjänsten (Nuvarande anställd) –  Burlövs kommun27 januari 2015
Jag trivs mycket bra i kommunen! Jag har lärt mig att ta mycket eget ansvar och se till att arbetsuppgifterna blir gjorda. Mina arbetskollegor är underbara och vi har ett gott samarbete inom gruppen. Det bästa med jobbet är att få träffa så många olika människor varje dag.
Fördelar
Bra arbetskollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
productiv och positiv arbetsmiljö
modersmålslärare som urdu (Nuvarande anställd) –  arlöv9 november 2014
jag trivs mig bra. jag har precis börjat jobba där. det verkar som en positiv och sammarbeta plats.jag jobbar där för 7 %.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Givande arbetsmiljö med omväxlande arbetsuppgifter.
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Burlövs kommun29 september 2013
Sedvanliga arbetsuppgifter i hemvården. Trevliga arbetskolleger. Kan ibland vara svårt att få tiden att räcka till. Givande, fritt och omväxlande.
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 3Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Burlövs kommun. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,8
Baserat på 12 omdömen
54
43
34
20
11

Betyg per kategori

3,6Balans mellan arbete och privatliv
3,0Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,5Ledarskap
3,7Kultur

Burlövs kommun recensioner per plats