Burger King recensioner av medarbetare

Hittade 162 recensioner som matchade sökningen Se alla 39 962 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra steg in i arbetslivet
Arbetsledare (Nuvarande anställd) –  Göteborg19 november 2019
Trots allt man läser tycker jag såklart att en del stämmer och mycket inte. Ett bra steg in i arbetslivet! Det är stressigt men du kan lätt klättra vilket är bra. Som arbetsledare har man dessutom mer förmåner såsom roliga personalfester med ledningen. Det negativa är såklart att man oftast jobbar underbemannade pågrund av budget som ska hållas. Det är för hård konkurrens/ rivalitet mellan restaurangchefer vilket i sin tur drabbar medarbetare som pressas ännu hårdare.
Fördelar
Roligt teamwork, man lär sig hantera stress, kul
Nackdelar
Inte ett jobb man blir rik på, underbemannat ibland
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra jobb
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Västerås8 november 2019
Bra jobb där man får möjlighet att jobba mycket om man vill. Dock en del med dålig arbetsmoral.
Fördelar
Gratis luncher
Nackdelar
Dålig arbetsmoral
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
den bästa delen av jobbet
Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Erikslund3 november 2019
Hoppas jag ligger i ert intresse Och ser fram emot att höra av er
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö
Biträdande butikschef (Nuvarande anställd) –  Stockholm3 november 2019
Bästa jobbet jag haft! Är super nöjd och har de bästa kollegorna.
Fördelar
Snabb utveckling
Nackdelar
Låga lönehöjningar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig men stressig arbetsmiljö. Man får bra erfarenhet av att hanskas med flera personer som kunder och arbetskamrater
Servitris (Nuvarande anställd) –  Gislaved31 oktober 2019
typisk arbetsdag kan vara korta elelr långa men fats korta. jag har läst mig om hur man möter kunder och olika problem som man kan få.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt och dåligt ledarskap
Kassapersonal (Tidigare anställd) –  Stockholm21 oktober 2019
Jag jobbade (extrajobbade) på burger King i 10 månader och började som 17-åring.
I början kändes det helt okej då man fick mycket hjälp av medarbetarna osv. Man fick dock ingen ordentlig genomgång för hur man gjorde allting och för kassan utan det fick man lära sig med tiden, vilket var svårt då det var så stressigt och hela tiden kunder. Det var jättestressigt varje dag och arbetsledarna pressade en alldeles för mycket. Man var knappt tillåten att gå på toaletten och ta en 5 minuterspaus om man ville då det var så mycket att göra. Vi var ALLTID underbemannade, med lite mer personal hade allting rullat på mycket bättre. Enda gången vi var tillräckligt med personal var den 23e december som var Burger Kings mest trafikerade dag då de drog in mest pengar på hela året.


Plus för de roliga mebetarna jag hade och för att tiden gick fort när man väl jobbade då det var så stressigt....ibland var det till och med kul att jobba!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Delvis givande arbete.
Certifierad biträdande restaurangchef med restaurangansvar (Tidigare anställd) –  Malmö kommun21 oktober 2019
Ett arbete som kräver mer av dig än vad du får tillbaka, mycket nya utmaningar att ta dig an varje dag.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Lärorik
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Ystad21 oktober 2019
Lärorik och utvecklande arbetsmiljö med ständigt nya utmaningar att ta sig an.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
roligt
Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Årsta14 oktober 2019
Jättekul jättebra fint gott jättebra roligt varje dag
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressig men givande miljö.
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg8 oktober 2019
Burger King är ett jobb som funkar för dig som är stresstålig, och funkar i kök. Det är som sagt ett väldigt stressigt jobb och blir därför automatiskt en påfrestande miljö att vara i, men ger dig även erfarenhet inom service, kök och kassa. Man har även många medarbetare vilket blir givande då man lär känna många olika typer av människor.
Fördelar
Rabatter och litet avdrag av lön för lunch.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt en kort stund
Burger King (var mitt första sommarjobb) (Tidigare anställd) –  Järna7 oktober 2019
Gratis mat men kanske inte den hälsosammaste maten
Fördelar
gratis lunch
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra
Biträdande resturangchef (Nuvarande anställd) –  Göteborg3 oktober 2019
Jättebra första jobb. Bra utbildning och första steg in i arbetslivet, lär sig mycket och får chans att utvecklas.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Learned to maintain patience in a chaotic environment
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Göteborg19 september 2019
A typical day of work usually starts with me clocking in,once I've arrived. Once clocked in I start work, and that usually includes a lot of packing, whereby I take orders and put them in a bag and then give it to our customers. Once that's done, then I rinse and repeat. I tend to work the night shifts, that often includes working from about 22:00/23:00 to about 09:00/10:00 in the morning. A lot of the rush shifts tend to happen around 01:00-04:00 am and that is where we need be very well prepared, both the kitchen and the packing crew, since there is very little wiggle room for mistakes and delays. The Burger King restaurant closes between 06:00 and 07:00 and once the last customers have left, we have about an hour to do a rigorous clean of the tables,lobby and kitchen. It's a quite stressful, but makes for a nice end to the day,once it's all finished.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Oseriöst
Servicemedarbetare (Tidigare anställd) –  Västerås4 september 2019
Dem kunde ringa in en när man var ledig, man fick sina scheman sent så det var svårt att planera aktiviteter utanför jobbet. Dessutom kändes det sjukt oseriöst när man behövde tjata om anställningsavtal och att de ej lyssna på sina anställda över huvud taget.
Fördelar
Roligt med kunder
Nackdelar
Stressigt, dålig planering mm.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ingenting
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Torslanda28 augusti 2019
Bugerking var inte kul för mig att jobb för att man jobba hella tiden utan att får bra lön
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt men lärorikt
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Lund21 augusti 2019
En vanlig dag på jobbet innebär ofta att vi är underbemannade, alltid någon vara som är slut. Däremot har Burger King varit ett vväldigt lärorikt och bra första jobb.
Fördelar
Bra kollegor
Nackdelar
Svårt att utbilda sig vidare
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
stressfull och en fantastisk arbetsmiljö
Kassa, lokalvård samt varuhantering (Tidigare anställd) –  Göteborg16 augusti 2019
att jobba under stress och vara trevlig. kassavana
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Burger King
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm14 augusti 2019
En arbetsdag för mig var kassa och göra beställningar, själva arbetsplatsen var helt okej, och mina kollegor också. Den svåraste delen var först kassa men sdsan blev det superlätt efter bara några dagar. Men sedan blev det svåraste arbetsledarrollen. Jag har lärt mig det mesta. Städning av restaurang, kassa och göra beställningar.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigarbetsmiljö men med roliga kollegor går det som en dans
påfyllning och lagerarbete (Nuvarande anställd) –  Kristinehamn14 augusti 2019
Det är kul att arbeta där, många ansikten man får lära sig att bemöta många olika gäster och hantera de utifrån deras behov. Väldigt stressigt men det får en att bli mer tålig. Bra erfarenheter.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Alltid något att göra
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Västerås13 augusti 2019
Bra jobb om man klarar av press och ett hektiskt schema.
Arbetsuppgifter kan vara; Städa toalett och Restaurangen samt uteserveringen, Ta beställningar i drivethru och i kassan i restaurangen, packa upp och fylla på produkter, hålla koll på hållbarhetsdatum, se till att läsk, servetter, salt/peppar mm. är påfyllt ute i restaurangen och sänka mat i fritös
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Burger King. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 39 962 omdömen
510 402
410 185
310 926
24 283
14 166

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
2,8Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,2Ledarskap
3,2Kultur