Recensioner från anställda på Burger King

Hittade 177 recensioner som matchade sökningen Visa alla 42 298 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Kollegor av guld och ledningen är kass
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Gothenburg23 februari 2020
Om du är ung så är detta toppen som extra utöver gymnasiet. Det var otroligt lätt att få ett jobb men arbetsplatsen kan vara ett jävla helvete. På vissa dagar är man så underbemannade att man inte får nån rast och tvingas jobba över. Vissa andra dagar så är det jättekul och man trivs verkligen. Dina kollegor kommer vara runt 17-21 år. Arbetsledningen kommer vara runt 19-25 och chefen kommer vara helt kass. Ledningen är nog det sämsta jag har varit med om. Men man får skinn på näsan och kommer nog vara så jävla stresstålig när du kommer ut från detdär stället.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra i allmänhet men cheferna kunde bli bättre
Arbetsledare (Nuvarande anställd) –  Katrineholm9 februari 2020
Jobbet i sig är helt okej, stressigt till och från men man lär sig handskas, cheferna som finns nu är inte de bästa som har funnits där eller som man haft själv under de arbetena man haft under åren, så det som får en att fortsätta är väl kollegorna, gästerna och att man faktiskt behöver en inkomst. Lönen i sig är helt okej men inte för de jobbet man gör och den stressen man får utstå
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Snabbt tempo
Praktikant (Tidigare anställd) –  Malmö6 februari 2020
Högt tempo men bra ledarskap. Repetitivt och tråkigt.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorikt
Restaurangbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholm5 februari 2020
Lärt mig mkt om snabbmatsbranschen.
Bra första jobb
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stressigt arbete med dålig arbetsmiljö
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg2 februari 2020
Väldigt stressigt arbete där väldigt unga människor styr andra unga människor. Arbetsmiljön är tyvärr inte bra och lönen är inte tillräcklig för det jobb man gör.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevligt
Kassapersonal (Tidigare anställd) –  Växjö30 januari 2020
Lärde mig hantera stress, samarbeta, prata med gäster
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stressigt
Kassör (Tidigare anställd) –  Järna30 januari 2020
Ger dig skinn på näsan, man blir stresstålig och man lär sig att prata med främlingar.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Good service the salary's is not enough
Cashier, preparation food, customer service (Tidigare anställd) –  12371 s obtOrlando, FL3283728 januari 2020
I'm prepare food ,cashier, customer service I like work with people I like cook make friends I can work in group or self I have satisfaction speak with help people
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
bra
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Gislaved16 januari 2020
attt jobba på burger var både bra och dåligt men det ger dig minne för livet bara du jobbar med rätt människor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig miljö där jag fick börja med restaurang branschen
Servitör (Tidigare anställd) –  Skärholmen15 januari 2020
Jag fick lära mig vara stresstålig och hantera stress även lära mig kassan. Jag jobbade bra med mina arbetskollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Högt tempo med positiv attityd
Praktikant (Tidigare anställd) –  Göteborg7 januari 2020
Som en arbetare på Burger King behöver man vara beredd på allting.
Fördelar
Gratis lunch
Nackdelar
Högt tempo
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Jobba snabbt, sammarbete
Medarbetare (Tidigare anställd) –  Göteborg7 januari 2020
Högt tempo hela tiden, kan bli mycket stress. Bra kommunikation mellan kollegor men ej mellan arbetare och högre uppsatt personal. Bra arbetstider om man trivs med att vara vaken på natten.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stressig och dåligt betalt
Deltid/inringning (Nuvarande anställd) –  Skövde1 januari 2020
Jag tycker det är ett jobb där mycket händer och man blir lätt stressad. Det är också dåligt betalt om man ska kunna försörja sig själv. Jag som vill flytta hemifrån kommer inte kunna göra det om det fortsätter såhär.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra extrajobb
Servicemedarbetare (Nuvarande anställd) –  Barkarby30 december 2019
Bra extrajobb för att lära sig ta ansvar och arbeta med service.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Vet inte
Restaurang (Tidigare anställd) –  Västerås12 december 2019
Tycker inte alls om att jobba där bara för att dom var jätte taskiga emot m
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
exceptionel Arbetsplats
Egenföretagare, Mini Livsmedel i Salem Rönninge (Tidigare anställd) –  Rönninge28 november 2019
Jag tyckte om att arbetar där, Jag är god till att arbetar under hög tempo och stress. Jag hade bra kollegor och bra arbetstider.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra steg in i arbetslivet
Arbetsledare (Nuvarande anställd) –  Göteborg19 november 2019
Trots allt man läser tycker jag såklart att en del stämmer och mycket inte. Ett bra steg in i arbetslivet! Det är stressigt men du kan lätt klättra vilket är bra. Som arbetsledare har man dessutom mer förmåner såsom roliga personalfester med ledningen. Det negativa är såklart att man oftast jobbar underbemannade pågrund av budget som ska hållas. Det är för hård konkurrens/ rivalitet mellan restaurangchefer vilket i sin tur drabbar medarbetare som pressas ännu hårdare.
Fördelar
Roligt teamwork, man lär sig hantera stress, kul
Nackdelar
Inte ett jobb man blir rik på, underbemannat ibland
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra jobb
Medarbetare (Nuvarande anställd) –  Västerås8 november 2019
Bra jobb där man får möjlighet att jobba mycket om man vill. Dock en del med dålig arbetsmoral.
Fördelar
Gratis luncher
Nackdelar
Dålig arbetsmoral
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
den bästa delen av jobbet
Arbetsledare (Tidigare anställd) –  Erikslund3 november 2019
Hoppas jag ligger i ert intresse Och ser fram emot att höra av er
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rolig arbetsmiljö
Biträdande butikschef (Nuvarande anställd) –  Stockholm3 november 2019
Bästa jobbet jag haft! Är super nöjd och har de bästa kollegorna.
Fördelar
Snabb utveckling
Nackdelar
Låga lönehöjningar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Burger King. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 42 298 omdömen
511 073
410 730
311 468
24 509
14 518

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
2,8Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,2Ledarskap
3,3Kultur