Biltema recensioner av medarbetare

Hittade 40 recensioner som matchade sökningen Se alla 53 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otryggt ledarskap och konstant övervakad
Butiksmedarbetare (Tidigare anställd) –  Uppsala9 december 2019
Butiken jag jobbade på är den som i särklass måste ha det vekaste ledarskapet i Sverige. Nervös chef som skäller på sina anställda så fort hans position som "varuhuschef" hotas från huvudkontoret eller dylikt. Även snål ledning som drar in på allt för att spara minsta slant så dem får mer pengar i egen ficka, därav även avskedar personal som vill ha heltidanställning och anställer i stället extringar som jobbar mindre perioder. Kände mig även konstant övervakad på jobbet och fick aldrig chansen att utvecklas. Förknippar endast min anställning där med utnyttjande och lurendrejeri, vad ni än gör, jobba inte på Biltema i Uppsala.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Var posetivt och roligt
Upp plockare av varor samt hjälpte kunder (Tidigare anställd) –  Botkyrka kommun4 december 2019
Det var ett bra företag som man saknar
men det var arbetsbrist
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Warehouse
Warehouse worker (Tidigare anställd) –  SE23 september 2019
A typical day at work could be picking and packing store orders. Or it could be more of a team task to unload containers and build pallets with incoming goods that later on a high reach forklift driver puts in storage shelfs.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
.
Säljare och Inköpare (Tidigare anställd) –  Trollhättan13 maj 2019
Jobbat med alla olika roller i butiken samt ansvarat för upplärning och mentorskap för nyanställda. Har även lärt mig alla rutiner kring inköp och försäljning/servering i kafeteria. Hade ansvar för livsmedelskontroll och miljö samt kontakt med Anticimex.
Fördelar
Ingenting
Nackdelar
.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Flexible
Store clerk, cashier and café worker (Nuvarande anställd) –  Sweden4 mars 2019
I could work in the store departments stocking shelves, or go into the bistro and run it. Can be very stressful from time to time but you will rarely get bored.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
De va kul tills...
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Uppsala28 februari 2019
Sommar jobbade där i två månader, och en dag slutade arbetsledaren svara i mobilen....?
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmiljö för att lära sig mycket om olika avdelningar
Sales Advisor (Tidigare anställd) –  Södertälje4 februari 2019
Mycket roligt och lärorik plats att jobba på då man kanske inte har så bra vetskap om vissa områden så kan man få de av kollegor eller kunder.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt miljö
Butiksmedarbetare med avdelningsansvar (Nuvarande anställd) –  Helsingborg3 februari 2019
Ett fartfyllt och roligt arbete där det alltid finns någonting att ta tag i. Trevliga kollegor och mycket kundkontakt. Här får man jobba med service på alla plan.
Ingen dag är den andre lik och det är alltid nya saker på gång.
Fördelar
Fartfyllt, trevliga kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 6Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Krävs tålamod
Tidigare anställd (Tidigare anställd) –  Sundsvall20 januari 2019
Krävs tålamod för att stå ut med de kränkningar och förnedringar från både anställda och kunder. Otrygg arbetsplats, och miljö. Ledningen kunde vart mycket bättre att hantera vissa situationer. Man känner sig otroligt iakttagen och ”vaktad” hela tiden. Inget jobb jag rekomenderar över huvud taget.
Fördelar
Fåtal trevliga kollegor
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Utmanande men väldigt roligt.
Butiksbiträde (Tidigare anställd) –  Helsingborg12 december 2018
Det bästa var när vi började arbeta innan öppningen för att få ut all plock i butiken.
Den svåraste delen var att komma överens med chefen.

Jag har lärt mig att se människors lika värde på ett bättre sätt men också vad det innebär att ge god service.
Fördelar
Bra arbetskollegor
Nackdelar
En och samma miljö.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tråkig arbetsmiljö
Varuhuschef (Tidigare anställd) –  .20 november 2018
Om man är obekväm och inte omtyckt av ägaren så åker man ut.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Inkompetent chef
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 22Nej 5Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Nej tack
Lagerarbetare (Tidigare anställd) –  Uppsala18 september 2018
Föredrar att inte svara på denna fråga. Varför måste du undra? Jo, har inte mycket bra att säga om min tid där förutom att man fick lön.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Butikssäljare, Orderplock
Timanställd (Tidigare anställd) –  Malmö14 september 2018
Nog det sämsta jobbet jag haft!
Börjar min första dag med att säga hej till chefen och få en utskällning för att jag inte sa det tillräckligt högt.
Min tid fortsatt så, utskällning hit och dit..
Han stod/står dessutom och övervakar all personal från ett fönster, man kände verkligen sig som fisk i ett akvarium.
Jag hade turen att träffa ett par grabbar som var trevliga att prata med, annars var det bara sura tanter och gubbar som jobbar där. Var beredd på skitsnack bakom din rygg, oftast om dig.. Mitt arbete här slutade med att mitt kontrakt gick ut och ingen brydde sig eller pratade om det med mig. Det blev även så att jag jobbade 4 pass utan kontrakt, sen var det bara att säga hejdå! Dem ”sparkade” mig med att frysa ut mig. Eller ja, dagen då kontraktet gick ut var det första och sista gången chefen sa hej med ett stort smile.

Många är trötta på jobbet, dem flesta är helt enkelt olyckliga..
Fördelar
Hyfsade kollegor, 130kr/h
Nackdelar
Inga förmåner, inkompetent chef
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsplats med mycket uppgifter att genomföra
kundtjänst, kassa, lagerarbetare (Nuvarande anställd) –  värmdö, SE4 september 2018
Roliga och sköna kollegor som fick arbetsplatsen att bli roligare att jobba på. Det var en bra ledning och bra chefer som genomförde det man var mindre nöjd med.
Fördelar
lungt och inte så krävande arbete
Nackdelar
dåligt planerande av tider såsom raster.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt
ORDERPLOCKARE (Tidigare anställd) –  Linköping30 augusti 2018
Stressigt ibland men skönt och roligt jobb trevlig personal
Fördelar
Ja
Nackdelar
Nej
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
ensidig arbetsplats
Kundservicemedarbetare (Nuvarande anställd) –  Kristianstad28 augusti 2018
har arbetat på billtema i nästan 3år och chefen är väldigt slug när det kommer till tider och personal inget vidare säkert arbets ställe alls.
Fördelar
Ok löl
Nackdelar
Lömsk personalansvarig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
rolig arbetsplats
Lageransvarig (Nuvarande anställd) –  Kista13 augusti 2018
70% anställda är med utländsk bakgrund. det gör jöbbet roligt
Fördelar
månkulturellt anställda
Nackdelar
dålig betald
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 8Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
"Management by fear"
Produktchef (Tidigare anställd) –  Helsingborg4 april 2018
Biltema Nordic Services AB (Huvudkontor Helsingborg)

Se upp för personer som haft ledande befattning då de är psykopatiska och empatilösa, alternativt avsaknad av ryggrad.
Finns exempel på kompetenta chefer som arbetat på Biltema men då har de inte varit önskvärda i det långa loppet. (Så undersök med medarbetare hur de verkligen var som chef)

Många trevliga kollegor men tyvärr präglas arbetsplatsen av misstro mot personal och en överhängande hot om uppsägning om man inte rättar sig i ledet. (hot som verkställs med jämna mellanrum)

Svårast med jobbet var att hantera inkompetensen generellt och i synnerhet inkompetensen inom ledarskap.
Det positiva är att vem som helst kan få ledande befattning, gäller bara att utföra allt utan att ifrågasätta. (plus i kanten om man kan trycka ner medarbetare)
Nackdelar
Inga förmåner
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 40Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Trevliga kollegor och en trygghet i form av tydliga kollektivavtal
Kundservicemedarbetare (Tidigare anställd) –  Haninge kommun1 februari 2018
Ett bra första jobb där man får ta mycket ansvar.
Stora möjligheter att klättra inom företag om så önskas.
Trevliga kollegor till största del.
Fördelar
Kollektivavtal, friskvårdsbidrag
Nackdelar
Klappusla lokaler. En bastu på sommaren.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 7Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fun workplace with lots of friendly people
Logistics Coordinator (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun23 december 2017
Hard but still fun work. We we're a a big group in my section who all loved to work with eachother which improved the job itself so much. Great overall. Cheers!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
Gör anspråk på denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Biltema. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,1
Baserat på 53 omdömen
59
413
314
26
111

Betyg per kategori

3,0Balans mellan arbete och privatliv
2,7Kompensation/Förmåner
2,7Arbetstrygghet/Befordran
2,7Ledarskap
2,9Kultur