Bauhaus recensioner av medarbetare

Hittade 43 recensioner som matchade sökningen Se alla 255 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra för extra anställning
Extra anställning under min studie (Nuvarande anställd) –  Malmö31 oktober 2019
Väldigt dåligt ledarskap.
Dåligt kommunikation mellan ledningen
Ett bra upplärning vid start är ett prio, vilket saknas i detta företaget.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Great people
Part time, cashier (Tidigare anställd) –  Bromma, Stockholm28 oktober 2019
You are challenged and stretched daily, and the people there are very open to help you and support you.
If you want to work on your people skills, then this is a perfect place for you.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt i tak och bra utvecklingsmöjligheter
Säljare (Nuvarande anställd) –  Stockholms Län7 oktober 2019
Bra arbetsplats där man har kul på jobbet. Bra möjligheter till egen utveckling med utbildning och karriär. Stor organisation där man kan söka jobb utomlands om man vill.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 2Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Smutsigt, ostimulerande och gör allt för att tjäna en krona. Enda plus är skön personal.
Kassabiträde (Tidigare anställd) –  Järfälla18 september 2019
- De anställer i stort sätt all personal på 20h så att de inte är skyldiga att ge 40h men ber dig alltid stanna kvar tills du ligger på 35 ish för att slippa övertidsbetalt

- Befodran vad jag uppfattade det som (min åsikt) berodde bara på hur länge du har jobbat där, inte hur du presterar.

- Personalen är 2 av mina stjärnor. Folket jag jobbade med var hur trevliga och sköna som helst, men det är smutsigt och dammigt överallt (Byggvaruhus) och konstant bankande och de gör inget för moral och personalen. De anordnar bla, i stort sätt inga personalaktiviteter och när det väl händer måste man vara med i personalföreningen (de drar av en summa från din lön för att få vara med) för att få fullt delta. På våran julmiddag (ett av de enda av
väldigt få eventen jag har deltagit i) gav de ut drinkbiljetter, men de som inte var med i föreningen fick ingenting. Att gå bord till bord och säga "Du får ingen men du får" är inte ok för moral.

- Svåraste delarna var att fördriva tiden. Man jobbar korta men många skif (4,5-6h) och dagar ingenting händer kan du helt enkelt sitta och inte göra någonting i 4h medans cheferna går runt och spionerar för att du inte ska använda telefonen eller se omotiverad ut (Le och se intresserad ut trots att ingen är i närheten)

- Bästa delen var personalen och när någon kom och löste av dig.

Söker du ett jobb där du egentligen bara vill tjäna av timmar och få betalt kan det passa dig.
Fördelar
Det finns en kaffemaskin(?) och personalen.
Nackdelar
Det var många. Men det mesta går tillbaka till hur ledningen styrde butiken.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Väldigt illa
Varumotagning (Tidigare anställd) –  Bäckebol17 september 2019
Väldigt dåligt, dålig stämning,Väldigt stressad arbetsmiljö
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 2Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Slutade med sjukskrivning. Hemskt.
Kundtjänstmedarbetare (Tidigare anställd) –  Nacka27 augusti 2019
Aldrig mått så dåligt på en arbetsplats förut! Dem tog inte hand om personalen och var verkligen inte det minsta rädd om dem.
Jag åkte 4 timmar totalt varje dag från och till jobbet, fick dåliga arbetstider så man fick sova 2-4 timmar om natten, fick 15 minuter längre rast för att göra upp för det då dem ej kunde ge bättre tider.
Vissa kollegor var kanon men arbetsledarna och cheferna.. usch.
Snobbiga och brist på respekt. Slutade med att man blev deprimerad och utbränd därav fick man gå då jag ej hade kunskapen längre.
(Skötte mig till 110% och hade inga klagomål eller varningar. På samtalen under anställningen fick jag ingen negativ feedback. Min kunskapen var det inget fel på. Än idag vet jag hur allt funkar på det där stället och deras sortiment osv) ursäkter på ursäkter.
Bröt även kontraktet dem skrev... oproffsigt.
Väntar fortfarande på återkoppling från dem angående en hel del. Väntat i ca 2 månader.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fun and friendly work environment
Cashier and Customer Service (Tidigare anställd) –  Stockholms kommun8 juli 2019
You learn something new every day here. You learn from customers and from colleagues. Friendly department store.
Fördelar
Friendly colleagues.
Nackdelar
Pressure
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmiljö
Jobbar på VVS avdelningen (Nuvarande anställd) –  Västerås23 maj 2019
Bra arbetsplats och trevliga arbetskollegor växlande arbetsuppgifter
Fördelar
.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag är väldigt social och positivt gillar att träffa och hjälpa människor
Praktik (Nuvarande anställd) –  Uppsala3 maj 2019
Jag känner mig trygg och glad.
Jag tycket om att jobba i butik eller allmänt plats för att då får jag träffa nya människor.
Fördelar
Alla mina arbetskamrater är trevliga
Nackdelar
Inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Oerhört rolig och fördomsfri miljö!
Kassapersonal (Nuvarande anställd) –  Västerås16 mars 2019
Jag har helt fantastiska kollegor som förgyller dagarna varje gång jag jobbar.
Visserligen är det ett deltidsjobb men vill man jobba mer så blir cheferna bara glada och tacksamma.
Det är tydligt hur mycket cheferna uppskattar medarbetarna samt gärna ser till att även dem utvecklas tillsammans med medarbetarna. Årliga samtal där man får säga till vad man tycker och känner är enormt plus i kanten.
Självklart känner man sig ibland utsatt och otrygg när det sker rån men då finns dem för att stötta en.
Fördelar
Finns plats och rum att utvecklas, cheferna lyssnar på ens åsikter och tankar.
Nackdelar
Otrygghet i vissa situationer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 2Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Can work long hours with less suppervision
Ware house worker (Tidigare anställd) –  Any where in stockholm6 mars 2019
Am hard-working ,self driven and team work employee
Fördelar
Hard workig and team player
Nackdelar
Stays in Botkryka
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 7Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ny arbetsplats.
Säljare (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 februari 2019
Omöjligt att svara på då jag arbetat på Bauhaus i en vecka.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 20Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
För nytt för att kunna bedömas.
Säljare (Nuvarande anställd) –  Sickla11 februari 2019
Jobbat i en vecka på Bauhaus. För nytt för att kunna bedömas.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
chill arbetsplats
säljare (Nuvarande anställd) –  länna30 januari 2019
vissa sköna kollegor men cheferna är dåliga, snorungar som blir arbetsledar och bara tar 2-3 raster igenom hela dagen utan att bli tillsagd så är det deltidarna som tar all smäll och omöjlig att få fast även fast man kanske söker till andra tjänster så sätter cheferna stopp för det. Kass arbetsledare samt chefer.
Fördelar
inget
Nackdelar
Allt!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tar inte hand om sina anställda alls!
Kassa och information (Tidigare anställd) –  Arlöv24 januari 2019
De säger sig värna om sina anställda, men jag saknar nästan ALLA mina nödvändiga papper om löner osv.
De vill hellre ha massa personer som slåss om tiderna än att ge en fasta timmar. Många som jobbade där samtidigt som mig har sagt upp sig(inkl. jag själv) , vilket säger mycket om företaget!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt temo och dåliga arbetstider
Säljare (Tidigare anställd) –  Kalmar19 november 2018
Hög arbetsbelastning och oregelbundna arbetstider som ej passade mig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Lagerarbetare,invetering ..rullande inveterare (Nuvarande anställd) –  Upplands Väsby9 september 2018
hej nu jag vet inte men jag tror det är bra jag bara sokna heltid .eftersom jag har ej problem
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 11Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kassa
Kassa medarbetare (Tidigare anställd) –  Norrköping20 juli 2018
jag satt bara i kassan, varmt, dåligt ventilation, tufft, mycket kunder men ändå roligt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
inhen höjdare
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Hyllinge10 april 2018
Har haft ra kollegor men alla har nästan slutat!
Ledning sämsta!!!
Kom inte i utvecklingen under 17 år, fick svar att kag inte klarar av av VHC
Fördelar
nära hem
Nackdelar
dåligt ledning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 5Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mångfald
Butiksmedarbetare/ekonomiassistent/kassaledare (Tidigare anställd) –  Uddevalla7 april 2018
Kollade så att kassalinjen var bemannad, lärde mig något nytt varje dag. Svårt att vara alla till lags och gör de nöjda. Bästa delen var ju att möta kunder och göra de nöjda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 1Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Bauhaus. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,3
Baserat på 255 omdömen
563
466
360
223
143

Betyg per kategori

3,1Balans mellan arbete och privatliv
3,1Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
2,9Ledarskap
3,1Kultur