Bauhaus recensioner av medarbetare

Hittade 34 recensioner som matchade sökningen Se alla 209 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag är väldigt social och positivt gillar att träffa och hjälpa människor
Praktik (Nuvarande anställd) –  Uppsala3 maj 2019
Jag känner mig trygg och glad.
Jag tycket om att jobba i butik eller allmänt plats för att då får jag träffa nya människor.
Fördelar
Alla mina arbetskamrater är trevliga
Nackdelar
Inga nackdelar
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Oerhört rolig och fördomsfri miljö!
Kassapersonal (Nuvarande anställd) –  Västerås16 mars 2019
Jag har helt fantastiska kollegor som förgyller dagarna varje gång jag jobbar.
Visserligen är det ett deltidsjobb men vill man jobba mer så blir cheferna bara glada och tacksamma.
Det är tydligt hur mycket cheferna uppskattar medarbetarna samt gärna ser till att även dem utvecklas tillsammans med medarbetarna. Årliga samtal där man får säga till vad man tycker och känner är enormt plus i kanten.
Självklart känner man sig ibland utsatt och otrygg när det sker rån men då finns dem för att stötta en.
Fördelar
Finns plats och rum att utvecklas, cheferna lyssnar på ens åsikter och tankar.
Nackdelar
Otrygghet i vissa situationer.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Can work long hours with less suppervision
Ware house worker (Tidigare anställd) –  Any where in stockholm6 mars 2019
Am hard-working ,self driven and team work employee
Fördelar
Hard workig and team player
Nackdelar
Stays in Botkryka
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ny arbetsplats.
Säljare (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 februari 2019
Omöjligt att svara på då jag arbetat på Bauhaus i en vecka.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 9Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
chill arbetsplats
säljare (Nuvarande anställd) –  länna30 januari 2019
vissa sköna kollegor men cheferna är dåliga, snorungar som blir arbetsledar och bara tar 2-3 raster igenom hela dagen utan att bli tillsagd så är det deltidarna som tar all smäll och omöjlig att få fast även fast man kanske söker till andra tjänster så sätter cheferna stopp för det. Kass arbetsledare samt chefer.
Fördelar
inget
Nackdelar
Allt!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tar inte hand om sina anställda alls!
Kassa och information (Tidigare anställd) –  Arlöv24 januari 2019
De säger sig värna om sina anställda, men jag saknar nästan ALLA mina nödvändiga papper om löner osv.
De vill hellre ha massa personer som slåss om tiderna än att ge en fasta timmar. Många som jobbade där samtidigt som mig har sagt upp sig(inkl. jag själv) , vilket säger mycket om företaget!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt temo och dåliga arbetstider
Säljare (Tidigare anställd) –  Kalmar19 november 2018
Hög arbetsbelastning och oregelbundna arbetstider som ej passade mig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otrygg anställning
Säljare (Tidigare anställd) –  Barkarby19 september 2018
Har varit anställd under en längre tid, trots detta får man ingen tills vidare tjänst utan får hela tiden skriva på nya kontrakt där viss tidsanställning förlängs. Det går inte att bygga upp en stadig privatekonomi eller tillvaro med denna typ av anställning.
Fördelar
Trevliga kollegor
Nackdelar
Otrygg anställning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 11NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kassa
Kassa medarbetare (Tidigare anställd) –  Norrköping20 juli 2018
jag satt bara i kassan, varmt, dåligt ventilation, tufft, mycket kunder men ändå roligt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
inhen höjdare
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Hyllinge10 april 2018
Har haft ra kollegor men alla har nästan slutat!
Ledning sämsta!!!
Kom inte i utvecklingen under 17 år, fick svar att kag inte klarar av av VHC
Fördelar
nära hem
Nackdelar
dåligt ledning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 3Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mångfald
Butiksmedarbetare/ekonomiassistent/kassaledare (Tidigare anställd) –  Uddevalla7 april 2018
Kollade så att kassalinjen var bemannad, lärde mig något nytt varje dag. Svårt att vara alla till lags och gör de nöjda. Bästa delen var ju att möta kunder och göra de nöjda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otrygg
Varumottagare/säljare (Tidigare anställd) –  Hyllinge15 februari 2018
Försökte få fast anställning i över ett år, blev förlängning på förlängning på förlängning på förlängning osv. Utöver det ett roligt jobb.
Fördelar
Arbetskamraterna och kundbemötandet
Nackdelar
otrygghet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt, dålig ledning
Kassapersonal (Tidigare anställd) –  Örebro15 december 2017
Tråkigt när ledningen inte vill anställa fler, vilket gör att kunderna lämnar företaget p.g.a. dålig service, personalen går på knäna. Vill man utmana sig själv, så blir man nekad. Ingen sammanhållning, alla kör sitt race
Fördelar
Personalen sliter för att kunderna ska bli nöjda
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trygghet mellan personalen
Kassaledare, fast anställning (Nuvarande anställd) –  Järfälla kommun16 maj 2017
Man har mycket trevligt på arbetet och man vet inte hur dagen blir.
Man har många arga/besvikna kunder men målet är att ge bra service till dem, så gott det går.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 5Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Truckförare (Tidigare anställd) –  Norrköping12 januari 2017
truckkörning plockning samt packning. som person ansvar flexibel samarbetsbart
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 8Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv miljö och rolig kompisa pp jobb
lager personel (Tidigare anställd) –  Göteborg29 december 2016
Rolig arbets kompis och miljö som vi kan träffa när vi jobba inte
Fördelar
bra semester
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sämsta
säljare (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun23 december 2016
En arbetsplats jag aldrig skulle vilja jobba mera på. För mycket stress, ledningen lyssnar inte på medarbetarna, en arbetskultur utan like, då man mår dåligt att arbeta här. Varje arbetsdag är hög stress då man ständigt är underbemannad. Det mesta kollegor är bra. Det stora problemet är ledningen som gör att jobbet blir en svår del att kunna arbeta på ett bra sätt. De lovar ofta guldgruvor men det är mycket få som får heltid. Det är korta anställningar och oviss hur man ska arbeta vecka för vecka. Få timmar per vecka och svårt att få mer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 37Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sämsta någonsin
Leverantör (Tidigare anställd) –  Löddeköpinge21 november 2016
Fick slita hur mycket som helst, pendla mellan helsingborg och löddeköpinge varje dag och fick 6000kr i lön på 20 dagar då de ansåg att man bara skulle få betalt ''medans man jobbade'' inte under tiden man var tvungen att vara på arbetsplatsen.
Fördelar
Inget
Nackdelar
20 dagar 6000kr i lön varav 3000kr gick till bensin.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag tynker alt bra
Truckförare (Tidigare anställd) –  Järfälla kommun19 november 2016
Jag har lärt mig att på jobbet jag vill jobba andra.
Jag har bra kontant ledning
Mina arbetskollegor bara bäst.
Jag ingenting var svåt
Fördelar
alt bra
Nackdelar
alt bra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 28Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hyffsat
Inventerare (Tidigare anställd) –  Kalmar25 juli 2016
Det funkade, lite små stressigt men man är igång hela tiden.
Fördelar
Gratis Frukost
Nackdelar
Stressande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 7Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Bauhaus. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 209 omdömen
550
461
354
218
126

Betyg per kategori

3,1Balans mellan arbete och privatliv
3,2Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
3,0Ledarskap
3,1Kultur