Bauhaus recensioner av medarbetare

Hittade 28 recensioner som matchade sökningen Se alla 192 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Högt temo och dåliga arbetstider
Säljare (Tidigare anställd) –  Kalmar19 november 2018
Hög arbetsbelastning och oregelbundna arbetstider som ej passade mig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otrygg anställning
Säljare (Tidigare anställd) –  Barkarby19 september 2018
Har varit anställd under en längre tid, trots detta får man ingen tills vidare tjänst utan får hela tiden skriva på nya kontrakt där viss tidsanställning förlängs. Det går inte att bygga upp en stadig privatekonomi eller tillvaro med denna typ av anställning.
Fördelar
Trevliga kollegor
Nackdelar
Otrygg anställning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
kassa
Kassa medarbetare (Tidigare anställd) –  Norrköping20 juli 2018
jag satt bara i kassan, varmt, dåligt ventilation, tufft, mycket kunder men ändå roligt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
inhen höjdare
Butikssäljare (Tidigare anställd) –  Hyllinge10 april 2018
Har haft ra kollegor men alla har nästan slutat!
Ledning sämsta!!!
Kom inte i utvecklingen under 17 år, fick svar att kag inte klarar av av VHC
Fördelar
nära hem
Nackdelar
dåligt ledning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mångfald
Butiksmedarbetare/ekonomiassistent/kassaledare (Tidigare anställd) –  Uddevalla7 april 2018
Kollade så att kassalinjen var bemannad, lärde mig något nytt varje dag. Svårt att vara alla till lags och gör de nöjda. Bästa delen var ju att möta kunder och göra de nöjda.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Otrygg
Varumottagare/säljare (Tidigare anställd) –  Hyllinge15 februari 2018
Försökte få fast anställning i över ett år, blev förlängning på förlängning på förlängning på förlängning osv. Utöver det ett roligt jobb.
Fördelar
Arbetskamraterna och kundbemötandet
Nackdelar
otrygghet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt, dålig ledning
Kassapersonal (Tidigare anställd) –  Örebro15 december 2017
Tråkigt när ledningen inte vill anställa fler, vilket gör att kunderna lämnar företaget p.g.a. dålig service, personalen går på knäna. Vill man utmana sig själv, så blir man nekad. Ingen sammanhållning, alla kör sitt race
Fördelar
Personalen sliter för att kunderna ska bli nöjda
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
trygghet mellan personalen
Kassaledare, fast anställning (Nuvarande anställd) –  Järfälla kommun16 maj 2017
Man har mycket trevligt på arbetet och man vet inte hur dagen blir.
Man har många arga/besvikna kunder men målet är att ge bra service till dem, så gott det går.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 5Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
bra
Truckförare (Tidigare anställd) –  Norrköping12 januari 2017
truckkörning plockning samt packning. som person ansvar flexibel samarbetsbart
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 7Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv miljö och rolig kompisa pp jobb
lager personel (Tidigare anställd) –  Göteborg29 december 2016
Rolig arbets kompis och miljö som vi kan träffa när vi jobba inte
Fördelar
bra semester
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sämsta
säljare (Tidigare anställd) –  Göteborgs kommun23 december 2016
En arbetsplats jag aldrig skulle vilja jobba mera på. För mycket stress, ledningen lyssnar inte på medarbetarna, en arbetskultur utan like, då man mår dåligt att arbeta här. Varje arbetsdag är hög stress då man ständigt är underbemannad. Det mesta kollegor är bra. Det stora problemet är ledningen som gör att jobbet blir en svår del att kunna arbeta på ett bra sätt. De lovar ofta guldgruvor men det är mycket få som får heltid. Det är korta anställningar och oviss hur man ska arbeta vecka för vecka. Få timmar per vecka och svårt att få mer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 32Nej 1Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Sämsta någonsin
Leverantör (Tidigare anställd) –  Löddeköpinge21 november 2016
Fick slita hur mycket som helst, pendla mellan helsingborg och löddeköpinge varje dag och fick 6000kr i lön på 20 dagar då de ansåg att man bara skulle få betalt ''medans man jobbade'' inte under tiden man var tvungen att vara på arbetsplatsen.
Fördelar
Inget
Nackdelar
20 dagar 6000kr i lön varav 3000kr gick till bensin.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jag tynker alt bra
Truckförare (Tidigare anställd) –  Järfälla kommun19 november 2016
Jag har lärt mig att på jobbet jag vill jobba andra.
Jag har bra kontant ledning
Mina arbetskollegor bara bäst.
Jag ingenting var svåt
Fördelar
alt bra
Nackdelar
alt bra
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1Nej 26Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hyffsat
Inventerare (Tidigare anställd) –  Kalmar25 juli 2016
Det funkade, lite små stressigt men man är igång hela tiden.
Fördelar
Gratis Frukost
Nackdelar
Stressande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 6Rapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig arbetsmiljö dåligt ledarskap
Säljare (Tidigare anställd) –  Örebro17 juli 2016
Dem tog inte hand om personalen och var verkligen inte det minsta rädd om dem. Aldrig mått så dåligt på en arbetsplats förut!
Fördelar
Att man hade några pass iallafall
Nackdelar
Nästan allt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 25Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Dålig feedback och infekterad jobbmiljö.
Kassapersonal/Sälj (Nuvarande anställd) –  Uddevalla27 maj 2016
Min helhet av Bauhaus och mina år där är att jag lärt mig mycket och haft det jätteroligt med medarbetarna.

Problemet är att det är medarbetarna som står för 90% av det man lärt sig och haft det roligt.

Är man inte släkt eller vän med rätt person så är idéer eller mer arbetstimmar inget att tänka på att få feedback.
Fördelar
Gratis kaffe, 10% personalrabatt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 17NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stabilt företag
Kassa och inform ationsarbetare (Nuvarande anställd) –  Kalmar15 april 2016
Bauhaus är ett stabilt företag att arbeta på. Dock ett mycket stressigt arbete och höga krav från ledning.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mitt unga liv som säljare
Säljare VVS (Badrum och kakel) (Tidigare anställd) –  Säljare31 oktober 2015
När jag började jobbet så visste jag direkt, att lära mig saker så måste jag göra det med mina egna händer. Så jag sa till min chef ge mig 1-2v för att lära mig. han skrattade och sa du kommer behöva minst 3 månader. Efter första månaden så tog jag taget och det gjorde så att jag la ribban högt för mina kollegor. kollegorna klara inte av att köra samma takt som mig. kunde ta hand 3 kunder samtidigt ger den bästa service och att dom går med rätt varor, sambandsvaror, Bauhaus kort och ett leende på läpparna.
vi hade också ett så kallad Bauhaus kort min chef sa till mig då försök att göra minst 10 per månad och han blev chockad när jag gjort 8st kort på en dag.
Finns lite dåliga sidor av Bauhaus som gör att jag söker nytt jobb med det kan jag berätta ifall det blir någon intervju.
Fördelar
2 min från vart jag bor
Nackdelar
Jobbade i 1 ½ år fick kontrakt varje månad
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 12Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
En aktiv och lärorik arbetsplats
Servicechef (Nuvarande anställd) –  Örebro,13 september 2015
En arbetsdag består alltid i att göra kunden nöjd

Jag har lärt mig om personal,arbetsrätt. HR frågor, budget, schema.

I ledningen har jag lärt mig att ta snabba beslut och lärt ig att leda en stor grupp.

Mina kollegor är bra på att samarbeta och att vi alltid hjälps åt.

Svåraste är att få alla nöjda och glada

Det bästa med jobbet är att få nöjda kunder.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 15Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Försöka inspirera kollegor och kunder
Säljare (Nuvarande anställd) –  Upplands Väsby, AB5 april 2015
En typisk arbetsdag ser ut som följande.
Jag dyker upp på jobbet vid 6.30 och direkt när jag kommer till avdelningen får jag städa upp efter mina kollegor som lämnat kvar allt kvällen innan. Jag får väldigt mycket gjort och skruvar ihop visning på visning. Förbereder för att det ska bli så enkelt som möjligt att sälja. Tar emot kunder och gör dem nöjda.
När min nästa kollega dyker upp informerar jag om vad som ska ske under dagen och vad de ska prioritera. Ifrågasätter varför det såg ut som det gjorde när jag kom till avdelningen på morgonen. Får nästan alltid svaret att de inte hunnit städa. (Det är tråkigt att det inte syns på siffrorna att de inte hunnit.) Med tanke på att jag inte är deras chef så säger jag ingenting utan får åter igen städa upp efter dem. Försöker hålla modet uppe trots att jag praktiskt taget måste göra allt själv. Ser till att hålla en positiv inställning, annars känner kunderna av att det är något som inte stämmer. Innan jag går hem för dagen ser jag till att ge mina kollegor uppdrag de ska fullfölja innan dagen är slut. Mitt mål är att vi ska arbeta som ett team! Att vi ska hjälpa varandra och bli bättre tillsammans - inte var och en för sig!
Fördelar
10 % personalrabatt
Nackdelar
Dålig arbetsfördelning
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13Nej 2Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Bauhaus. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 193 omdömen
545
457
350
217
124

Betyg per kategori

3,1Balans mellan arbete och privatliv
3,2Kompensation/Förmåner
3,0Arbetstrygghet/Befordran
3,0Ledarskap
3,1Kultur