Recensioner från anställda på Attendo
Hittade 247 recensioner som matchade sökningenVisa alla 297 recensioner
Mycket hög tempo
Vårdbiträde (Tidigare anställd) - Norrtälje kommun - 28 oktober 2023
Recension utvald av Indeed
Mest användbara recensionen utvald av IndeedArbetade som en flexibel timmis som passade mig bra.
Fördelar
Utvecklande
Nackdelar
Stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?
Slaveri arbete i ett modern land
slaveri arbete, lönen som slarvar, har aldrig fått 1 kr extra på 6 år, Cheferna utvecklar och går upp med höga Lönner utan att ens ha någon akademisk bakgrund , region chefen knäppt har gymnasiet betyg, sen de lämnar en personal med 2 master utbildning på golvet at jobba. Riktigt korrupt företag, Utnyttjar folk som har ingen uppehållstillstånd att jobba som slarvar för 16000 kr.
Fördelar
Ingenting positivt alls
Nackdelar
Lön- Arbetsmiljö- falsak bilder och info här och där bara att visa vi är bra
Lediga jobb på Attendo
Chefer som letar fel och ser oss som robotar
Vårdbiträde (Tidigare anställd) - Västerås - 14 oktober 2023
Ångest varje dag på jobbet. Morgonmötet startar med personalansvarig skäller på allt vi gör fel. Vi är för långsamma, lata, oansvariga. Hinner inte till kontoret på cykeln på rasterna, får äta utomhus. Otrevliga kollegor och personal.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Alla
Hjälpte den här recensionen dig?
Stressig och vi personal är inte värda någonting. Mycket dålig lön
Usk (Tidigare anställd) - Skäggetorp - 5 oktober 2023
Vad är det bästa med att jobba på företaget? Har haft bra kollegor under många år. Vi fick fina julklappar. Vad är det stressigaste med att jobba på företaget? Vi personal fick göra så mycket under en dag . Det var mycket stressigt när vi började med mobilerna. Hur är arbetsmiljön och kulturen på företaget? Dålig arbetsmiljö och personal var inte värd någonting. Man fick larma innan det händer något. Hur ser en typisk dag ut för dig på företaget? Börjar kl 07.00 utan någon rapport på morgonen jobba till 11.00 en halv timme rast man knappast hann ta en halvtimme. Sedan dela mat kill kunder och hela eftermiddagen jobba ’städ eller inköp och ledsagare etan någon paus.
Det galler fargardstorget 92 I skantull
Usk (Tidigare anställd) - Fargardstorget 96 - 3 oktober 2023
De ar inte valdigt doligt arbetsplats man har 20 kunder I sex timmar utan rasta ...dom kan ingenting vi bli stress pa tuffa schema kunderna far inte bra hjalp..... alla som jobbar dar e svarta skaller
Fördelar
Igenting
Nackdelar
De samordnare lyssnar inte pa oss
Insikter om Attendo
Detta uppskattar medarbetare
- Fritt från stress
Förbättringsområden
- Rimlig lön för jobbet
- Känsla av tillhörighet
- Inkluderande arbetsmiljö
Spännande
Vårdbiträde/undersköterska (Tidigare anställd) - Helsingborgs kommun - 13 september 2023
Vad är det bästa med att jobba på företaget? Engagemang när det gäller kunder och anhörigar Vad är det stressigaste med att jobba på företaget? Överbelastade arbetes uppgifter ibland Hur är arbetsmiljön och kulturen på företaget? Ganska bra med kultur på att samarbeta Hur ser en typisk dag ut för dig på företaget? Utmanade med kund och arbetsuppgifter som måste göras
Hjälpte den här recensionen dig?
En period av kunskapsrik arbete där jag lärde mig mycket
Undersköterska (Tidigare anställd) - Malmö - 7 september 2023
Vad är det bästa med att jobba på företaget? Bra chef, hjälpsamma kollegor , bra arbetsmiljö Vad är det stressigaste med att jobba på företaget? upplevde inte stressiga situationer Hur är arbetsmiljön och kulturen på företaget? Mycket bra arbetsmiljön och kulturen
Stressigt
Undersköterska (Tidigare anställd) - Karlstad - 23 augusti 2023
Stressigt, hinna med så mycket som möjligt på liten tid. Blir ingen bra kvalitet.
Sverige sämsta arbetsplats
Undersköterska/skötare (Tidigare anställd) - Helsingborg - 4 juli 2023
Vill du bli illa behandlad, kränkt och gå in i väggen så rekommenderar jag Attendo. De hjälper inte äldre utan misshandlar äldre människor i sina hem. Mycket dåligt betalt, jag fick 150 kr i timmen medans min kollega som var mycket skötsam och duktig hade bara 118kr i timmen :))))) sjuksköterskorna har noll erfarenhet då medicinlistorna hos dom äldre är katastrof. Min chef var respektlös, hade ingen arbetsmoral och var aldrig på plats. Dokumentation var något som brydde sig om, äldre ramlat och legat på golvet i flera timmar. Jobba aldrig på Attendo.
Fördelar
Ingenting
Nackdelar
Dåligt betalt, stressigt, särbehandling, dålig arbetsmiljö, ingen tystnadsplikt
Hjälpte den här recensionen dig?
Älskar kunderna men personal är hysteriskt!
Vårdbiträde (Nuvarande anställd) - Skåne - 1 juli 2023
Många nya svenska medborgare anställds med förmodligen många bra deal från arbetsförmedlingen som gynnar Attendo. Tråkigt men ofta ofta drabbas kunden av personalens underliga känsla för kundens situation. Stress Stress Stress, som det är överallt inom vården!!
Fördelar
Friskvård
Nackdelar
Stirr, oklart resonemang och stress!!
Fruktansvärd miljö
Boende (Tidigare anställd) - Växjö kommun - 25 juni 2023
Detta företag har brutit mot lagen många gånger. Och ingen i ledningen har tagit detta seriöst. Värsta ställe jag har jobbat på.
Fördelar
Ingenting
Nackdelar
Allt, utan att överdriva
Spring härifrån
Undersköterska (Tidigare anställd) - Malmö - 25 juni 2023
Ny anställda blir ofta utnyttjade av ordinare personal.
Fördelar
Inget
Nackdelar
Inget
Hjälpte den här recensionen dig?
Billig personal för billigt kvalitet
Undersköterska (Tidigare anställd) - Stockholm - 21 juni 2023
Ett bolag som inte bryr sig om sina medarbetare! Där utveckling är omöjligt! Ledare rekryteras genom privata kontakter, eller inom familjen! Man rekryterar nybörjare med låga löner och ser till att dem som har jobbat längre får det svårt så att dem säger upp sig! Ingen kvalitet för patienter utom en oändligt sök för mer vinst!
Hjälpte den här recensionen dig?
Stanna inte där och spring därifrån.
Vikarie (Tidigare anställd) - Västerås - 31 maj 2023
Orättvist behandlad och dåligt lön. Jag sa till min chef att jag har fått ett nytt jobb och jag får betalt 140 kr i timmen. om du skulle höja lönen skulle jag stanna och jobba med er. hotar med sparken.
Fördelar
Dåligt chef, Dåligt samvete, Dåligt arbetsmiljö. Dåligt cyklar till vikarier.
Nackdelar
Trevligt kunder
Fruktansvärd arbetsplats
Undersköterska (Tidigare anställd) - Gävle - 15 mars 2023
Otroligt stressiga dagar, och du har inte tid att bygga några ”kundkontakter” för du lär alltid springa till nästa besök innan du ens kommit innanför dörren, chefen är inkompetent, och kollegorna är extremt gruppindelade
Nackdelar
Stressigt, dålig chef
Hjälpte den här recensionen dig?
Företaget ska bara tjäna pengar
Undersköterska (Nuvarande anställd) - Ängelholm - 13 mars 2023
Ska bara tjäna pengar. Dåliga löner och orättvisa beslut
Nackdelar
Dåliga löner och inte rättvist
Sämsta arbetsplatsen.
Vårdbiträde (Tidigare anställd) - Helsingborgs kommun - 13 mars 2023
Vill du känna dig sönderstressad, inte ha ett liv och aldrig veta vilken slinga/runda du ska arbeta på, cykla bilrundor och bli behandlad som skit under dina kollegors skor, då är Attendo stället där du ska arbeta på! Märks på personal/kollegor att lönen är låg, för kompetens finns inte och dålig arbetsmoral. Rena rama lekstugan.. Jag arbetade på attendo i 4 år pga jag studerade samtligt, arbetade 50%, pinsamt nog för mina kollegor så vann jag pris i bäst dokumentation flertal ggr. Sikken sandlåda med personal som beter sig som fjortisar!
Nackdelar
Psykisk ohälsa
Sämst företag någonsin
SÄMSTA ARBETSGIVARE (Tidigare anställd) - Östergötlands Län - 11 mars 2023
Tycker så himla synd om alla kunder, patienter, vårdtagare, dom sjuka, alla som behöver stöd, vård och hjälp! ATTENDO borde inte vara kvar som företag, med deras dåligt och äckligt mat till dom äldre som fattas näring, Attendo hemtjänst (sämst) fusk med stämpling, städ, dusch, egen tid, handla. Där personalen stämplar sedan dom går och sätta sig eller använda deras mobiler. Egen tid till dom äldre bara snack det gör inte personalen. Chefen är upptagen, har ej tid, har mycket att göra och ej tillgänglig. Dåligt betalt självklart, Man sliter ihjäl sig och dom utnyttjar personalen med dåligt betalt. VÄRSTA arbetsgivare någonsin, glöm inte rasismen och diskriminering, gruppering,(vi och dom) (Han och Hon) facket gör ingenting. JOBBA aldrig där. Jag rekommenderar icke.
Fördelar
INGET
Nackdelar
ALLT
Det värsta företag
Praktikant (Tidigare anställd) - Råcksta - 5 mars 2023
jag skickades av skolan för att öva där och jag har upplevt det värsta som student, arbetarna och chefen är bokstavligen skitstövel, de skulle behandla dig som djur som jag skulle öva men eftersom jag redan jobbade och hade erfarenhet minus personalen och bad mig arbeta som personalen
Fördelar
Man kan inte sitta och dricka kaffe
INGET bra ställe!
Undersköterska (Tidigare anställd) - Ronneby - 27 februari 2023
Vill man bli psykiskt sjuk ska man jobba här! Stressigt! Fruktansvärt dålig ledning, dålig planering och information när man börjar, alltid något som strular som tex taggar, slingan. Ofta strul med löner.
Fördelar
Arbetskamrater
Nackdelar
Mycket!
Helvete
Undersköterska natt (Tidigare anställd) - Västerås - 23 februari 2023
Att lära sig jobba på deras sätt ren mask INGEN UTBILDNING FÖR NYBÖRJARE,kollegor flera finna mest falska och fuskare sitter på natter och väntar sin tid.Flera brukare är i bajs och kyss tills 4-5 på morgonen när flera av de jobbar natt! Massa fuskare men hon som är ledare för natt littar på de och tror att hon är en drömchef pass sluttar senast kl 7 man har rapport med henne tills kl 8 minst.Säger till nya ingen rökning under natten men flera röker och hon vet inget om detta.Falska flera unga kollegor! Samtidigt finns flera som jobbar sitt pass.Tänker kontakta tidningar vill någon göra också???? Skiljer på Västerås Kommun att de har gett till de sånt tjänst tönket ni samma????
Fördelar
Inga
Nackdelar
Allt
Hjälpte den här recensionen dig?
Vill du veta mer om att jobba här?
Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Attendo. Vår community är redo att svara.Ställ en frågaÖvergripande betyg
Betyg per kategori
2,8 av 5 stjärnor för Kultur
Frågor om Attendo
- Hur ofta ges löneförhöjning på Attendo?13 personer svarade
- Hur levereras feedback från ledningen på Attendo?12 personer svarade
- Hur ser semesterpolicyn ut på Attendo? Hur många semesterdagar per år kan man ta ut?9 personer svarade
- Hur ser befordringsprocessen ut på Attendo?9 personer svarade
- Hur ser en typisk dag ut för dig på företaget?9 personer svarade