Recensioner från anställda på Attendo

Hittade 169 recensioner som matchade sökningen Visa alla 204 recensioner
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Rimlig lön, stressig
Sjuksköterska (Nuvarande anställd) –  Stockholm30 januari 2020
Lön var bra. Annars stressigt. Ofta (ca 2 ser i veckan) trots grundbemanning var 3st ssk i tjänst var man 2 ibland bara 1 ssk i tjänst. Dålig introduktion
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Trevligt boende
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Vallentuna25 januari 2020
Fint beläget, mysig och hemtrevlig atmosfär. Det bästa är nog salongen där det bjuds upp till en dans eller sjungs allsången. Och hur mycket andra aktiviteter som helst.
Som personal behöver du inte ha dåligt samvete för det där lilla extra du inte hann ge för utrymme finns. Mycket kompetent personal i alla kategorier.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Värsta arbetsgivare i min 25 år som undersköterska
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Helsingborg, Ättekulla25 januari 2020
Sök inte jobb hos Attendo i Helsingborg! Stressig miljö, chefen lyssnar inte, du kan ej påverka din arbetssituation.
Man har inte ens tid att ta rast, inte ens att gå på toaletten.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Många! Stressig arbetsmiljö! Chefen struntar i vad du säger, lyssnar inte!
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Det var stressigt och inte värt lönen jag fick
Äldreboende (Tidigare anställd) –  Västra Frölunda15 januari 2020
Jag fick ta hand om dem äldre, mat, klä på dem, städa.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra sammanhållning mellan personalen
undersköterska boendestödjare (Tidigare anställd) –  Dalen12 december 2019
Tyvärr var det dåliga arbetstider med mycket jourarbete vilket innebar sovande natt. Man sover på arbetet men får inget betalt. Arbetstiderna var ganska jobbiga med kvälls- och jourarbeten.
Fördelar
Bra sammanhållning mellan personalen, härliga boenden
Nackdelar
Dåliga arbetstider, dålig lön
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Mardröm för alla arbetare och boenden
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Växjö8 december 2019
Dålig lön, dålig ledning, underbemannat. Ibland är man själv på en hel demensavdelning. Skandal är ända rätta ordet att beskriva detta vinstdrivande företag.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Stressig men rolig arbetsmiljö
Ekonomibiträde / administratör (Nuvarande anställd) –  Lidingö3 december 2019
Långa dagar i högt tempo vägdes upp av trevliga och hjälpsamma kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
boendet
stödassistent (Tidigare anställd) –  Eslövs kommun1 december 2019
ligger väldigt långt ut, svårt och ta sig ut om man ska jobba.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNejRapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Lärorikt
Arbete (Nuvarande anställd) –  Västerås18 november 2019
Som vårdbiträde får man ständigt möta människor som är i behov av di hjälp och tillsyn. Det krävs att man som människa är social och har förmåga att kunna kommunicera. Att arbeta inom äldreomsorgen kräver tålamod och uthållighet, det krävs att man är säker på vad man ska göra och att det blir korrekt gjort.
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Ingen på arbetsplatsen är nog nöjda med Attendo som arbetsgivare
Arbetsterapeut (Tidigare anställd) –  Stockholm21 oktober 2019
Attendo säger sig tycka det är viktigt att personalen mår bra men det är ren lögn. De gör ingenting för medarbetarna. Otroligt att de får fortsätta ansvara för vård.
Fördelar
Inga
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 8Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
vården och ormsorgen i min arbetsplats
Mentalskötare-Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Stockholm11 oktober 2019
Jag trivs på jobbet p.g.a. att jag tycker om att hjälpa till människor som behöver hjälp.
Jag tycker om också utmaningar som jag brukar få för att ge en god vård och en god omsorg,
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 4Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Företag som månar om sina kunder/patienter och sina medarbetare
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Västerås10 oktober 2019
Alltid blivit bemött med respekt
Har kunnat påverka/medverka/haft inflytande kring arbetets utförande
Fått prova på det som intresserat mig
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 2Rapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Söker jobb!
Äldreomsorg (Tidigare anställd) –  Ulricehamns kommun7 oktober 2019
Jag fick ett erbjudande från spaningen till att jobba med kundtjänst men det va ingen bra erbjudande jag söker gärna en chans till att kunna jobba utomlands med bra kollegor samt bra lön jag är en glad social person hoppas jag kan hitta ett jobb snart som möjligt!
Mvh/ Abbe
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Fruktansvärd mardröm
- (Tidigare anställd) –  Göteborg27 september 2019
Att jobba på attendo är en mardröm. Jag sliter varje dag med otroligt jobbiga arbetstider med minimal lön. Jobba inte här, snälla du det finns så mycket bättre. Jag har inget tid att vars med min dotter. Jag är trött ständigt. Medarbetarna hugger mig i ryggen och skrattar åt mig. Jag har aldrig mått såhär dåligt, attendo ni bör skämmas. Fy fan.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Allt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 13NejRapportera
3,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
3 av 5
Sommarvikariat/månadsanställd (Tidigare anställd) –  Malmö24 september 2019
Dålig ledarskap på just den arbetsplatsen, men brukarna var fantastiska och jag möte många guldkorn där.
Fördelar
Många bra kollegor
Nackdelar
Ledningen
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2NejRapportera
5,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra ledning förmåner
Behandlingsassistent (Tidigare anställd) –  Höllviken Vellinge13 september 2019
Trevlig och kunnig personal och ledningen. Företag tar hänsyn till sina arbetare genom olika förmånet
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 2Nej 1Rapportera
4,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Det var kul för mig som är ensam i Sverige att jobba som hemtjänst, man får kontakt med gamla människor .
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Norrtälje kommun11 september 2019
När man ska jobba som hemtjänst så måste man ha tålamod med gamla människor och behandla på ett bra sätt.
Fördelar
Får kontakt med andra
Nackdelar
Var lite svårt med nya kunder/patienter
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
2,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Bra arbetskollegor
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Gotlands Län7 september 2019
Hade de inte varit för de arbetskollegor jag hade/haft så hade jag förmodligen slutat tidigare.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Usk
Usk (Tidigare anställd) –  Växjö1 september 2019
Mycket underbemanningen och ensamarbete. Hann aldrig ta rast.
Dålig ledning och förståelse från den nya enhetschefen.

Sätter ALDRIG min fot på det företaget igen.
Slavarbete!!!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12NejRapportera
1,0
Balans arbete/privatliv
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Företagskultur
Vidrigt företag, som endast tänker på vinst.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Linköping21 augusti 2019
Rekommenderar inte attendo till någon. Ett företag som inte bryr dig om sin personal överhuvudtaget. Vinst är det enda som räknas. Anställer massa folk på tidsbestämda avtal. När dessa avtal sen ska bli fasta tjänster kommet chefen med någon påhittad lögn och personen sparkas i stället. Fasta tjänster är dyrt. Och företaget kan anställa någon ny stackare med hopp om en fast tjänst.
Attendo har även en förkärlek till att anställa folk som inte kan det svenska språket speciellt bra. Ju sämre du är på svenska desto bättre.
De har också något special avtal med Filippinerna, att folk därifrån får jobb på attendo 100% samtidigt som de går i skolan och läser svenska.
100% får nästan ingen annan. Bara massa konstiga procent. Med skit dålig lön.
Cheferna är så dåliga så det går inte att beskriva med ord.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Allt.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 18Nej 1Rapportera
Verifierad profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Attendo. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,5
Baserat på 204 omdömen
562
449
343
222
128

Betyg per kategori

3,3Balans mellan arbete och privatliv
3,0Kompensation/Förmåner
3,1Arbetstrygghet/Befordran
3,1Ledarskap
3,3Kultur