Attendo Sverige AB recensioner av medarbetare

Hittade 124 recensioner som matchade sökningen Se alla 134 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Seriös Recension
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Fruängsgården9 januari 2019
Den uppfattning jag har fått ger ett seriöst intryck på dem arbetsplatser som jag har varit på. Trevliga arbetskamrater och hjälpsamma vägledande gott mottagande positivt bemötande.
God hand med våra inneboende personalen har varit uppriktig.
fått lära mig en hel del följande uppgifter finns i mitt cv men framförallt där människor står i prioritet.
Fördelar
positivt alltid generöst
Nackdelar
inga
Hjälpte den här recensionen dig?JaNej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Stressigt underbemannat
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Malmö8 januari 2019
Trivdes jätte bra i början men stressen och underbemanningen tar ut sin rätt och man orkar inte.
Fördelar
Vet ej
Nackdelar
Underbemannat underbetalt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag ska hitta jobb
Äldreboende (Tidigare anställd) –  Broby19 december 2018
Jag studerade
studerade grund skolan,gymnasiet och health asistans ett och halv år.
Fördelar
Praktiskt
Nackdelar
Ingenting
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 1Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
produktiv och roligs arbetsmiljö
Vård personal (äldreboende) (Tidigare anställd) –  Östermalm20 november 2018
väldig snälla och trevliga personal och boende. en väldigt lung arbetsdag
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
jobbat passar ej mig men jag trivdes under tiden jag jobbade
Undersköterska/skötare (Tidigare anställd) –  Barkarby6 november 2018
Det var kul att jobba på Attendo men äldreomsorgen är inget för mig men jag trivdes och de som jag jobbade med var jätte trevliga och snälla.
Fördelar
lugn miljö
Nackdelar
dålig luft i lokalerna
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4NejRapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Är mycket aktiviteter
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Borås4 november 2018
Att arbeta på Attendo är en utmaning , att kunna få i hopp alla de aktiviteter och mat konceptet som Attendo står för. Och även klara göra alla sina arbetsuppgifter som man har en dag.
Fördelar
Kan påverka arbetssättet
Nackdelar
Stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6NejRapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Attendo är ingen trygg arbetsplats . Mkt dåliga löner . Mkt ung personal utan utbildning. Många kan inte prata svenska.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Borås20 oktober 2018
Attendo är ingen trygg arbetsplats. Personal som jobbat länge på en avd kan helt plötsligt bli permanent förflyttade till en annan avd. Personal får alltid kritik av chefen, aldrig beröm . Otroligt dåliga löner. Allt ska se så bra ut på utsidan och det är fina annonser. Under ytan är det kaos på många avd. 75% av personalen är invandrare. Gör inget men många kan knappt svenska och inte läsa heller. Många är jätteunga och ej utbildade. Känns som dom hellre väljer dåliga billiga alternativ till personal . Duktig erfaren personal är dom inte rädda om. En chef som inte backar upp sina anställda .
Fördelar
Svårt att komma på någon
Nackdelar
Dåliga löner . Mkt outbildad ung personal som knappt kan prata svenska och inte kan läsa.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 22NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
-
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Älvsjö16 oktober 2018
omvårdnad, omsorg, ta hand om boenden, duscha, städa tvätta, laga mat, ha ansvarsområden, dela medicine.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 7Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
helt okej
Löneadministratör (Tidigare anställd) –  Mölndal16 september 2018
Jobbet älskade jag men personalen var inte samarbetsvilliga och trevliga.
Fördelar
Flextid
Nackdelar
tråkig stämnling
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 9Nej 1Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Undersköterska
Malmö Undersköterska (Tidigare anställd) –  Malmö9 augusti 2018
Jobbat inom äldreboende, hjälpa de som bor där med deras vardags rutiner.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Har inte så bra arbetsmiljö just nu
Boendeassistent (Nuvarande anställd) –  Salem25 juni 2018
Företaget över lag tycker jag om. Men där jag är nu fattas det ofta personal
Fördelar
Bra brukare
Nackdelar
Personalbrist
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 17Nej 3Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Min rolig jobb som jobbar med människor
Undersköterskar (Nuvarande anställd) –  Södermalm1 juni 2018
Jag har jobbat med de äldre människan på hemtjänst. Det var jätte roligt att jobba med dem som jag kunde hjälpa allt som han kan inte klara sig av t.ex hygien, ta på och av kläder, servera mat och dela medicin. Så jag är glad att jobba med äldre människor och jag gillar att jobba med människor.
Fördelar
Jag är glad när de får hjälp.
Nackdelar
Jag får springa runt mellan lägenhet till patienten så jag känner trött ibland.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 16Nej 7Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
folk får maximalt vård o hjälp
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Solna kommun24 maj 2018
Hej.Jag heter Julia.Nu , jobbar jag som undersköterska i Attendo. Jag gillar att jobba med folk, hjälpa o ge stöd vid behov.Hoppas att jag kan få möjlighet förklara om mig lite mera i privat samtalet . MVH Julia
Fördelar
ordning o kompetens
Nackdelar
schema
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 5Nej 13Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Fin arbetsplats.
Undersköterska (Nuvarande anställd) –  Västerås20 maj 2018
Verkar vara en bra arbetsplast och med bra kollegor.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 15Rapportera
2,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Tidspressatt jobb där kunderna gör att man överlever
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Västerås15 maj 2018
Tidspress
Otydlig arbetsledning
Bra arbetskamrater
och bra kunder
Fördelar
Kunder och arbetskamrater
Nackdelar
Tidspress
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 15Nej 2Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig arbetsmlijö
Praktik (Tidigare anställd) –  Oxie15 maj 2018
De är bra företag. Personalen är glada. Vårdtagarna har möjlighet att göra aktivitet underdagen.
Fördelar
Arbetsmiljön är bra
Nackdelar
arbetet är lite tung
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 3Nej 11Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Varierande uppgifter och härliga sociala kontakter
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Burgsvik10 maj 2018
Sociala kontakter med varierande människor som behöver hjälp Spännande möten
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 6Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Roligt oxh intressant
Ålderdomshem (Tidigare anställd) –  Botkyrka kommun6 maj 2018
Detta jobb tycker jag var väldigt roligt. Det var så mycket olika saker som hände som man skulle göra. Vissa dagar var lite jobbigare än andra för att vissa personer som bodde där var lite svåra att kommunicera med
Fördelar
Roligt sällskap
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 10Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Rolig och social arbetsmiljö
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Nacka29 april 2018
Det var fantastisk att hjälpa och prata med de som är äldre.
Fördelar
Fika med de som bör i äldreboende
Nackdelar
Känslig arbete
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 6Nej 4Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Hemtjänst är tufft men kul.
Vårdbiträde (Tidigare anställd) –  Uppsala26 april 2018
En typisk arbetsdag så får man ett schema med olika brukare att besöka och arbetsuppgifterna är varierande och innefattar ofta att handla, tvätta, social samvaro, medicin, förflyttning och att hjälpa till med personlig hygien.

Jag lärde mig mycket som är viktigt att kunna inför vuxenlivet och även att hantera stress och lägga upp arbetsuppgifter på bästa sätt samt att bemöta många olika typer av personligheter.

Ledningen var bra men då jag var vårdbiträde så hade jag inte så mycket med dom att göra.

Arbetsplatskulturen var jag mycket nöjd med. Jag tyckte om mina kollegor och dom förgyllde arbetsdagarna.

Den svåraste delen av jobbet var att hantera äldre människor med demens och/eller ointresse av hemtjänst. Även tyngre lyft i samband med förflyttningar och de långa avstånden att cykla från dörr till dörr. Det var även väldigt ont om tid och svårt att få ihop det.

Den bästa delen av jobbet var hur bra det kändes att hjälpa andra samt att få prata med de äldre och höra olika historier. De flesta var hur rara som helst.
Fördelar
Att få hälpa dom äldre
Nackdelar
Stressigt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 14Nej 1Rapportera
Ianspråktagen profil

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Attendo Sverige AB. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,6
Baserat på 134 omdömen
546
431
328
216
113

Betyg per kategori

3,4Balans mellan arbete och privatliv
3,1Kompensation/Förmåner
3,3Arbetstrygghet/Befordran
3,2Ledarskap
3,4Kultur