Recensioner från anställda på Assistans för Dig

Visar alla 9 recensionerna
Sortera efter: Hjälpsamhet | Betyg | Datum
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
tuff arbetsmiljö kunna ta snabba beslut vara iderik
personlig asistent (Nuvarande anställd) –  Skellefteå30 december 2019
det är ett väldigt tufft jobb med olika uppgifter varje dag kan va väldigt stressande
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 1NejRapportera
1,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Respektlöst bemötande
Assistent (Tidigare anställd) –  Göteborg/Partille5 augusti 2019
Väldigt dålig förmåga att kommunicera och klargöra mellan anställd och kund vid anställningsavtal vilket ger ödesdigra konsekvenser framförallt för arbetstagaren.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 4Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket roligt
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  Härnösand7 mars 2019
Det va mycket bra som arbetsgivare, förstående. Jag kände mig trygg och varmt bemöt av chefer.
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12NejRapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Mycket bra
Personlig assistent (Nuvarande anställd) –  Karlstad21 februari 2019
Hej jag heter Selma och detta företag är den besta som fins vi älskar vår klient och våran arbetsledare ☺️☺️👍🏽
Fördelar
Alt
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 10Nej 1Rapportera
4,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Bra arbetsmijö
Sjjukvårdsbiträde (Tidigare anställd) –  Stockholms Län22 juli 2018
Bra företag., men dålig att man inte få ta på kundansvarig under helgen eller nätter.
Fördelar
Inga
Nackdelar
Vet wj
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 12Nej 2Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Jag tycker att jobba med meniskor
Undersköterska (Tidigare anställd) –  Det är bra roligt jobb26 oktober 2017
Hej jag heter Ayse jag bor i skogås jag är undersköterska och har utbildning jag är trevlig glad påsitif hjälpsam jag är intreserad jag vill järna jobba hoppas ni hör av er blir jag tacksam
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 24Nej 26Rapportera
5,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
Ett positivt företag
Personlig assistent/undersköterska (Tidigare anställd) –  Stockholm10 maj 2016
Ett företag som lyssnar på sina anställda och löser problem snarast.Dessutom uppmuntras personal på ett ypperligt sätt!
Chefer ger god information och uppmuntrar alla till ett got arbete!
Fördelar
Visar sin uppskattning med t ex blommor!
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 73Nej 19Rapportera
3,0
Arbetsförhållanden/Livsbalans
Kompensation/Förmåner
Arbetstrygghet/Befordran
Ledarskap
Arbetsplatskultur
hmm
Personlig assistent (Tidigare anställd) –  strängnäs19 november 2015
har tyvärr inget att erbjuda eller lärt mig något så från detta företag då jag ej jobba där så länge
Hjälpte den här recensionen dig?Ja 32Nej 47Rapportera
Verifiera denna företagssida

Vill du veta mer om att jobba här?

Ställ en fråga om att jobba eller intervjua hos Assistans för Dig. Vår community är redo att svara.

Ställ en fråga

Övergripande betyg

3,4
Baserat på 9 omdömen
52
42
34
20
11

Betyg per kategori

3,9Balans mellan arbete och privatliv
3,9Kompensation/Förmåner
3,6Arbetstrygghet/Befordran
3,4Ledarskap
3,8Kultur

Assistans för Dig recensioner per plats